- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Sziasztok! Szerintetek egy alig párszor használt Blitzwolf BW-F4-et mennyiért lehetne elpasszolni?
-
KKK-007
tag
válasz
KKK-007 #3741 üzenetére
Ezek is ugyanazok, mint az Enusic (Eivotor): SoundPEATS, EasyACC, BÖHM Impact, TREBLAB HD55.
Miért is van ez így? Erre tud valaki magyarázatot adni?
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Sikerült behúznom coopos kuponnal Samsung level box slim-et a Telekomtól. Ehhez szeretnék venni külföldről (ali, ebay) venni Bluetooth-os usb csatlakozót. Tudnátok ebben segíteni, hogy milyet vegyek? -
Ricardo128
senior tag
válasz
Ricardo128 #3720 üzenetére
Na végül nem rendeltem meg, amit kinéztem. Mire megérkezne, körülbelül egy hónap, ha garanciáztatni kell, akkor meg benéztem, kidobott pénz. Inkább körbenéztem és mit találtam. Designban ugyanott van, hangminőségben elvileg hasonló, de kit érdekel? Egyébként ezen az oldalon most ezen a hévégén nagy leárazások vannak, szóval ajánlom mindenki figyelmébe.
-
rsf
senior tag
Tegnap megjött a Tronsmart Mega. Este teszteltük pár órát.
Nagyon jól és szépen szól, de elég nagy az alapzaja ami zavaró kis hangerőn.
Gondolkoztam, hogy vissza küldöm.
De ahogy olvasom ez mindegyiknél így van, nem az enyém hibás.
Nem tudom mi legyen, mert ezt leszámítva tetszik.
Van egy T2-m is az nem ilyen.
Amúgy mit csinál a mode gomb rajta?
A doboza és a papírja nincs a közelben a neten meg nem találtam semmi manualt.
Üdv. -
jom
csendes tag
válasz
Luciferatus #3701 üzenetére
Sziasztok!
Az Eivotor tényleg nagyon zajos, halk zenére nem használható. Teszteltem a Tronsmart 40w mega tipust, az is ugyanilyen. Valószínű az erősítőjük gagyi, mert abszolút hallható a sistergés még a számok váltása között is. Az Anker új 2es model viszont hibátlan. Kiváncsi lennék, hogy a Lamax Beat sounder milyen. Ha valakinek van tapasztalata kérem írjon.
-
KKK-007
tag
Nálam is van egy minimális sistergés, de amíg itt a fórumon nem olvastam, fel sem tűnt. Viszont én a mélyet hiányolom. A tesztek alapján jobbra számítottam. Amúgy elfogadható. Az biztos, hogy igényes darab. Ha kézbe veszi az ember, kifejezetten kellemes a tapintása. Persze tudom, "Nem fogdosni, hallgatni..."
Viszont javítsatok ki, ha nem jó a feltételezésem, de ez ugyanaz: LAMAX Beat Sounder
Csak a festésében különbözik. -
choco01
addikt
Hali.
15.000 ftig mi a legajánlottab BT hangszóró jelenleg?
Jó lenne eg JBL Flip3 vagy Charge 3 szint hangzásban és uzemidoben..
Néztem ezeket a Tronsmartokat, vagy Lamax.. Tronsmart Element Mega nem tudom hogy szólhat..
-
Keresek valami BT hangszórót, nagyjából annyi lenne, hogy podcastat, meg YT-ot hallgatnék rajta.
Ne legyen doboz hangja, de ne is legyen 100 usd.
Mit ajánlotok? -
gtamate2
veterán
Én végigpróbálgattam a MediaMarkt összes hordozható hangszóróját olyan 25-30k-ig bezárólag, és végül a PHILIPS BT110B/00 PixelPop-ot választottam. A hangja teljesen kellemes az árkategóriához képest, dinamikusan szól és cseppálló. A hátulja egy rendkívül lágy műanyag, aminek köszönhetően a membrán sokkal jobban le tudja adni a mélyeket. Ja és vagy 6-8 órát bír az aksija.
A JBL GO elbújhat mellette, de a Xiaomi Mi Speakertől is több mély van benne és melegebb hangzású.
-
ASch
csendes tag
válasz
SpenikZ #3717 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy vagy visszaküldik a pénzt, vagy küldenek újat.
Úgyhogy azt szeretném kérni, hogy aki vett ilyen hangszórót a banggood-ról ([Eivotor]), az írjon, hogy zúgás, sistergés van-e nála. Ha mindenkinél sistereg, akkor visszakérem a pénzt, ha van jó is, akkor kérek újat...
Köszi! -
köli
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem 2-3 típust, melyiket ajánlanátok?
JBL GO
LG PH1
LG PH3
Vagy esetleg van más alternatíva is hasonló árkategoriában?Köszönöm!
-
Mosqu!to
addikt
válasz
adorjant #3729 üzenetére
33 USD a szállítás, de azt igérik, hogy ideér karácsony előtt.
Az amazon intézi az import vám/áfa ügyintézést ilyenkor mint az ebay, vagy váratnak heteket a postán?
A német amazonon minden Doss fent van, kivéve az XL. Vagy csak én vagyok béna?
Így 113 USD-ért is megéri még? Nincs jobb hazai alternatíva?
-
adorjant
őstag
válasz
Mosqu!to #3728 üzenetére
80 dodó az XL szemezek én is vele...
Dockin sem lenne rossz az ereje miatt, de a hangja a Dossnak jobban bejön.Német amazonról szerintem még ideérne karácsonyig.
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Ahogy nézem, az utóbbi idők BB terméke a DOCKIN D FINE vagy a DOSS SoundBox XL.
A kérdésem az lenne, hogy karácsony előttig honnan tudnám beszerezni valamelyiket? Vagy ha ezek nem elérhetőek, akkor hasonló árszegmensben mit érdemes keresni?
vicces amúgy, hogy a nemzetközi review-k szétdícsérik az UE Boom 2-t, de közben itt mennyire nincs renoméja. Ennyire fizetett lenne minden teszt?
-
*Lazlov*
csendes tag
Szeretném a véleményeteket kérni, hogy melyik hangszóró a jobb és melyiknek szebb a hangja.
-Sony xb20
-Sony xb30
-Jbl Flip4 -
djnice
veterán
Dockin D Fine akció (111.11 EUR) délig: [link]
-
Krill77
őstag
válasz
Luciferatus #3721 üzenetére
Szia. Nem tudok olyanról, h a hang kiiktathato volna. Sajnos gyakori hiba ez a bl speakereknel. Sehol nem olvastam, sem Oluv videoiban sem lattam olyat, h ez kivehető. (esetleg kérdezd meg valami elektronika topikban)
-
Luciferatus
újonc
válasz
Luciferatus #3701 üzenetére
Bocsi, de rólam elfeledkeztetek?! Senkinek nincs ötlete/tapasztalata?
Köszi, ha valaki válaszol... -
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Bluetooth hangszóró vásárlása előtt állok. Olvasgattam a fórum ezen témáját, az előző hozzászólásokat, hogy mik a felkapottabb, ár/érték arányban jobb hangszórók, viszont nekem is van egy kiszemeltem: Archeer A320. Gyorskeresés után nem sok infót találtam, viszont a neten annál többet, mind youtube, mind random fórumokon. Nem nagy a büdzsé (20-25ezer), nem is akarok rászánni többet, főleg, hogy igazából csak edzéshez, illetve néha zenehallgatásra kell, ha nem vagyok otthon. Van-e valakinek valamilyen tapasztalata vele, megéri a pénzét? Kollega JBL GO-ja számomra kevésnek bizonyult, valami ütőset szeretnék, nagy hangerővel. EU raktáron nem találtam, az áfa pedig nem dob az árán sokat.
Előre is köszönöm!
-
carl18
addikt
válasz
Chereiose #3718 üzenetére
Én nem figyeltem, 30E-ért nem rossz a charge 3 valóban
Én úgy értve ajánlottam neki az extrémet ha a charge 3-at 50E-ért venni újanta. Akkor ha 50e a keret inkább egy Extreme használtan, na meg írta hogy tetszik is neki a hangja akkor nincs csalódás.Sajnos látatlanba nehéz hangszórót ajánlani, azért nem árt ha már hallotta élőbe.
-
afoyem
tag
Üdv. Erről mi a véleményetek? http://www.tronsmart.com/products/tronsmart-element-mega-bluetooth-speaker
RMS teljesítménye az 40 W lehet?
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Hordozható, vezetéknélküli (bluetooth-os) hangfalat szeretnék venni. A keretem olyan 40-50k lenne rá. A JBL Xtreme-et volt szerencsém kipróbálni, elég durván szól de arra nincs pénzem sajnos. Vannak ugye a kisebb testvérei, pl a charge 3 sem szól rosszul, illetve van még ugye a flip 3 is. Lenne esetleg valami ajánlott vezetéknélküli ebben az árban? -
FingR86
őstag
ez vmi új bw hangszóró ?
BlitzWolf® BW-AS1 20W 5200mAh Double Driver Hands-free Aux-in Wireless Bluetooth Speaker
-
-
carl18
addikt
Halo..
Tronsmart Element mega? Ezzel van valakinek személyes tapasztalata? Csak mert állítólag 40 wattos és 12,000 ft-ért elég jó vétel volna.Csak hát én kételkedem a 40 wattba, 600 gramm súlyal főleg. Dockin D fine (50W) 1,9 kg és méretbe is sokkal nagyobb. De a Jbl Extreme is 2 kg körül van a 40 wattjával, szóval 40 erősen elgondolkodtató.
Persze ezért az árért nem is kell túl sokat várni, de akkor is lehet félre vezetés is. Netten körül néztem, és oluv elégé szidta a tronsmart megát hogy a hangja nem az igazi.
Na meg hát a ott van a Doss sound XL is, szerintem a nagyobb teljesítmény nagyobb súlyt is eredményezz
Azért vannak fizikai határok, alig fél kiló fölött van a mega .
Gondoltam kipróbálom lehet, de elsőnek csak jó volna tudni milyen -
FingR86
őstag
ritkán 1-2 alkalommal a saját leadzm hangszórómnál is bele futottam ebbe az alapzaj dologba.
de olyankor csak csutkára tekertem a hangerőt csippanásig és azután megszűnt. -
ASch
csendes tag
-
Zoty4
őstag
Hat szerintem ha enusic nevem lehet venni, irhatnak barmit aprobetube, te nem azt veszed.
Ezzel az erovel azt is irhatnak hogy gofrisutot kapsz, es amikor megjon nezel bamban
En tuti reklamalok ha megjon. Persze ha a hangminoseg rendben van, akkor leszarom
Tenyleg a hangja milyen? -
H_Zozo
tag
Sajnos a leírásban az első sor, hogy:
"Note: New stock in CN warehouse are with EIVOTOR Brand"
én is akkor vettem észre, miután megérkezett.
Sajnos nem tudom, hogy a rendelésem előtt vagy után került oda.
Nem tudom, így hogyan lehetne reklamálni, de engem is nagyon zavar az alapzaj. -
Luciferatus
újonc
Sziasztok!
Huawei AM10-es hangszóróval kapcsolatban nincs valakinek ötlete, hogyan lehetne "kibuherálni" belőle azt az igen zavaró női hangot, ami jelzi a bekapcsolást és a BT kapcsolat keresést Ill. a létrejött kapcsolatot???
Amúgy nagyon kafa a hangszóró, de EZ... ez szörnyű!! Főleg, ha pianoban hallgatod, hogy ne zavarj vele mást és akkor szépen-óvatosan kikapcsolod és ez az állat hang üvöltve közli a világgal, hogy ő most kikapcsol. Még lehalkítani sem tudom. Van esetleg valami megoldás? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest