Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
menthor
tag
Sziasztok!
Adott lenne egy Lenovo M92 Tiny mini gépben székelő IQ77T alaplap. Az eszközben az eredeti ventilátor (BASA0715B2U) működése nem kielégítő: fix alacsony a fordulatszám, de még így is hangos. Hogy a PWM funció miért nem működik, nem tudom (lehet lap hiba...?), vettem ebay-ről másik azonos típusú ventit is, ami azonos működést produkált.
Kicseréltem egy kommersz 5cm normál kialakítású ventire, már hetek óta tökéletesen végzi a dolgát tesztüzemben, halkan. Az egyetlen problémám --> Error 0135: Fan failure. A BIOS erősen hiányolja a gyári ventit, és F2 Resume nélkül nem enged tovább, még úgy sem, hogy az új venti 3 lábát a kiosztásnak megfelelően csatlakoztattam a 4 eres foglalatra... Mintha nem venné a Sense jelet. A jelenlegi BIOS-ban nincs erre vonatkozó beállítási lehetőség, hogy ignoráljam.
Van valami ötletetek esetleg erre, esetleg régebbi verziójú BIOS-ban lehet ilyen lehetőség? Letöltő gépnek használom, csaknem 24/7 fut, de áramszünet esetén így nem indul el magától.
Előre is köszi, üdv,
Miki
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- Asus P8B75-M LX Plus LGA 1155 alaplap
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- UPDATE 12.31. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 6000MHz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Byski Áramláskijelző.
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest