Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
playa
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja megérkezett a Blitzwolf F4 amazonról, gondoltam megosztom a tapasztalataimat róla

Elég jól össze van rakva, masszív, nem zörög, a tetején a gombok kicsit mozognak. Az akksija valóban 4000 mAh, a kis könyve is azt írja. Eddig még nem próbáltam ki meddig bírja egy töltéssel, de eddig kb. 7 órát ment és még nem jelzett hogy merül.
Nagyon kellemesen szól, meglepően jó a hangzása. Nekem talán a mély kevesebbnek tűnik, mint ahogy azt a tesztekben leírták ill. hallottam, néhány zenénél olyan kopogósnak is tűnik (de lehet csak nekem kevés). Eddig egy JLB charge 2-vel tudtam összehasonlítani, ott több a mély, de magas hangok nem szólnak annyira szépen. Csatlakozással nincs gond, a párosított eszközökhöz egyből csatlakozik bekapcsolás után.
Ami picit zavaró, hogy halkan sistereg, ha nem szól rajta semmi, közelről lehet hallani. Az is lehet, hogy valami zavarja, nem tudom.
Nem bántam meg, engem meggyőzőtt, 60 euróért szerintem jó vétel, ár-érték arányban főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ+Hiányos Trust Gaming GXT 980 Redex Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- ÚJ Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse (Storm Grey) Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:12.00 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ HP 430 Multi-Device Wireless Mouse Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest