- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
playa
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja megérkezett a Blitzwolf F4 amazonról, gondoltam megosztom a tapasztalataimat róla
Elég jól össze van rakva, masszív, nem zörög, a tetején a gombok kicsit mozognak. Az akksija valóban 4000 mAh, a kis könyve is azt írja. Eddig még nem próbáltam ki meddig bírja egy töltéssel, de eddig kb. 7 órát ment és még nem jelzett hogy merül.
Nagyon kellemesen szól, meglepően jó a hangzása. Nekem talán a mély kevesebbnek tűnik, mint ahogy azt a tesztekben leírták ill. hallottam, néhány zenénél olyan kopogósnak is tűnik (de lehet csak nekem kevés). Eddig egy JLB charge 2-vel tudtam összehasonlítani, ott több a mély, de magas hangok nem szólnak annyira szépen. Csatlakozással nincs gond, a párosított eszközökhöz egyből csatlakozik bekapcsolás után.
Ami picit zavaró, hogy halkan sistereg, ha nem szól rajta semmi, közelről lehet hallani. Az is lehet, hogy valami zavarja, nem tudom.
Nem bántam meg, engem meggyőzőtt, 60 euróért szerintem jó vétel, ár-érték arányban főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Éjszakai műszak
- Elemlámpa, zseblámpa
- Jogász topic
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest