Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RAM topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen topic is van. Remélem itt kapok segítséget BT hangszóra vásárlásával kapcsolatban.
Eddig YT videók alapján próbáltam volna dönteni...nem szánok rá túl nagy összeget, de ebben az árban szeretném a legjobbat venniKezdem az elején: napokban eldöntöttem, szeretnék egy BT hangszórót. Hamar rá is találtam a JB GO-ra.
Majdnem meg is rendeltem, de akkor jutott eszembe, hogy ha távolabb megyek (Kína), talán a JBL GO árán, jobbat is kaphatok...?
Maximális összeg amit BT hangszóróra költenék, az 40 USD!Amit szeretnék:
-szép hangzás (legyen benne némi BASS is)
-minél nagyobb zenehallgatási idő (6-8h minim)
-használnám szabadban is, szóval nem árt ha nem lenne baja ha ráfröccsen pár csepp víz, illetve ha fel lehet lógatni...A fentebb írtakat figyelembe véve próbáltam keresni valamit. Viszont, túl nagy a válaszék
, ezért kérném a segítségeteket...Leszűkítettem a kört amennyire tudtam, de így is sok van.
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás (vagy esetleg, más hasonló árban)?ARCHEER A226
BlitzWolf® BW-F3
Zealot S8 4000mAh
VTIN Portable
CRDC Bluetooth Speaker
Sardine F4És a végére ez az Anker SoundCore. Talán ez tetszene a legjobban, de ez nem felakasztható...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest