Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kellene.
Adott egy laptop.. pontos típusát sajnos nem tudom... a hátulján ez van. Asus Pro5Din, de sajnos elfelejtettem a BIOS jelszót. Szétszedtem a lapost.. kivettem az alaplapi elemet, beépített elem van benne, csatlakozóval. lehúztam a csatit, vártam több mint 5 percet, visszatettem ,de ugyanúgy kéri a jelszót. (írja, hogy megváltozott a dátum idő valamint írja hogy F1 load default settings, vagy F2 setup.) bármint nyomok, Enter Password.
Így nem tudom újratenni a gépet, mivel nem tudom beállítani miről bootoljon. A Windowsba belép a gép, win8.1 van rajta, próbáltam cmospwd progit, de nem tudja futtatni az ioperm-et.
Esetleg valakinek ötlete hogy tudnám lenullázni a bios jelszót, vagy megfejteni?Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Diablo IV
- Házimozi belépő szinten
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest