Hirdetés
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
menthor
tag
Sziasztok!
Adott lenne egy Lenovo M92 Tiny mini gépben székelő IQ77T alaplap. Az eszközben az eredeti ventilátor (BASA0715B2U) működése nem kielégítő: fix alacsony a fordulatszám, de még így is hangos. Hogy a PWM funció miért nem működik, nem tudom (lehet lap hiba...?), vettem ebay-ről másik azonos típusú ventit is, ami azonos működést produkált.
Kicseréltem egy kommersz 5cm normál kialakítású ventire, már hetek óta tökéletesen végzi a dolgát tesztüzemben, halkan. Az egyetlen problémám --> Error 0135: Fan failure. A BIOS erősen hiányolja a gyári ventit, és F2 Resume nélkül nem enged tovább, még úgy sem, hogy az új venti 3 lábát a kiosztásnak megfelelően csatlakoztattam a 4 eres foglalatra... Mintha nem venné a Sense jelet. A jelenlegi BIOS-ban nincs erre vonatkozó beállítási lehetőség, hogy ignoráljam.
Van valami ötletetek esetleg erre, esetleg régebbi verziójú BIOS-ban lehet ilyen lehetőség? Letöltő gépnek használom, csaknem 24/7 fut, de áramszünet esetén így nem indul el magától.
Előre is köszi, üdv,
Miki
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest