- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Most kicsit hosszabb ideig hallgattam a BlitzWolf F4-et.
Teljesen elfogadható hangja van lakásban. A magasai azok szépek, jó teret is csinál, viszont a mélye lehetne egy kicsit erősebb.
Tegnap hallottam egy JBL C3-at neki erősebb volt a mélye, igaz a magasa meg nem, az olyan tompa volt. De holnap majd letesztelem őket, elviszem az F4-et.
Mondjuk amire én használom arra bőven elég lesz az F4, néha a teraszon meg a kertben ha lesz.Jövő hétvégén meg majd letesztelem nyílt terepen is mert megyünk a Balatonra haverokkal és este a bográcsnál kiderül mit tud.
-
-szabi-
addikt
válasz
Krill77 #2379 üzenetére
Vettem kis BT adót a pc-hez, vevőt meg a music centerhez kb 4 méter távolság.
Ha az adót hátsó usb-re tettem akkor nem tudott csatlakozni.
Elülső usb-t használva közvetlen rálátásnál minden ok, de ha közé állok akkor akadozik.
Ugyanez ha telefonról adom,ha a zsebemben van a telefon és 3-4 méterre eltávolodom majd úgy fordulok, hogy a testem árnyékol szintén akadozik.
Két BT hangszóróm van azoknál is tapasztaltam ezt.
Múltkori kerti partin cimborám is akart zenét küldeni az ő telója is ugyanezt csinálta.Szóval többféle variációban mindig ugyanazt kaptam, 3-4 méter után ha árnyékolás van meg-megakad.
Most hétvégén újabb kerti-partira viszem magammal blitzwolf-f3 hangszóróm.
Kíváncsi vagyok tapasztalatom azonos lesz e múltkorival, kifogy e a hangerőből.
Aztán valahogy csak eldöntöm leadzm vagy outdoor.Jó lenne amit kérdeztem arra a tulajok végre írnának valamit.
Meddig mennek max hangerőn?
Működnek e töltőről és/vagy powerbankról?üdv
-
-szabi-
addikt
Hi
Szóval fentebbi hozzászólások alapján JKR szebben szól mint leadzm és outdoor.
Szabadtéri igényeimnek úgy tűnik az felel meg jobban amelyik tovább tud szólni max hangerőn.
Mint említettem Blitzwolf F3 futásidő bajnok (ez nagyon tetszik), de szabadban az ereje kevésnek bizonyult (ez kevésbé).
Az is elmondható mindkettő szebben szól mint F3.
Hangerővel hogy állhatnak F3-hoz képest?
Ha lemerül az akksi Leadzm és outdoor képesek töltőről és/vagy powerbankról működni?
Van itt tulaja mindkettőnek. Ezt próbálta már valaki?üdv
-
Hauptmann
veterán
-
spiky03
veterán
Nah megjött a Blitzwolf BW-F4.
Eddig csak egy kicsit hallgattam bele, de szerintem teljesen jó hangja van. Igaz kell mögé tenni valamit, mert úgy jön meg igazán a hangja, a mélyek.
Nekem megérte az árát.
A beszerzésben hatalmas köszönet fery02 fórumtársnak.
Úgyhogy törlöm is a kedvencekből ezt a fórumot.
-
FingR86
őstag
a 2. linked az egy Blitzwolf F3 klónnak néz ki. 2*5W van megadva neki.
Nekem volt Blitzwolf F4, amire 2*10W volt írva és egy kalap sz*r volt véleményem szerint. Torz, puffogó mélyek jellemezték. Ebből kiindulva én inkább a LeadZM Missile No1-t ajánlanám neked, nekem is van itthon és nagyon jól szól. -
L4D1K
őstag
Sziasztok.
20e ft vagy alatt keresnék hangszórót. Elsősorban otthonra, illetve fesztiválra lenne lecipelve. Hangerő nem annyira lényeg inkább a minőség. Blitzwolf termékekkel szemetel, de mivel zéró ismeretem van a témában, egy rövid ajánlást szeretnék kérni vagy lehet egyszerűbb, ha megmondjátok, mit kerüljek
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Minél többet gondolkodok, annál jobban nem tudom eldönteni melyik hangszórót vegyem. 10ezer ft környékén a legjobbat szeretném, ami kint is használható és viszonylag kis méretű.
Taotronics Pulse X; Anker SoundCore; Cambridge SoundWorks OontZ; BlitzWolf BW-F4; Xiaomi.Ezeken gondolkodok. Melyik lenne a legjobb?
-
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann #2195 üzenetére
1: ez az isoundbar nem az az isoundbar amit oluv tesztelt. Mar egy klón. Blitzwolf klónjai is eltérnek. +/- irányba is.
2. A regi isoundbar az etalon volt hangzásban (bizonyos szintig) igy a nem tisztan es magas hiányosan szolo enusictol szebben szol. Viszont az olcsón is baromi hangosan es basszusosan szol. Amit az isoundbar egyáltalán nem tudott. Messze a flip 3/F4 alatt van a max hangereje.
Tehát mas celra van a kettő. Alma körte.. -
capafog23
őstag
Sziasztok,
ma érkezett meg a BlitzWolf F3-am.
Az volna a kérdésem hogy kell valahány órát bejáratni, úgy hogy addig nem lehet nagy hangerőn használni? -
Hauptmann
veterán
válasz
kaszibat #2180 üzenetére
Megnéztem a Blitzwolf-os összehasonlítást, hát az F4 egy fos mellette, ha lehet hinni a tesztnek (de volt egy másik teszt is, ahol jóval drágább cuccokkal is összehasonlította az ember, ott is vert rendesen a mezőnyt). Ami nagy negatívum nekem, hogy nem lehet kihangosítóként használni, nem is értem, hogy ekkora ziccert hogy lehet kihagyni. Megh ahpoghy láttam, csak iOS-re van vezérlőprogram. De 10k-ért elnézem a hiányosságokat a hangzásért cserébe. Alszok még rá párat, de azt hiszem, megrendelem.
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2159 üzenetére
Sztem a 15re mar megeri a garis divoom 17ert jobban. A blitzwolf nem 4e mah es nem is 20watt. Ez mind kamu.
-
moma
őstag
Neketek az eszközre csatlakozás mennyire sima? Nálam win 10 és blitzwolf f4-el van amikor nem akar átmenni a hang pedig elvileg connected az eszköz. grrrr. Van valami ötlet mi lehet ilyenkor? Nincs valami megbízható külső program erre esetleg?
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok, Blitzwolf F4-nek mind a két oldalán kéne szólnia a hangnak?
Mert nekem csak az egyik oldalán szól. -
Krill77
őstag
Leadzmnél az a 2x12watt az olyan mint a blitzwolf 20 wattja. A valos erteknek a kozeleben nincs. Az eredeti (enusic) kb a flip 3 hoz hasonlón hangerőn szól. Az meg messze van a 24 wattól mivel 2x8 watt. Illetve a magas hangokat nem adja le jól, tompán szól. Ez a nagyobbik baj.
-
thenameless
tag
THX!
Végül az alul felajánlott "hasonló termékek" közül ezt az eladót szimpatikusabbnak találtam, nagyobb store-t üzemeltet, kicsit jobb értékeléssel, azonos áron: [link]Rendeljkínait tesztjei engem általában meggyőznek, Blitzwolf BW-F3 is pont olyan volt nekem, mint a leírásban. Nagyon klassz, de egy kicsit több basszust! Ezért bízom ebben az Enusic/Leadzm/TTLife/EasyAcc Sundcup-ban. clavinetjunkie tesztje is szimpatikus volt. [link]
ugyanitt BW-F3 eladó PM
-
Krill77
őstag
válasz
DannyL81 #2007 üzenetére
Sajna pont 15 az az ár aminel meg nincs döbbenetes változás egy 10 ezreshez képest.. 15 ert a blitzwolf f4 szokott menni. De 17ert van divoom voombox outdoor 2. Egyik sem tökéletes azert. 10 körül a xiaomi square box vagy a fentebb linkelt henger tipus. Kintrol kicsit olcsobb minden, bar azt nem írtad, h honnan vennéd.
-
-szabi-
addikt
Hi
Mit nem találtam.
Hama Rockman-L 39,99 €
Más néven
BlitzWolf BW-F3 27 €Ugyanannak tűnik.
Hama szerint 2×3W
BW szerint 2×5Wüdv
szabi -
Új akciózások vannak BlitzWolf F4-et illetően az amazon.de oldalon!
Mai naptól vasárnapig tartó kereten belül 50 eur felett 5eur kedvezményt lehet kapni, így az ott 52,9 eur értékű F4 árából annyi kedvezmény jön le, hogy az 16ezer Ft értéknek fog végül megfelelni.
Ha jól sejtem ez EU-ból jön, így semmi további költség sem tud rá esni és ezzel a szisztémával jobban megéri egyszerre csak 1 hangszórót rendelni, mert az össz rendelés értékéből vonódik le az 5 euró.
Olyat nem tudom lehet-e csinálni, hogy rendelés után közvetlen leadunk mégegy rendelést 1 darabra és annál is működni fog-e még az 5 eurós kedvezmény, egyáltalán nem vagyok ász Amazon felhasználó. -
playa
csendes tag
Nekem is Blitzwolf F4-em van; még az elején írtam is, hogy kopogós a mély. De én is belefutottam abba, amit a rendeljkinain írtak, hogy könnyen el lehet állítani a hangszínszabályzóval, meg a mély kiemeléssel. Kis állítgatás után már normális hangok jöttek ki belőle, úgyhogy teljesen elégedett vagyok vele, nekem 58 eurót megért
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok.
10ezer alatt mi számít ajánlott bluetooth hangszórónak?
Kritériumok:
- Nagy akkumulátor(!)
- 3.5 jack bemenet is legyen
- Erőteljes, és a 10ezer alatti kategóriához viszonyítva szép hangzásBlitzwolf, Xiaomi és társai, valamint külföldi boltok is jöhetnek.
Vízállóság, rádió, hangulatvilágítás és egyéb extrák nem feltétlenül szükségesek, azok nélkül is megvagyok.
Ha a méret rovására nagy az akkumulátor akkor az nem baj.Köszönöm!
-
Rendeljkínait blogon eléggé lehordták a BlitzWolf F4 mélyhang részét "puffogás" jellemzésekkel.
Ti mit tapasztaltok ez ügyben?Haveromnak megtetszett a Flip 3-am, de kicsivel olcsóbban szeretne valamit és Oluv videójában dicsérve van az F4 és hangzásra is videóból abszolút kellemesnek és elég meggyőzőnek tűnik.
Banggood-on csak napok múlva lesz újra készleten, oda kuponom is van jelenleg (AliExpress-szel ellentétben), így onnan gondolnék rendelni. Persze így is vám gyanús lesz a dolog és úgy már lehet többet is berendelnék inkább egyszerre és lesz majd a többivel, ami lesz.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
BlitzWolf® F1 tényleg annyival jobb, mint a Xiaomi Mi mint amennyivel drágább is? ~30$ vs 15$? Mondjuk azt látom, hogy az előbbi 2x4Watts, míg a másik 1.8W x 2.
Köszi!
-
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a hangszóróval szemezek:
BlitzWolf® BW-F3
Ajánlott vétel, vagy esetleg 10000.- Ft környékén van ennél jobb ajánlat? -
erzol
őstag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel :
Blitzwolf F1
50%-os kuponnal vihető 15 dodóért.kód:7fc3a8Sorry, mire beírtam elfogyott.
-
vacs
veterán
válasz
FingR86 #1881 üzenetére
Én (mi) nem fogunk helyetted dönteni!
A Proda (eredeti nevén Wking) a kicsi és a nagy Blitzwolf között van, ezt én is így gondolom.
Nézz videókat, olvass teszteket (logout-on magyar tesztek is vannak).
Hogy ne legyen egyszerű választani, írok még pár típust:
- Bluedio BS-3
- Huawei AM 10
- Xiaomi Micro-SD Bluetooth Speaker ("nagyobb" xiaomi)
- BlitzWolf F1
- BlitzWolf F3
- BlitzWolf F4 -
7Heads Drago
veterán
üdv
Na egy kis tapasztalat.
Nekem sdy019 volt, de kiment rajta valszeg a végfok. Sokat bírt az akkuja és elég volt a hangereje is. Aztán rendeltem egy xiaomit. A xiaomi cucc, nekem nem jön be. Túl erőlteti a mélyet. Én targoncán hallgatom, otthon meg az asztalra van letéve, de sajnos minden berezonál tőle. Egy sapkát vagy könyvet alá kell tenni hogy ne ciceregjen semmi se. És hangerőben is elmarad az sdy-től. Az üzemidő is csak kb 50-60%-a lehet. És árban meg azért jó pár euróval drágább. És hiába a sok mély, muszály belőle visszavenni. Az sdy-t mindegy volt hova raktam.
Az sdy-ből viszont volt szerencsém rendelni másnak is. Nekem még az elejébe sikerült vennem azzal nem volt sose kapcsolódási gond. Az újabbaknál viszont néha meghülyül az elektronika. Ha hihetek az idős Usernek. (egy nyugdíjasé lett) Nem mindig bírta kikapcsolni. Szegény volt úgy hogy el kellett hogy dugja és betakarta, hogy tudjon tőle aludni.
Ezek után még egy blitzwolf f4-et próbálnék ki. De ha az se jön be megyek a jól bevált sdy vonalra. -
vacs
veterán
válasz
FingR86 #1873 üzenetére
Az hogy férjen bele a vámhatárba, kizárja a normális minőséget, de ha átcsúszik, akkor szerencséd van!
Jó az a Xiaomi, de jó lehet helyette a BlitzWolf F1 vagy ha komolyabb hangra vágysz, akkor a BlitzWolf F4.Nekem Proda X6 van, na az igen korrektül szól, bár drágább is (én 16K-ért vettem black friday-kor)!
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen topic is van. Remélem itt kapok segítséget BT hangszóra vásárlásával kapcsolatban.
Eddig YT videók alapján próbáltam volna dönteni...nem szánok rá túl nagy összeget, de ebben az árban szeretném a legjobbat venniKezdem az elején: napokban eldöntöttem, szeretnék egy BT hangszórót. Hamar rá is találtam a JB GO-ra.
Majdnem meg is rendeltem, de akkor jutott eszembe, hogy ha távolabb megyek (Kína), talán a JBL GO árán, jobbat is kaphatok...?
Maximális összeg amit BT hangszóróra költenék, az 40 USD!Amit szeretnék:
-szép hangzás (legyen benne némi BASS is)
-minél nagyobb zenehallgatási idő (6-8h minim)
-használnám szabadban is, szóval nem árt ha nem lenne baja ha ráfröccsen pár csepp víz, illetve ha fel lehet lógatni...A fentebb írtakat figyelembe véve próbáltam keresni valamit. Viszont, túl nagy a válaszék
, ezért kérném a segítségeteket...Leszűkítettem a kört amennyire tudtam, de így is sok van.
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás (vagy esetleg, más hasonló árban)?ARCHEER A226
BlitzWolf® BW-F3
Zealot S8 4000mAh
VTIN Portable
CRDC Bluetooth Speaker
Sardine F4És a végére ez az Anker SoundCore. Talán ez tetszene a legjobban, de ez nem felakasztható...
-
-szabi-
addikt
Azt gyanítom az olcsóbb kínai cuccok ezt tudják, azonos a tapasztalatom BlitzWolf F3 hangszóróval.
Hasonló a vélemény erről:Blitzwolf F4, szintén mély-kevés.
Teljesítményben sem tudják amit megadnak, arról is van már pár tapasztalat.Nincsenek csodák, nem fognak úgy szólni mint 2x annyiba kerülő márkás (JBL, stb) hangszórók.
-
bozont
veterán
válasz
Krill77 #1745 üzenetére
Azon kívül, hogy kevésbé energiatakarékos a 2.1, van még más hátránya is a 4.0-hoz képest így zenei téren? Csak mert elég szimpatikus a az a Boombox. Talán meg is lehet hallgatni valahol.
Amúgy a Monic és Blitzwolf-on kívül van még valami ajánlott darab 20e-ig?Ami fontos (a hangminőségen kívül persze), sztereó hangzás, aux bemenet és hogy konnektorról is működjön, de legalább töltés közben is használható legyen (így a Monic ki is esett).
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik legyen: Blitzwolf F4 vagy pedig Divoom - VOOMBOX-OUTDOOR ?
Köszönöm, aki válaszol!
Üdv.: Balu
-
playa
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja megérkezett a Blitzwolf F4 amazonról, gondoltam megosztom a tapasztalataimat róla
Elég jól össze van rakva, masszív, nem zörög, a tetején a gombok kicsit mozognak. Az akksija valóban 4000 mAh, a kis könyve is azt írja. Eddig még nem próbáltam ki meddig bírja egy töltéssel, de eddig kb. 7 órát ment és még nem jelzett hogy merül.
Nagyon kellemesen szól, meglepően jó a hangzása. Nekem talán a mély kevesebbnek tűnik, mint ahogy azt a tesztekben leírták ill. hallottam, néhány zenénél olyan kopogósnak is tűnik (de lehet csak nekem kevés). Eddig egy JLB charge 2-vel tudtam összehasonlítani, ott több a mély, de magas hangok nem szólnak annyira szépen. Csatlakozással nincs gond, a párosított eszközökhöz egyből csatlakozik bekapcsolás után.
Ami picit zavaró, hogy halkan sistereg, ha nem szól rajta semmi, közelről lehet hallani. Az is lehet, hogy valami zavarja, nem tudom.
Nem bántam meg, engem meggyőzőtt, 60 euróért szerintem jó vétel, ár-érték arányban főleg. -
moma
őstag
Az miért lehet, hogy először, amikor a telefonról zenét játszottam le a blitzwolf f4 en, akkor nem engedte lecsukódni a képernyő zárat és így ment tovább a youtube. most meg lecsukja és nem megy. mi erre a jó megoldás? a legjobb persze az lenne, ha a képernyő sem világítana feleslegesen.
-
moma
őstag
Vettem anyámnak egy blitzwolf f4-et az amazonos akcióban. Csak kicsit koszos az alja, az a gumi rész. Lehet egy visszaküldött példány?
Hogy tudnám tesztelni kicsit?
Amúgy nem szól rosszul.
-
Shadows
senior tag
Sziasztok!
3 féle dolog van amin gondolkozok.
Blitzwolf bw-f2 vagy az f3 valóban akkora a különbség a hangminőség/erősség közt nem diszkót akarok csak ha zsebembe van is élvezhető legyen .
Illetve
AOSDER BS1024
Igazából magamnál hordás lenne a cél,hegesztő vagyok. Viszont baromira bejön a Aosder ledes dizájn.
Jelenleg egy 6 euros móka van ami minden szinten hiányolja a mély hangokat, ezt szeretném lecserélni.
Köszönöm
-
kaszibat
tag
válasz
pit stop #1637 üzenetére
Valamit félreértettél, mert a 2x10 wattos egy hangszóró, amiben 2 db 10 wattos hangszóró van. Nekem nem a garancia a meghatározó tulajdonsága egy hangszórónak, hanem a hangzás, mert garanciálisan bármilyen gagyit is meg lehet venni, de hallgatni nem olyan élmény, mint azt amelyik még szépen is szól. Persze akinek a Sokol rádió hangzás is elég, az vegyen azt, ízlések és pofonok...
Azért ajánlom figyelmedbe a 2x10 wattos hangszórók közül azokat, melyek itt a fórumon fórumtársaknak már beváltak. Nekem az sl-1000s van ami nekem 11.500 Ft körül volt és nagyon jó basszusa van, van benne kártyaolvasó is. Nagyon jó még a Blitzwolf F4 és a Psyc Monic is figyelemre méltó a kategóriában. A Blitzwolf akár aliexpress-en, akár amazon.de-n, a Psyc ebay-n és amazonon is beszerezhető. -
-szabi-
addikt
Hi
Megjött BlitzWolf F3 hangszóróm.
Monic mellett karcsú.
Abban kicsit sok a mély, ebből viszont teljesen hiányzik.
Viszont tovább tud működni, ha már nem pocsékol energiát a mélyekre.üdv
szabi -
zzola
titán
Expower BT28S egy BlitzWolf F4 másolat? Vagy fordítva?
Ezek milyen márkák pl. az Expower, csak amazonon lehet kapni? Nem ismerem...van weboldala, de kontaknál egy gmail-es cím van megadva... What? -
zzola
titán
BlitzWolf BW-F4 -re 30℅ amazon kedvezmény van.
Special Offer for Amazon Buyers!
Get 30% off of BlitzWolf speaker when you purchased at Amazon, contact service@blitzwolf.com to get a promotion code.
(Available for all regions of Amazon, please email with your country.) -
zzola
titán
Üdv!
Kinti használatra szeretnék egy kis hangdobozt. Olvastam, hogy a BlitzWolf F1 -et ajánlották 10000 forint alatt. Nos, ez most nem kapható, helyette mi ajánlott?
BlitzWolf BW-F3
Xiaomi BT Speaker
JBL GoEzeket találtam hasonló árban, külföldről banggood-ról rendelnék.
Köszi! -
Zola01
tag
Megjött végre a BlitzWolf F4, itt a beígért pár szó róla
Elég masszív, jól összerakott cucc és meglepően nehéz. A krómozott gombok kicsit olcsónak hatnak, de nem zörögnek, mint ahogy valamelyik tesztben olvastam. Külső teljesen rendben van.
Nem hallottam sok más BT hangszórót, szóval azokkal nem tudom összehasonlítani, de nagyjából tudom, hogy minek hogy kéne szólnia.
Az F4 szerintem elég jól szól, van közép és mély is, nekem a magas egy kicsit kevés. Nem olyan hangos, mint gondoltam és magas hangerőn torzít is egy kicsit, szóval egy kerti partira nem a legjobb választás, de lakásba szerintem elég. Ha magán a hangszórón max-ra állítom a hangerőt, akkor van egy kis alapzaja ,mikor éppen nem megy semmi zene, de nem vészes.Akksiról még nem tudok mit mondani, 4000mAh elég 8-10 órára biztos.
Elég sok olcsó és jónak tűnő BT hangszórót árulnak a neten, szóval lehetnek még más jó vételek is, de ez az F4 egyértelműen ajánlott.
Elégetett vagyok vele, köszi, hogy felhívtátok rá a figyelmet! -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
USB kábel ki tud nyírni BT hangfalat?
Adott egy Blitzwolf megfordítható USB kábel és a Xiaomi azóta nem érzékeli a töltést, a JBL Flip3-ból eltűnt az összes energia + a töltőn van (másik kábellel), de csak az első LED pislog és nem lehet bekapcsolni (bekapcsolni lehet, de nem vált át kékre a bekapcs gomb). Ha a töltőt lehúzom, akkor esélytelen bekapcsolni.
Aggódjak? -
Sziasztok!
Van egy ilyen Xiaomi BT hangszóróm: [link]
Hasonló, vagy jobb hangminőségű BT hangszórót keresnék. Ezzel a Xiaomival az a problémám, hogy nincsenek rajta play/stop/hangerő kezelőgombok.
Blitzwolf BW-F4-et nézegettem, de lehet, hogy elegendő lenne egy olcsóbb modell is. Ha esetleg a fürdőszobai használatot is elviselné, az sem lenne hátrány
(Nem kell vízállónak lennie, de egy kis párát viseljen el, ha mondjuk 10 percig állok a forró zuhany alatt
)
Köszönöm a segítséget
-
Krill77
őstag
Már nem nezem meg újra a vidit. Lattam párszor. Az egyik elso volt amit letoltottem.
A tobbi videoban soha nem a jamet hanem az ankert allitja ki ellenfélnek. A blitzwolfot ezek ele sorolja egyébként. A vidik kommentjeit is olvasd el. Oluv is ir oda.Tovabbra sem tanácsos igy kijelenteni, h ez vagy az jobb. Ha erre nincs egyértelmű kimutatás.
-
laskr99
addikt
válasz
-szabi- #1468 üzenetére
Nekem a Blitzwolf BW-F3 ha merül és rádugom töltőre akkor is lehet hallgatni. Tölti ugyan úgy mint simán közben. Kb 3-6 óra alatt feltölt.
Más:
Nem találtam megfelelő topikot rá így itt kérdezem. Van a fent említett hangszóróm amit kábelesen rádugtam a gép első jack portjára. Egyik ismerősöm nekem adná a 2 tescos tejfölös doboz hangfalpárját. Ha azt rá dugom a Blitzwolf mellé hátra akkor meg lehet úgy oldani, hogy mind szóljon? Config az adatlapomon ha ez számít. -
-szabi-
addikt
-
Blitzwolf F1 miniteszt
Elöljáróban annyit, hogy az átlagnál igényesebbnek vélem magam zene hallgatás terén, az autóhifi rendszerem igen korrektül össze van rakva, nem a falusi hülyegyerek stílusú düc-düc 5000w kéken villogó mélyláda vagy a gyári 16 hangszórós mély kiemelt, kusza hangképű rendszerek jelentik számomra a minőséget.
Banggoodról rendeltem, ötezer-párszáz forint volt akcióban, ehhez mérten nem is voltak hozzá hatalmas elvárásaim.
Színpadkép nyilván nincs, nem is elvárható ebben az árkategóriában. Dobozhangja van. A mély szekcióra még úgy ahogy azt mondom, hogy néha rendben van, de a közép és a magas tartomány egyáltalán nem vett meg. Rock zenére teljességgel alkalmatlan, szétesik a hangkép. Egy Adele, Alicia Keys, Beyonce egy fokkal jobb, de a dobozhangja miatt ez sem kifejezetten élvezetes. Magasabb hangerőn fülsértő a magas tartomány. Ezek után bepróbáltam egy Aviciit, gondolván hogy a basszusosnak hirdetett kütyü majd biztosan ezen brillírozik. Hát nem
Egy Avicii Pure Grinding siralmas, szerencsétlen képtelen leadni az alacsony frekvenciákat, de erre is számítani lehetett, hiszen méretéből adódóan ez fizikai képtelenség lenne. Következőnek egy kis Black Eyed Peas-t próbáltam ki rajta, itt jobb volt az alsó tartomány, de kopogósak a mélyek. Bejáratás után kicsit javult a helyzet.
Az üzemidő jó, 5 napja nyúzom napi pár órában és még nem kért töltőt. Az összeszerelési minőség is rendben van, nem recseg-ropog, szép fém házas, gumírozott gombokkal. Valamelyest vízállónak mondja a gyártó, zuhany alá még nem állítottam
Jár hozzá egy aux-aux kábel, egy usb kábel és egy kis akasztós biszembaszom. Könnyen és gyorsan párosítható mind telefonnal, mind számítógéppel, stabil a jel, akár több ajtón keresztül is jó a vétel, nem szakadozik a zene.
Összegezve, ha kisebb összejövetelekre keresel háttérzaj-forrást vagy fürdőszobába, napozáshoz, Balaton partra, irodába kompakt zajkeltőt, akkor 5-6.000Ft-ért szerintem jó vétel az F1. Házibuliba, házimozihoz, minőségi zenehallgatáshoz nem való és nem a hangereje miatt, mert az kifejezetten erős a kütyü méretéhez mérten.
-
Zola01
tag
Banggood-on jan. 15-ig akciós a BlitzWolf F4. Enyém még nem jött meg, de szerintem ~14k-t megér.
Xiaomi Mi tégla és a Blitzwolf között nem igazán tudtam dönteni, mind a 2 tetszett. Aztán a Xiaomi-ból elfogyott az arany szín, így nem vártam tovább és a Blitz lett a nyerő.
Biztos van még egy pár ajánlott darab ebben az árban, de remélem nem fogok csalódni.Ha megjött a cucc, akkor írok majd pár szót róla.
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Családba lett rendelve mégegy Blitzwolf BW-F3 hangszóró. 1 hónapos és most lemerült majd töltésnél a 2 led világít. A feltöltött és a töltés led azaz a zöld és a piros egyszerre. Valaki tudna segíteni, hogy mi a baja? Be nem kapcsol.Hagytuk a töltőn 6+ órát.
-
adorjant
őstag
Sziasztok!
Taotronics Boom X és Blitzwolf F4 között nem tudok dönteni, van közöttünk esetleg olyan,aki mindkettőt használta már?
Jelenleg egy Xiaomi Mi-t használok,de kicsit kevésnek találom,ezért feljebb lépnék. -
Krill77
őstag
válasz
KD6-3.7 #1299 üzenetére
Ha van pénzed akkor a barátnődnek egy ledes jbl pulse 2-t ajánlok. Ha fogékony ilyesmire el fog olvadni. Ha draga, akkor 10 körül xiaomi mi (tégla), ha hangos kell akkor jbl flip 3. 27 az uj. Használtan 20 - az alku. Ha 10-20 kozt, a blitzwolf f4 vagy psyc monic van ha amazonrol akarsz rendelni, de ugyan ez az itthon kapható jam heavy metal is.
(az en nővérem is hasznalja a furdobem mindig pedig nem vizallo. Ertsd: emiatt nem kell vizallosag. Es elhiheted a tesom nem keveset van ott)
Amiket te irtal meg nem hallottam v lattam audiovizuális tesztet. Szerk (ja de a roll) Amiket irtam azok altalanossagban kiemelkedő cuccok. -
Krill77
őstag
válasz
kaszibat #1287 üzenetére
Hi. A soundbot euba nem szallit. Kilove. A blitzwolf ár erték bajnok. Hozzá hasonló a Expower BT28S. Ugyanúgy nez ki de sd kari mehet bele es ugy is tudod telorol irányítani. Kicsit basszusosabb az F4 nél. Ha van 27e ftod persze a jbl flip3 egy jo valasztas. Jo hangos. De 30 körül már learazva sony srs xb3 ami meg ennel is jobb. Szal kis plusz penzert mindig van egy jobb. Vevő csalogatoan. Érdemes tudni mi fontos. Hangero, hang minoseg, akku. Legyen e 360 ban sugarzo. Kintre, bentre.. 20 korul vannak garis flip 3ak eladóak. Ha nem regi es a papirja oke, az sem rossz. A monic sem rossz. Bose copyk ezek. Sok basszus, de nem tul hangos. Azért egy flip 3 nekem jobban kéne.
Az tuti, h az amazon.de! rol nincs postaköltség, ez pár napja van igy. -
kaszibat
tag
Sziasztok! Nagyon szeretnék venni egy bluetooth hangszórót és eddig már azt hittem, hogy eldöntöttem, melyik legyen. De azután megint olvasok valami jót egy másikról és elbizonytalanodom.
A jelöltek a Psyc Monic, Soundbot sb525, Blitzwolf f4, JBL flip3. Nem tudom melyik legyen. Nekem fontos hogy szép basszusa , ugyanakkor tiszta hangzása legyen. Esetleg még a VTIN royaler is tetszik, külsőre nagyon hasonlít a psyc monic-ra, gondolom a belseje is kb ugyanazt tudja. Krill77, számítok a véleményedre, mert eddig olvasgatva a fórumot, hasonlóan látjuk a dolgokat. -
válasz
Prinz Eugen #1266 üzenetére
Vagy esetleg BlitzWolf F1
-
-szabi-
addikt
Hi
Kettő közül melyiket:
BlitzWolf F1
BlitzWolf F3Esetleg árban ez körül vagy olcsóbban jó-jobb vétel?
üdv
-
Krill77
őstag
válasz
Andrej1 #1194 üzenetére
Blitzwolf jo ar ertek arany es ingyen repül , soundbot euba nem szallit. Prodat nem ismerem. Vtin punkerről feljebb irtak de nem tul basszusos. A monic akkuval nem kifejezetten király de basszus van. A vtin royaler az egyik klonja de 5000mah akkuval. A ledes Oittm is sokáig birja es irtak, h jol szol.
-
-szabi-
addikt
válasz
-szabi- #1138 üzenetére
Hi
Ma megcsináltam a hangerő tesztet.
Psyc Monic-ot ahhoz tudtam nézni ami itthon van.Első a már említett Philips AZ2060 cd-s rádiómagnó 15 éves korban van.
Max hangerőn psyc többre képes viszont akkora különbség nincs mint amit a számadatok sejtettek.
Mivel philips 2x2W míg psyc elvileg 2x10W.
Hangzásban egyik sem marad alul másikhoz képest, nekem psyc jobban tetszett.Következő Philips AS405 midi rendszer, 24 éves.
Teljesítménye 2x15W ráadásul régi világ gyermekeként nagy hangszórói vannak.
Kora már hallatszik a hangján és kimaxolni sem lehet, de így is nyert hangerő és minőség tekintetében egyaránt.Aztán jött PC-s hangszóróm logitech z313, 2.1-es rendszer, 2x5W a hangszórókon plusz 15W mélynyomón.
Psyc egyértelműen alulmaradt hangerőben és hangminőségben is.
Mélynyomó nem leválasztható pedig úgy jó lett volna még kipróbálni.Eddig sem voltam fair psyc-vel, de csak ahhoz tudom mérni ami itthon van.
Szóval végére hagytam a teljes igazságtalanságot, mit tud Philips HTL3140 soundbar mellett.
Azt hiszem nem kell ragoznom.Ezzel végére is értem a tesztelgetésnek.
Utólag látom kissé felesleges volt, mert saját kategóriájában kellene megméretni.
Sajnos erre lehetőségem nincs, pedig jó lenne összenézni BlitzWolf F4, Jam Heavy Metal és Philips BT6000 típusokkal,mivel közülük választottam.üdv
-
Bazs1981
aktív tag
Szerintem ez a BlitzWolf BW-F4 szerintem jó lesz nekem is, igaz arra nem találtam infót hogy együtt működik e a pc-s bluetooth-al és az iphoneval de remélem jó lesz
-
creed33
aktív tag
Gabi köszi a felajánlást,de az itteni media marktban is megtudom hallgatni ha nagyon akarom
Krill77 blitzwolf-ot itthon nem lehet venni ha jól tudom,azt meg már tisztáztuk hogy nem tudok kintről rendelni. Az egy hosszú történet(!) hogy miért nem működik a kintről rendelés más módon,ebbe most nem akarok belemenni,ez nem az a fórum......
Csak lakásban hallgatnám ezért (is) a hangerőnél egyébként is fontosabb számomra a hangminőség és nincs szükségem "erős" basszusra sem.
Sok youtube összehasonlító videót néztem meg..........pl bose, jbl nekem már sok basszust illetően,más típusok meg nem hozzák a megfelelő hangminőséget,stb....... -
-szabi-
addikt
Hi
Végül rászántam magam a rendelésre.
Négy között vacilláltam:
Sumvision Psyc Monic
BlitzWolf F4
Jam Heavy Metal
Philips BT6000Végül, főképp ár miatt Sumvision Psyc Monic lett.
Remélem tapasztalatom hasonló lesz mint #960 HardRic-é.üdv
szabi -
Wendelke
aktív tag
válasz
Wendelke #1061 üzenetére
Legnagyobb meglepetésemre megjött ma a BlitzWolf F4
A ragszámot figyelve, azt hittem, hogy még beragadt a raktárba, mert nem változott a státusza amióta földet ért itthon.
Mint ígértem, összehasonlítottam a korábban vásárolt Xiaomi Mi hangszóróval, illetve a haver JBL Charge 2 hangszórójával.
A véleményem szubjektív, és minden tudományosságot nélkülöz
Csak bluetooth-on próbáltam mindhármat, egy Nokia 735-s WP-s telóval, ahol nem tudok belenyúlni a hangszín szabályozásba, mert az eq. állítás csak a fülesen/ vezetékkel megy.
A BlizWolf hangja szerintem is rendben van, szépen szól a Xiaomi mellett. Szebb a hangképe, van magas és közép is. Lényegesen szebb, élvezhetőbb hangja van mint Xiaomi-nek, ahol talán a mélyre hegyezték ki a dolgokat. A Xiaomi viszont ha vezetékkel van kötve a telóhoz, akkor jobb hangja van, mint bluetooth-on keresztül. Több a magas és érezhetően szebben szól, ezt még korábban próbálgattam, amikor megjött a Xiaomi. Most vezetékkel nem kötöttem őket össze, így nem hallgattam a három hangszórót.
A BlitzWolf-nak nagyobb kicsit a hangereje, de nem igazán érzeni azt a 2x10 W-ot
, a Xiaomi 2x3W-os teljesítménye mellett.
A JBL 2x7.5 W-os teljesítménye kicsit nagyobb hangerőt eredményez mint a BlitzWolf 2x10 W-ja.A JBL nem sokkal, de nagyobbat szól, jobbak a mélyek, meg összességében is egy kicsit jobban/szebben szól mint a BlitzWolf. Más a két hangszórónak a hangképe, valószínűleg a mindkettőnek meg van az a zenei stílus ami jobban, vagy kevésbé jól szól. Ezt ennél jobban nem tudom kifejteni.
Alapvetően mindkettőnek tetszik a hangja. A cimborával arra a konklúzióra jutottunk, hogy ár-érték arányban a BlitzWolf bőven nyer a JBL előtt
Egyébként a súlya (630 gramm) kicsit több, mint a JBL-nek. Érdekes, hogy 4000 mAh-s akksi szerepel a weboldalakon, de a kezelésiben viszont 2000 mAh van, (hogy melyik az igaz, nem tudom) hogy ez mennyi üzemidőt eredményez, arról egyenlőre fogalmam sincsen. A torzítás talán csak max. hangerőn jött elő. A korábban belinkelt tesztben a tesztelő, nagyon durva, torzítós mélyekről írt, ami szerintem nem jellemző.
Egyébként szépen összerakott, masszív cucc, igényesnek mondható, és szerintem a gombok sem zörögnek benne, legalább is én nem tapasztaltam. A bekapcsoló gombja kb. 4 mm átmérőjű kis gomb, ami nem igazán mocorog a házban.
Pár telefonos kép, csak az összehasonlítás végett. Az arányok elég jól látszanak. Szóval azt azért el kell mondani, hogy a legkisebb sem marad le sokkal hangerőben a többitől
.
-
Wendelke
aktív tag
Nem tudom, mennyire 1 nap lesz, mert az 1 hetes Kínai ünnep után lehet hogy sok csomag érkezett az országba. Volt már olyan csomagom ami kb. 1 hetet is állt itthon úgy, hogy nem vonták vámkezelés alá.
Van itthon egy Xiaomi Mi , hasonló mint a BlitzWolf F1, pár kicsit hallottam már, meg van egy havernak JBL Flip 2, amit használtam kicsit. De alapvetően a fülemre fogok hagyatkozni
-
Krill77
őstag
A jfogáson isvan egy blitzwolf f4. 13.9 e. Nem lehet regi mivel maga a cucc is uj. Lehet nem jarnal rosszul vele. Talán kis alku is mehet.
-
creed33
aktív tag
Köszi srácok!
Krill tetszik az ajánlásod most úgy néz ki leteszem rá a voksom,pacsi!
Szóval bizonytalan mennyi lesz a végösszeg.Ha jól értem BlitzWolf® BW-F4 15ezres vételár mellé be kell kalkulálnom 5-6-7 ezer pluszt.Tudnotok kell hogy még nem rendeltem így,esetleg van lehetőség a csomag megérkezésekor fizetni itt?van egy ilyen lehetőség is:
csak 426ft pluszt kell fizetni és ideér 7-10 nap között ugye?
-
gubisadam
aktív tag
megjött Blitzwolf f1-em végre. Otthon tesztelem
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok a Blitzwolf F3 mennyire jó cucc?
-
Krill77
őstag
Ha olcson akarsz jot : https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01C6MVPAI/ref=aw_cr_d_receiver-speakers?_e_pi_=7%2CPAGE_ID10%2C1008847705
Csak 10 font es strapabíró. 30rol 10re akcios.Ha veszel egy blitzwolf f4 et az is jo. Kínából ingyen szállítással.
Az általad irt Monic is jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged