Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- RAID
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Házimozi belépő szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen topic is van. Remélem itt kapok segítséget BT hangszóra vásárlásával kapcsolatban.
Eddig YT videók alapján próbáltam volna dönteni...nem szánok rá túl nagy összeget, de ebben az árban szeretném a legjobbat venni
Kezdem az elején: napokban eldöntöttem, szeretnék egy BT hangszórót. Hamar rá is találtam a JB GO-ra.
Majdnem meg is rendeltem, de akkor jutott eszembe, hogy ha távolabb megyek (Kína), talán a JBL GO árán, jobbat is kaphatok...?
Maximális összeg amit BT hangszóróra költenék, az 40 USD!Amit szeretnék:
-szép hangzás (legyen benne némi BASS is)
-minél nagyobb zenehallgatási idő (6-8h minim)
-használnám szabadban is, szóval nem árt ha nem lenne baja ha ráfröccsen pár csepp víz, illetve ha fel lehet lógatni...A fentebb írtakat figyelembe véve próbáltam keresni valamit. Viszont, túl nagy a válaszék
, ezért kérném a segítségeteket...Leszűkítettem a kört amennyire tudtam, de így is sok van.
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás (vagy esetleg, más hasonló árban)?ARCHEER A226
BlitzWolf® BW-F3
Zealot S8 4000mAh
VTIN Portable
CRDC Bluetooth Speaker
Sardine F4És a végére ez az Anker SoundCore. Talán ez tetszene a legjobban, de ez nem felakasztható...

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő