Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete vettem egy Plantronics Explorer 500 fülest, szeretném megosztani a tapasztalatokat, hátha hasznos lesz másnak.
Nagyon igényes, minőségi termék benyomását kelti. Párosítás könnyen megy Andoridos telefonnal és Windows-os géppel is.
A legnagyobb előnye, hogy hihetetlen könnyű és észrevehetetlen amikor az ember fülében van a szilikonos pöcökkel. Komolyan egy perccel később miután felvettem már nem is érzem, hogy lenne valami a fülemben.
A BT térereje szintén nagyon jó, itt a másik eszköz a szűk keresztmetszet. Pl. laptoppal egy légtérben 6-8 méter távolságban már elkezd szakadozni a hang, telefonnal csatlakoztatva pedig átmehetek a szomszéd szobába és a vastag vasbeton falon keresztül is stabilan, szakadozás nélkül megy a kapcsolat, el sem akartam hinni. Szóval a BT kapcsolat gyengesége nem a fülesen fog múlni.
Telefonhíváskor a másik fél mindig jól hallott engem, még akkor is, amikor nagyobb zaj volt a közelemben, erre nem volt még panasz.
Viszont az egyetlen hibája, ami számomra nagyon súlyos, hogy iszonyúan halk, erősebb háttérzaj mellett én alig hallom a másik felet max hangerő mellett is!
Pl. autóban autópályán nagyobb tempónál a normál menetzaj mellett szinte érthetetlenül halk a hangereje. Konkrétan volt, hogy pályán le kellett lassítanom 90-100 km/h sebességre amíg beszéltem, hogy kisebb legyen a menetzaj és értsem amit mondanak.
Mindemellett egy mezei noname vezetékes fülessel mindig gond nélkül beszéltem az autóban, sosem volt ilyen gond a hangerővel. Ezt a vezetékes fülest hivatott volna kiváltani a Plantronics, de nagyon csúnyán elbukott.
Mivel én elsősorban autós használatra vettem, nekem nagyon nagy csalódás, hogy pont ott használhatatlan az eszköz. Szégyen, hogy egy ilyen drága, profin összerakott és minőségi terméknél ennyire le van korlátozva a hangerő, hogy kocsiban használhatatlan.
Végeredményként nagy csalódás volt számomra ez a füles, mert pont arra nem jó, amire kellett volna.
De akinek autón kívüli használatra kell csak, annak nagyon ajánlom, mert egyébként profi lenne. -
poirot
őstag
Véletlenül leválasztottam a Honor 6 telefonomról a beállítások menüben a Plantronics Explorer 10 -emet, és most semmiképpen nem tudom párosítani a telómmal. Már mindent próbáltam, lekapcsoltam a blutooth a telón, lekapcsoltam a headseten, majd vissza. Beállítottam a telón, hogy mindent lásson. Semmi.
Esetleg van valakinek valami ötlete? Köszönöm előre is. -
havri1
félisten
Bekapcsoláskor még hasznos is a hátralévő üzemidő közlése, de hogy amikor felveszi a hívott fél, miért kell mondatokat ugatnia, érthetetlen...
EX500-on nincs ilyen. Csak fogadásnál szól, hogy bejövő hívás, de kimenőnél csengőhang van, és simán felveszi a másik fél, nem "pofázik" semmit sem.
Nem félreértés ez? -
Sfi
tag
Szuper, ezek szerint tudnak headsetet gyártani, még ha ez nem is sikerül mindig. Nekem az Explorer 10 azért nem jöhetett számításba, mert ha jól tudom nincs hozzá ez a szilikonos füldugó, csak a kampós megoldás. Én meg naponta ötvenszer rakom be a fülembe, nem akarok a kampóval "ügyeskedni". De úgy látom, ehhez a modellhez is kötelező "tartozék" a felesleges pofázás minden kapcsolat létrejöttekor. Bekapcsoláskor még hasznos is a hátralévő üzemidő közlése, de hogy amikor felveszi a hívott fél, miért kell mondatokat ugatnia, érthetetlen...
-
libus
őstag
BOCSI, NEM M10-et vettem, hanem Plantronics Explorer 10-et!
Nem tudom miért M10 rémlett!?
Ez alapján választottam!
Semmi negatív válasz nem volt róla, s mindenki elégedett a típussal, s ez alapján döntöttem én is, hogy veszek.
Nem bántam meg én sem!
Sőt a szomszédnak is rendeltem akkor egyet, s ő is légedet vele! -
GEPESZ66
veterán
A Plantronics M70 szilikon füldugója nekem is nyomja a fülemet, naponta 8 órát rajtam van.
Magyarországon elég drága hozzá a 3 db-os szett.
Itt olcsóbb jóval, csak sokára jön meg.
https://www.aliexpress.com/item/3pcs-Gel-Ear-bud-Earbud-For-Plantronics-M100-MX100-975-925-M25-M28-M55-M155-High/32586807147.html?spm=2114.30010308.3.1.kkwPNO&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_1&btsid=49c577fd-214d-436e-a348-1a625c85980e
Nem tudom, hogy cseréljem-e le az M70-et. -
air
nagyúr
-
Sfi
tag
válasz
pekpeter #949 üzenetére
Az nagyon enyhe kifejezés az M70-re, hogy "nagyon visszhangzik"...
Én három hónapig használtam, próbáltam, hátha megemészti a környezetem.A beszélgetések kétféleképpen kezdődtek:
A türelmesebb beszélgetőpartnerek azt mondták: -Ne haragudjon, hallom hogy valamit mondani akar, de egyetlen szót sem értek belőle...
A kicsit vehemensebb ismerőseim pedig azt: -AZONNAL TAKARÍTSD KI A FÜLEDBŐL AZT A SZART, MERT MEGSÜKETÜLÖK!!!Úgyhogy nyolcezer forintos fülihali ide vagy oda, a beszélgetések túlnyomó többsége úgy folytatódott, hogy leválasztottam, és vezetés közben kézben tartott telóval telefonáltam. Hát ennyit a Plantronics M70-M90 készülékek hangminőségéről.
Rendeltem egy Sony MBH-20-at a netről hatezerért, és láss csodát: én is hallok mindenkit tökéletesen, és engem is kiválóan hall mindenki! Jé, lehet vele telefonálni, üdítő változatosság...
Egy kicsit nyugdíjasabb design, de súlyra, méretre, üzemidőre hozza azt, amit a plantroniccs. Ugyanúgy minden multimédiás cuccot lehet vele hallgatni, Youtube, rádió, GPS, minden. Nincs a hosszú, idegesítő és teljesen felesleges pofázás minden létrejött kapcsolat elején, megakadályozva a beszélgetés elkezdését. Pittyen egyet és jé! Tudom hogy él a kapcsolat, lehet beszélni...
Két dolog hiányzik egy kicsit, a Plantronics-hoz volt az a jó kis app, amivel zajolásra lehet bírni a fülihalit, ha nem találod.(bár a három hónap alatt egyszer sem volt rá szükség élesben) A másik pedig az, hogy a Sony valami rejtélyes ok miatt nem tudja a két nyomásos újrahívást.Szóval a három hónapos készüléket szépen visszaraktam a dobozába, és elraktam a fiók mélyére. Csak azért nem b@szta@m ki kukába, hátha lesz valaha olyan szituáció, hogy épp egy mono bluetoth-os fülhallgatón akarok valamit hallgatni. Arra jó, másra nem.
-
$atirka
őstag
A héten megjött az explorer 500as!
Röviden csak annyi, hogy szerethető, kényelmes és jól működik!
Nagyon könnyű cucc, még futás közben sem moccan a fülemben!
Általában jól hallható mind2 oldalon, 1x-1x volt, hogy halknak mondták, volt aki szólt, hogy hangos a tescoban a kassza csipogása (üzletsoron melózom, kb 10 méterre a kasszáktól). Mondjuk erre a régi nokia fülesnél is panaszkodtak néha, csak bíztam benne, hogy jobb lesz. Zajszűrés??
Amúgy meg nincs is sok duma a hívás fogadás előtt, nem kell sokat várni...
Szokni kell, hogy a bejövő hívásnál nokiás midi szinti helyett incoming call duma megy, az sms/email hangok átjönnek, média hangok, gps szintén. A hangerőt nem kell külön vezérelni, mint ahogy azt korábban olvastam, a fülesen a hangot nyomva változik a telón a hangerő csúszka(android 6.0.1). Egyedül a bt töltöttség jelzés nem jön át, pedig elvileg tudja a rom.
Összességében elégedett vagyok, és jó a fehér szín! -
glspeter1
őstag
Sziasztok.
Egy Ilyen headset-ről mi a véleményetek, tapasztalatotok ?
-
havri1
félisten
Nekem fehér van.
A fehér külső része gumis jellegű, ez szedi a koszt, de nedves kéztörlővel könnyen lejön.
A fülben lévő szilikon nekem egyáltalán nem zsírosodik, nagyon nem szoktam takarítani, néha áttörlöm használat előtt, de sose vettem észre, hogy lenne rajta szennyeződés.
Szerintem nincs mélyen a fülben, ezért a mély hangok annyira nem is jönnek át, mint pl M55-nél, de nem szoktam zenét hallgatni rajta. -
$atirka
őstag
Sziasztok!
Lehet hülyét kérdezem, de ha van valaki, akinek fehér fülese van, megírhatná, hogy mennyire koszolódik! Konkrétan Explorer 500-ast szeretnék venni.
Még mielőtt cinkelnétek, szoktam fület mosni, de mivel nem irodai munkát végzem, koszolódhat. Kérdés, hogy mennyire...
Eddig fekete Nokia bh-803-at használtam, tökéletes elégedettséggel, 4 év alatt elfáradt az akkuja, meg unom a feketét.. .
Amúgy ha valakit érdekel, ez a típus még kapható jófogáson 4k-ért, jó 10-15 méter a hatótáv, jó hangminőség mind2 oldalon, butafon csengőhangja átmegy, androidé nem. Érintő gombos hangerő, hívásvárakoztatás, utolsó újrahívás, stb...
Köszi, főleg havri-nak a részletes tájékoztatásért! -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! A lányomnak szeretnék venni valamilyen BT fejhallgatót,zenét hallgat,illetve játszik a telefonján.
Nem agybadugósat,vagy társait nézegettem,hanem a hagyományos kinézetűt.
[link]Mit szóltok hozzá? A teló Lg Leon,és Huawei G620. Van valahol egy fiókban itthon usb-s BT adapter. Ezzel laptopon is használható lenne? Köszi előre is a válaszokat!
-
libus
őstag
Sziasztok!
Plantronics Explorer 10-ről mi a véleményetek?
Az árukereső véleményeknél jókat írnak róla.
Egy B-speek BT headsettet vettem a páromnak, ami tegnap megjött, de ez nagyon rossz!
1,5-2m a max. amennyire el lehet távolodnii a telefontól, mert akkor már nagyon nekiáll akadozni recseg a vonal.
De 2m-en belül se valami jó, rekettes, nagyon halk.
Megy vissza!
Mit ajáltok még?
Ami fontos: jó hangerő, tényleges 5m-es hatótáv, jó hang, 10k alatt. -
Tond
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani headsetet,lehet bt-s és vezetékes is,nem számít.
Viszont legyen benne rádió és sportoláshoz kellene,szóval bírja az izzadtságot és legalább 6-8 óra zenehallgatást.
Köszönöm. -
Dongatto23
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Közben vettem a bátorságot és megvásároltam a Jabra Stealth-et.
Legfeljebb majd visszaviszem ezt is ha nem felel meg a felhasználói elvárásoknak.Eddig minden pozitív.
- párosítás egyszerű
- zajszűrés szépen működik
- kényelmes az eargel ami rajta van (bár kíváncsi vagyok meddig fogja bírni)Kocsival 70-nél 4 lehúzott ablaknál zenét hallgatva tisztán hallják mit mondok.
Üveggyárban ahol csörögnek az üvegek mint állat, ezért füldugó használata kötelező is szépen működik a gyártó által "noise blackout"-nak nevezett funkció.
A másik fél hallja, hogy zaj van a háttérben, de kitűnően hallja az én hangomat is.Már csak az akkuidőt kell tesztelni, ahhoz kell azért még pár nap.
-
törölt tag
Hát.... Nem kizárt, nem ismerem pont azt a terméket. A vezetékes headsetek viszont a ruhazajt is összeszedik, mechanikailag több esély van a sérülésre.
A jó zajszűréshez szerintem a két mikrofonos megoldás lenne az igazi, de ha fizikailag közel vannak egymáshoz, akkor megint semmit nem ér.
-
havri1
félisten
válasz
Dongatto23 #958 üzenetére
Vezetékes headset sokkal jobb ezen a téren, mint az Explorer 500.
Sok, nagyon sok háttérzajt összeszed sajnos. -
Dongatto23
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Röviden amihez segítséget kérnék tőletek, az egy mono bluetooth headset vásárlása lenne.
Elvárások:
- zajszűrése rendesen működjön mindenhol (autó, utca, szerelőcsarnok)
- hordható, kényelmes, ne essen ki a fülembőlamikben gondolkodom:
- Plantronics Explorer 500
- Jabra stealth
- akármi amit ajánlotok 20000ft-igHosszabban leírva, amit eddig tapasztaltam:
Vettem egy Plantronics M90-et az egyik nagy áruházban.
Rendkívül fontos lett volna a zajszűrés. 2 nap alatt teszteltem rendesen. Használtam autóban, utcán, szerelőcsarnokban, irodában, otthon. Egyedül az irodában és otthon volt használható.
A másik fél folyamatosan panaszkodott a hangminőségre. Legtöbbször inkább visszaváltottam telóra.
Végül visszavittem a boltba.A boltban rendkívül segítőkészek voltak és kipróbáltunk több, náluk megvehető headsetet (M50/M70/M90 Samsung BH-1950) is. Odaállítottak egy hangszóró mellé, odatekerték neki és hívogatták a mobilomat amihez hozzácsatlakoztattuk a headseteket.
Hangminőségre egyedül a samsung volt elfogadható viszont a nagyon kényelmetlen volt. (meg fehér is)
Venni szeretnék valamit amit használni is tudok.
Elégedett leszek az explorer 500-al?
Kicsit csalódtam a Platronicsban azt hittem ennyiért már használható headsetet lehet kapni.
50 eur-ért tudnék venni egy jabra stealh-et most arrafelé hajlok.Köszi a segítséget!
-
-
air
nagyúr
válasz
Cingáriusz #955 üzenetére
Szép.
-
-
Sziasztok!
Galaxy S6-os telómhoz szeretnék valami jó 4.0/4.1-es BT headset-et vásárolni, elsősorban vezetés közbeni használathoz (nem zenéhez),
10.000Ft-ig bezárólag mit tudtok ajánlani, ami nagyon stabil vétellel rendelkezik és kiváló hangminőségben szólaltatja meg a másik felet? -
törölt tag
Samsungoknál a Samsung Level progit be lehet drótozni a kisegítő lehetőségekbe.
Ha össze van akasztva a headset mágnessel (azaz nincs a fülemben) akkor hangosan mondja, "bejövő hívás +36xxyyyyyyy számról"* ha a nincs összeakasztva, akkor meg a fülesben mondja be.* Aminél be van állítva a részletes értesítő, ott minimum ennyire részletes. Pl beolvassa a füledbe az sms-t, mailt is. Ha viszont egyszerűre van állítva, csak minimális információt mond be. Pl bejövő hívás.
-
havri1
félisten
Évekkel ezelőtt én érte az svox és az enanched sms $ caller id-t használtam. Tökéletesen működött. Mariskát meg kellett venni (ő a magyarhang). Hogy manapság működik e, nem tudom, mert az Explorer 500-nal nem tudom kipróbálni, hiszen a headset nem csörög, hanem beszél, így nem jön át a mariska..
Amúgy felolvas mindent, jól érthetően, nagyon kényelmes. Testreszabhato a legaprobb reszletekig. -
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Awei A990BL headset-em van, nagyon szeretem. Szinte nonstop hangoskönyveket hallgatok, és mivel így állandóan a fülemben van, arról is telefonálok, mert sokkal kényelmesebb mint kézben tartani a telefont (android 6). Csak az a baj, hogy nem tudom ki hív. Ahhoz elő kell vennem a telót zsebből, amit nem szeretek. Van megoldás arra, hogy amikor be van kapcsolva a BT headset, akkor kimondja a hívó nevét?
-
pekpeter
csendes tag
Sziasztok!
Plantronics M70 Headsetet vettem és mindenkivel akivel beszélek panaszkodik, hogy nagyon visszhangzok,
ez másnál is előfordul?Illetve ki lehat kapcsolni azt a funkciót, hogy bemondja szóval, mikor hívás fogadok, vagy a beszédet úgy általában?
Köszönöm a segítséget
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Szeretném a Xiaomi Piston Hybridemet kiegészíteni/lecserélni valami bluetooth-os fülesre (sportoláshoz), természetesen a minőséget, basszust is szem előtt tartva.
Tudnátok-e ajánlani valamit, vagy van-e tapasztalatotok a Meizu EP51-el? -
zsloti
senior tag
Sziasztok
Le kell cserélnem a hőn szeretett Sony SBH52 es headsettemet telefon váltás miatt (sajna csak a Sonykkal kompatibilis)
Létezik ehhez hasonló vagy jobb headsett?
Köszi
Zs -
törölt tag
Érdekes.
Mondjuk sosem értettem ez nálam hogy is működik.
Elvben a telefon (szerintem) olyan infót küld, hogy helló ez a max hangerő, a bt ezt vegye 100%-nak. Amit viszont árnyal az, hogy egyes hanganyagoknál ha a telefon hangerőben fullon van, és a füles csak félig akkor fellép valamilyen szintű torzítás, de ha a telefont lejjebb halkítom, a fülesen hangosítok, akkor meg tiszta lesz gyakorlatilag egyező hangerő mellett.
De nincs madzag, nem tudunk teljesítményt küldeni a telefonra, akkor ezt most hogy? -
Tompie
őstag
Hi!
Van egy Plantronics M70 fülesem, meg tudja mondani valaki, hogy hol lehet hozzá kapni a füldugaszra kisebb szilikon betétet? Nekem a gyári nagynak tűnik és nem megy be eléggé a fülembe, kézzel kell néha beljebb nyomnom, hogy jobban halljam.
Köszönöm
-
törölt tag
Nekem is. Meg Level U Pro bt füles hozzá.
Azért írtam, hogy soros a hangosítás. Azaz a telefonon beállítasz egy hangerőt, és az lesz a max a fülesen, ha viszont a telefont lehalkítod, akkor állíthatod bárhova a fülest, az csendben lesz.
De ez így van kb a Galaxy Spica, meg a BH-270 óta. -
Kékes525
félisten
"Ha bekapcsolom a fülest, úgyis bemondja, hogy mennyi idő van még benne." Erre nem figyeltem, valamit mond, de nem figyeltem, hogy mit.
A Plantronics Hub-ot Greenify-vel lekapcsolom, így csak akkor fut, amikor a headsetet bekapcsolom. Leolvasom az értéket és utána a Greenify hidegre teszi.Na, most kipróbáltam 1 órát mondott, a program 2-öt mutat.
Valószínűleg törlöm, tényleg feleslegesnek tűnik.
-
air
nagyúr
válasz
Kékes525 #936 üzenetére
Ha éppen hívást folytatsz a headseten keresztül, akkor nyomd meg a készülék hangerő gombját!
És máris a füles hangerejét fogja állítani.
De ha hívás közben a headseten lévő hangerő gombokat nyomkodod, akkor is mutatja a telefon az aktuális szintet.
Én a Plantronics Hub-ot le is töröltem, mert nem láttam értelmét, hogy folyamatosan a háttérben fusson, és fogyassza az energiát.
Ha bekapcsolom a fülest, úgyis bemondja, hogy mennyi idő van még benne. Ebből már nagyjából tudok következtetni az akku állapotára. Akkor szoktam töltőre tenni, amikor 1-2 órát mond a néni. -
Kékes525
félisten
Nálam is a telefon fizikai gombja az aktuális média hangerőt állítja.
Azért lenne számomra érdekes, hogy mennyire tekertem fel a füles hangerejét, mert ha maximumon van, akkor picit torzíthat, így úgy szoktam eljárni, hogy maximumra feltekerem (nyomkodom) és számolom, hogy hányszor kellett megnyomnom ahhoz, hogy maximum legyen. ekkor felezem ezt a számot és erre beállítom. Ha nem jó ez a hangerő akkor a telefonon állítok.
Nem lét kérdés tudom, de mégis jó lenne tudni, hogy mekkorán van a füles hangereje beállítva, mert van olyan média, hogy a telefont nagyon fel kell tekerni, hogy megfelelő legyen a hang, sőt ritkán még a füleshez is hozzá kell nyúlni, s akkor már később nem tudom, hogy éppen hol áll. Ilyenkor újra kell, kellene beállítanom a fülest, hogy 50%-on legyen a hangereje. Ha látnám a füles hangerejének állását, akkor azonnal tudnám, hogy az 50-hez képest hol áll és milyen irányban és mennyit kell módosítanom.
-
Kékes525
félisten
Ez tudja most kezelni: Plantronics Hub™
-
Kékes525
félisten
Tudnátok olyan programot androidra, ami a Plantronics Explorer 500 Bluetooth headsettem működéséről adna információt? Töltöttségi szint, esetleg hangerő nagysága, ha lehetne állítani a hangerőt is az nagyon jó lenne.
havri1: Ha jól emlékszem neked ilyen van, te ismersz ilyen programot?
-
Virág et.
senior tag
válasz
#45553408 #850 üzenetére
Van valakinek tapasztalta a Xiaomi BT headset-el kapcsolatban?
Eddig jókat olvastam róla, csak a fix kínai menü zavar kissé. Kérdés persze, hogy mennyit beszél, és végig kell-e várni pld. híváskor....
-
attiati
veterán
létezik az alábbi headset?
1. kéz nélkül használható
2. mindkét fülbe dughatós, de a zsinóron levő mikrofont ne kelljen kézzel tartani
3. zajszűrős (utcán is használható) mikrofon
4. nem fejpántos, vagy féloldali fülbedughatós -
törölt tag
válasz
kovimester #919 üzenetére
Level U, és Level U PRO is van itthon. Az üres szobák visszhanghatásával nem tudnak mit kezdeni, de minden más esetben szerintem jó a zajszűrő képességük. Használom építőiparban, autóban, biciklin szélzajban, utcán, szobában.
A sima u nem agybadugós, a pro igen. De mindkettőben kétmikrofonos szűrés van. Ha ragaszkodsz a Samsunghoz, akkor viszont nem olyan rég jött ki a Level U PRO ANC, amiben nem kicsit jobb zajszűrőelektronika van. Most nem nagyon találom azt a linket amit a Samsung twitter oldalán volt, de itt a gyártói oldal. -
kovimester
aktív tag
Sziasztok.
A füllhallgatós forumban nem nagyon válaszolnak nekem igy megpróbálom itt
Olyan kérdésem lenne hogy aki esetleg használ zajszürös headsetet annak mik a tapasztalatai (itt a samu level u pro Bluetooth h.s. vagy hasonló) van e különbség a sima agybedugos és az agyb.+zajszürés.
Nagyon szépen köszönöm annak aki válaszol! -
Sziasztok!
Bluetooth fülhallgatót szeretnék vásárolni, de annyi félét találtam eltérő árakon, különböző teszteken, hogy egyszerűen nem tudok dönteni
Jelenleg egy "sima" ATH-CKX9iS -t használok, és valami hasonlót keresnék.. elsődleges szempont a gyönyörű hangzás világ és a kényelmes viselés (futás ill. biciklizés miatt)!
Amit kinéztem az a Jaybird BlueBuds X de az őszintét megvallva az hogy 20Hz-20kHz -ig visz csak kicsit lelomboz főleg hogy mennyibe kerül..
A zene (legyen szó könnyű vagy keményebbről esetleg elektrónikus irányzatról) minden nap velem van, és jó formán nem tudok nélküle élni, ezért is nehéz a döntés számomra. Fölöslegesen nem szeretnék sok pénzt kidobni az ablakon, ha van rá lehetőség.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeket!
MZ
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
nagyobb hatótávolságú fülest keresek mint a jelenlegi Plantronics M25.
Amúgy nagyon jó minden szempontból. Ha lehet ugyan ilyen fülbe dughatós szilikonos megoldású legyen. Nagyon kényelmes. Súlya semmi, nem is érezni hogy a fülben van, nem nyom nem bök, nagyon jó. Csak a hatótávja lehetne nagyobb.
Köszi!
-
-
törölt tag
válasz
#33253120 #910 üzenetére
Mentem ma a Samsunghoz a telefonomra gyári fóliáért.
Hát az pont nem volt. Viszont a hétvégén 12%-os akció van a tartozékokra...
Vettem is a Level U mellé egy Level U Pro-t.
Egyrészt meguntam, hogy nem tudom normálisan megragasztani a törött Level U headsetet, másrészt kezdenek fogyni a hozzá adott gumik, és utánpótlást sehol nem lehet venni...
Többet tud mint az akció miatti árkülönbség.... -
törölt tag
Sok bizony.
Samsung Galaxy S5 Mini, mellé Samsung Galaxy S7, ezekhez egy Samsung Level U.
A régi Lollis S5 Minin be lehet állítani, hogy mondja be a szövegfelolvasó a hívó nevét/számát, az kiválasztott értesítéseket, meg sok apró marhaságot. S7 Marshmallow alatt meg nem.... -
havri1
félisten
Hm, köszi az infót.
Akkor ezek szerint sok múlik az Androidon, illetve a készülék szoftverén.
Nekem xiaomi mi4 és mi5 pro van, mind a kettő 6.0.1 és miui8, de továbbra sincs foglalt hang, illetve csengőhang. Utóbbi nem zavar, mert kifejezetten kellemes, hogy inkább bemondja, hogy incoming call.Így egy hónap távlatból én is azt mondom, nagyon jó az Explorer 500.
-
vili79
csendes tag
igen. SM-G900F a telefon és android 4.4.2
frissíteni nem merem, mert már rengetegszer ráfaragtam, épp a hangrögzítők miatt. most call recorder 2.2.7 fut hitelesített.
más! a voyager legend töltőtokkal egy nagy tévedés!!! mind az ára, mind a készülék tulajdonságai miatt. hálistennek, vagy sajnos, van mellette egy exlorer 500, az 500-as problémamentesen működik a ház becsukott ajtók és minden más akadály ellenére kb. 15 méteren belül légvonalban, nagyobb területre lehetőségem nincs hogy mérjem, a legend nem két fényévvel, mint ahogy korábban írtam, csak két paraszthajszállal jobb hangban, viszont 5 méter akadályozott terepen légvonalban ugyanott, de már akadozik az átvitel.
legend 40-50 között töltőtokkal, senkinek nem ajánlom!!!
explorer 500 ugyanattól a cégtől kb 13, tökéletes, megbízható!!! mindeninek ajánlom!!! -
Remiel
őstag
sziasztok
androidos telefonhoz főleg zenehallgatásra létezik valami jó bluetooth füles nem horror áron?
mondjuk úgy 10-12k körül maximum, de nem gond ha olcsóbb
-
Drenadar
veterán
Hali!
Vettem xiaomitól bt4-es hangszórót. jó jó, de valami hiányzik, és arra gondoltam, hogy vajon egyszerre kettő ilyet lehet e csatlakoztatni a telefonhoz hogy sztereóbb legyen? -
kungzi
veterán
5-6k-ig tudnátok ajánlani mono Bluetooth headsetet? Telefonálásra és gps-re használnám. Két készülék csatlakozna rá. Pls segítsetek. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max