Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
Nekem 10+os (éves
) Quiksilver ilyen övem van, tökéletesen működik
-
Timyyy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #983 üzenetére
Ez van amikor összevissza lépkedek a bestbuyok között.
-
jansky1
senior tag
Fogalmam sincs, végül mennyi cipőt rendeltünk, de egyet másnap postára adtak, ezt követő nap ki is szállítottak. Többivel kapcsolatban csend van azóta is.
-
Azie
őstag
az officeshoes.hu rendeléseiteknél volt valami, ami megelőzte a termék megérkezését? mert nekem rendelés óta semmi hír.
-
Timyyy
őstag
-
Nikaré
őstag
Picit off, de muszáj kérdeznem.
Nadrág felhajtás/felvarrást a fővárosban hol találok? -
kutkut
addikt
Sziasztok!
Ing alá való atléta trikót hol lehet kapni Budapesten? Fél Westend, mr. Sale végigjárva - sikertelenül. Valami légáteresztős, izzadság felszívós kellene... Ráadásul SOS, így webshopok kizárva. :/
Előre is köszi!
-
petipetya
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #974 üzenetére
Akkor átlagban jók.
-
tomazin
veterán
válasz
Mr.Csizmás #974 üzenetére
En egy 44es bakancsot rendeltem 43as labra, felprobalasra ok volt.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
gearbestes cipők bejönnek valakinek? 42 és 46 méret elvileg, gyakorlatban az első nagy, a második kicsi.
-
-
tomazin
veterán
rendelt valaki randomot férfi L-ben qwertyről?
-
Ringman
félisten
válasz
Mercutio_ #965 üzenetére
Tarlós utasította a főváros cégeit a hőségérzet enyhítésére
mondjuk a légkondi sem jött volna rosszul az felújítottnak hazudott szovjet metrón
-
Mercutio_
félisten
válasz
Mr.Csizmás #960 üzenetére
Ja, mint a felújított 3-as metrókocsik
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #960 üzenetére
ha éppen olyan irányból jössz, ahonnan nem kell 15p+ gylogolni
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #958 üzenetére
1x voltam, 40 fokban nem volt fun ^^
-
Azie
őstag
válasz
Predator2 #953 üzenetére
A 2. Mert az kifejezetten telre van, a masik meg osztol tavaszig, esos paras szar idore. En mondjuk az 1hoz hasonlot hasznalok, de nem vagyok fazos. Inkabb hiszek a reteges oltozesben. Telen ha nagyon hideg van, akkor polo, kapucnis pulcsi, thermo pulcsi, kabat. De elvileg meg egy vekony pulcsi befer a kabatom ala. Nekem inkabb a nyakamnal szokott fazni.
Csak telre 2. Ha kulon akarsz venni oszre is valamit. -
Predator2
addikt
válasz
Mr.Csizmás #920 üzenetére
-
jansky1
senior tag
Megjött az első a cipő a saját hármamból, 45-ös a méret, azt is rendeltem és teljesen jó. Skechers
Külön postázgatják az egyben megrendelt cuccokat. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
xcvbxcvb #947 üzenetére
Sajnos gyártókként eltérő a szám-cm arány.
Oda kell figyelni, mert ugyanazon számozáshoz más-más cm hossz tartozik. Némely gyártó nagyobb, a másik kisebb. Pl. a Karrimorok nagyobbak, abból elég nekem a 44,5 EU. Meg olyan is van, hogy valahol 1 szám 1 cm, van ahol csak 0,5, illetve bizonyos méret fölött nem arányosan növekszik.
Kb. 1 hónapja vettem egy UA cipőt a SD-ről, a 45-ös teljesen jó, 29 cm van megadva rá. A Merrellre is, úgyhogy azért bizakodó vagyok. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Digitalpimp #946 üzenetére
Ez érdekes, a Merrell 44 méretre 28 cm, a Skechersnél 43 as 28 cm.
-
Azie
őstag
-
waT
csendes tag
OfficeShoes-nál online elég jó áron lehet hozzájutni márkás (lacoste, tommy, timberland stb.) cipőkhöz.
Nekem két Ralph Laurent sikerült behúzni 70 illetve 80 %-kal olcsóbban. -
Azie
őstag
ott a lehetőség, 16€-ért járhatsz mortysban vagy amilyet szeretnél.
6+ free ship, 8nál meg a legolcsóbb ingyen van.
nem tartja senki a fejedhez a pisztolyt, hogy randomozz. a random azoknak van, akik szeretik az ilyen jellegű, ehhez a szubkultúráhozm tartozó designokat. Én sem hordom a legutóbbi rózsaszín fortnite-osat, amit kaptam, de az még így is durván belefért az árba.
-
-
-
jansky1
senior tag
Nagyobb összeget is ott tudnék hagyni, ha egyszer én válogathatnám össze 5 Euronként a pólókat...
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #914 üzenetére
jó a póló felirat valóban
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
tegnapelőtt én is
a pólók fainok! ebből mindkét szín, ez meg a felirat miatt
-
Azie
őstag
tegnap átvettem a mango rendelésem, a boxer nagyon rendben van, anyagra fazonra, méretre is. még rendeltem kártyatartót, hát az nem annyira nyerte el a tetszésem, de ebben az árban teljesen rendben van.
-
tomazin
veterán
most jött a mail, h van qwertee random akcija.
bár a honlapon még nincs kint -
maximilian4
addikt
Szerk.: Közben megvan.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Le Coq kakasos sportcipő 22€ kosárba kell rakni, úgy adja meg.
-
st6969
őstag
válasz
Mercutio_ #903 üzenetére
Sajnos nincs a közelemben. Amikor Pesten jártam, ott meg is vettem volna, ha nem lett volna hibás. Viszont a visszaküldési postacím utamba esett volna abban az időben, meg is kérdeztem, oda visszavihetem-e, de nem válaszoltak. Amikor az elállási dokumentumot küldtem, arra villámgyorsan válaszoltak viszont
-
Timyyy
őstag
Edzőcipőket aliról szoktam venni, és mindnek el is találtam a méretét
valahogy azt le tudják mérni jól, márkás is, minőségi is, meg még olcsó is.
Általában 25 dolcsiért veszem darabját, és pl másfél éve nyúzom az egyiket, mostmár melóban is (24 órás műszakban), és még mindig semmi baja, és full kényelmes, nem büdös.
Na a ruhákkal már nem volt ilyen jó az arány, nem is próbálkoztam sokat mert nincs annyi felesleges pénzem, talán összesen ha 10 ruhadarabot rendeltem 10 év alatt akkor lehet sokat mondok, na ebből 2 lett igazán jó. Azt meg 1-2 hete be is linkeltem ide.
-
powerwade
senior tag
Értem a problémádat. Szerencsére nekem 1x belefér ez a postaköltség móka ("kényelmesség" ára) mivel korábban irtam, hogy képtelenség az általam látogatott - közelben levő üzletekből - megfelelő méretű ÉS fazonú cipőt vásárolni. Most kaptam egy halom online boltot ahol bevásárolhatok
Pár évente belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lexus, Toyota topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest