Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zavatar
csendes tag
Egy napon belül (ma délben) megérkezett Hollandiából az új dobozolt csere headset! Ahogy ígértem, le a kalappal Plantronics!
Éppen zenehallgatással (!) tesztelemaz üzemidőt.
Kaptam a csomagban részletes útmutatót és feladócímkét a visszaküldéshez amivel 5 napon belül feladva díjmentesen visszaviszi majd a DHL Hollandiába a hibás terméket. -
zavatar
csendes tag
válasz
$atirka #1298 üzenetére
Úgy tűnik habozás nélkül küldik az újat. Én reggel 8-9 óra körül jeleztem nekik az igényemet és már 10-kor feladták DHL-el és megküldték a linket a nyomonkövetéshez. A levelükben udvariasan jelzik, hogy örömmel vennék ha majd cserébe visszaküldeném a hibásat.
"...A garanciaigényét feldolgoztuk, és visszaküldtünk Önnek egy csereterméket.
MEGJEGYZÉS: Ha még nem küldte vissza hibás termékét a Plantronics-nak, a cseretermékkel együtt kap majd egy erre vonatkozó útmutatót. Kérjük, kövesse az útmutatót, és küldje vissza a hibás terméket a Plantronics-nak, hogy a jövőben is szervizelhessük új termékét..." -
zavatar
csendes tag
Előkerestem a számlát és mivel a forgalmazó ahonnan rendeltem eltűnt írtam a Plantronics support-nak akik pár órán belül válaszoltak. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy sajnálják ami történt de ne aggódjak. Online regisztráljam a terméket és kérjek a felületen cserét. Reggeltem és bepipáltam, hogy akkumulár/töltés hiba és feltöltöttem a számlát. Jött a válasz email rögtön, hogy két napon belül küldenek a DHL-el egy újat és küldjem vissza cserébe a rosszat. Ha tényleg itt van két napon belül az új akkor megemelem a kalapomat és azt mondom, hogy még egy ilyen korrekt garanciális szolgáltatást nem láttam!
Kocsiból, a saját szivargyújtó töltőjéről szoktátok tölteni a headset-et? Ha igen, akkor minden rendben nálatok azzal is? Nem melegszik túlzottan a töltőfej? Én még nem mertem kipróbálni, hogy így is vackolt az aksim... -
havri1
félisten
-
$atirka
őstag
válasz
zavatar #1292 üzenetére
Ha még csak két-háromszor annyi zenehallgatás lenne... ;-) Bocs :-)
Talán a legjobb amit tehettél a 600-as töltővel, szép lassan kell tölteni, elvileg az a legjobb az aksinak!
Amúgy az USB 2.0 is kb ennyit ad, tehát ugyanaz...De lement az ára, 13 körül szerintem még mindig jó vétel, valószínű én ugyanezt venném, ha elromlana!
-
zavatar
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon megleptetek azzal, hogy 1-2 óra beszélgetés mellett még két-háromszor annyi zenehallgatást is kibír nálatok egy töltéssel. Hamarabb kellett volna észbe kapnom... Így már nem gariztathatok. Még annyi ami esetleg az én hibám lehet, hogy én a Jabra 5V 600mA -es töltőjével töltöttem nem pc-ről a sajátjával. Remélem nem ezzel rontottam el.
A lényeg, hogy vehetek újat. 10-15 ezres kategóriában esetleg valami alternatív javaslat valakitől? A Plantronics 80
A PL500-at mindenki Magyarországról szerzi/szerezte be? Ha igen, akkor jelenleg innen lehet válogatni. -
$atirka
őstag
válasz
zavatar #1289 üzenetére
Ott valami baj lehetett már újkorában is!
Nekem is 500-as van, de régen is(2 éves) végig nyomtam vele egy napot, meg most is!
Azaz PC-ről filmet nézek, youtube, online rádió szinte egész nap megy 9-20ig, + párhuzamosan megy a telefonálás, ami szintén nem ritka a napi 1-2 óra beszélgetés. Nap végére le is merül, kb 1 óra alatt feltölt és reggel kezdődik elölről minden...
A hangminőség meg szerintem kiváló! Sőt... -
zavatar
csendes tag
Egy éve és négy hónapja használok (viszonylag ritkán) egy újonnan vásárolt Plantronics Explorer 500-at. Ez előtt több évig elégedetten használtam egy Jabra Vawe-et. Azt, hogy jóval halkabb mint a Jabra, azt megszoktam. A hangminőség, zajszűrés nekem megfelelő. De az én tapasztalatom az, hogy botrányosan rövid ideig lehet beszélgetni vele. Újkorában sem bírt két órát, de most szerint egy bő óra (max. más fél óra) beszélgetési időm van.
Ki, hogy van megelégedve a headsettel, főként a beszélgetési idővel? -
Castor88
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Vásároltam egy bluetooth headset-et. Megtalálja a telefon, de mikor párosítani akarom ezt írja ki: A párosítás sikertelen volt a BH119 eszközzel hibás PIN kód vagy jelszó miatt. A kód elvileg 4db nulla lenne, de nem kéri a kódot hanem rögtön ezt dobja.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
orso0355
őstag
válasz
Diamond500 #1286 üzenetére
-
orso0355
őstag
válasz
Diamond500 #1284 üzenetére
Akkor EZ hogy lehetséges?
-
orso0355
őstag
válasz
Diamond500 #1282 üzenetére
Igen, ha fent beírod a keresőbe, kihozza azokat a kommenteket, amiket felhasználói írtak
-
Diamond500
senior tag
Jabra Classicot használ itt valaki?
-
$atirka
őstag
Aha, nekem nem, de egy 2012es telefontól nem is vártam el, viszont teló csere után meglepődtem.
Persze, az explorer az BT4.1-es! Igazad lehet, szoftveres okosság lehet...Annyi hibám van most vele, hogy a hangerő gomb kezd kipurcanni, jó erősen kell nyomni, hogy halkuljon, a hangosítás még oké.
-
$atirka
őstag
Így van, az új telefon óta eltűnt a női hang és ip hívás azóta tökéletesen működik, csak annak a hívás-fogadása nem megy a füles gombján, "csak" a készülékről.
De mondom, viber, sms, messenger értesítés hangjai is megszólal a fülemben úgy, hogy közben pc-ről jön az online rádió... -
Diamond500
senior tag
Vettem én is egy Explorer 50-et de a csengetési hangereje nagyon halk
Mitől függ, hogy egy headsetben a telefon csengőhangja szól vagy valami saját dallam? Drágábbakban esetleg?
-
$atirka
őstag
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy LG HBS900-at használok, úgy 2 éve. Elégedett is vagyok vele, de sajna eltört a nyakpánt része, így lassan le kellene cserélnem.
Tudnátok ajánlani helyette egy sztereo BT fülest? Vezetés és telefonálás közben használom többnyire, illetve kb. hetente egyszer nézek vele filmet tabletről. Árban úgy 15 ezer forint körül tudok rászánni, +- 1-2 ezres.
Köszönöm! -
bozsokiandra
tag
Sziasztok!
Plantronics eote14 headsetet használok pár hete. Eddig jól működött, viszont az utóbbi napokban hívás közben váratlanul, bemondja a bekapcsoláskor hallható szokásos szöveget, közben tudok beszélni nem szakad meg a kapcsolat, viszont nagyon zavaró. (akku fel van töltve teljesen) Ezt hogy lehetne megszüntetni?
-
kenwood3
addikt
Srácok!
Ez nem lenne jo ? Ez is rezeg ha hivnak? Csak azert kerdem mert ezt valszeg 1 ezresert be tudom szerezni kuponnal! Vagy ti melyikre gondoltij, mert van 1 par mi band
-
törölt tag
válasz
kenwood3 #1267 üzenetére
Én kb emiatt vettem Samsung Level U PRO-t. Ott rezeg a tarkódon ha hívnak, jellemzően ütvefúróhasználat közben is észreveszem.
Volt előtte a sima Levevl U, az is rezeg, de a más hangszóró miatt halk, és nem szól olyan szépen, na meg nem lehet hozzá gumit kapni.De egyelőre a MiBand jutott nekem is az eszembe mint figyelem felkeltő.
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Van 1 lg g4 telom. Most vettem hozza 1 plantronics explorer 10 tipusu bluetooth headsetet. Igazabol azert vettem mert a munkam miatt nem szeretem magamnl tartani a telot, mert epitoiparban dolgozom es tort mar ossze telom nunka kozben, ill allandoan figyelnem kell nehogy kiessen a zsebembol a telo es emiatt feltem is nagyon. Most azt akarom elerni, hogy ne keljen allandoan magamnal tartani a telot . Na marmost az lenne a problemam, hogy nem vagyok megelegedve a headset csengetesi hangerejevel. A beszelgetes hangereje ill minosege kivalo, de amikor valaki hiv akkor a headset csengohangja nem is az ami a mobile illetve nagyon halk, es nem is tudok valasztani egyeni csengohangot a fulesre. Gyakran vezetek epitoipari munkagepeket is amelyek igen nagy zajjal uzemelnek es valszeg nem fogom hallani ha valaki hiv. Van erre valami megoldas? Esetleg valami app vagy barmifele megoldas?
A valaszokat elore is koszonom -
orso0355
őstag
válasz
szetcsuszott #1263 üzenetére
-
-
Jazz
veterán
A headset gombbal nincs baj. Így működne a BT headset hang tárcsázása, hogy nyomva tartom a headset gombot, és már indítja is a beszéd felismerést. Csak nem a hangtárcsázást indítja, hanem TTS google keresőjébe "gépeli" be a bemondott szöveget.
Amúgy tökéletesen felismeri és beírja a ok google call-t is a keresőbe, csak semmi nem történik.
Nem értem hogy 2018-ban miért ilyen macerás egy egyszerű hangtárcsázás egy okostelefonon.
Amúgy ezt a programot találtam: [link]
Majd elkínlódok vele:
To enable Bluetooth hands-free voice dialing, please make sure to check these items:
1. Make sure that your headset supports Bluetooth hands-free profile.
2. Install this app on your phone instead of SD card.
3. Restart your phone after installing Cyberon Voice Speed Dial.
4. Re-pair your Bluetooth headset and phone after installing Cyberon Voice Speed Dial, if they have been paired.
Go to "Settings"->"Apps"->"All", find Google Search and clean the default, Voice Commander could be launched by pressing the BT headset's button in the end. -
Jazz
veterán
És nem lehet ezt valahogy megkerülni?
Mondjuk kitörölni ezt a hang alapú keresőt, és egy külön programmal beállítani hogy csak a névjegy nevét kimondva induljon a tárcsázás egyből.
(Ha működne is magyar nyelven a call parancs, akkor is elég idegesítő lenne hogy minden hívás előtt végig kell mondani hogy google ok call....)
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
adott egy plantronics M25 Bluetooth headset, meg egy xiaomi redmi note 3 pro telefon.
A gond az hogy nem tudok beszéddel tárcsázni. Bemondom a szöveget, de csak a hülye google hangalapú keresőt dobja be a telefon, és oda beírja a szöveget amit mondok tárcsázásra. Pedig a headset még mondja is hogy mondjam a "call" szót utána meg a tárcsázni kívánt névjegyet.
Van erre valami megoldás?
Köszi!
-
havri1
félisten
válasz
orso0355 #1247 üzenetére
Ez nem teljesen így van. Az adott akkumulátor vezérlője pontosan annyit enged át, amit lehet. Bármekkora töltővel lehet tölteni szinte bármit, le fog szabályozni. Tehát lehet tölteni egy 2A töltővel is egy headsetet, nem lesz baja. Egy töltőnél az amper azt jelenti, max ennyit képes leadni. Kevesebbet bármikor. A karkötőd vélhetően azért nem tölt, mert annak annyira pici az áramfelvétele, hogy a töltő nem érzékeli, és leold. (bár meg kell mondjam, eddig egy asztali/fali töltővel sem találkoztam, ami ne tudna tölteni egy karkötőt, nekem mi bandjeim vannak, mindegyik megy mindennel) Powerbankok közül pl csak a speciális képes erre.
-
GaborGh
őstag
Telefon toltovel nem szabad?
-
GaborGh
őstag
Vegul egy Jabra Classicot vettem, mert nagyon jokat olvastam rola, a kerdesem, a leirasaban az szerepel, hogy csak sajat toltojevel szabad tolteni, de csak egy kabel volt a csomagolasban, milyen adapterrel toltsem, hogy ne legyen baja?
-
havri1
félisten
válasz
Kolondrum #1240 üzenetére
A headseten a pairing módot be kell kapcsolni. Ahogy előttem is írták. Funkció/bekapcs gomb hosszan nyomása, típustól függetlenül. Ameddig össze van kapcsolva másik telefonnal, nem fogja semmi se látni, vagy ha látja is, nem fog csatlakozni.
Szép lenne, ha csak így működne, bárki csatlakozhatna rá bármikor.. -
orso0355
őstag
Hadd írjam le, hátha netán másnak segít az én hülyeségemből nyert tapasztalat
Rendeltem egy bt headsetet Aliról, meg is jött, szép, jó, nem működik. Próbálom párosítani, se jel, semmi. Megírtam nekik, levideóztam, visszaadták az árát. Oké. (Ez egy Ipipoo márkájú kis cucc volt.)Akkor rendeltem egy Awei T11-et (EZT). Megjött, PONTOSAN ugyanolyan, mint a másik, de minden egyes millimétere, csak épp a márkajelzés más rajta. Nem működik, pont ugyanúgy.
Írtam nekik, hogy hát miez. És ők leírták a megoldást, ami egyetlen használati útmutatóban sem szerepelt. Ugyanis első használat előtt HOSSZAN kell nyomni a bekapcsoló gombot, de ez azt jelenti, hogy kb 10 másodpercig! Ekkor kezd el működni - és tényleg! És képzeljétek, a másiknál ugyanez volt, az is működik, aminek visszaadták az árát.
Szóval ha ezt ők akkor rögtön megírják nekem, hát nem dobtam volna rá 2 hónapot. Mondjuk így van két headsetem 1 áráért...
-
rpap96
csendes tag
Sziasztok! Bárki keres esetleg mostanában egy komplett bluetooth-os fülhallgatót korrekt áron, ajánlom ezt a fajtát:
https://youtu.be/pbJqnuPztoY
-
IveyBaby
tag
válasz
Jhericho #1232 üzenetére
Szia! Milyen telefonnal parositottad? Konnyen csatlakozott? Mi a véleményed a hangeroszabalyozo es a felvevo mukodeserol, kényelmes a hasznalatuk?
Ilyet néztem en is, felkeltette az erdeklodesemet, de Xiaomi Redmi 3S-em van, és kicsit aggódom, hogy hogy sikerül majd csatlakoztatni. -
GaborGh
őstag
Sziasztok!
10e ft-ig melyik bluetooth headset a legjobb választás, főként vezetéshez? -
Jhericho
tag
Sziasztok kinéztem két headsetet.
Plantronics explorer 10 és Plantronics explorer 50.
Kinek milyen tapasztalata van? Mi a külömbség köztük? Jobb a zajszűrése valamelyiknek?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Barátom vett 2 db-ból álló BT-s headset-et. Ilyet Mini TWS K2 Twins
Az oldalon írt párosítás után (a kettőt előbb egymáshoz, majd ezt követően a telefonhoz) zenét sztereóban hallja rajta, de bejövő vagy kimenő hívásnál már csak az egyik oldal működik. Ilyenkor a másikon bemondja, hogy: disconnected
Mielőtt belevágott a vásárlásba kipróbálta nálam az awei A880BL BT headsetemet és azzal a hívásoknál is szólt mindkét oldal
Van valami trükk ezeknél az olcsó BT cuccoknál, hogy hívások alatt is szóljon mindkét oldal vagy IJ esete áll fenn?
-
peterszky
őstag
[link] - ezt a típusú alkatrészt lehet itthon kapni valahol? Lehet nem tudom megfejteni a magyar nevét, azért nem találom... Plantronics Explorer 10-eshez kellene, szétrágta az autóba befészkelt egér...
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Véletlenül az usb falicsatlakozójú töltőn [kép] hagytam a Plantronics Explorer 500 Bluetooth headsetemet mintegy 16 órán át (kb 1 óra alatt töltődik fel teljesen). Ez okozhat e valamilyen problémát, vagy az elektronikája véd a túltöltődés ellen?
-
Ati009
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek az alábbiakban. Szeretnék a TV-hez egy olyan adaptert ami bluetoothon keresztül a hangot továbbítaná a Buetooth-os fülesemre. Gondolom, valami jack dugos megoldás van rá, de eddig csak olyat találtam ami blutooth fogadásra alkalmassá tesz egy eszközt és nem fordítva.
Köszi előre is. -
Technoman
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne vezetékes-vezeték nélküli fülhallgató vásárlásra.
Zenehallgatáshoz a telómon egy ilyen adaptert használok, amihez egy vezetékes fejhallgatót társítok (ezért írtam a vezetékes-vezeték nélküliséget)
A gondom az, hogy nagyon sokszor szakadozik a jel (nem csak a túlzsúfolt bp.-i köztereken, hanem már a bekapcsolás során is)
Kérdésem, hogy tudtok -így karácsonyra- ajánlani egy olyan sztereó BT adaptert (nem tudom, ennek mi a becsületes neve), amivel kiválthatnám a mostani Sony-mat.
Mindenképpen ilyen megoldást szeretnék, -tehát nem egy "egyben BT fülest- mert sok jó madzagos fülhallgatóm van, aminek a dinamikáit már megszoktam.
(Nem a telóban van a hiba, kipróbáltam egy másik BT fülessel, annál nem szakadozott ennyit, cserébe rémes hangja volt)Thx
-
Gyrger72
újonc
Sziasztok!
Mostanában kezdtem el nézegetni bluetooth-headseteket, egy Sony Xperia Z1 telefonhoz. Nézegettem is párat és ezekre esett a választásom:
[link]Nem nagyon értek hozzá, ezért tőletek kérdem, hogy szerintetek melyik lenne a legjobb vétel?
Előre is köszi! -
orso0355
őstag
Csak úgy általánosságban mesélem el, hogy az első hibás példány (vagy hamisítvány) után megjött az új Xiaomi Mi LYEJ02LM headsetem, és ez végre MŰKÖDIK is
Igen, igaz, kicsit beszél kínaiul, de nem zavaró, inkább vicces. És könnyen kezelhető. Autóban szeretném tesztelni, eddig az irodában két hívásból mindkettő jó minőségű volt, én is hallottam, meg a másik fél is - de azért itt nincs sok zaj, ami zavarhatná a dolgot. Kíváncsi leszek. -
Jhericho
tag
Sziasztok!
Olyan headsetet keresek vezetéshez aminek nagyon jó a zajszűrése és tisztán hallható a beszéd mind a két irányban. Jelenleg egy jabra stormot használok de néha az én hangom is kiszűri néha meg a zajtól nem hallatszom.
A segítséget előre is köszönöm! -
orso0355
őstag
Ismeri valaki ezt a fajtát?
IPIPOO IL91BL Wireless Sport Bluetooth 4.2 Headset
Tökjó meg minden fasza vele, adja a BT jelet mint az állat, csak épp a telefonom nem látja
még küzdök
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki nekem segíteni nem találom ennek a deriverét SBTH 4.0 A1
Sajnos a gép nem találja.
Köszönöm. -
orso0355
őstag
Köszönöm a tanácsot, még nézgelődöm... fene tudja.
Nekem is fontos, hogy ne csak egyméretű illeszték legyen, mert az én füleim is elég ócska méretűek, ráadásul nem egyformák
A telefonom 4.2-es BT szabványú egyébként (bár ahogy néztem, ez kb. nem annyira számít).De hogy Telekomtól vegyek??? Az fel se merült
Nem vagyok az ügyfelük. Úgy is lehet?
-
DJGABI
addikt
válasz
orso0355 #1209 üzenetére
én nem biztos hogy fizetnék érte ennyit, ha ráér és/vagy tudsz még szerezni akkor [így] telekomtól coop kuponnal [ez] ingyen (vagy 3500-ért, nem tudom az 5k-s módszer működik-e még, olyan kupont még én is tudok adni, azokat nem lőttem el [link]) elhozható
szerk: ja amit néztél sport változat volt, olyan is van [link]
-
GEPESZ66
veterán
A Jabra Classic programját nem célszerű droidos telefonra felrakni,mivel néha az ébresztőnek ettől nem lesz hangja,csak a telefon újraindítása oldja meg.
-
DJGABI
addikt
használ valaki bt headsetet pc-hez? tudna erre válaszolni? [link]
-
Songo
senior tag
Megjött a storm.
Nagyon kényelmes. egész nap hordtam és a nap végére szitne el is feleljtettem hogy rajtam van. (de persze valaki mindig emlékezetettt azzal hogy felhívott
)
Kicsit halknak találom a hangszóróját.
Szabad téren kb 15m a hatótáv. 20m körül pedig bontja is a kapcsolatot.
Be kell állítanom a hangvezérlést mert nagyon gyorsan össze fogom koszolni
Viszont nagyon nagyon halk amikor jelzi hogy megtörént a vonal bontás. (ezzel nem lehet valamit kezdeni? )
köszi -
Jampec82
csendes újonc
Sziasztok!
Van valakinek eladó Samsung level u pro anc-je?
Árról, egyebekről megegyeznénk privátban!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest