-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz Garsza #23882 üzenetére
A Cold War Nem szar, csak nem AMD Gpu támogatott. Izmosabb vga kell alá, hogy fusson.
Az RTX széria alatt (értsd: GTX) sem képes normálisan futni még Nvidia vga-kal sem. Ezért megy a rengeteg reklamáció. A Modern Warfare-nek nem volt akkora gépigénye, annak viszont van. Nincs is optimalizálva, gondolom szándékosan, hogy vga és egyéb hardverek vásárlására ösztönözzék az embereket. Kb. ez a nagy helyzet. Konzolon nem tudom mi a szituáció.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Maxell014
senior tag
válasz Garsza #23882 üzenetére
Próbáld ki nem fog kidobni sőt nem történik semmi. Én is azt hittem majd jól kidob mikor kijelentkezek de nem, csak nem dobja a hibát :D
Eleve tudtam, hogy más színvonal mint az MW és ezzel nem is volt bajom. Tetszett is, hogy egy könnyedebb lövölde. A zárt bétába és a nyílt bétába is nagyon sok órát beletettem, mert tetszett. Viszont a teljes játékban a bétához képest rossz irányba haladtak szerintem, mert a fegyverek is valahogy rosszabbak lettek és bizonyos fegyverek kurva erősek pluszban nem is úgy adta a találatot valahogy kicsit megkorcsosult és még jött a rengeteg csaló is mellé....
-
Maxell014
senior tag
válasz Garsza #23880 üzenetére
Elvileg ugye azért dob ki mert elvesztette a kapcsolatot a Blizzard serverrel és az meg a battle.net
Egyetlen egy videót találtam rá ahol azt csinálta a srác, hogy az internet beállításával mókolt és miután elindította a játékot alt+tab és kijelentkezett a battlenet-ből. Én nem akartam semmi beállítást módosítani mert eddig jó volt és minden más is jól működik ezért csak első körben a játék indítása után kijelentkezek battlenet-ből. Mikor elkezdte ezt dobálni nekem tegnap azóta minden egyes meccsből kidobott, battlenet-ből kijelentkezés óta 8 meccset nyomtam hiba nélkül. -
csibe1
addikt
válasz Garsza #23418 üzenetére
Csak azok a módok vannak amiket a menüben látsz.
A többi az multiplayeres mód, és csak akkor tudsz játszani ha megveszed a játékot.
Ha csak a Warzone van meg akkor amit az előbb írtam. Elég sokszor van dupla XP is."Lőni jobban szeretek mint rohangálni a pályán."
Csak vigyázz, hogy nehogy moha nőjön a hasadon.Más:
Most jött uppdate, és adott 4GB helyet, meg még nem tudom mit.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz Garsza #23391 üzenetére
Ha annyira fegyvert akarsz húzni menj Plunderre, ott nyugisabb a dolog. Vehetsz fel bountyt ahol le kell vadászni valakit vagy a recon küldetéseket, de a scavenger se rossz. A reconnál arra a fegyverre kapod a pontot, szintlépést ami éppen a kezedben van amikor lejár.
-
csibe1
addikt
válasz Garsza #23385 üzenetére
"Red acces card"
Nagyon sűrűn azzal se fogsz találkozni
Nekem legalábbis a 2 hónap alatt talán ha 4-szer sikerült
"Ez ládából esik?"
Igen, de nincs konkrét hely ahol megtalálod, legalábbis nekem nem tűnt fel.Azt tudja valaki, hogy Plunderben mit jelent a 10-9-8-7th place?
Kiírja, hogy silver, alá $528500, és az alatt van az x place.
[link]
Volt már a Halloweenes eventkor is:
[link][ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
nagyúr
válasz Garsza #23380 üzenetére
Mind XP-t ad és pénzt. A Recon adattovábbítás, kb. 45 másodpercig kell az adó mellett lennetek. A Bounty fejvadászat, le kell lőni a megadott célpontot. Más is lelőheti. Ha Ti haltok meg, bukó a küldi. A Scavenger ládakeresős (sok plusz cuccot és zsét ad). A Supply Run meg fejvesztett rohanás egy messzebb lévő vásárló ponthoz, ott ingyen self revive a meglepi, vagy olcsóbb pénzballon.
Általában a Bounty a jó, mert más is lelőheti a célpontot, kapod a jutalmat. A scavenger elmegy, kicsit melósabb. A Recon jó, de cserébe az ellen látja mikor adjátok a jelet, és odamehet levadászni titeket.
A bounty-t ugye rátok is teheti, olyankor jobb elbújni vagy óvatosnak lenni.
[link][ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
csabamigo
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz Garsza #23355 üzenetére
Contraband contract ha ritkán de előkerül. Én az elmúlt nem tudom hány órában még nem láttam de haverok se kb mint a csillámpóni világ Dio3-ban, oh wait az gyakoribb.
gjung44 Reggel nézem! Ha ma végzek a beadandókkal örülök, hogy ha kidőlök nem, hogy vidizek vagy COD-ozok.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
shotika
őstag
válasz Garsza #23284 üzenetére
Nem. Az utóbbi 1 év arról szólt, hogy 40 oldalas telepítési és indítási útmutatókat kellett bogarászni, hogy nem faggyon szarrá. (és ennek tetejébe még a kampányt se tudtam végigjátszani a mai napig, mert az is mindig problémázik). Mindig van valami nyűgje, én ennyi pénzért nem ezt várom.
Kukába vele.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
JSaN
addikt
válasz Garsza #20676 üzenetére
Battleneten a play gomb felett vagy egy kis foldgomb ikon, ott lehet regiot valtani.
Ez a disconnect problema nekem is elojott 2 hete, azota szar. Megjelenes ota jatszom, de ilyen disconnect problem nem volt az elmult 2 hetig, azota 10-20 percenkent szakadozik, alig tudok befejezni meccset. A fejlodesben is megrekedtem az utolso 5-10 szint keserves lassan halad.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
atee
őstag
válasz Garsza #20655 üzenetére
Amerikaira kell rakni a régiót! Az első 1-2 hónapot leszamítva csak így tudok én is játszani! Különben kidob ugyan evvel az üzenettel!
Minden patch után rápróbalok, de van, hogy már a menüből repülök ha europain vagyok!
Amerikaival is volt már indítas után ilyen üzenetem, de max 2-3 alkalommal összesen, betöltés közben!D-day 2002-01-04 01:54
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MIUI / HyperOS topik
- Háztartási gépek
- Android szakmai topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...