Hirdetés
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Egy hangszóró bekőtése miért volna zárlat? (-/+) Polarítás helyes bekötés után megy a hangszóró.
Nem csak egy hangszóró bekötését emlegetted magad sem, hanem fejegység cserét is említettél:
Miért kell szakember? Haverom régen magának csinálta és Bluetooth hangszóró árán kijött!

Kell egy új fejegység ami tud Bluetooth ez alaphangon erre írtam tud mindegyik szinte 4X50 wattot meg a meglévő hulladék hangszórókat valamivel jobbra cserélni.Amit árajánlatot kaptam szakembertől fejcsere nélkül csak a munka díj (8óra) 64.000.-
Mélysugárzó beszerelést is kértem.
Szerepelt egy tétel a listában , miszerint a motortérbe is kell "testkábelt" kihúzni.
Megmondom őszintén, akik hasonlóan hozzám nem ért az autóvillamossághoz, az inkább ne szereljen hifit, mert még tudatlanságában zárlatot okoz.
Én nem nem akarom felgyújtani a frissen vásárolt használt kisautómat, de ha valaki szaktudás nélkül ezt bevállalja, szive rajta.
Bocsánat mi vidéki emberek sokszor magunkra voltunk utalva, így van egy fajta nem essünk poffára szakember nélkül se "Skill")
Nem nézem le a vidéki embereket, (sajnálom ha így gondolod, mert nagyon nem így van) azért mert maguk csinálgatják a dolgaikat, én is szivesen élnék vidéken családi házban és lehetne garázsom is, így panelban viszont csak nagyon korlátozottan tudok spórolni DIY.
Ma például magam cseréltem ki a tönkrement WC. tartályomat ezzel megspórolva egy szakembert.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, és még mielőtt én lennék a bunkó, Te hoztad fel ezt a vidéki-városi ellentét témát.
, nem tudhattam hogy nem vagy városi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, nem tudhattam hogy nem vagy városi...