- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
Hasznos lenne egy összefoglalót szerkeszteni ahogy más fórum témáknál is van.
Ajánlott BT hangszórók:
5.000-10.000ft
10.000-15.000ft
15.000-20.000ft
Teszt oldal:link
Honnan érdemes vásárolni?
stb. -
baboss
őstag
válasz
XboxGamePass #4058 üzenetére
Egy kicsivel több, de ajánlott itt a fórumon. Hosszú távra is megfelel.
Tronsmart Element T6
Tronsmart Element MEGA
10.000ft alatt JBL GO, de jobban megéri a fentiek közül valamelyik. -
baboss
őstag
válasz
mate1396 #4054 üzenetére
Nálam nincs semmilyen zaj, szóltam a gyereknek, hogy hallgassa meg, hátha nekem botfülem van, de őse hallott semmilyen alapzajt, szerinte tök szépen szól. Max hangerőn a basszus torzít be egy kicsit néha, az elején sokkal jobban torzított, de amióta be van járatva azóta sokkal szebben szól.
-
baboss
őstag
Szia.
Elsőnek én is a T6 ot néztem ki, de nekem jobban tetszett a téglalap forma, nem borul fel olyan könnyen, nem gurul el. Asztalos munkával foglalkozom és a helyszíni munkáknál biztonságosabbnak tartottam a Megát. A hangzás/hangerő nekem bőven megfelel, szerintem szépen szól. A mély kevesebb benne mint a T6-ban, de ez függ attól is, hogy milyen zenét hallgatok rajta. Egy hangszínszabályzó megoldja a problémát ha kevésnek találom a mélyet. A legtöbb zenelejátszó app-on van is. A másik fontos tényező az volt, hogy legyen benne microSD, T6 -ban nincs, jó lett volna a rádió is, de az nincs egyikben sem. Sajnos a telefonomban nincs rádió, de azt megoldottam egy App- al. TWS technológia: két hangszóró párosítása sztereó módban, még jól jöhet ha veszek még egy Megát. Első nap 8 órát ment, mire elkezdett villogni, hogy gyenge az aksi. Végszóra én nem bántam meg, igényes csomagolás, anyaghasználat és formatervezés. Ha megoldható akkor vásárlás előtt érdemes meghallgatni, hogy mit tud a T6/Mega, ha van rá lehetőséged. -
baboss
őstag
Vasárnap este rendeltem meg, ma délelőtt meg is jött az EU Stock -tól a Tronsmart Element MEGA.
Az én botfülemnek tökéletesen megfelel. Elégedett vagyok vele, nagyon tetszik. Max 64 Gb-os memóriakártyát fogad el. Munkába fogom használni többnyire. -
baboss
őstag
Tronsmart Element MEGA -ba mekkora micro SD memóriakártyát lehet használni, nem találtam sehol semmi infót róla.
-
baboss
őstag
Tronsmart Element T6 paramétereivel van valamilyen FM rádíós Bluetooth hangszóró amit ajánlani tudnátok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Tudományos Pandémia Klub
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest