Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Új akciózások vannak BlitzWolf F4-et illetően az amazon.de oldalon!
Mai naptól vasárnapig tartó kereten belül 50 eur felett 5eur kedvezményt lehet kapni, így az ott 52,9 eur értékű F4 árából annyi kedvezmény jön le, hogy az 16ezer Ft értéknek fog végül megfelelni.
Ha jól sejtem ez EU-ból jön, így semmi további költség sem tud rá esni és ezzel a szisztémával jobban megéri egyszerre csak 1 hangszórót rendelni, mert az össz rendelés értékéből vonódik le az 5 euró.
Olyat nem tudom lehet-e csinálni, hogy rendelés után közvetlen leadunk mégegy rendelést 1 darabra és annál is működni fog-e még az 5 eurós kedvezmény, egyáltalán nem vagyok ász Amazon felhasználó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest