- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
alphamooncam #20129 üzenetére
Egy hangszóró bekőtése miért volna zárlat? (-/+) Polarítás helyes bekötés után megy a hangszóró. Szerintem mindenki korrekt választ írt valahogy te provokálsz másokat.
(Bocsánat mi vidéki emberek sokszor magunkra voltunk utalva, így van egy fajta nem essünk poffára szakember nélkül se "Skill")(Mielőtt tanácsot adsz, azelőtt el kellene olvasni milyen segítséget kérnek, mert a válaszod Téged minősít, nem a kérdezőt.)
Próbáltam minden esetre egy új friss terméket ajánlani ha már a Boombox 3 után most rajtol a Boombox 4. Itt az emberek javarészt ingyen válaszolnak és próbálnak korrekt választ adni, te esetedbe ezt én elengedtem. Mert a személyeskedés a ki ha nem én hangnem? Trollkodni jársz fel ide?
Engem minősít? Még is ki előtt? Szerinted ide jár fel a átlag ember? Ez nem a facebook.
Oké én ebbe benne vagyok, valahogy ez a beszélgetés nem vezet sehová csak offtopik.
3 napig be se lépek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.07
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest