- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- HP notebook topic
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
<Adamsky> #19462 üzenetére
Értem, köszi! Technics fülesnél van beállítási lehetőség arra, hogy hány forráshoz csatlakozhat egyszerre, gondoltam talán itt is, csak nem jó helyen keresem.
Soha nem tekertem még a Boom2-t 100%-ra és szerintem nem is fogom
Nem egészséges az már, nem tudom, hogy a hangfal maga hogy viselné.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Soundcore Boom 2-re a minap rácsatlakozott egy kolléga, miközben én használtam. Mit lehet ez ellen tenni? Be lehet állítani valahogy, hogy ha használatban van, akkor más ne tudjon rákapcsolódni?
Ezen kívül beállítható-e az, hogy ha bekapcsolom, akkor ne csatlakozzon automatikusan a hangforrásokhoz, hanem én választhassam ki, hogy miről menjen a hang? (Jelenleg ugye amire korábban csatlakoztatva volt, ahhoz automatikusan kapcsolódik.)
Ami baromi zavaró benne, hogy az alkalmazás csatalkozáskor maxra lövi a hangerőt és üvölt, mint az állat bizonyos esetekben.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Soundcore Boom 2 miután csatlakozik a telefonomhoz és lehalkítom a telefon hangerőszabályzójával (ennél ugye ott a BT jelzés), majd elindítok egy zenét Spotify-on, akkor hangosan szólal meg. Ez miért van? Utána már tudom kezelni ugyanazzal a gombbal. Ez így eléggé gáz, mert azt hiszem le van halkítva, aztán felüvölt. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Hirtelen ötlettől vezérelve behúztam egy Soundcore Boom 2-t, elég jó kis cuccnak tűnik néhány óra után. A Motion 100-ból kiindulva hasonló faszántosságra számítottam.
-
tylerddd
veterán
Üdv! A Soundcore Boom 2-nél az oldalsó fények kikapcsolhatók-e úgy, hogy a vezérlőgombok viszont világítsanak? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Vettem egy Soundcore Motion 100-at. Teljesen rendben lesz, amire nekem kell, de ezek a gombok, valami hányadékok. Egyszerűen nem érezni a nyomáspontját a bekapcs és BT gomboknak, talán a többi egy fokkal jobb, de ez szörnyen gáz. Kb. találomra nyomkodom, hogy lesz-e valami.
-
tylerddd
veterán
Üdv! A Beoplay A1 (2nd gen) gombjai érintősek vagy "benyomhatóak"? Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Van róla valakinek infója, hogy a Tronsmart T2 Mini gombjai érintősek vagy hagyományos fizikai gombok? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
válasz
Krill77 #4092 üzenetére
Nem tudom, h be volt-e kapcsolva, de a héten ránézek, kolléganő eszköze. Ez a Bluedio nem tűnik rossznak!
@ stewe780 Nem lenne az a Sony túl gyenge egy teremben? Wattok szintjén abból indulok ki, amit hallottam, a Charge 3 elvileg 20-as, a Flip 16-os, az XB30-at nem tudom. Amit te írsz, azt 10-nek olvastam.
Illetve egy megjegyzés: lenne MM-ba szóló 10k-s kuponom, így ennyivel olcsóbban tudnék hozzájutni, ha ott kapható modellt választanék.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nyelvoktatáshoz, hanganyagok lejátszásához keresek BT hangszórót, lehetőleg budget kategóriában. Eddig 3 eszközt sikerült élőben, teremben meghallgatnom: Charge 3, Flip 2 vagy 3 (nem tudom pontosan) és egy XB30-as Sony-t. Hangerő kellene, hogy a diákok rendesen hallják pl. a párbeszédeket. A Sony-nál túl erős volt a mély, túl dörmögős volt a beszédhang. A Charge 3 50k-ért már húzós. Egyébként a Flip tetszett hangzás szempontjából a leginkább. Ami még megfogott, mert kb. Charge 3 szint hangerőben, de töredék áron, az a Tronsmart Element Mega. Ezzel van-e tapasztalata valakinek?! Köszönöm a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged