Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
üdv
Na egy kis tapasztalat.
Nekem sdy019 volt, de kiment rajta valszeg a végfok. Sokat bírt az akkuja és elég volt a hangereje is. Aztán rendeltem egy xiaomit. A xiaomi cucc, nekem nem jön be. Túl erőlteti a mélyet. Én targoncán hallgatom, otthon meg az asztalra van letéve, de sajnos minden berezonál tőle. Egy sapkát vagy könyvet alá kell tenni hogy ne ciceregjen semmi se. És hangerőben is elmarad az sdy-től. Az üzemidő is csak kb 50-60%-a lehet. És árban meg azért jó pár euróval drágább. És hiába a sok mély, muszály belőle visszavenni. Az sdy-t mindegy volt hova raktam.
Az sdy-ből viszont volt szerencsém rendelni másnak is. Nekem még az elejébe sikerült vennem azzal nem volt sose kapcsolódási gond. Az újabbaknál viszont néha meghülyül az elektronika. Ha hihetek az idős Usernek. (egy nyugdíjasé lett) Nem mindig bírta kikapcsolni. Szegény volt úgy hogy el kellett hogy dugja és betakarta, hogy tudjon tőle aludni.
Ezek után még egy blitzwolf f4-et próbálnék ki. De ha az se jön be megyek a jól bevált sdy vonalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Születésnapos a Noctua
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest