- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
En epp most vettem learazott xb30-ast. Lattam enis hogy jon az uj szeria, de sose lehet tudni vacak lesz e, meg joval dragabb is lesz az tuti.
Megvagyok lepve a max hangeron, baromi hangos, orulok hogy nem a dockin d fine melett dontottem. Nekem mar ezis epp eleg hangos, es meretre meg sulyra is hatareset hogy rendesen hordozhato legyen. Hetkoznapi eletben nemis lehet nagyon kihasznalni a maxot, az embernek vannak szomszedjai meg masok korulotte publikus tereken.
Ami meglepett amugy hogy a vilagitas egeszen bejon. Belehet rakni olyan modba hogy a hulye stroboszkop villanos ledek nem mukodnek, igy elmegy. Egyik kozeli ismim tovabbrais epilepszias szoval ezert nem szimpi a cucc.
Az NFC-t is nagyon ertekelem rajta, villamgyors a parositas, nemkell keresgelni.Az egyetlen dolog ami kicsit zavar ez az extra bass dolog, neha kikapcsolom, neha be, vannak esetek amikor tul sok a bass, de ha kikapcsolom akkormeg tul keves. Aztan lehet ez majd jobb lesz, sok youtube vidiben mondtak hogy x ido halgatas utan kezdett jobblenni a treble is. Jah meg a tolto, nemertem ki volt ez a f*** aki rabolintott hogy ne microusb legyen, dehat ennyit tullehet elni. Csak azert zavar ha mondjuk hazarepulok most meg egy tolto foglalja a helyet..
Osszesegeben ilyen aron nagyon tuti szerintem, igaz nincs sok osszehasonlitasi alapom.
-
Peddy789
őstag
válasz
Krill77 #4141 üzenetére
a jbl charge 3 175on indult 144 volt altalaban es jo ideje 130 euro korul mozog
a Sony SRS-XB30 Blue 170en indult aztal 130 atlagaron de sokszor volt 100 euro korul
Azert ne szaljunk el a dolgokkal, makacs dolgok ezek a szamok. De teny hogy most is 20 euroval olcsobb, tehat megfontolando.
-
Peddy789
őstag
A teljesitmeny jelolese P, ami valoban osszefuggesben avn az aram es feszultseggel, viszont nemertem hogyan jon a mAh -hoz? Nem igazan vagyok meggyozve ezzel kapcsolatban de hagyjuk is.
jbl Charge 3 jelenleg 100euro szalitassal.
sony SRS XB30 amazonrol 79 euro szalitassal ha midnen igaz
A jbl full vizallo ami nekem jobban tetszik, plusz ami igazan donto hogy azt lehet powerbankkent hasznalni ugye? Mig a sonyt ugylatom nem.
Raadasul a sonynak nem microusb a toltoje, ami megintcsak rossz, mert vihetek megegy toltot a telefon melle, megha tonkremegy bonyolultabb potolni. Meg van NFC. Ez a feny nem lenne annyira szar de ez a stroboszkop nagyon nem teteszik mivel epilepszias emberekre konretan veszelyes, van olyan mod ahol az kivan kapcsolva de az rgb uzemel?
Videok alapjan szerintem nincs nagy kulonbseg halgatas kozben, szoval killernek azert messze nem neveznem, de ha 20 euroval olcsobb igy meggondolando valoban
-
Peddy789
őstag
válasz
Tordaj06 #4126 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=O9CumhsfOFI
Ez a hapsi eleg jo szeritnem, tok jol elmagyaraz dolgokat. Szerintem nezd meg a videot es lesz valami elkepzelesed a dologrol. Csak belehalgattam de mintha nem mondana jokat rola?
-
Peddy789
őstag
Miert kell nezni a feszultseget? Mire gondolsz ezalatt?
Azt irod a dockin 7.4 voltos akkuja melett 6600mAh a kapacitasa. Nade ha nagyobb a feszultseg akkor ugyaz az aram folyik at kisebb ellenallason hiszen i=u/r. Ami logikusan hangzik mivel a dockinban nagyobb a a hangszoro, es ezert kisebb az ellenalas.
Oszinten nem teljesen ertem hogyvannak ezek a dolgok, de nemis tudom hirtelen hoil kellene errol olvaasni, meg lustaa is vaagyok nagyon belemenni.
Az viszont biztos hogy hacsak nem valami energia/hang mutato sokkal jobb valamelytikben, akkor sokkal kisebb tomeg melett a charge 3 hasonlo ideig birja.Vaalahogy arra jutotttam most, hogy jo lehet tuti a dockin, de jelenleg joval dragabb mint a charge3, de ami meginkabb zavar hogy tul nagy, tul nehez. Nekem nemis kell ekkora hangero, ugyse tudom kihasznalni, a hordozhatosag viszont sokkaal fontosabb. Nem megyek sokra egy szupi hangszoroval ha repules melett az egesz taskamat kitolti es semmi mas nem fer el melette, raadasul nehezebb is.
Amazonon talaltam valaki aki irta hogy probalta tvre kotni a dockint de nemvolt az igazi, mas a hangprofil, filmekhez nem tetszett neki. Ez alapjan ha itthon erre nemtudom hasznalni, nemlatom ertelmet a +40euronak, amugyse hallgatok sokat zenet itthon.
-
Peddy789
őstag
válasz
Krill77 #4114 üzenetére
6. te direkt vagy ekkora bunko vagy faj valami es ezzel vezeted le? Amugy amirol az 5. pontban gondolsz az szeritnem inkabb az erzelmi alapu dontes.Mivel nekem regota kinezett a charge 3 lehet elfogult vagyok vele kapcsolatban. Az erzelmi dontesek mint olvastam elore valobbak az ember agyaban mint a logikaiak.
En ertekelem a hozzaszolasokat de jolenne ha ebbol a leereszkedo szereprol lejonnel kicsit mert nagyon banto es nem uriemberhez melto.
-
Peddy789
őstag
válasz
Krill77 #4109 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=5Ty9FJ1P74s
Ez alapjan nem tunik jobbnak, de legalabb szarul nez ki
Ha nem 100 lenne a charge 3 is elgondolkodtato lenne.
-
Peddy789
őstag
válasz
Peddy789 #4106 üzenetére
Hmm most nezem hogy a dockin d fine melle jar egy bluetooth fulhalgato is ajandekba, es csak 10 euro a szallitas.. hat lehet ez fogja eldonteni
Neha gondolkozok hogy sportohoz jolenne valami vezetek nelkuli
(#4107) Krill77: Gondolom hasonlo lehet, de erosen ketlem hogy azonos. Abbol kiindulva hogy joval nehezebb a cucc, valahogy ugy gondolnam hogy hiaba kisebb a hangero, egy nagyobb hangszoro meghajtasa hiaba azonos hangero akkoris tobb energia. Aztan lehet tevedek. Gondolom ha mondjuk a jbl birna 10 orat, akkor a dockin lehet csak 8-9et azonos alacsony hangeron
-
Peddy789
őstag
Hali, nagy dillemaban vagyok, jbl charge 3 vs dockin d fine
Charge 3 100euro a refurbished, ami szerintem szupi ar. Ami miatt ezt valasztanam az az hogy az aksi eleg nagy, (6000) a hang szeritnem jo, es a meret is okes.
A dockin rol itt halottam. Lattam a youtube videot tenyleg allat, es ugye 140 euro tehat nem sokkal sokkal dragabb, a hang viszont szebbnek tunik. Viszont az aksi ugyanugy 6000 tehat vszeg sokkal kevesebbet bir, a suly pedig 800 helyett 1900 szoval tobb mint 2x nehezebb es a meretek is joval nagyobbak.
Alapbol arra vennem a hangszorot hogy amikor balcsin leszunk, meg megyunk valahova csak ugy legyen, foleg nyaron stb. Plusz nekem itthon sincs semmi hangkelto eszkozom, csak fules a gephez, meg a tv.
Szoval ha atjonnek arcok ami eleg gyakran megesik akkoris moka hogy van valami zene (jelenleg egy 30 euros bluetooth hangszoro van ami nemrossz de azert mas kategoria)
A fo kerdesem az lenne hogy mennyire van ertelme egy dockin d fine-nak a tvre? Mivel a tvm hangszoroja ugye eleg gagyi, es olvastam a weboldal megemliti hogy lehet arraa is hasznalni a javk bemenetel. Amikor voltam mediamarktban a 140 euros ilyen tv hang projektor sokkal szarabb volt mint a jbl charge 3. Legalabbis telefonrol, meg ugye lehet hogy az tavolrol kell halgatni? Mindenestre szarnak tunt.
Nahmost a dockin ennel meg egy kategoriaval feljebb lenne.Szoval lehet e meg ajanlott e egy dockin d fine a tvhez, mert ha igen akkor inkabb azt veszem mint a charge 3-at, es majd szenvedek vele kicsit balcsin hogy tul nagy aztan kesz. Viszont ha hulye otlet akkor lehet maradoka charge3 nal mivel kisebb az aksi tovabb birja, vizallo is ami balesetnel joljon, meg haveromnak is jblje van ami a jbl conectel mokas lehet.
-
Peddy789
őstag
Hali jbl charger 3 refurbishedrol van valakinek tapasztalata? Barmi hatrany a simahoz kepest? jbl websiterol 30k, eleg jo vetelnek tunik nekem, mar nagyon regota varom hogy hatra leesik az ara
-
Peddy789
őstag
Latom a jblekrol volt szo, pont ma neztem az itteni media marktban
Elosszor a charge 2-t akartam megvenni, en valami ertelmes utazo hangszorot keresek ami johet velem kocsiban repulon, hotelben, mindenhol. Tehat jo ha kisebb es konyebb, nem annyira serulekeny, viszont normalis hangot akarok, es nem 2 ora uzemidot.
Ami meglepett, hogy amikor kiprobaltam a kitett eszkozoket, a charge 2 sokkal szarabb volt mint a flip, ami olcsobb. Asszem a charge2 120euro a flip 100?
Emelett a flipnek jopofa szovet boritasa van, a charge fem. A charge nagyobb es nehezebb +2 orat bir elvileg
A flip 10et, de kisebb/konyebb, hangosabb kicsivel, de midnenkeppen szebben szol a hang.
igy ilyen 30ezer korul ez a best buy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged