- Gigabyte alaplap topik
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
carl18 #20127 üzenetére
Miért kell szakember? Haverom régen magának csinálta és Bluetooth hangszóró árán kijött!
Kell egy új fejegység ami tud Bluetooth ez alaphangon erre írtam tud mindegyik szinte 4X50 wattot meg a meglévő hulladék hangszórókat valamivel jobbra cserélni......Milyen Autó attól függ? Azért már a autók nagy részébe 4 hangszóró sok esetbe elő van szerelve. A legolcsobb megoldás hogy a meglévő ajtóról lepatintot a pántod a régi hangszórókat kiszereled és be raksz ugyan olyan ellenállás mellet 2 újat...
Visszaolvasod egyébként leírsz, hogy miket ajánlgatsz?!
Egyrészt nem kértem beszerelési tanácsokat, másrészt lehet hogy a haverodnak családi háza van kompletten felszerelt műhellyel, de én a lakótelepi parkolóban nem fogok nekiállni egy minimum 8 órás installálásnak.
Haverod egyébként megkérdezted, hogy hány bolhát tört el, mennyi felesleges kárt okozott az autójában? Egyáltalán nem lett zárlatos, nem égett még porig a kocsija?!
Persze ha valóban olyan hulladék a hangrendszer mint ahogy írod, akkor egy JBL boombox 4 is megváltás lesz.
A legelső hozzászólásom legelső mondata szerint kinéztem a JBL BB3-at.
Honnan veszed a BB4-et, mert nem tőlem azt biztos.
Mielőtt tanácsot adsz, azelőtt el kellene olvasni milyen segítséget kérnek, mert a válaszod Téged minősít, nem a kérdezőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest