- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
jegenye77 #10097 üzenetére
Én is sokszor lelővőm a csapat társam , mert ha bemozgok a lövésbe okés ha lő valakit és véletlenül tovább lő és lelő az is okés elnézem neki , de amikor szándékosan lő le na akkor megkeserítem az életét vakító gránáttal meg ami csak jön , volt már 14 kill jártam és ö csak simán lelőt közelbe se volt senki akkor szerinted nem durrant be az agyam
-
jegenye77
addikt
Az miért jó, hogy HCTDM be ha Pistike
Szerinte szándékosan csapattársat véletlen lepuffantom akkor neki az az első, hogy visszaadja?
Szerinte szándékosan szedtem le? -
Casanova*
veterán
Ma teszteltem a v sync on off-t. Ha be van kapcsolva,sokkal pontosabban lő a fegyver. M4-el cronen optic-al teszteltem. Nem vicc! Nálam 75Hz. 60ról tuningoltam fel 75Hz-ra egy progival. Érdekes v sync- el pontosabban lő a fegyver.
-
csƵ
addikt
Amúgy miért jó a nevek feltüntetése a karakterek felett? Rengeteg alkalommal így lőttem le az ellenfelet, hogy nem láttam őket, de megjelent a piros név és vakon belőttem őket.
-
dunc
nagyúr
válasz
Chris1983107 #10078 üzenetére
HC módba játssz, mert ott ha megvan a távolság pikk-pakk meghal, és nem feleslegesen lövöd bele a fél tárat!
-
RetroJack
tag
válasz
zoltannagy #10079 üzenetére
Perk 1: E.O.D. Ez elvileg csökkenti a sebzést a nem killstreak robbanásoknál.
-
RetroJack
tag
válasz
Chris1983107 #10078 üzenetére
Esetleg Rust, ahol a sarkon fellehet mászni a csőre. Ajánlott a scoop és a bipod.
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg olyan perk, ha RPG-vel rám lőnek, akkor nem halok meg? -
Dave567
addikt
válasz
Chris1983107 #10074 üzenetére
Shoothouse, és campeled a túlvégét.
Vagy a falról, vagy fent a házból. -
Land
veterán
válasz
Chris1983107 #10074 üzenetére
Ha jól tudom minimum 34 m a longshot. Én többször Ground Waron csináltam meg minimum 3X scooppal.
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
A golden és egyéb camo gyűjtőket kérdezném. Nekem eddig két fegyver van, ami a stílusomhoz passzol és szinte mást sem használok, csak ezeket. Az egyik az M4 amiből már sikerült is összeszedem az aranyat, a másik pedig a RAM 7, itt viszont elakadtam. Összesen 35 távoli (long shoot) hiányzik, de egy ideje nem igazán adja be. A távolabbi lövéseim 95%-a headshot-ot dob fel és így tényleg iszonyat nehéz a grind. Volt, hogy 3 órát nyomtam és egy távoli lövést sem adott be. Esetleg valami tipp vagy loadout a RAM-hoz, hogyan és hol lehetne a leggyorsabban kifarmolni azt 35 távoli lövést?
Előre is köszi, -
JSaN
addikt
válasz
BandiHUN #10068 üzenetére
Ezt kiprobalom ma delutan, rengeteg van, sose hasznaltam.
Mult heten keszultem a hetvegi duplara hogy szet hajtom, erre pentek delutan kiutott a natha+láz kombo 3 napra, delutan van még par ora abba teszek valamit. LV95 a tierem meg gyalazatos 23, nem tudom mert van az ugy lemaradva? -
-
Vitee
aktív tag
válasz
Gigi01 #10055 üzenetére
Ilyen AOC monitorom van nekem is, sőt előtte a c24G1 volt.
A legegyszerűbben úgy tudod tesztelni a monitorral azt, hogy a Free illetve a Gsync be van-e kapcsolva, hogy ahogyan te is, a monitorral kiiratod. Ha működik akkor az fps számláló ugrál a tényleges, valós képkockaszámnak megfelelően. Ha nem megy, vagyis ki van kapcsolva a G illetve Freesnyc akkor konstans 144fps-t mutat folyamatosan, ilyenkor más fps mérő kell, vagy a játékon belüli. Szóval ha folyamatosan 144-et mutat ki van kapcsolva, ha váltakozik akkor be van kapcsolva az Adaptive sync.
Az fps-ed nem lesz 144, szimplán a monitor nem a valóst mutatja, az igazi fps-ed bekapcsolt sync-el látszik.A Vsyncről elég sok össze vissza dolog (hülyeség) volt itt írva.
A Vsync akkor kell ha a képkockaszám meg tudja haladni a monitor képfrissítési frekvenciáját. E feletti, illetve ez alatti képkockaszám esetén akadozás, képtörés lesz érzékelhető, ha nem használod, mivel a Vsync a monitor képfrissítési frekvenciájára limitálja a képkockaszámot is.
Ha van egy 60hz-es monitorod, de nem kapcsolsz Vsync-et vagy nem használsz limitert, de az fps-ed 80körül van, akkor képtörésed lesz, de ha csak 50 képkockád van, akkor is.
Ilyenkor törekedni kell arra, hogy konstans 60 felett legyen a képkockaszám és mehet a Vsync.
Az adaptive Sync ami ugye a G és a Freesync pedig arra jó, hogy a monitor, a megadott működési tartományán belül tudja átállítani a képfrissítési frekvenciáját, úgy, hogy ahány fps-ed van, a monitor annyi hz-re állítja magát.
Ez az AOC 48-144hz között tudja. Ha az fps-ed ezek felett vagy alatt van, itt is van képtörés.
Lehet használni adaptive sync-et és vsync-et egyszerre, hogy limiterként szolgáljon, de a vsync szerintem nem igen megbízható, sokszor átugorja a tartományt.
Érmekes driverben, vagy játékben, vagy külső szoftverrel limitálni. -
csƵ
addikt
Napi 8 órás játékra kényszeríteném 300-as pinggel azt az idiótát, amelyik kitalálta, hogy 40-50ms latecyt mutasson a rendszer a valóságos 200 helyett és valódi 40 pingesekkel dobjon egy szerverre. Ma is jó nagy kínlódás volt a játék.
De azért összejött egy Shipment TDM 14/3-as stat. Máskor 10 sec alatt halok meg ennyiszer. -
pulffy
őstag
Nem is tudtam hogy a ps4 egereseket külön jelzi. Mentünk ezt a 3v3 sniper köröket, és egyszer bedobott egy fireteambe akik mind ximmel nyomták, ott volt a ps logo mellett az egér. Kikaptunk 6:5re. Első kört úgy nyerték hogy afk volt a haver, mert nem ért vissza retyóról.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Gigi01 #10051 üzenetére
Nem tudom, ilyet meg nem lattam.
Marmint a kepfrissites az ugral Gsync-kel, az alap, ez a lenyege. De azt hogy Gsync nelkul stabil 144 legyen, azzal meg kevesebb, az fura igy elsore.
Aztan az is ott van h nekem nincs tapasztalatom NV kari + Gsync monitorral, csak AMD + Freesync es NV + Freesync felallas volt meg nalam.
Mondjuk most h belegondolok h a monitorral irattad ki, sztem a kepfrissitest mutatja. Nezd meg a jatekban (asszem General alatt) h ott kapcsolsz FPS kijelzest es teszteled Gsync on / offal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest