Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola01
tag
Megjött végre a BlitzWolf F4, itt a beígért pár szó róla

Elég masszív, jól összerakott cucc és meglepően nehéz. A krómozott gombok kicsit olcsónak hatnak, de nem zörögnek, mint ahogy valamelyik tesztben olvastam. Külső teljesen rendben van.
Nem hallottam sok más BT hangszórót, szóval azokkal nem tudom összehasonlítani, de nagyjából tudom, hogy minek hogy kéne szólnia.
Az F4 szerintem elég jól szól, van közép és mély is, nekem a magas egy kicsit kevés. Nem olyan hangos, mint gondoltam és magas hangerőn torzít is egy kicsit, szóval egy kerti partira nem a legjobb választás, de lakásba szerintem elég. Ha magán a hangszórón max-ra állítom a hangerőt, akkor van egy kis alapzaja ,mikor éppen nem megy semmi zene, de nem vészes.Akksiról még nem tudok mit mondani, 4000mAh elég 8-10 órára biztos.
Elég sok olcsó és jónak tűnő BT hangszórót árulnak a neten, szóval lehetnek még más jó vételek is, de ez az F4 egyértelműen ajánlott.
Elégetett vagyok vele, köszi, hogy felhívtátok rá a figyelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-7G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest