Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
-
petipetya
nagyúr
válasz
anorche1 #1427 üzenetére
Köszi a priviben adott infókat (főleg hogy a színe szerencsére jóval sötétebb barna, mint a gyári képeken), mivel tegnap berendeltem ezt a Decathlonos Light 500 vadászbakancsot. Ennyiért nem láttam máshol olyan bőr bakancsot, amely kényelmes lenne az utcán, esőben, latyakban, és a melóhelyen is elviselném a lábamon. Egyedül a fűzőjével nem vagyok elégedett így látatlanban sem, úgyhogy berendeltem hozzá egy erősebbnek tűnő, színben jobban passzoló példányt az aliról.
-
st6969
őstag
válasz
Hauptmann #1489 üzenetére
Ez is egy vélemény
De én pl. nem szeretem, ha lóg rajtam a regular ing, az is elég igénytelen tud lenni, ha 2x beleférek. Én nem a divat miatt keresek ilyet, hanem elég vékony testalkatú vagyok, és egyszerűen ez áll jól. Tudom, egyek sok lángost
Ha feszül rajtam, és alig tudok mozogni benne, na azt én sem szeretem. -
solti
senior tag
válasz
Hauptmann #1489 üzenetére
40/32 nadrágot hordok, de a mai 32 hosszúak egyszerűen feszülnek a vádlimon mint az állat... Már amelyik feljön egyáltalán. Kíváncsi lennék hogy a 40es nadrágot hordók közül kinek van ennyire pipaszár lába... Maradnak a stretchesek, de volt azért szokni kellett, hogy szoros a vádlimnál. Azért a mai tervezők néha megnézhetnének és lemérhetnének 1-2 hús vér embert..
-
Czimby
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1487 üzenetére
Az még a halálom...
Főleg a bokavillantós.
Vagy a tenyérnyi lyukakkal szagatott.
Meg a super skinny...Oltogatjuk is az ilyen gyerekeket haverokkal rendesen. 😂
-
rushty
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1487 üzenetére
Én is ezt tapasztalom 40 kilósan.
-
Czimby
addikt
válasz
Digitalpimp #1485 üzenetére
Ez van amióta divatbajöttek a 40Kg-os vasalthajú páwagyerekek
Nekem 36-38kb a méretem de azt is szenvedés találni. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1484 üzenetére
Max. arra jó. A H'n'M-ben nincs egy 40-es nadrág!!! 1 db. 38-as volt az egész boltban, a többi meg akkora, amekkorát 16 évesen hordtam. A Reserved szintén zenész, kicsi kínai bóvli dupla-tripla áron. Szégyen az összes.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Digitalpimp #1483 üzenetére
tekints rá úgy, mint egy kihelyezett óriási próbafülke a netes vásárláshoz
H&M szintén, megnéztem a méreteimet (hanyas jó rám tőlük) aztán online megvettem a fél raktárat. nem is tudom mikor vettem utoljára ruhaneműt IRL
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1482 üzenetére
Az itteni Hervisben miért nincs ilyen? Megnéztem tegnap a nagy akciós áraikat, hát majdnem infarktust kaptam a helyszínen.
Vicc az egész bolt. Viszont nem is tolongott senki, úgyhogy kényelmesen lehet nézelődni. Csak tudnám miből élnek.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Német-osztrák Hervisben egy, akár leértékelt cucc + egy termék a kuponos (STAFFEL-60) listából, akkor 140 euró felett levon 60-at.
A kuponos lista
Pl. fekete-fehér-narancs Polar M430 óra+Nike Downshifter 8 cipő együtt 139 euró, kb. 45000. Pl. Eisenstadtban átvehető. Utazni nem feltétlenül érdemes érte, de aki amúgy is menne Ausztriába, vagy van ismerőse kint, annak bestbuy. (vagy Sopronból kiugrik érte) -
st6969
őstag
Köszi mindenkinek az inges segítséget. Olymp ingeket próbáltam már, van is egy vasalásmentes, de a méretezése sajnos nekem nem jó, ami minden más tekintetben megfelelő (még feszül is, épphogy csak nem kicsi), annak is az ujja 5cm-rel hosszabb. Ami meg összességében kicsit kényelmesebb, annak meg még inkább. Ami nekem van, az vasalásmentes (hogy mennyire az tényleg, azt az asszony tudja), viszont számomra borzasztó műanyag hatása van, izzadok is alatta. Szóval számomra ez a modell csalódás, de tudom, hogy az Olymp egyébként remek márka.
C&A kuponom még van, az ottani slim fit-eket megnézem, köszi, 4800-ért tényleg BB. A Zarát is meg fogom nézni, hátha az ujja annak kicsit rövidebb -
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1477 üzenetére
ácsiácsi, a mekiben ott a tölcséresfagyi!!!!!
-
WayneGace
őstag
válasz
Fast fashion tudtommal nem minőségre utaló kifejezés.
-
válasz
na ezt adom
-
Qwerteee kedvezmény : As a thank you please use the discount code "I-Am-Great" to get a whopping €3/£3/$3 off your next order! Code is valid for one use per customer and till Monday Oct 22nd.
-
válasz
Mr.Csizmás #1469 üzenetére
Férfi részleg tekintetében a H&Met es Zarat ne említsd egy lapon azért, minőségben a zara jobb és véleményem szerint eleganciában is. A h&m a lazább stílusra feküdtek rá, ha valaki azt szereti annak tuti jó.
-
Azie
őstag
válasz
werszomjas #1466 üzenetére
én kihasználtam a last days of m&s-t és 12k/3 inges karácsonyi pakkból vettem párat, aminél a kövi vásárlásra volt asszem 4k engedmény.
-
Nekem többnyire Zara ingjeim vannak ennek ellenére azt javaslom, hogy menj ki a biatorbágyi outletbe és vegyél magadnak egy szép OLYMP inget.
9000-10000 körül kapsz és magasabb minőség mint a zara. A magasabb minőség alatt azt értem, hogy jobb az anyaghasználat és a gyűrődést és mosást is jobban viselik. Én mindig vasalásmentest veszek. -
Mercutio_
félisten
válasz
werszomjas #1466 üzenetére
Jövő héten felhasználható a múlt héten osztogatott 20%-os kupon, aminek egységes kódja van és online is használható!
-
st6969
őstag
Zara alkalmi inge van valakinek? Milyen minőségű? Futtában voltam csak bent, nem volt időm, de 2 kategóriát láttam hirtelen, 7 ill 10k-ért, mindkettő slim fit (ilyet keresek), mindkettő egész frankónak tűnt, de főleg a 10k-s. Annyit mondjuk nem szánnék rá, de a 7k-t kiadom érte, ha jó (tekintve, hogy nem 1db kéne). Mindennapos használatra kell, irodába.
Zara-ban lehet-e inget próbálni, vagy be van zacskózva és hazaviszed, aztán vagy jó, vagy mehetsz vissza könyörögni? -
petipetya
nagyúr
Szinte nulla, 5-6 km szokott lenni, mivel a buszt pár éve kiiktattam. Emellett nagyjából minden második hétvégén mentem vele másfél-két órát sétaképpen.
Most éppen egy tegnap vásárolt nevesincs sportcipő van a lábamon, amit nagy hirtelen megvettem a Decathlonban 7e Ft körül, semmi különbség a Nike-hoz képest, leszámítva a márkajelzést.
Persze nem feleslegbe vettem a nemrég rendelt Xiaomi mellé, mert ez a nevesincs Decathlonos terembe kell télen, heti 1 alkalomra. Csak gondoltam, most felavatom az utcán is.
-
petipetya
nagyúr
A Xiaomi sportcipő berendelve innen. Igaz csak tavasztól fog kelleni, de nem hiszem hogy ennél olcsóbb áron be tudnám szerezni, mivel általában 10 USD-vel drágábban látom - ha mégis lejjebb viszik, akkor legalább más jól jár majd vele.
A hasonló árú Nike nem bírta ki a nyarat, pedig csak utcán használtam sétára, úgyhogy azt a márkát most hanyagolom, emellett az Adidas sem volt jobb előtte.
-
petipetya
nagyúr
6jn34ym2NN
1500 Ft-os factool kód, vegyétek, vigyétek. Nekem elegendő a rendelés, akit várok tőlük.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Glamour napok alatt vàsàroltam a SportsDirectben, ahol kaptam egy 3000Ft. értékū kupont. Az eladó nem tudta megmondani a felhasználàsi feltételeit, azt leszámítva, hogy holnaptól él. Valaki tudja esetleg?
-
Ideg
aktív tag
válasz
luckyboi82 #1449 üzenetére
Tuti kamu. Face vélemények és tékozló homár post alapján is. Kerüld el.
-
luckyboi82
tag
Ezek a csak1nap Gant, RalphL cuccok mind hamisított? Rendelni mert már valaki innen? Évek óta tolják a marketinget mailben.
-
Ghard
őstag
Qwertee-s póló és pulcsi hogy bírják a mosást? Nem kezd hamar lekopni a festés?
-
Mercutio_
félisten
válasz
MittuDomain_ #1432 üzenetére
Hasonló szürkét vadászok 48/50-ben (gyártó/szabás függő) de (kivetted a gyerek szájából
) lemaradtam róla
-
tobias40
veterán
válasz
Akció volt rá?
Mert most 17.000 ft -
rushty
őstag
válasz
MittuDomain_ #1437 üzenetére
pipszarlabuaknak nadrág eladó
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
20 % Trendmakeren SPRINGMOOD
-
MittuDomain_
őstag
Mindenkinek:
Az hogy kicsit kicsi, saját alkati probléma, a mango méretezése tök oké.
Konkrétan nyakban, vállban jó, a hossza és az ujja hossza is, hasban kicsit feszül, de az elmúlt fél évben jött rám 10kg, mert nem tudtam edzeni semmit, de ugyanúgy zabáltam.
Ne aggódjatok, a korábbi mango rendelések mérete is oké volt mindenkinek. -
Azie
őstag
válasz
slim fit nálam sajna nem játszik. ezeknél a mango zara stbnél meg kb csak az van
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
nekem is ma jött meg
ha nem jó a zakó, átveszem duplájáért
-
vince
őstag
válasz
A kicsit kicsik az mit jelent? Nekem mondjuk a H&M (vagy Aldi, Lidl, C&A, ...) 48-as tökéletes méret, Mangoból lehet, hogy 50-es kellene? Belefogyás nem opció, az enyhén sovány és normális testsúly határán van a testtömegindexem
-
H&M
24 órás villámakció
15% kedvezmény és ingyenes szállítás
Használd ezt a kódot: 0909 -
MittuDomain_
őstag
Ma jött meg a MANGO rendelés, a zakók kicsit kicsik - fogyni kell - , de a 100% gyapjú minősége odab@sz, tényleg érdemes belefogyni, 2e-ért ajándék volt.
TOF hozza, nincs lehetőség kártyás fizetésre.
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1424 üzenetére
"sajnos" nekem is
-
anorche1
őstag
Vegul ezt vettem: LIGHT 500 VÍZHATLAN VADÁSZ BAKANCS, BARNA SOLOGNAC
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
beholder00 #1425 üzenetére
imho facebookon a helyi adásvételi csoportban vagy jófogáson elmegy árában egy perc alatt, ha nem jó. néha nézek hogy milyen árak vannak wtf nem ismerik a googlet
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Best buy topic-ban írták m, hogy asos.com-on elég jó akciók vannak. Ingyen szállítás és visszaküldésről tudtok vmit? Elolvastam, de nem ír visszaküldési árat.
Cipőt rendelnék és kicsit nehéz belőni szerintem
-
powerwade
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1422 üzenetére
Egesz hetvegen raadasul. Kollegaval osszalltunk es rendeltunk 10+10 polot
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
1 pénz: U866XU87NKB57
-
Ghard
őstag
H&M 3db Marveles boxer 20%glamour kuponnal boltban 3992Ft. (webshopra nincs kupon)
-
tomazin
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1418 üzenetére
mit ad?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
qwertee mai kód
NR4RER2FNBM4P
-
-
atee_13
őstag
válasz
anorche1 #1399 üzenetére
Ha SD játszik akkor én mindenképp azt javasolnám, ha találsz méretben jót akkor nagy "fogások" lehetnek ott.
Én nemrég mikor 20% os kedvezmény volt appból ezt vettem. Tartósságát nem tudom mert még friss, de vettem már Nike SB is, Pumát is onnan itthonihoz képest apróért a Puma nem bírja olyan jól a strapát viszont a Nike SB most is a lábamon van szerintem lassan 3 éve.
-
dudi6
senior tag
válasz
ro_bert17 #1413 üzenetére
8 éve volt, nem tudom melyikben vettem, de ez kimondottan Levis márkabolt volt, akkor hamis név alatt is kéne futniuk (nem egy sima boltban vettem Levis farmert). Az meg, hogy fél év után varrónőhöz kell hordani a 20-30 ezres farmereket elég gáz szerintem. Sebaj azóta nem megyek már Levis boltba, ahogy írtam a cipőm is kilyukadt. Farmerből most Thomas Jeans-t hordok, jó minőség, nekem tetszik is a fazon, ingyen méretre igazítják a szárát, magyar termék és nem 20-30 ezer Ft, hanem 10 körül már lehet kapni.
-
ro_bert17
őstag
A westendben van két üzlet is, ahol levisek vannak. Sajnos tudni hogy sok a hamisítvány a plázák boltjaiban is. Bár a rendes levisekre is egyre többen panaszkodnak.
De azért fél évet bármilyen nadrágnak ki kellene bírnia, nem hogy egy farmernek.
Nálam szerencsére évekig bírják bringázás mellett. Plusz tényleg ki lehet tolni 1-2 évet az életciklusát az előbb említett farmer anyag stoppolással a combok közt. -
tomazin
veterán
Így gondoltam én is. Tehát 6hónap van rá. (én már próbáltam visszavinni 7hónapos levis cipőt, mert lyukas lett a sarka, de a szakvélemény szerint ez nem gyártási hiba, hogy olyan anyagból van a cipőtalp ami fél év alatt szétmegy)
szóval azóta nem vagyok hajlandó kiadni a szrjukért 15-30kt. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
30 %-os kupon (F&F-18) minden Puma termékre hivatalos webshopban, boltokban, outletekben. Akciósokra is. pl.[link]
-
Zeki
nagyúr
válasz
tomazin #1405 üzenetére
Nekem a boltban azt mondták az Officeshoesban, hogy 6 hó a garancia, utána jótállás (Sketchers).
A CCC-ben ezért nem veszek cipőt, ott csak 2 év jótállás van. Egy gyerekcipőt kellett emiatt pár hónapon belül kukáznunk.
A Decathlonban a saját márkás cipőkre van 2 év GARANCIA. Vadász bakancsok is vannak vízállóban, bélelve.
Áruk passz. -
dudi6
senior tag
1,7 km-re volt az akkori munkahelyem, kb. 5 perc kerékpározás oda plusz 5 perc vissza. Ezt nem bírta a Levis farmer és mind a kettő szétszakadt fél év után ugyanazon a helyen. Persze nem csak azt a két gatyát hordtam, felváltva más nadrágokat is, egyik se szakadt ott szét, azóta is hordom azokat, a 2 Levis farmer meg fogalmam sincs hol van, valószínű a szekrény alján valahol. Ők megtehetik, hogy direkt úgy készítik el, hogy szétmenjen, hisz nagy nevük van, sok márkahű emberke úgyis megveszi...Így van óriási hasznuk, ha sokáig lehetne hordani akkor "csak" nagy hasznuk lenne.
#1403 Nem fogok most neked cipőt keresgélni, bocsi. Én tavaly vettem ha jól rémlik 21-ért egy kényelmes bőr téli cipőt leértékelve az Arénában valamelyik boltban... -
tomazin
veterán
vittél már vissza 1et is fél év után?
a blokkra és a garipapírra 6hó jótállás és 2 év szavatosság van. én már próbáltam a szavatosságot alkalmazni és nem sikerült.nem kötekedésből kérdem, de ha valamire tényleg adnak 2év garit (tehát nem bullshitet), akkor csak olyan cipőt fogok venni és pont most kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest