Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Ha van pénzed akkor a barátnődnek egy ledes jbl pulse 2-t ajánlok. Ha fogékony ilyesmire el fog olvadni. Ha draga, akkor 10 körül xiaomi mi (tégla), ha hangos kell akkor jbl flip 3. 27 az uj. Használtan 20 - az alku. Ha 10-20 kozt, a blitzwolf f4 vagy psyc monic van ha amazonrol akarsz rendelni, de ugyan ez az itthon kapható jam heavy metal is.
(az en nővérem is hasznalja a furdobem mindig pedig nem vizallo. Ertsd: emiatt nem kell vizallosag. Es elhiheted a tesom nem keveset van ott)

Amiket te irtal meg nem hallottam v lattam audiovizuális tesztet. Szerk (ja de a roll) Amiket irtam azok altalanossagban kiemelkedő cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest