- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Bluetooth hangszóró vásárlása előtt állok. Olvasgattam a fórum ezen témáját, az előző hozzászólásokat, hogy mik a felkapottabb, ár/érték arányban jobb hangszórók, viszont nekem is van egy kiszemeltem: Archeer A320. Gyorskeresés után nem sok infót találtam, viszont a neten annál többet, mind youtube, mind random fórumokon. Nem nagy a büdzsé (20-25ezer), nem is akarok rászánni többet, főleg, hogy igazából csak edzéshez, illetve néha zenehallgatásra kell, ha nem vagyok otthon. Van-e valakinek valamilyen tapasztalata vele, megéri a pénzét? Kollega JBL GO-ja számomra kevésnek bizonyult, valami ütőset szeretnék, nagy hangerővel. EU raktáron nem találtam, az áfa pedig nem dob az árán sokat.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest