Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hirtelen ötlettől vezérelve behúztam egy Soundcore Boom 2-t, elég jó kis cuccnak tűnik néhány óra után. A Motion 100-ból kiindulva hasonló faszántosságra számítottam.
-
Üdv! A Soundcore Boom 2-nél az oldalsó fények kikapcsolhatók-e úgy, hogy a vezérlőgombok viszont világítsanak? Köszönöm!
-
Üdv! Vettem egy Soundcore Motion 100-at. Teljesen rendben lesz, amire nekem kell, de ezek a gombok, valami hányadékok. Egyszerűen nem érezni a nyomáspontját a bekapcs és BT gomboknak, talán a többi egy fokkal jobb, de ez szörnyen gáz. Kb. találomra nyomkodom, hogy lesz-e valami.
-
Üdv! A Beoplay A1 (2nd gen) gombjai érintősek vagy "benyomhatóak"? Köszi!
-
Üdv! Van róla valakinek infója, hogy a Tronsmart T2 Mini gombjai érintősek vagy hagyományos fizikai gombok? Köszönöm!
-
válasz
Krill77 #4092 üzenetére
Nem tudom, h be volt-e kapcsolva, de a héten ránézek, kolléganő eszköze. Ez a Bluedio nem tűnik rossznak!
@ stewe780 Nem lenne az a Sony túl gyenge egy teremben? Wattok szintjén abból indulok ki, amit hallottam, a Charge 3 elvileg 20-as, a Flip 16-os, az XB30-at nem tudom. Amit te írsz, azt 10-nek olvastam.
Illetve egy megjegyzés: lenne MM-ba szóló 10k-s kuponom, így ennyivel olcsóbban tudnék hozzájutni, ha ott kapható modellt választanék.
-
Üdv! Nyelvoktatáshoz, hanganyagok lejátszásához keresek BT hangszórót, lehetőleg budget kategóriában. Eddig 3 eszközt sikerült élőben, teremben meghallgatnom: Charge 3, Flip 2 vagy 3 (nem tudom pontosan) és egy XB30-as Sony-t. Hangerő kellene, hogy a diákok rendesen hallják pl. a párbeszédeket. A Sony-nál túl erős volt a mély, túl dörmögős volt a beszédhang. A Charge 3 50k-ért már húzós. Egyébként a Flip tetszett hangzás szempontjából a leginkább. Ami még megfogott, mert kb. Charge 3 szint hangerőben, de töredék áron, az a Tronsmart Element Mega. Ezzel van-e tapasztalata valakinek?! Köszönöm a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest