- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na jó, de én ugye könnyen beszélek
, mert saccperkb olyan bő félmilla értékű hifis cuccok vesznek körül, és amik zenékre jók, azok játékra is megfelelnek, legyen az DAC, vagy épp fejes erősítő. A mikrofon kérdést, mivel a hifis fejeseken jellemzően nincsenek, meg évek óta ezzel a kis cuccal tudom le, a célnak tökéletes. [link]
-
válasz
Mizol29 #14177 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy aki kb. 20-25 e Ft feletti összeget szán fejhallgatóra, az vegyen inkább normális hifi fejest, azok keresztbe-hosszába lenyelnek minden gémer csodát. Akiknek megadatott, hogy viszonylag csendes környezetben tudnak játszani, tehát kevésbé zavarnak be a külső zajok, ott nyitott fejeseket célszerű használni.
Én személy szerint kifejezetten javaslom játékra pl. az ATH AD sorozatát (500X, 700X, 900X), mivel a nyitott kialakításuknak köszönhetően, széles, nyitott térrel, nagy színpaddal rendelkeznek, nagyon jól pozicionálhatók a hangok. Jelenleg az ATH 900X-et használom játékokhoz, nagy megelégedéssel, de volt már 500X-em is, illetve ATH R70X-em is, bár azt alapvetően hifis célokra használtam, de játékra is tökéletes volt.
Van még egy Beyer Amiron Home cuccom is, de az már egészen más kategória, azt bűn lennejátékkal nyüstölni.
-
FaTHI
őstag
Jó lenne egy Plunder solo is. ez a 3-as elég gáz randomokkal.
-
FaTHI
őstag
Srácok multiban melyik az a mod amikor droppokat kell nyitni?
-
Laraxior
titán
Ezt a levegőből ereszkedés közbeni sebzést igazán kivehetnék, legalább amíg föld lesz a talpam alatt addig ne...
-
nanorambo
őstag
válasz
maximilian4 #14162 üzenetére
AZt hiszem 3500 Ft.
Akkor megéri, ha tetszenek azok a cuccok, amik benne vannak. Meg tudod nézni a battlepass fül alatt. Meg ugye ha meg is veszed, fejlődni kell benne, nem kapsz meg mindent egyből, csak azt ahanyadik szintű vagy battlepassban.
SZerintem a mostani kicsit gyenge lett. -
KaitouP
nagyúr
Egyszerű pedig, de akkor próbálok segíteni egy példával. Adottak az alapfegyverek. Minden alapfegyvernek van több fajta variánsa, amiket weapon blueprint-ek formájában (tehát tervrajzok) lehet megszerezni vagy úgy, hogy Battle Pass-ből kapod meg őket, vagy úgy, hogy a játék saját boltjából veszed meg CP-ért. A többfajta variánsnak mind-mind egyedi kinézetük van, ami az egyedi kiegészítőkből (egyedi optika, markolat, puskatus, stb.) állnak össze, és minél magasabb a minősítésük (Rare, Epic, Legendary stb.) a kinézetük annál egyedibb.
Fogj egy alap M4A1-et. Van mondjuk 6 féle különböző M4A1 variánsod, a ritkától a legendásig. Eddig ezeknek a variánsoknak az egyedi kiegészítőit nem mixelhetted, nem használhattad más variánsok kiegészítőinek a mixelésével, csak az adott verzióén belül. De most azt mondod, hogy van egy legendás M4A1 variánsod, de ezen csak a puskatus tetszik, és van egy epic variánsod, amit nagyon szeretsz, de a puskatust szívesen lecserélnéd arra, amit a legendás verziód használ. Ezt most már megteheted.
A kép kitűnően illusztrálja, hogy a képen látható egyedi AK melyik különböző AK variánsok cuccaiból jött létre:
-
maximilian4
addikt
Tegnap vetten egy ps4 pro-t, a warzone volt amit először letöltöttem és mit kell mondjak...kiba**ott jó. Minden br-t kipróbáltam már és ez egyszerűen beszippantott. Végre egy normális fps nézetű, pörgős, hentelős br (nekem az apex nagyon nem jött be). Újra elkapott az a régi cod érzés, erre vártam régóta. 1080p-ben nyomom, de sztem még ps4 pron is nagyon jól néz ki a játék (gondolom pc-n még durcább lehet, csak én a kontrolleres irányításon nevelkedtem). Ja és a fix 60 fps is szinte minden helyzetben megvan. Esetleg aki szeretne felvenni a psn gamertagem Maximiliandaking.
Ja és a bp megéri? Láttam hogy játékbeli valutában van. Mennyi átszámítva? Kint vagyok a kertben napozok, így nem tudom megnézni. -
nanorambo
őstag
válasz
KaitouP #14149 üzenetére
Amúgy néha, amikor egy-egy SD kör végén éppen syd-et ölik meg a killcamban, olyan szintű "nigg*r girl"-özés megy a voice chatben, hogy csak úgy pislogok
De ha valaki más fekete operátorral van és őt ölik meg, akkor is megy a nigg*rezés ezerrel.
Egyébként az a gyanúm ( a voice chates élményeim alapján), hogy rengetegen beszívva tolják a játékot.
-
Laraxior
titán
M4-et próbálta már valaki a másik fajta töltényekkel? Mennyire élhető? Vagy inkább maradjak a sima extendednél?
-
s.bala31
őstag
Sziasztok! Még a mai napon újratelepítem a win10-t. A Cod egy másik SSD-re van letöltve, szerintetek működni fog vagy újra le kell szedni a 150Gb-t? Utóbbi verzió nagyon bosszantó lenne
Esetleg valakinek van már ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest