Hirdetés
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kellene.
Adott egy laptop.. pontos típusát sajnos nem tudom... a hátulján ez van. Asus Pro5Din, de sajnos elfelejtettem a BIOS jelszót. Szétszedtem a lapost.. kivettem az alaplapi elemet, beépített elem van benne, csatlakozóval. lehúztam a csatit, vártam több mint 5 percet, visszatettem ,de ugyanúgy kéri a jelszót. (írja, hogy megváltozott a dátum idő valamint írja hogy F1 load default settings, vagy F2 setup.) bármint nyomok, Enter Password.
Így nem tudom újratenni a gépet, mivel nem tudom beállítani miről bootoljon. A Windowsba belép a gép, win8.1 van rajta, próbáltam cmospwd progit, de nem tudja futtatni az ioperm-et.
Esetleg valakinek ötlete hogy tudnám lenullázni a bios jelszót, vagy megfejteni?Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára kb 210e Ft!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 memória kit
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest