Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Reserved-hez nincs valami kupon? akár ingyen szállítás..
-
Talala
senior tag
Jó minőségű pólót tudnátok ajánlani. Elég sok már mosás vagy szárítás közben megnyúlik a nyak/váll részen.
Akár SD-ről, de ha csak 1-1 jól bevált márkát említetek azt is szívesen fogadnám.
Előre is köszi! -
rushty
őstag
válasz
Digitalpimp #1997 üzenetére
-
Digitalpimp
senior tag
Működik, 127 font elba...a. Viszont spóroltam 17-et a szállításon. Tök jó, nem?
-
pajszer91
tag
Érdekes mert tavaly karácsonykor és újévkor is még "számítottunk". A részleteknél felsorolja a 3950 Ft min határt, akkor csak globál lesz a közel jövőben.
-
atee_13
őstag
Nem volt a kosaratokban pre-order? Akkor sem emgedi szerintem még a paypal fizetést sem.
Még mindig a ksoarat farigcsálom, de lassan révbe érek
-
Herczi
senior tag
Láma kérdés, hova kell beírni a kódot, biztos kiszúrja a szemem, de nem látom?
Meg van, nem szóltam, de nekem sem fogadja el.
-
pajszer91
tag
Sziasztok!
Mostanában várható ingyenes szállítás a SportsDirect-nél igaz? -
sid87
senior tag
válasz
#04441088 #1928 üzenetére
Office Shoes, Pig Shoes oldalain akciós bakancsokat. Én így vettem pár hónapja 22ért native fitzsimmons bakancsot, ami eszméletlen stílusos pl.
-
madrac
senior tag
válasz
petipetya #1972 üzenetére
Én is felpróbáltam, de szerintem alul van méretezve ez a Light 500 típus. Decathlon-ban van amiből 1-el nagyobb méretű kell nekem, sajnos ebből is. Csak az a baj, hogy ebből is csak gyerek méreteket gyártanak... 47-est már nem. Amúgy mindent felvásároltak az emberek az elmúlt 2 hétben..
-
w.miki
veterán
3Do nyomtatott pulcsik Ali-ról, olcsón. Nem tudom, kamu-e. Azsiai méretezés
-
petipetya
nagyúr
Jelentem, hogy a Decathlonos vadászbakancs jól teljesít,
irodában vagy esőben,
hóban, fagyban,
sárban, szarban. -
betyarr
veterán
újabban milyen a caterpillar lábbeliknek a megítélése?régebben jófélék voltak,nekem is volt egy cat cipőm,az nagyon jó és tartós volt.nem jutott a skechers "sorsára"?
-
jansky1
senior tag
Remélem lesz sportdirect free delivery idén is.
-
betyarr
veterán
a debreceni boltban kérdeztem meg,hogy ha rendelek egy cipőt a webshopból és nem jó a méret,akkor vissza lehet-e vinni hozzájuk?a válasz az volt,hogy ha nekik van a boltban helyben abból a termékből nekem megfelelő méret,akkor azt cserélik,de vissza nem tudják venni az árut.
-
szabacsik
őstag
A külföldi sportsdirect-es bakancs ha nincs fél éves, de jön le a talpa akkot azzal bemenetek az itthoni boltba is reklomálni?
-
rellif
senior tag
válasz
Ateszpapa #1955 üzenetére
Küldeni nem is tudnak semmit,mert csak üzletben lehet átvenni.
Viszont fejlemény,hogy személyesen mindenből tudtam volna vásárolni amiket kinéztem.
Az árak legtöbb esetben nincsenek javítva,átcímkézve.
Visszaigazolásra azt mondták,hogy kevesen vannak az üzletben,hogy figyeljék a rendeléseket és az oldal
még egy ideig tesztüzemben fog menni. -
betyarr
veterán
válasz
bugizozi #1957 üzenetére
én a szürkét és a téglavöröset vettem meg vagy bő 2 éve.sajnos a nyaka mindkettőnek elnyúlt
a régebbi széria (2014 körül vettem,nem tom mikor jelent meg) még a mai napig tökéletes ebből a szempontból,csak sajnos már a minta egy kicsit el van mosódva a világosbarnán,a sötétkék színe meg egy picit fakult.
-
bugizozi
őstag
Férfi póló NH500 kiránduláshoz, kék QUECHUA - 1490 Ft
Van minden féle méret, én egyet berendeltem áruházba, úgy nincs pk, ennyiért teszek egy próbát. -
törölt tag
Ezek a Lanetti cipők mennyire gagyik?
-
rellif
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1947 üzenetére
Csak boltba lehet foglalni.
Az oldal még tesztüzemben működik és rendeléseim egy részét feldolgozási hibával törölték.
Vidéki boltokba pedig elég szegényes a készlet,pedig vannak bőrcipők nagyon jó áron. -
rellif
senior tag
Érdemes végignézni a CCC ajánlatait.
Bőrcipők jelentős kedvezménnyel érhetőek el. -
Zeki
nagyúr
Fiú, haza csapatos focis pólót keresek. 9 évesre valót. Tud valaki?
-
betyarr
veterán
válasz
petipetya #1939 üzenetére
én is nézegettem pár videót,mert az egyik bakancsom egy picit lóg,illetve nagyon könnyen kibomlott a fűzője.erre ezt a nagyon jó videót találtam.kipróbáltam és ezzel a módszerrel reggeltől estig nem lazul a kötés és természetesen ki sem bomlik a fűző. yt videó
csak azért írom,mert említetted,hogy vettél a solognac cipődbe egy másik fűzőt és mindig kibomlott. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1936 üzenetére
Ez mennyi idő alatt érhet ide cic?
-
petipetya
nagyúr
válasz
tomazin #1938 üzenetére
A törésről jut eszembe, hogy a napokban láttam pár különböző bakancs cipőfűzési módot a youtube-on, amelyek során vagy kisebb a szorítás egy adott területen (pl. a lábfej tetejénél, vagy a sarkoknál), vagy éppen erősebb a szorítás ezeken a helyeken, vagy éppen a láb sarkának mozgását szünteti meg stb. - lehet érdemes lenne kipróbálnod.
-
tomazin
veterán
válasz
petipetya #1937 üzenetére
Hat ezzel vitatkoznek (dechatlonos). Nem egyszer van, hogy kicsit tor, ilyenkor le kell vennem es megint fel.
A nem csuszik pedig...ma reggel a terkore esett havon kb. 3-4m sikerult csusznom vele, ami simatalpu deszkascipo teljesitmeny.
Alapvetoen elegedett vagyok vele, de azert messze van a tokeletestol. Ami nalam nagyon nagy plusz, h irodaban kenyelmesen elvagyok benne. -
petipetya
nagyúr
válasz
#04441088 #1934 üzenetére
Amiről tudok nyilatkozni:
Light 500 vadászbakancs
Ezt használom jelenleg, eddig elégedett vagyok vele
- bőr (is)
- könnyű
- lélegzik, az irodában nem izzad bele a lábam
- kényelmes
- bélelt, meleg (persze 0 fok alatt kell hozzá a télizokni)
- vízhatlan
- nem csúszik a talpa
- hátrány: nincs feketében
Quechua SH100
- szintetikus
- könnyű
- nem lélegzik, csak utcára ajánlom, mert az irodában belerohad a lábam
- kényelmes
- bélelt, meleg
- vízhatlan
- több helyen csúszik, mint a vadászbakancs
- hátrány (az eddigieken túl): ripacs fűzőHa irodában is viseled, akkor a bőr a nyerő.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1933 üzenetére
Quechua?
-
törölt tag
Köszi srácok
Mostanra vennék valamit, még a héten, mert leesett a hó. -
törölt tag
Hali.
Ki milyen bakancsot ajánl 20-25 ezer Ft-ért?
Nike Manoa jó lehet? Esetleg...? -
motoflug
őstag
Aki rendelt màr a mangoból, kb. mi a megfelelō méret, mondjuk egy H&M, Reserved-el összehasonlítva? Ugyanaz a méret, vagy eltér?
-
marsu.
senior tag
Jogos! De talán még így is kevesebb ember próbálja fel, mint valamelyik forgalmas üzletben.
Én egy-két hónapja akartam venni épp a h&m-ben egy fehér nyári cipőt. Az üzletben lévő már olyan ramaty állapotban volt, hogy azért tuti nem adtam volna egy forintot sem. Szerintem valaki még össze is vérezte, vagyis valami piros folt tuti volt a fehér fűzőn. Meg már olyan régóta ott lehetett, hogy megállt a por a cipő belsejében. Próba előtt először takarítanom kellett.
-
szylvga
csendes tag
Erről most jött nálam hirlevél.
-
törölt tag
Szekesfehervaron offline vagy barhol online hol erdemes cipot venni igy a karacsony kozeledtevel?
Valami markasabb, kenyelmes, azert teli idoszakban is helyet megallo egyed kellene.
Vagy valami magasszaru sport vagy bakancs.
Illetve boxer alsot, zoknit is szeretnek venni. C&A-ban nezelodtem, de eleg pocsek minoseg van olcson. Aztan vettem Tescoban FF sajatmarkabol, az azert minosegibb.Illetve a nagyobb markak, Puma, Nike, Adidas...egyfele meretet adnak? Tehat ami egyikben 44-es az a masikban is?
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
tomszli11 #1913 üzenetére
Egyszerre csak 1 kupont tudsz beváltani és postaköltséget kell fizetned ha jól emlékszem 8 euro. Vagy akciós rendelésnél esetleg tudsz egy ingyenpolora beváltani, de múltkor már a kuponozás is tiltva volt az akciónál.
Paypal szerintem vissza fogja adni a pénzt. Nem nyomonkövethetően adták fel. A pótlást sem, amit direkt kértem. -
st6969
őstag
H&M-hez nincs valakinek kuponja egészen véletlenül?
Muszáj megvennem egy zakót, mert tegnap felpróbáltam a hozzá való nadrágot, hogy úgyse jó, mert sose szokott az lenni, és így könnyen le tudom magam beszélni róla, de "sajnos" tökéletes -
alázógyík
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1912 üzenetére
Nekem is 3 hete jön...
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
tomszli11 #1905 üzenetére
A rendeléseknél van egy piros csík, oda kattintva tudod jelezni. Nyomozás nem lesz mert nyomkövetés nélkül adják fel. Vagy újraküldik ha van raktáron a rendelt cucc, vagy kapsz "ingyenkupont" ami semmit sem ér.
Gondolom ellopták a postán a tiéd is, mint egy jó pár embernek. 1,5-2 hét alatt meg kellene érkeznie. -
marsu.
senior tag
Sziasztok! Answear.hu-ról van valakinek tapasztalata? Normális, korrekt oldalnak tűnik, de egy kérdést azért megér.
-
Popes
őstag
Én még vacillálok rajta így hogy nem tudom felpróbálni, de azért beteszem ide mert lehet más is pont ilyen bakancsot keres. (nekem az ár is nagyon jónak tűnik) LINKBocsánat nekem a megnyitott oldalon még 25000ft volt,(60%) ahogy ellenőriztem a linket akkor meg már csak 10%.
Így már én sem gondolkodom rajta mert ez a hajó elment.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Qwertee póló rendeléssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Emailben küldtek egy határidőt, hogy mikor kéne megérkeznie a póló rendelésnek, ami a tegnapi napon járt le. Ezzel kapcsolatban hova kéne fordulnom, merre felé induljak el a nyomozással kapcsolatban?
Köszi előre is! -
Talala
senior tag
Üdv!
Cipo&Baxx márka mond valakinek valamit azon kívül, hogy drága? Egyik helyi butikban, elég népszerű lett, én most hallok róla először.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest