- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
menthor
tag
Sziasztok!
Adott lenne egy Lenovo M92 Tiny mini gépben székelő IQ77T alaplap. Az eszközben az eredeti ventilátor (BASA0715B2U) működése nem kielégítő: fix alacsony a fordulatszám, de még így is hangos. Hogy a PWM funció miért nem működik, nem tudom (lehet lap hiba...?), vettem ebay-ről másik azonos típusú ventit is, ami azonos működést produkált.
Kicseréltem egy kommersz 5cm normál kialakítású ventire, már hetek óta tökéletesen végzi a dolgát tesztüzemben, halkan. Az egyetlen problémám --> Error 0135: Fan failure. A BIOS erősen hiányolja a gyári ventit, és F2 Resume nélkül nem enged tovább, még úgy sem, hogy az új venti 3 lábát a kiosztásnak megfelelően csatlakoztattam a 4 eres foglalatra... Mintha nem venné a Sense jelet. A jelenlegi BIOS-ban nincs erre vonatkozó beállítási lehetőség, hogy ignoráljam.
Van valami ötletetek esetleg erre, esetleg régebbi verziójú BIOS-ban lehet ilyen lehetőség? Letöltő gépnek használom, csaknem 24/7 fut, de áramszünet esetén így nem indul el magától.
Előre is köszi, üdv,
Miki
Új hozzászólás Aktív témák
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Gigabyte GA-H81N-D2H ITX LGA 1150 alaplap, + i5-4460 processzor
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Prime Z790-P WIFI - Garancia
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest