Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
koszi meg (#5185) Ati1979 -nak is. 15-45e huf kozottre gondoltam. az a baj, hogy jo lenne ezeket meghallgatni elotte. ezeknel a termekeknel mukodik az elallas, kibontom kiprobalom es ha nem tetszik visszakuldom? nem vagyok total vajtfulu de van normalis b&w hangfalrendszerem, es a doboz hangu hangszoroktol a falra maszom. nagyon durva mely nem kellene, ritkan hallgatok elektronikus zenet. egyetlenegy bt-s hangszorot hallgattam idaig, jbl extreme 2. melye nagyon jo, hangosan jol is szol, azert halkan nem voltam elajulva a minosegetol, kozep meg magas meg tererzet olyan amilyen...bar az sem mind1 hova rakom gondolom. ennyi hangerore sincs szuksegem, mint amit az extreme 2 tud, fele is boven eleg.
de 90k-t nem vagyok hajlando raaldozni.
extreme 2-hoz kepest milyenek ezek az ajanlott olcsobbak?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest