Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• westlake

félisten

válasz Depression #692 üzenetére

vegig ;)

az az egeszben a vicces, hogy miutan mar nem tudtam mit csinalni, ki-be lepkedtem a jatekba, es new heawen varazsladait fosztogattam.. ezt a fegyvert is ott dobdta az egyik.. raadasul ha megnezitek, nem is 48-as, hanem csak 41-es.. gyakorlatilag azok az ellenfelek, akikbe haromszor bele kellett lonom, azok most egy lovestol elhullanak.. raadasul ha "tomegben" szaladnak, akkor mindenki sebzodik, mivel ugye robban a tolteny ;)

ezt a fegyvert talaltam normal mod vege fele (a szintjebol is jol latszik), es ezt a fegyvert hasznaltam a nightmare-en is! szerintem valami csunyan bugos rajta, mert ha meglovok vele valakit, akkor szokokut szeruen sebzodik nagyon sokszor 300-400hp-t..

ha proc-ol, akkor kemeny, de az elozo tuzes smg sokkal jobb..

evil mongol.. ez megint is erdekes peldany.. elsore kevesnek tunik a 747-es sebzese, viszont harmasaval lovi ki a raketakat, es olyan, mintha valojaban kilencet lone.. 9x robban, igaz ebbol 2-3 palyat teveszt, es mashova csapodik.. raadasul a 4.3-as zoom sem semmi...

durva mod sniper-nek.. biztos van durvabb, de ez is ott van a szeren..

nem tudom, mi kerul ezen a fegyveren ennyibe.. valami "hurkos" golyok jonnek ki belole, de nekem nem nem sikerult rajonnom a lenyegere.. amikor becsapodnak, megpattannak, es megint becsapodnak valahova (osszesen 2x).. igaz, hogy csak tavolrol probaltam, de nekem egy szarnak tunik..

a tuzes smg kivetelvel az elobb linklet osszes fegyvert (a tegnapi sniper-t is) new heawen ladai dobtak!!

Új hozzászólás Aktív témák