Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz
Nikaré #17224 üzenetére
Tévedsz! Régen nem volt divat tesi órán vagy a kertben sem. Most lett az!
Amúgy én is kérdeztem, hogy mi ez a "lazaság". A válasz: "ne legyél már maradi " (szerintem meg lustaság mert amíg pl. otthon héderel a nem maradi, egy adidas vagy tök mindegy milyen matricázott mackóban és eszébe jut, hogy elfogyott a fagyasztott bagett, bepattant a bömbíbe és elgurul a Penny -be és láss csodát, mackóban! Ja egy dolog változott! Csak, hogy kövessük a "divatot", nem susogós a mackó!!!
-
válasz
Nikaré #16319 üzenetére
bármihez jogod van amit a törvény nem büntet
én egy megállapítást tettem, a hozzászólásod alapján, hiszen úgy tűnt, mintha megütköznél azon, hogy "tolják" a színes bőrű modelleket Európában.
ebből számomra egyértelműen következik, hogy számodra ez ha nem is elítélendő, de egyáltalán nem arat tetszést, inkább megütközöl azon, hogy "tolják" hiszen szerinted Afrikában sincsenek skandi modellek (amúgy de, de ez egy másik téma).
pedig nem kell(ene) megütközni rajta, sőt fel sem kellene merüljön beszédtémaként, hogy milyen a modell bőrszíne, vagy a neme. -
margithid
veterán
válasz
Nikaré #14152 üzenetére
Hát igen. Sajnos sok tényleg hitvány minőségű.
Nyáron vettem slim fit Tommy Hilfiger pólókat. Jó a fazona, de kb át lehet látni rajtuk.
Cserébe nem volt drága legalább, 3k darabja.
Vettem Reebok és US Polo ASSN pólókat is, azok azért jobbak. 2k és 5k volt.
AY visszaküldés nekem másfél hónap múlva is ment.
Én most egy jó télikabátot akarok, mást nagyon nem. Max ha nagyon best buy valami -
Azie
őstag
igen. ellenben visszavihető boltba az officeshoessal ellentétben. plusz felpróbálhatod nyilván előtte boltban, mielőtt berendeled. boltban visszafizetik, nem kell az utalásra várni.
az utolsó részt nem értem. 2019ben legyen már egy rendes kártyád, ez azért nem nagy elvárás -
marsu.
senior tag
Jogos! De talán még így is kevesebb ember próbálja fel, mint valamelyik forgalmas üzletben.
Én egy-két hónapja akartam venni épp a h&m-ben egy fehér nyári cipőt. Az üzletben lévő már olyan ramaty állapotban volt, hogy azért tuti nem adtam volna egy forintot sem. Szerintem valaki még össze is vérezte, vagyis valami piros folt tuti volt a fehér fűzőn. Meg már olyan régóta ott lehetett, hogy megállt a por a cipő belsejében. Próba előtt először takarítanom kellett.
-
Agostino
addikt
ha tudsz olyan helyet ahol átveszik, de tényleg átveszik, mert személyes a tapasztalatod, komolyan érdekel a szolgálat címe és elérhetősége. az év elején futottam le egy ilyen kört, amikor 5-6 zsák, legalább egy mázsányi ruhát szeretettem volna felajánlani, és mindenki elhajtott! még a máltai szeretetszolgálat is. a pénznek jobban örültek volna. na persze... hozzáteszem a ruhák patyolat tiszták voltak, nem voltak szakadtak stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- Battlefield 2042
- Politika
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol a T-1000-es
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest