- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hallottam a Charge 2+ a hangereje a gyenge. Haverom még akkoriban 55E forintért vette megjelenéskor.
Nem mondtam hogy a Charge 2+ megéri az árát, csak hogy a tronsmart helyet lehet olcsóbban használtan venni nagyobb márkát is.
Nem rég a telekomnál volt leakciózva 23E forintra a JBL FLIP 3, akinek volt kuponja 13,000 ft-ért hozzá juthatott annyiért az bestbuy volt. -
carl18
addikt
Hát nem megbántás kép de itt érzek egy nagy csúsztatás. Szóval Nekem a Divoom amibe 5 wattos mélynyomó van nem rezegteti az asztalt. Igen észrevettem a rezonálást, de az nem azért van mert olyan nagyon erős a tronsmart mert könnyű és billeg az asztalon.
A nagy hifim nagy hangerőn valóban rezegteti az asztalt stb!
Tronsmart kétlem képes erre.
Amúgy meg a kínai 2-6E forintos kategória nagy része szemét, semmi mélyet nem add kásás gagyi hang.Egy forintot nem adnák érte, ehhez képest jó a tronsmart de még most se egy Sony/JBL Szint.
A Tronsmart T6 is valamelyik webáruházon 15-17E forint szóval függ mikor és hol veszed.
Én kérlek szépen a Divoom Onbeat 500at 16,400 Ft-ért vettem nyáron , és annyiért azt mondom best buy.
KIcsit nagyobb is mint a Divoom de a hangja kárpótol érte.
Össze mérten a kettőt és hát a Onbeat 500 inkább egy házimozis hangot add ki magából a T6-hoz képest.Nyáron vettem fel videót táncosat, és az onbeat 500 szólt a háttérbe. A videó jobb oldalán látható nagy épület tövébe van lerakva és felcsavarva csumára a hangerő. [link]
Biztos van ennél jobb is, de 16E-ért nem hiszem -
carl18
addikt
Mondjuk, én szerettem a basszust, szóval engem nem zavar ha sok. + Pont a hosszú üzemidő miatt szeretnék ilyet. Azért bicikli, túrákat fogunk idén tartani. Sátrazás is lesz, meg sok odakint tölthető program.
Hordozhatóság végett én elégedett lennék a Tronsmartal.Mivel én táncolok is, az miatt később lehet veszek egy Dockin D fine-t. De azért azt nem szívesen cipelném magammal egész nap
A Sony SRS 300 is 1,6 kg, attól is már herotom volt, hogy megint ezt a dögöt rakjam a táskába. Néha-néha egy táncvideó felvétele miatt, jó volna a D-fine
A sok basszus miatt főként.
De ki tudja ha annyira elégedett leszek a Tronsmartal, nem is veszek tőle jobbatEredeti Terv az volt, lesz két hangszóróm egy nagyobb és egy kisebb. A Nagyot, táncvideókhoz, vagy kisebb partykhoz lehet használni, de a Tronsmart meg, bárhova magammal vihettem, nem kell direkt táskát magammal vinni.
-
stellaz
veterán
Én csak pc esetében telepítettem az equalisert, az a jó benne, hogy a teljes rendszer hangra vonatkoztatja és be lehet állítani, hogy melyik audioeszköre legyen érvényes. Tehát a fejhallgatónak meg lehet mást adni, vagy alaphelyzetben hagyni, miközben a tronsmarton meg le lehet venni a mélyeket.
Telóra is jó lenne hasonló, de még nem kerestem ilyet.
http://windowsreport.com/add-sound-equalizer-pc/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest