Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• orso0355

őstag

Hadd írjam le, hátha netán másnak segít az én hülyeségemből nyert tapasztalat :D
    Rendeltem egy bt headsetet Aliról, meg is jött, szép, jó, nem működik. Próbálom párosítani, se jel, semmi. Megírtam nekik, levideóztam, visszaadták az árát. Oké. (Ez egy Ipipoo márkájú kis cucc volt.)

Akkor rendeltem egy Awei T11-et (EZT). Megjött, PONTOSAN ugyanolyan, mint a másik, de minden egyes millimétere, csak épp a márkajelzés más rajta. Nem működik, pont ugyanúgy.

Írtam nekik, hogy hát miez. És ők leírták a megoldást, ami egyetlen használati útmutatóban sem szerepelt. Ugyanis első használat előtt HOSSZAN kell nyomni a bekapcsoló gombot, de ez azt jelenti, hogy kb 10 másodpercig! Ekkor kezd el működni - és tényleg! És képzeljétek, a másiknál ugyanez volt, az is működik, aminek visszaadták az árát.

Szóval ha ezt ők akkor rögtön megírják nekem, hát nem dobtam volna rá 2 hónapot. Mondjuk így van két headsetem 1 áráért... :U

Új hozzászólás Aktív témák