Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
7Heads Drago #2569 üzenetére
Nekem is F4 van, a hétvégén volt a nagy teszt.
szerintem teljesen rendben van a hangja, szanadtéren is elég jól szól. Nekem bőven megérte azt a pénzt, amibe volt. mondjuk mélyben lehetne egy kicist több, de igaz ez is attól függ, hogy hova teszed.Mert pl amikor vele szemben ültem kb 1 méterre és az asztalon volt, akkor ott jól szólt.
De itt is írták, hogy kell mögé tenni valamit és akkor úgy jó lesz.Nálam nem zörög a gomb.
-
spiky03
veterán
Most kicsit hosszabb ideig hallgattam a BlitzWolf F4-et.
Teljesen elfogadható hangja van lakásban. A magasai azok szépek, jó teret is csinál, viszont a mélye lehetne egy kicsit erősebb.
Tegnap hallottam egy JBL C3-at neki erősebb volt a mélye, igaz a magasa meg nem, az olyan tompa volt. De holnap majd letesztelem őket, elviszem az F4-et.
Mondjuk amire én használom arra bőven elég lesz az F4, néha a teraszon meg a kertben ha lesz.Jövő hétvégén meg majd letesztelem nyílt terepen is mert megyünk a Balatonra haverokkal és este a bográcsnál kiderül mit tud.
-
spiky03
veterán
Nah megjött a Blitzwolf BW-F4.
Eddig csak egy kicsit hallgattam bele, de szerintem teljesen jó hangja van. Igaz kell mögé tenni valamit, mert úgy jön meg igazán a hangja, a mélyek.
Nekem megérte az árát.
A beszerzésben hatalmas köszönet fery02 fórumtársnak.
Úgyhogy törlöm is a kedvencekből ezt a fórumot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Fotó állvány eladó
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged