- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #13294 üzenetére
Igen, egyszerre a kettő hirtelen eltűnt, innen gondolom, hogy vami áramköri hiba lesz, nem maga a csipogó szart be.
Igazából azért írtam nekik, hogy segítsenek elirányítani valahova, ahol javításban segítenek, mert azt hittem már lejárt a gari, de vmi 2 év amazon product supportot olvastam, gondoltam rápróbálok. Így derült ki, hogy tualjdonképpen még garis a cucc a pár hétig. Nem vettem hozzá semmilyen kiterjesztett garit.
Az amazonos asszisztens azt javasolta, hogy írjak az ankernek először, és, ha nem segítenek, még mindig írhatok az amazonnak.
...már most az a gond, hogy nem tudok velük chatelni, csak e-mailezni, az meg idő, rádaásul küldött az anker egy automatikus levelet, hogy vették az üzenetem, köszönik, bla-bla-bla, ha közvetlenül az amazontól rendeltem, keressem őket előszörTájékoztatlak a fejleményekről majd
Új hozzászólás Aktív témák
- BOINC: compute for science
- Facebook és Messenger
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Quadro FX 570 eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest