- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
üdv
Na egy kis tapasztalat.
Nekem sdy019 volt, de kiment rajta valszeg a végfok. Sokat bírt az akkuja és elég volt a hangereje is. Aztán rendeltem egy xiaomit. A xiaomi cucc, nekem nem jön be. Túl erőlteti a mélyet. Én targoncán hallgatom, otthon meg az asztalra van letéve, de sajnos minden berezonál tőle. Egy sapkát vagy könyvet alá kell tenni hogy ne ciceregjen semmi se. És hangerőben is elmarad az sdy-től. Az üzemidő is csak kb 50-60%-a lehet. És árban meg azért jó pár euróval drágább. És hiába a sok mély, muszály belőle visszavenni. Az sdy-t mindegy volt hova raktam.
Az sdy-ből viszont volt szerencsém rendelni másnak is. Nekem még az elejébe sikerült vennem azzal nem volt sose kapcsolódási gond. Az újabbaknál viszont néha meghülyül az elektronika. Ha hihetek az idős Usernek. (egy nyugdíjasé lett) Nem mindig bírta kikapcsolni. Szegény volt úgy hogy el kellett hogy dugja és betakarta, hogy tudjon tőle aludni.
Ezek után még egy blitzwolf f4-et próbálnék ki. De ha az se jön be megyek a jól bevált sdy vonalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest