Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HKorn
veterán
válasz
jjeahh #30098 üzenetére
Nem tudom érdemes-e túlgondolni ezt a cipő dolgot. Én futok és a futócipőimet használom hétköznap is sétára, egyedül munkahelyre veszek fel odaillő cipőt, de 800-1000km futás, plusz néhanyszáz km gyaloglás alatt se igazán mennek ezek tönkre, kopás is minimális a talpán. Másfél évente cserélem őket a csillapítás csökkenése miatt, de ha nem futnék benne több évig is lehetne használni őket, mert állapotra teljesen hibátlanok.
-
jjeahh
nagyúr
Attól függ, felfogás kérdése, azért ne úgy képzeld el, hogy utcán meg fogsz halni benne, mert nem, egyszerűen csak overkill oda és nem is néz ki utcai cipőnek. Ugyanakkor a fél világ futócipőben jár, pedig nem is szaladnak
. Van haverom, aki fel nem húzna egy túracipőt utcára, de több ismerősöm, köztük én is, utcán is túracipőt hord és ennek egyetlen oka van: rohadtul strapabíróak. Én pl. most egy Lomer Maipos MTX-et és egy Lowa Renegade-t használok, a családom többi tagja szintén Lowákat és Scarpa Mojitokat, húgomnak most jött egy Scarpa Mojito GTX, 80%-ban utcán fogja használni. Ez a harmadik Mojitója és egyszerűen imádja őket
. Szal ha nem zavar, hogy általában nehezebbek és túracipő kinézetűek, akkor lazán használhatóak utcán is, cserébe nem egy évet fognak tartani, hanem nagyon sok évet, mert utcai körülmények között nehéz tönkretenni. Az árukat is érdemes így felfogni, ha "csak" 5 évet tart is, annyi idő alatt hány Adidast rúgsz le? 3-4-et? Na abból a pénzből lazán kijön egy olyan cipő, ami tovább tart és amíg tart sokkal nagyobb öröm használni. Viszont ha mindenképp utcait akarsz, ajánlom az Ecco-t, vagy valamelyik komolyabb túramárkának a casual, vagy utazócipőjét, a Scarpa Mojitoból is vannak ilyen verziók, sőt, a Hanwagnak is van ilyenje, a Valungo II Bunionra azt írják, hogy:
"Versatile comfort despite hallux valgus – a stylish, lightweight leather shoe with a leather lining for everyday use."
Nagyvonalakban pár túramárka, amik jók és valszeg gyártanak utcai cipőt is: Lowa, Meindl, Hanwag, Scarpa, Salewa, Asolo, Dolomite, Garmont, Kayland, Lafuma, Millet, Keen (gyakran mennek jó árban az utcaiak), Aku, Zamberlan, Alpina.
Egy kis vizet bármelyik vastagabb vagy bőr cipő kibír, de ha gyakran jársz vízben, sárban, esőben, akkor gore-tex membránost ajánlott venni. Ilyen membrán már szinte bármilyen cipőben előfordul, de természetesen a legolcsóbb ligában nem jellemző. Néhány márka a saját membránját használja, általában szintén valamilyen "tex" néven. -
A Tokyo Loaundry márkával van valakinek tapasztalata?
Milyen minőségű? -
Ideg
aktív tag
válasz
Lackki #30090 üzenetére
Könnyen lehet. Bár még így is többet tartottam meg, mint amennyit visszaküldtem. Mondjuk egyszer volt olyan, hogy rendeltem egy dzsekit és mire kihozták, addigra 5k-val olcsóbb lett. Nyílván újra rendeltem, a másikat rendelés emg ment vissza.
De azt pl megtartottam, szóval lényegében csak egy oda-vissza csomagküldést buktak rajtam. Bár gondolom ekkora mennyiségnél egy ekkora cég töredék áron küldi a csomagot, mintha egy mezei ember küldene a-ból b-be.
-
Ideg
aktív tag
Én már nagyon sok pénzt otthagytam a BS-en, mégsincs ingyenes szállításom, csak 19.5k felett. Elég bosszantó. Jah és newslettert sem kapok, hiába van beállítva. Erre rá is kérdeztem, hogy nekem miért nem jár. Ez volt a válasz:
"The newsletter is unfortunately not available on the account due to the shopping and activity on the account.
Unfortunately we can not adjust the option since the system had automaticaly disabled the option on the account. In the future there might be updated."Vicc az egész.
-
MaddeNNNN
addikt
Hollister 7db-os boxer pack S és M méret 13,2k
pár éve vettem egy ilyen packot, azóta is tartanak. egyel nagyobb méretet javaslok a kényelemért.
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Lackki #30079 üzenetére
Viszonyítás kérdése minden. CMP természetesen már sokkal jobb, mint az anno linkelt Adidas, Sketchers cipők, amire panasz volt, hisz még ha low budget is, de túramárka és terepen bírniuk kell a strapát, ami azt jelenti, hogy ha utcára veszed is tartósabb, masszívabb cipőd lesz. De a Hanwaghoz képest azért messze elmarad.
-
xy.zsolt
őstag
BS-ről még nem vettem eddig úgy semmit, hogy csak voucher-rel fizettem volna. Az áru értéke 9k, elvileg pk-t viszont kellett volna tudtommal fizetnem, de nem kérte a rendszer.....vagy hogy van ez? 🤔
-
pingu22
tag
Párnapos túrázáshoz tudtok ajánlani valami bestbuy kis túrakabit, esőkabit? Max 30-40k, de ha olcsóbban is találni, nem sírnék. Minél könnyebb, szellősebb és minél kevésbé meleg, annál jobb, meg lehetőleg pár szezont bírjon ki.
Meg ha van vízhatlan túrahátizsákra tipp, azt is szívesen fogadom, a mostani legutóbb beázott...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Lackki #30074 üzenetére
Sorel, CMP minőségben elmarad, Icepeak tapasztalatom nincs, ez a Hanwag viszont
. Nemrég volt arról szó, hogy a hasonló árú Adidas, Sketchers gyorsan szétmegy, na azok helyett egy ilyent behúzni és 5-10 évre valszeg le van tudva
. Tudom, ezek nem utcai cipők, de amelyik nem sziklamászó, merev, backpackinges cipő, az simán jó utcán is és legalább masszív. Húgomnak van egy hasonló Hanwagja, 6 év rendszeres használattal alatt nem tudta széttaposni
-
Lackki
őstag
-
Azie
őstag
az utóbbi egy évben nagyon elszálltak a túracipő árak, tavaly karácsonykor még lehetett merellt/columbiát kifogni 20-25k-ért akcióban, most már kb mission impossible 30k alatt akciósan is találni, még régebbi modellt is.
-
Mercutio_
félisten
Decathlon Felnőtt sízokni világoskék-fekete 2k csak ebben a színben és 43/46 méretben
-
Mercutio_
félisten
Szürke kereknyakú "golf" pulcsi (pl. zakó alá) 5k csak XL és 4XL méretben, sötétkék színben 3XL és 4XL méretben
-
jjeahh
nagyúr
válasz
st6969 #30062 üzenetére
Az ilyen problémák miatt végigpróbáltam elég sok márkát és amire meglett a tökéletes vászon tornacipő, arra átszoktam terepfutó és túracipőkre utcán is
. Pár, ami eszembe jut:
Converse: elválik a talpa hajlításnál, túl gyorsan kopik a sarka
Pro Keds: ugyanez
Volcom: ugyanez
Superga: az anyagminőség zseniális, a megvalósítás borzalmas. Nehezek és nem tartanak sokáig
Kawasaki: azt hiszem kínai gyártó, elnyűhetetlenek, az enyémnek a felső része végül szétszakadt a sok használattól, de akkor is egyben volt a cipő
Ellesse: borzalmas a vászon minősége, büdös
Superdry: ha jól tudom kínai brand, eddig ezek tartottak a legtovább -
xy.zsolt
őstag
Két convers cipőm van, kb 20 évesek, de meg is győztetek arról, hogy többet ne vegyek. Bár ezek még jó állapotban vannak, semmi olyan gebasz nincs velük mint amiket írtatok
-
Met
nagyúr
Köszi mindenkinek, megpróbálom gariztatni.
Jövő nyárig úgysem hordom. -
Xtomi
tag
Én mindenkinek azt javaslom ha minőségi problémája van próbálja meg garanciában javíttatni, cseréltetni.
-
st6969
őstag
Szintén Converse cipő probléma, viszont ez 2 (kettő!!!
) hónapos: 13 éves lányomnak vettünk fehér magasszárú, vastag talpú Converse cipőt. 2 "apró" probléma van vele:
- takarítás után a fehér szövet homogén halványsárga lett(nem is hallottam még ilyenről, mintha az anyagban lett volna valami, ami nedvesség hatására kioldódott)
- az egyik cipőfűző lyukat szegélyező fém gyűrű ki fog esni a helyéről (ez elég misztikus, mert közelről megnézve olyan, mintha valami fizikai behatás következménye lenne: meg van egy kicsit nyomorodva, mintha csavarhúzóval lett volna feszegetve...Nyilván ilyen nem történt, és nem is igazán tudott komoly terhelést kapni ez a cipő egy 39kg testsúlyú, vékony testalkatú lánytól
Fogalmam sincs, mit lépjek, mert nyilván azt fogják mondani, hogy nem jó szerrel takarította, ezért színeződött el, meg hogy fizikai jellegű sérülés miatt egyébként sem vonatkozik rá a garancia.
Emag vásárlás...be fogom jelenteni, mert egy 30ezres cipő azért nem kis kiadás, és 2 hónapnál komolyabb élettartamot várnék...kíváncsi leszek. -
jjeahh
nagyúr
Ezeknél a cipőknél tipikus, kisebb nagyobb mértékben majdnem mindegyiken elválik. Nem is tudom hány márkát próbáltam ki már, eddig a Superdry vált be a legjobban az ilyenekből, de idővel az is csinálja, igaz alig látható mértékben és olyankor már az egész cipő kopott. Ha nem sikerülne gariztatni, ajánlom a Pattex cipőragasztót. Kb. ugyanolyan hatékony, mint a gyári ragasztók, ha ügyesen ragasztod meg nem is látszik, a cipőt sem eszi meg, mint a pillanatragasztók és marha sok van benne, rengeteg cipőre elég lesz, a következő 10 évben ragasztgathatod vele az egész család cipőit
. Csak takarítsd meg előtte a ragasztandó felületet és olvasd el a leírást, hogy kell vele dolgozni. Kb. 15 perc alatt megvan az egész.
-
Thoty
senior tag
Én pár éve a mall.hu-n vettem egyet, annak a sarkánál a bélés kopott el teljesen (talán ki is lyukadt a szövet), kb. 6-8 hónap alatt. Visszavittem, bevizsgálták, kb. 1 hónap múlva kaptam egy újat. OfficeShoes-al nincs garis tapasztalatom, de szerintem érdemes visszavinni, lehet, hogy már a bolti eladó is megmondja, hogy ilyen esetben mit szoktak tenni, de szerintem simán megragasztatják egy cipésszel.
-
Met
nagyúr
Sziasztok,
Coverse tornacipő gariztatással van valakinek tapasztalata?
OfficeShoes-ből van, 2023. februárban vettem.
1+1 év garancia van rá. A második évben az én költségemre kell bevizsgáltatnom ha visszaviszem és a kereskedő azt mondja hogy ez nem hiba.
A hiba a szokásos, a jelölt helyen elvált a szövet és a gumi, mind a kettőn, mindkét oldalon.[kép]
Ami miatt rohadtul bosszant, hogy ez az első szezonja (talpán látszik hogy nem hordom a vásárlás óta egyfolytában), előtte egy fehér volt ami azt hiszem három nyarat kibírt és nem ment így szét mint ez, sőt volt ilyesmi tornacipő a Decathlonból, az sem ment így szét ennyi idő alatt.Van értelme vissza vinni, vagy rávágják hogy ez nem hiba?
-
hhenry
őstag
Sziasztok!
Abercombie, Hollister póló csomagot látott valaki jó áron?
(3+ db-os csomagokra gondolok) -
mert_csokis
senior tag
Sajnos ezekkel az alsó kategóriás, kimondottan a Deichmann-nak és társainak gyártott "márkás" cipőkkel nagyon be tudják húzni a kevésbé hozzáértőket. Ragasztott talp és műbőr. Mindez 20e körüli pénzekért, ahogy láttam.
Ennyiért bőven kapni normális minőségű bőr cipőt. Ott a CCC és az Ecipő, ott van az AY és Zalando, vagy akár a Bestsecret is. Első körben ezeket nézném át. Rászűrni a bőr cipőkre, aztán mehet.
De ilyen ipari hulladékért ne adj ki 20e körüli összeget. A teniszcipő fazon egyébként nagyjából jackpot, szinte mindennel fel lehet venni. Kivéve a nagyon formális szetteket.
De például egy jó szabású chino nadrággal is simán működik.
Tehát a hétköznapokban az egyik leginkább használható forma. Nem véletlen, hogy szinte mindenki a Stan Smith fazonját másolta és másolja a mai napig. -
jjeahh
nagyúr
Annyiért tartós cipőt nagyon nehéz lesz, talán valami akcióban. Esetleg Alpina, Trezeta, Grisport, Keen, Merrell, ha még lejjebb mennél, pár Regatta, CMP, Jack Wolfskin is sokkal jobb lehet egy belépő Adidasnál, de ha semmi nem válik be, megérné gyűjtögetni egy Lowa, Scarpa cipőre, a Lowának is vannak utcai modelljei és pl. a Scarpa Mojitoból is van utcai verzió. Mondjuk nem mintha egy light-túracipőt nem lehetne használni utcán, én is túracipőkben és terepfutókban járok. Vagy általában az Ecco sem rossz, a családban nálunk több is van, nem tudják leamortizálni őket és az Ecco nagyrészt utcai cipőket gyárt. Az árukra érdemes úgy tekinteni, hogy a családban 4 Lowát használunk, az enyém talán 8 éves lehet, terepen is rendszeresen használom és még most is alig látszik rajta a használat nyoma
. Szerintem 12-15 évet nálam ki fog bírni
-
Liso
csendes tag
@Llew & @jjeahh köszönöm szépen a válaszaitokat.
Esetleg tudtok márkákat ajánlani? Kb. 20 ezer forint környékén szeretnék egy tartós utcai cipőt venni ( lehet túl olcsón
)
-
jjeahh
nagyúr
Minőségi túrabakancsokra láttatok mostanában jó akciót? Bestsecreten láttam a két Merrell-t, de talán van valami jobb is valahol...
-
guftabi96
addikt
válasz
w.miki #30029 üzenetére
Esetleg gyógyászati segédeszköz boltban is nézz szét én is ott szoktam venni. Az biztos, hogy olyan nem lesz egyik sem, mint egy egyedi, illetve sajnos csak próbálgatással fog kiderülni, hogy hosszútávon melyik a jó.
Megnézheted még munkaruházati boltokban is, ott is gyakran lehet kapni külön talpbetétet is. -
gorje
senior tag
válasz
w.miki #30044 üzenetére
Én is Ance verzióját ajánlom! Talán a sima 15 és a sportbetét 22 körül. Tartós! Rokonom elmítette 2 éve. Neki már minden baja volt és segített. Láttam a lába / boltozat alakulását a felvételeken. Nem csak ott volt más a helyzet hanem a teste is tünetmentessé vált. A hónapban megyek én is csináltatni mert sokat talpalok és inkább most "vigyázok" mint már késő....
A Miskolcon a talpcentrumban, csinaltatta egyébként de az elv uaz.
szerk.: ránéztem a podiartra és az említett üzlet is partner. Akkor neki is az említett cég gyártotta a betétet. -
válasz
w.miki #30039 üzenetére
Ezt nem cipész csinálja, hanem ortopédiai szakrendelés. Én náluk csináltattam. Országos hálózat, szóval gondolom találsz a közeledben: [link]
Első alkalommal rá kell állni valami gépre, ami elemzi a talpadat, majd arra legyártják. Emlékeim szerint két fajta van, elegáns cipőbe, meg sportcipőbe. Nekem sarokgyulladásom volt előtte többször, azóta nincs, pedig nem járok vissza. Elvileg kéne fél évente, évente. A betét brutál tartós.
-
Llew
senior tag
Ezek mondjuk ránézésre kimondottan tavaszi nyári száraz idős cipők. Kisebb záporokra esetleg impregnáló sprayvel érdemes őket kezelni.
Én komolyabb esőben rendesen kezelt bőrcipőt hordok, vagy a javasolt vízálló túracipőt.@INGJOKE
bár nem tudom mire gondolsz a "hagyományos(de nem retro)" csatt alatt, de ha a H&M, C&A köröket már lefutottad, akkor bőrdíszművesnél érdeme még nézni.@w.miki
Ezek a memóriahabos betétek szerintem nem sokat érnek, nekem legalábbis hamar szétmegy. Ez nem olyan puha, de strapabíróbb és jó:
https://www.decathlon.hu/p/talpbetet-turacipohoz-hike-550-bor/_/R-p-302270?mc=8543964 -
Sungoo
addikt
válasz
w.miki #30039 üzenetére
Csakis olyan helyet keress, amit személyesen is elérsz. Én is az egyéni talpbetétet ajánlom, ami a te boltozatodra, talpadra van felmérve, legyártva.
Szóval hiába ajánlok neked jó helyet Cegléden, ha soproni vagy.
Ha nem egyéniben gondolkozol, akkor DM-ben van Sholl betétek, azok jó minőségűek, ellenben nem olcsók. -
AIex
tag
válasz
INGJOKE #30033 üzenetére
Ha türelmes vagy, akkor AboutYou - pénteken már elszoktak indulni az akció kampányok, amikor van valami extra akció,
Kiegészitők - övek - kedvezmény vagy ár szerint növekvő sorrendbe rakni, és választasz egy szimpatikus darabot,
Esetleg fast fashion oldalakat érdemes még végig böngészni
-
jjeahh
nagyúr
Ha azt akarod tovább tartson, vásárolj komoly túramárkától (nekük is vannak utcai cipőik, ha zavar a túrakinézet), esetleg valamilyen Ecco? Ha meg nem szeretnéd, hogy beázzon, akkor olyan kell neked, amiben van gore-tex vagy hasonló "tex" membrán. Mindíg írja a cipők oldalán és a leírásban is. Ezek az utcai Adidas, Sketchers, Nike cuccok szerintem nagyon "egyhasználatúak", csak akkor érdemes pénzt kiadni értük, ha nem zavar, hogy 1-2 szezononként ki kell dobni egyet, és ezzel a környezetet is szennyezed. Nekem most két Lowa van, amiket legalább 7-8 vagy több éve nyúzok és kb semmi bajuk, egy Icebug, ami még újszerű, de eddig elégedett vagyok vele, egy Salomon, amin már látom, hogy el fog a hajlításnál törni és inkább el fogom sózni vinteden, ne nálam menjen tönkre
-
w.miki
veterán
Talpbetétből van ajánlott típus?
Tönkrement a cipőben lévő gyári, memória habos, és ahelyett kellene bele más. Próbáltam néhány olcsóbbat Ali-ról, de vagy kényelmetlenek voltak, vagy még hamarabb tönkrementek. -
Talala
senior tag
Van a csomaggal küldött számlán vagy visszaküldési űrlapon egy qr kóddal ellátott matrica. Azt ragasztod a csomagra és csipogod be az automatánál.
visszaküldési lehetőségek.Legutóbb én is igy küldtem vissza, semmi gond nem volt. (Annak ellenére, hogy az appban el is felejtettem megjelölni a visszaküldést)
-
pohár
félisten
srácok, MPL csomagautomatába hogy/mivel tudom bedobni a visszaküldendő AboutYou csomagomat? bejelöltem, hogy én adom fel, generált egy postai csomagcímkét, de gondolom az ezen lévő vonalkódot nem eszi az automata...
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Valaki átnézte, az új BestSecret ÁSZF-ben van érdemi változás?
-
Ka999
tag
Sziasztok!
Bestsecret-re van esetleg most elérhető kupon meglévő ügyfeleknek? Szokott egyáltalán lenni kupon azon kívül, amit a főoldalon meghirdetnek? -
tomci
csendes tag
Ha valaki ilyet keres gyakori méretben, 1 db van, nem tűnik rossz árnak...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
margithid #30017 üzenetére
Nemrég én eladtam egyet vinteden fillérekért, mert a minősége láttán nem volt őszinte a mosolyom
. Mondjuk az ON Cloud cipővel is így jártam, most egy Icebug-ot nyúzok, ez már fényévekkel jobb. Mondjuk én a legtöbb új Merrellt és Salomont is lesajnálom, nehezen értem meg, hogy miért éri meg 30k-t kiadni egy kevésbé tartós cipőért, amikor ennyiért szintén akciósan ki lehet fogni olyan márkákat is, amiket 10 év után nem azért dob ki az ember, mert tönkrement, hanem azért, mert már kopottas. Bár attól függ honnan nézzük a dolgot, akik a legolcsóbb gagyi Nike, NB cipőkhöz szoktak, azoknak valóban jobb ár/érték arányúnak tűnhet egy Sketchers és amúgy tényleg nagyon puhák-kényelmesek, Sketchersnél eddig csak az ON-t éreztem puhábbnak.
-
Drughi
addikt
Skechers őszi cipőt lehet most kifogni valahol jó áron?
Deichmann és CCC -böl elhoztam 1-1 pár nyárit féláron, de őszi kellene lassan. -
pohár
félisten
válasz
realmadrid92 #30009 üzenetére
én egy bugyit felragasztok, belerakom a papírokat, de nem zárom le, hogy ki tudják venni és le tudják pecsételni, win-win
-
margithid
veterán
Annyi, hogy csak nyomtasd ki a dolgokat, ne ragaszd rá a csomagra.
Engem lecsesztek a lábamról mint pengős malacot, hogy minek kellett ez...!!!
Simán csak add oda a papírt az ügyintézőnek, aztán majd intézi. -
Köszi mindkettőtöknek.
-
Ideg
aktív tag
Szia!
Magyar Postán ingyenesen fel lehet adni a csomagot. BS-en az orders & returns fül alatt indítasz egy return-t és ki kell nyomtatni két papírt. Az egyiket (amin a visszaküldendő termékek cikkszámai vannak) berakod a csomagba, a másikat pedig csak odaadod a postán és kész is vagy.
-
Sziasztok,
Mi a visszaküldési cím a BestSecret számára, hol kell leadni a csomagot, hogy visszavegyék, nagyok lettek a cipők, amiket rendeltem.
-
Mercutio_
félisten
Mango Outlet neonzöld "lélegző" hosszúujjú póló XS, S méretekben 3k
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lexus, Toyota topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest