- Milyen alaplapot vegyek?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #13293 üzenetére
" ... meghaltak a csipogók ... " - egyszerre, mindkettő? Mondjuk nem elképzelhetetlen, ha az erősítő / hangváltó részen adta meg magát valami.
2 éves hangszóróra teljes visszatérítést ad az amazon? Én most hirtelen azt se látom, hogy ha most vennék, akkor mennyi garancia jár. Vagy te vettél vm. extra warranty-t anno (most úgy látom ez +10.39€ lenne...).
Az amazon-al nekem egy bajom van, hogy nem lehet PayPal-al fizetni, így a visszaküldés problémás (értsd: jó eséllyel pénzbe kerülhet).Szerintem a német Anker ezzel - főleg egy 2 éves hangszóró esetén - nem foglalkozni, de ne legyen igazam! Majd írd meg kérlek, hogy mi lett a sztori vége!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest