Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaMik
tag
Az M20-as és M50-es modellek között mi a különbség?
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Szeretnék venni egy BT headsetet Blackberry 8900 mellé, amire 3,5 mm-es jack csatlakozós fülhallgatót lehet dugni.
Miket ajánlanátok?
-
pocokxx
Közösségépítő
Én Plantronics M20at vettem, itteni tanácsra. Nekem bevált!
-
VaMik
tag
sziasztok!
samsung telefonhoz szeretnék bluetooth headsettet vásárolni. Melyek a megbízhatóbb márkák amikkel érdemes foglalkozni?
-
szabz
tag
üdv mindenkinek
stereo bluetooth headset et keresek http://www.plantronics.com/us/product/backbeat-go
vmi ilyesmit mondjuk nem bánnám ha 20k alat maradna az ára
ja és pl erre nem írják h kompatibilis lenne defy vel... ez létezhet?
-
szekzol
tag
válasz
szanyi20 #293 üzenetére
Azt nem írtad, hogy mono vagy stereo?
Ha mono, a Plantronics M20-al elégedett vagyok (~8e), így azt tudom ajánlani. Hangminőség rendben van mindkét oldalon, komfortos, stabilan illeszkedik a fülemre, pedig fülkampót nem lehet cserélni rajta. Látszik, hogy felpróbálták mielőtt piacra dobták (ez a korábbi Icon 7 Duett-ről nem volt elmondható bár az olcsó volt).
Az általad megjelölt árig azért már egész jó minőségűeket (mono) lehet kapni (persze a határ a csillagos ég...) -
szanyi20
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy maximum 10.000 HUF-ig milyen bluetooth headset-et ajánlotok?
Köszi -
havri1
félisten
Mindenhonnan töröld
A headsetet általában úgy kell resetelni (párosított telefont törölni), hogy bekapcsolod, majd az egyetlen gombot (ha több van rajta, akkor azt, amivel a hívást megszakítod/felveszed) hosszan (3-5 mp) nyomod folyamatosan. Általában fényjelzéssel jelzi, hogy pair módban van. villog a led gyorsan, más színnel, eltérő. Ilyenkor kell a telefonon keresni a BT eszközt. -
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
A Nokia BH-103 -as headset mégis milyen telókkal kompatibilis? Mert eddig csak egy 6300 -assal sikerült működésre bírni, C5-03 -mal nem működik! Hogyan lehetne működésre bírni? -
Jano44
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy Plantronics M20 Bluetooth Mono Headset-em. Ez jol mukodik a Samsung Galaxy telefonommal,de nem tudom, hogy mukodne-e egy Nokia C1-02-es alap telefonnal is. Vagy a bluetooth meglete az eleg?
Valaszotokat elore is koszi!
-
szekzol
tag
-
sgery
őstag
Sztem az ócó minőségileg is silány.
Én most cseréltem a nokia 109-est egy plantronics m20-ra, ez 8200Ft de nagyon jó hangminőség, kényelmes és akku is sokáig bírja.
Én ezt javasolnám. Az olcsó úgyis kukába megy vagy nem lesz használva mert kényelmetlen és hangügyileg se jó. -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nokia 2700 Classic telefonom van, és keresek hozzá egy nem túl drága (max 5k) de jó minőségű BlueTooth headsetet. Egyszer vettem egy ILYET, de sajnos nem volt jó a hangminőség, de mint kiderült, ez nem a headset hibája volt, hanem csak annyi, hogy a telefonom nem támogatja egészen. (Hogy pontosan mit, azt sajnos nem tudom, azt tudom, hogy a gond az volt, hogy aki engem hallgatott, az nem hallott, olyan volt, mintha víz alatt suttognék, és nem lehetett érteni). Esetleg ebayről meg lehet próbálkozni ócó termékekkel?
-
Most vettem egy Plantronics M50-et s fura, hogy nincs hozza semmi tok, nincs mindig az ember fuleben s biztonsagosan hurcibalni igy problemasabb.
Nem szoktak az ilyenekhez soha adni? -
sgery
őstag
Elvittem gariba a nokia bh109-est mert mint írtam, 4-5óra alatt lemerült 10-20perc beszélgetéssel (1-2hetesen)
Kicserélték.
Az új már 5-6órát is bír. Tragikus. Tavaly mikor vettem az előzőt 2-3napot is simán kibírt.Vigyem vissza megint, vagy normális hogy ennyire *zar lett ez a headset típus?
-
Zeracoke
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy olyan fülest, mint ez: Plantronics - Voyager 855
Tehét ami jó zenehallgatásra, de van jól működő, esetleg kihúzható mikrofonja és multiportos (lehet jól jönne, ha már 3 telefont is kezelne - s40-es nokia, win7-es nokia, androidos tella)
Tudom marhára speciális, de egyszerűen nem találok ilyet sehol. Csak ezt találtam, de ez is 2007-es, tehát nem hiszem, hogy jól működne már 3 telefonnal. Meg persze kifutott termék, így már sehol sem lehet kapni... most gondolkodok, hogy feladok egy aprót, hogy keresek iylet...
Van ötletetek? Bármilyen tipp megfelelne, ha tényleg lenne valami igazán jó, akkor elmegyek akár 20-ig is, csak tényleg legyen használható, egyszerűen megőrülök már a sok kábeltől, meg telefontól.
Ja igen, nagyon zajos a környezet, kollégák szeretnek mellettem trécselni, hiába küldöm őket el a búsba... meg bicajozok, szóval szélzaj... Egyszerűbb lenne leadni egy megrendelést valami egyedire?
(annyim úgy sem lenne sajna
)
Előre is köszi srácok/lányok!
-
én nemrég vettem a Nokiának az új BH-310-ét, 9900 volt a zeksztrémdigitálban.
Nagyon jó az a "tartója" gyarkolatilag első töltéssel napi 35-40 hívást bonyolítva (átlag 1,5-2 óra) egy egész hetet kihúzott. (amikor visszateszem a tartójába mintha valami "szundi" állapotba kerülne)
dupla mikrofonos zajszűrés pedig nagyon jól működik.
nfc-s, akinek ez fontos.
adnak hozzá egy autós töltős dokkolót is, de microusb-n is tölthető.
és megáll a fülemben kampó nélkül csak a kis gumikarikájával is.
egyetlen baja, hogy vagy tetszik a fehér, vagy fényes(!) lakkfeketét veszel (ami szvsz rondább, mint a fehér) -
szekzol
tag
Hali,
Ebben az árban a fentebb említett (dicsért) Plantronics M50 kistestvére az M20 jó választás lehet. (talán annyi a különbség, hogy ezzel nem tudsz zenét vagy a GPS utasításait hallgatni) Én egy ilyet vettem és eddig nem bántam meg, nagyon kényelmes, stabil, autóban jól használható.
Igaz csak egy mikrofonnal dolgozik így a zajszűrés nem annyira tökéletes (de elégséges lehet, ha nem kompresszorházban használod), a több mikrofonos társai ennél azért többe kerülnek (~14e+). Legszívesebben ezek közül választottam volna csak egyenlőre sajnáltam érte a lóvét (Pl. az előzőekben olvasott Jabra Extreme2).
Elég nehezen találni tapasztalatokat, friss teszteket bluetooth headsettekről úgy általában...
üdv. -
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy jó mono bluetooth headsetet? Napi 2-3 órát lenne használva, tehát fontos a kényelem és a jó hangminőség is. Árban olyan 7-8.000 Ft-ra gondoltam.
-
Na megvan a jabra extreme2
kepAmi jobb mint a Plantronics M50:
+ beszéd hangminőség eddig egyértelműen jobb, még a kompresszorházban is értették amit mondok, pedig én ott már nem hallottam a másik felet, akkora volt a zaj...
+ zene! persze csak mono, de van itt pl egy PC-s plantronics usb headset, hát a kanyarban nincs annak a zenei hangminősége a jabrához képest. (nyilván itt azért nem audiofil körökben gondolkozunk, de akkor is) Simán vállalható, menet közbeni zenehallgatáshoz.
+ bemondja a hívó fél nevét a telefonkönyvből, vagy beolvassa a számot, ha nincs a jegyzékben (automatikusan, semmi extra nem kell ehhez!) - már csak önmagában ezért jobb minden másnál -
+ két méretben fülkampó, és két méretben eargel (bedugó)
+ szivargyújtós USB töltő szett is jár hozzá (meg a sima USB+microusb dugója is fasza, ilyen hajtogatható)Egyetlen dolog van, ami kicsit talán rosszabb az M50-nél, az a viselési komfortja. Nem sokkal, de a Plantronics fülkampója rugalmasabb, puhább anyagból van, kicsit jobban illeszkedik, mint ez. Cserébe ehhez van két méret is. Jól el lehet helyezni a fülön, de pár óra után azért érzékeny már a fülem rá. Valszeg csak szokni kell. Az M50-et nem is viseltem ennyi ideig.
-
GEPESZ66
veterán
A Nokia BH-609-es headset-em korábban NOKIA E52-höz volt párosítva. Hívás esetén a headset-en a csengőhang szólt.Most a párisítást töröltem, s Samsung Galaxy ACE 2-höz csatlakoztattam.Viszont a csengőhang hívás esetén csak a telefonon szól, a headset sípolással jelez. Lehet-e ezen változtatni, hogy a headset-en a csengőhang szóljon?
-
-
Sziasztok,
ZTE Blade-hez milyen headsetet ajanlanatok?
Korabban meg soha nem volt, vegyesen hasznalnam utcan es lakasban is.
Olyan 10e kornyekere gondoltam, bar sajnos meglattam ezt s mivel van toluk par cuccom es nagyon megvagyok veluk elegedve, igy erosen elgondolkoztam, foleg, hogy brutal jol is nez ki. -
Nekem az MM-ben bécsben kibontották, és ott helyben kipróbálhattam. Szóval az áruházi forgatak közepette volt ilyen a hangja. Lehet hogy amikor komolyabban dolgozik a noise cancel?
Mindenesetre most rendeltem 2 jabra extreme2-t 55 euróért, majd meglátjuk milyenek. Ehhez is irják páran a vödör szerű hangot, ugyanúgy mint az M50-hez, viszont ennek van egy óriási előnye a többi BT headsethez képest: be tudja mondani automatikusan a hívó fél nevét. -
Üdv!
Füles bt headsetet szeretnék venni, csak nemtom milyet.
A kiszemeltek:
jabra extreme2 (50-80eur)
plantornics m50 (25-40eur)
vagy egyéb, ami szintén tud zajszűrést, és hasonlóan jó minőségű.Kipróbálni eddig sajnos csak az M50-et tudtam. Kényelmes is, gyors is, csak sajnos a hang olyan vele, mintha vödörből beszélnék. Ez mennyire általános jelenség?
Jól sejtem, hogy a jabra azért egy jobb kategória?
Láttam még valami Bose-t is, amiről sok jót írtak, csak annak az árát már soknak tartom (100 eur +). -
sgery
őstag
Elhagytam a múlt héten a nokia 109-es BT headsetemet (1év alatt már rommá ment amúgyis), hát vettem egy ugyan ilyet, mert amúgy jó volt.
Viszont az új fél nap alatt már pittyeg hogy lemerült (max 20perc beszélgetéssel). Ez mitől lehet? Vigyem vissza? A régi több napot is bírt :/ -
wolfman
veterán
Sziasztok!
Nokia BH-804-ről mi a vélemény? kerstem róla teszteket neten, de minden oldalon ugyan az a szöveg van, még teszt előtti (húdejólesz) írás.
Alapvetően jó ez a fajta füles minőségre?
-
Atek123
csendes tag
Hello
Van egy nokia 5130am és egy nokia bh-217 bluetooth headsetet akarok hozzá csatlakoztatni de nem engedi mi lehet a probléma? -
Gyugyus
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki Nokia BH-503 headsethez valamilyen drivert, ami elfut win7 alatt?
Köszi előre is. -
havri1
félisten
válasz
kicsikosee #244 üzenetére
Ezt akkor csinálják általában a multis headsetek, ha ki van kapcsolva a multipoint.
Keress rá a user manualban, lehet véletlen kikapcsoltad, mint én -
kicsikosee
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam már itt az előttem szólókat, de nem jutottam sajnos eredményre.
Az a helyzet, hogy én is beruháztam egy Nokia BH-217-es multipointos fülesre.
A leírás alapján megpróbáltam egyszerre csatlakoztatni a két telómhoz de nem sikerült.
Ehhez kérném a segítségeteket.
A két telefon Nokia 3120, és Samsung Galaxy 3.
Külön külön szépen működik mindkettővel, de egyszerre nem tudom őket.
Van aki nagy guru ebben, és tud segíteni?
Előre is köszönöm!Ha Nokia aktív, akkor Samsung csak annyit csinál hogy Kapcsolódás... aztán párosítva, de nem Csatlakoztatva.
Ha Samsung aktív, akkor meg a Nokia keres keres, és azt írja hogy Kapcsolódás sikertelen... Ellenőrizze a bla bla bla.... -
Hege1234
addikt
sziasztok!
vettem egy defy+-t és szeretnék hozzá egy
bluetooth-os stereo headset-et agybadugósat
a gondom annyi lenne hogy a 10 órát lazán átvészelje (utazás+meló miatt)
max 13-15000ft ot szánok rá
van olyan ami beletartozik ebbe a kategóriába ? -
Nokia BH-310 nem tudjátok mikor kerül a boltok polcaira?
-
dni
őstag
Sziasztok!
Bluetooth headset keresnék telefonálásra az alsó középkategóriából, fontos volna a kényelem és a hosszú üzemidő, elsősorban C2-01-es és C5ös Nokiával szeretnénk használni.
Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Nyunyumaci
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Nokia BH-214 Bluetooth headsetem csak van vele egy kis gondom!
Hívás fogás nem müködik,de a gomb az igen,mert ha rányomok akkor hangparancsot kér vagy utolsó hívást hívja,de ennek okait nem ismerem!
Zenelejátszó gombok jól müködnek és hangerőszabályzó is!
Van-e valakinek egy kapcsolási rajza?
Kellene!
Van még egy dolog, néha rájön,hogy kell neki a kód, pedig telefonba be van állítva,hogy automatikusan kapcsolódjon
Akitől vettem annak nem volt ilyen kód problámája (sonyericson telefon) -
TommyX_
őstag
válasz
maggi1886076 #238 üzenetére
Ha beirod a googleba, hogy jabra bt3030 pdf, kiadja találatnak, a kézikönyvet, és abban le van írva, hogy tudja.
De nézd meg te is, hogy jól láttam-e. -
TommyX_
őstag
válasz
maggi1886076 #236 üzenetére
Szerintem nem rossz, meg jól is néz ki.
-
maggi1886076
addikt
válasz
maggi1886076 #235 üzenetére
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Bluetooth sztereo headset-et keresek.tudtok ajánlani vmi jót, ami tudja a multipontot?
köszi -
törölt tag
Sziasztok!
Samsung Wave-hez keresek bluetooth headsetet. Tudtok valami jót?
Apunak szeretnék venni majd a születésnapjára és olyat szeretnék, ami tuti működik a Wave-el6-8e Ft lenne a max. keret
-
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
Szükségem lenne valamilyen bluetooth sztereó headsetre. Kipróbáltam párat, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha valamilyen csíptethető/akasztós + rövid vezetékes megoldást választok, akkor adtam a ....nak egy pofont, mert nem szabadulok meg a fő problémámtól, állandóan beleakadok abba a kis vezetékbe is. Kihúzom a fülemből a kabát gallérjával stb. Így SE cuccok, vagy a borsos árú MM200 nem jön szóba.
Szóval jobban érdekelne valamilyen hátsó pántos megoldás. A Nokia BH-501-et hallgattam, a basszus kissé eltúlzott, a középhangok valahonnan az erdő mélyéről akartak jönni, egyszóval nem tetszeett + a kevés a gomb, a számok léptetését nem szívesen áldoznám fel. Hasonlókat írtak a BH-505-ről hangzást tekintve, amely amúgy kifejezetten tetszik külsőleg.
A tesztek nagyobb része dícséri a Plantronics 903/903+ -t. Megadnám érte az árát, egy picit azonban félek a konfortjától. Voltak kantáros fej(fül?)hallgatóim, a Panasonic sebesre dörzsölte a fülemet, a Sony sokkal elviselhetőbb volt, de 1-2 óra után az is fárasztott.
Szóval a kérdésem az lenne: a 903 jó valáasztás-e, ha nem csak a döngésre vagyok kívácsni egy zenében, és mennyire kényelmes hordani (pl. vonaton 2 órán keresztül).
Köszi.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Azt be lehetne valahogy állítani, hogy a BT fülesen, ha hívnak, ne a "sima csörgés" legyen hallható, hanem a telefonon megszólaló mp3?
A2DP vagy mit támogatja a füles, zenét lehet hallgatni, sőt, az értesítési hangok egyből átjönnek mp3-ban, de a csengőhang, nem.
Telefonok : Samsung Nexus S, Nokia 3120c
Füles : Plantronics M50Köszönöm!
-
szogicsa
csendes tag
Sziasztok! Üdv mindenkinek!
Pici gondom akadt. Van egy Nokia BH 217-s fülesem . A minap eltörött a fülpántja és sehogyan sem tudom pótolni .Természetesen a Nokiánál nem kapható ez az egyébként filléres ,de nélkülözhetetlen alkatrész. Nekem a kettő gyári közül a kisebbik kellene ,így ha valaki a nagyobbikat használja , szívesen elcserélném vele.
Egyébként nagy csalódás a készülék. A régi nem multipointos alap Motorolámat kéthetente kellett tölteni . Míg ez a második nap délutánján már közli velem hogyaz akku lemerült. Miközben alig vagy esetleg nem is beszélgettem vele. Vannak azért jó tulajdonságai is . PL. nagyon kicsi a súlya. Alig észrevehető a viselése.
Tehát keresem a cserepartnert a fülpánttal kapcsolatban .
Ha lehet PÜ.-t kérnék ! -
Blabcsi
senior tag
válasz
GixerZsolti #227 üzenetére
Üdv.
Igen, köszi. -
GixerZsolti
csendes tag
Hali! A bluetooth-os headsetek minden bluetooth képes telóval kommunikàlnak. A dràgàbbak egy időben többel is. Leginkàbb a nokia füleseket dícsérik, hogy jól bírjàk... De bàrmelyik mobilboltba tàjékoztatnak. Nekem samsung wep 460-am van, és hasznàlom galaxy note-tal, nokia 5300-val és iphone 4-el. Tökéletesen műxik! Remélem segítettem.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
A kérdésem a következő lenne:
Van egy SE W910i-m és feleségemnek egy Samsung S5230-asa.
Arra gondoltam, hogy veszek egy bluetooth headsete-et. Olyan kellene, ami mind2 telóval kompatibilis. Mit ajánlotok elfogadható áron? -
GixerZsolti
csendes tag
válasz
Attila0313 #224 üzenetére
Nos, ha valami ütőset akarsz, akkor 30k alatt eszedbe ne jusson. Példa okáért egy Sennheiser MM 400 fog olyat szólni mint az azonos kategóriájú madzagos társai...
-
Attila0313
csendes tag
Stereo headsetre gondoltam zenehallgatásra.
-
Attila0313
csendes tag
Sziasztok!Tanásot kérnék,h milyen headset-et vegyek a Sony Ericsson Live with Walkman mobilomhoz?Valami ütős kellene.A bluetooth-os szólhat olyan jól mint a sima vezetékes?Előre is köszi a segítséget!
-
havri1
félisten
válasz
GixerZsolti #221 üzenetére
-
GixerZsolti
csendes tag
A gond az volt, végülis külföldi fórum segítségével rájöttem, bár pontosan nem írták, csak az én agyam adta ki, hátha így jó lesz... A bekapcsoló gombját tovább kell nyomni a bekapcsolásnál 2-3 másodperccel, és akkor vált át pairing mode-ba. Csak ebben a módban tud kapcsolatot teremteni más készülékkel, ha volt már csatlakoztatva... Azonban az első üzembehelyezésnél automatikusan ebbe a módba kapcsol be. Ha nem nyomod a bekapcsoló gombot tovább, akkor az ég világon nem fog semmi történni, csak várakozik a legutóbb csatlakoztatott eszközre! Hát így röviden ez volt a hiba.
-
havri1
félisten
válasz
GixerZsolti #217 üzenetére
Ha nem az, akkor 1 készülékkel képes csak kapcsolódni.
Így ha másik eszközzel akarod párosítani, törölni kell az előzőt.
99% hogy ez a baj sztem. -
havri1
félisten
válasz
GixerZsolti #215 üzenetére
Mindegyiken más, de általában a bekacs gombot kell nyomva tartani bekapcsoláskor, 5-10 mpig.
Meg kell nézni a doksiját.
Multipointos? MErt ha az, akkor csak második eszközt kell aktiválni, ez is doksiban benne kell legyen. -
havri1
félisten
válasz
GixerZsolti #213 üzenetére
Hello!
Headseten torolted a parositast?
-
GixerZsolti
csendes tag
Hali! Adott egy Samsung WEP-460 bluetooth headset. Samsung Galaxy S2-höz vettem, minden tökéletesen működött, most van egy Galaxy Note-m, és nem akarnak kapcsolódni egymáshoz... Mi lehet a hiba?
-
havri1
félisten
Activate Multipoint (for 2nd phone):
While pressing Call button, turn
on the headset and continue
pressing Call button until LED
flashes blue twice. Repeat to turn
off multipoint.
Pair New or Second Phone:
Turn on headset. Press Call
button until the LED flashes red/
blue.Ki lehet kapcsolni a multipointot..meg be..
-
havri1
félisten
Nem tud kapcsolódni hozzá. Kapcsolódást ír kb 10 mpig, és visszalép.
Ilyenkor a nokiával már kapcsolódva van. De ha a nokiát kikapcsolom, a droid egyből kapcsolódik..olyan, mintha a dual rész 1:1ben nem menne.
Gondoltam hogy valahogy resetelem a fülest, de nem találtam semmi ilyet..
A droid beállításainál 3 lehetőség van :
- Csatlakozáskor csatlakozás a Bluetooth eszközhöz
- Telefon
- MédiaElső csúszkát ha bekapcsolom, akkor csatlakozni próbál, sikertelenül
A másik 2 aktív. -
Ramius
őstag
Na, közben sikerült
Leírásból lestem ki hogy kell a második telefont is csatlakoztatni. Ha jól emlékszem a hívásfogadó gombot kell hosszan nyomni, amíg a piros - kék ledek elkezdenek felváltva villogni. Akkor párosítod a második telefont is. Négy nulla a kód, ha kérdezi. Androidnál nyomj "hosszút" a plt m50-en a párosított eszközöknél, és a beállításoknál legyen mindenhol pipa. Én ezeket megnéztem, ki-be kapcsolgattam, és most egyszer csak működik.
Csatlakoztattam egyszerre a két telefont, majd egymás után indítottam mindkettőről hívást. Működött most szépen, ahogy kell. -
havri1
félisten
Nekem is ilyenem van, de én már ott tartok, hogy a második telefonhoz csatlakoztatni sem tudom.
Amikor megvettem, első próbálkozásoknál működött. Csatlakozásnál bemondta, hogy phone 1 connected, phone 2 connected..most semmi...
AMeddig az elsővel kapcsolatban van, a másodikhoz nem tud kapcsolódni.
Ha rájössz, oszd meg pls a megoldást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR