Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhenry
őstag
Megjött a rendelésem csütörtökön Sd-ről nem volt semmi gond kijött 4 nap alatt nem volt hiányos a csomag
-
Azie
őstag
csomó helyen nyári akciók:
cropp, reserved, desigual -
cuncika87
csendes tag
Rendeltem ugye mégegyett az SPről ami ma jött meg, ez még durvább lett mindösszesen kb 100fontért kaptam cuccot pedig kb 1500fontért kértem és az egész szálitási díjat felszámolták ami több mint maga az egész leszámlázót rendelés, ez egy másik profilol leadót rendelés volt, de ennél is ugyanaz a gebasz van, úgy hogy számomra ennyi volt az SP...
(lehet kis rendelésnél kisebb az esélye a hiánynak, nem vágom mi lehet a gond) -
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3089 üzenetére
Igazad van, de olyan mintázat nincs, amit ő szeretne, abban kb. verhetetlen az ír banda.
-
oszy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3082 üzenetére
Ezek közül melyik a legmegbízhatóbb? PayPal-al lehet ezeknél is fizetni? Ez ugye egy esetleges visszaküldés miatt fontos. Az SD-ről akarok rendelni pár dolgot, de így nem vállalom be.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
MittuDomain_ #3087 üzenetére
max a mintázat miatt, minden más, mint alapanyag minőség esetében inkább a fentebb említett helyekről, + carrera, cropp, mango, h&m limitált kollekciók.
-
Kowax
tag
válasz
MittuDomain_ #3087 üzenetére
Ha jól néztem, 16 € egy póló... Mondjuk max. fele ennyiért.
-
Kowax
tag
Sziasztok!
Honnét tudnék mostanában rendelni normális minőségű vicces-filmes-mesefigurás pólókat akciós/kedvezményes/emberi áron?
Esetleg valami kupont tud Valaki valahová eme célra? -
pajszer91
tag
Én június 12-én rendeltem, SD-ről, és 17-én már hozta a DPD hiánytalanul.
-
atee_13
őstag
Húú ekkora lett a geb@sz a SD nél? Szerencsére én a karácsonyi ingyen szállítás óta nem rendeltem, de mindig ott motoszkál a fejemben a kisördög, hogy túl sok a pénz a számlámon
De akkor hanyagolom őket. Úgy tudom a tulaj épp el akarja adni a new castle-t de ott is nagyon sok a zavaros ügy. lehet összefüggésben van?
-
cuncika87
csendes tag
A Sports Directnél hatalmas gondok lehetnek, május 4én rendeltem nem kis összegbe, de csak az 50% kaptam meg kb, és a többi pénzt nagy nehezen most 2 hónapra rá utalták vissza, hosszu levelezés árán.
Ennek fényébe gondoltam rendelek 2 hónapra rá újra hátha megoldodott a probléma de sajnos megint csak egy rakás cuccot nem küldtek meg...
Az az érdekes hogy nem küldtek róla külön emailt hogy nem fogják megküldeni, hanem egyszerüen csak nem küldték meg még a mellékelt számlán se voltak rajta a hiányzó elemek.
10 éve rendelek tőlük kb de ilyen szintű problémával még nem szembesültem.
Valaki rendelet mostanában tőlük?ha igen tapasztalat? -
Kos 7
tag
-
tng
tag
Vans cipőt tud valaki olcsón? Anno egy bolt Kecskeméten végkiárusításban kb 5000Ft-ért adta darabját, akkor bevásároltam, mert nyárra teljesen jó, de elhasználtam őket. Tudom, hogy ilyen árban nem lesznek, de valami jó akció? Köszi!
-
-
Azie
őstag
válasz
Peterhappy #3068 üzenetére
jaja az volt az. 6+ posta 8+ print, emlékszek
a gumicukor miatt én reklamálnék -
Jogos, azt nem írták most. Mondjuk legutóbb úgy kaptam printet, hogy a posta is ingyenes volt (szerintem még soha nem fizettem a postáért, mindig úgy rendelünk, hogy ne kelljen). Azt hiszem 6+ pólónál van ingyen posta és 8-nál a print - legalábbis régen így volt.
De bárhogy is legyen, az biztos, hogy gumicukrot sem kaptam!!! Szemetek.Nahh ezt a pecsétes dolgot nem is tudtam! Nekem is gyűlöget szépen, de akkor már az is biztos, hogy felhasználni én sem fogom
-
Azie
őstag
válasz
Peterhappy #3066 üzenetére
akkor van ajándék a gumicukron kívül, ha ki van írva az akcióba. általában 8nál vagy a shipping ingyenes vagy az utolsó. sokféle akció van.
én csak 4€ randomot rendelek.
sokan hisztiznek a minőség miatt, de azoknak ajánlom a newyorkeres szarokat.
kvertinél csak a posta az egyetlen faktor, ami elrettentő lehet. amúgy az is főleg az ünnepi időszakbannekem az accomon van egy ingyen póló pecsétből, de a shipping miatt nem érdemes kikérnem - mivel kódként működik és nem műkködik más akcióval
-
Legutóbbi Qwertee tapasztalatom. Régen rendeltem, kaptam "egyet fizet, kettőt kap" akciós levelet.
Szerdán délben rendeltem, a visszaigazolásban azt írták, legkésőbb 17-én hétfőn postáznak. Ehhez képest még szerda délután levelet kaptam a csomag feladásáról, hétfőn pedig megérkeztek a pólók.
Szokott Gildan pólók, minták, méretek rendben voltak.Aztán lehet, hogy csak én tartozom a szerencsések közé.
Mindenesetre 64 fontért (+1 font értékbiztosított feladás) 8db póló szerintem még mindig nagyon jó választás.Fizetett hirdetésünket látták
Ugyanakkor kérdeznék is: rendelt mostanában valaki 8db pólót innen? Kapott ajándék printet?
Régen 8db-nél küldtek, most nem - csak kíváncsiságból kérdem. -
petipetya
nagyúr
😁
-
fjudors
aktív tag
válasz
promagus00 #3062 üzenetére
-
promagus00
tag
Sziasztok,
Hosszú nadrágokat keresek, amikben akár ebbe a hatalmas kánikulában is túl lehet élni.
Esetleg tudnátok tippet adni, merre s miket éri meg megnezni?
-
Kos 7
tag
Sziasztok,
Puma.com apáknapi kupon:
DADS2019 -
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3056 üzenetére
van valami játékgyártó carrera is
https://www.carrera-toys.com/hu -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
hyperspace #3055 üzenetére
tudtommal egyazon.mégse, külön cégek, ki lettem javítva
kukker - Safilo, osztrák
a farmer alapból olasz -
hyperspace
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3053 üzenetére
Carrera meg Carrera Jeans az egy helyről indult? Olyan minősége van a ruháknak, mint a szemüvegeknek? Napszemcsim van Carrera, azt nagyon szeretem.
-
etrop01
tag
Sziasztok, ecipo kuponja félre esőben van valakinek?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Ezekbol a Xiaomi cipokbol van olyan tipus amibol kaphato 47es meret? Nekem a Mijia bejott de ha jol tudom abbol is 46 volt a legnagyobb.
-
petipetya
nagyúr
Xiaomi Amazfit Antelope vs. eső:
Szemerkélő esőben, és monszunesőben ugyanúgy beázik, hiába a varázslatos dupla rétegű szövet. Ennek oka nagyon egyszerű: lépés közben belepréseljük a vizet az anyagba, amely alapesetben azt lepergetné magáról, ám esőben a pergetés ellenére folyamatosan kapja a vizet magára. Esetleg ha lebegve, a föld felett pár centivel közlekednénk benne... Persze 12 isf áron ezt nem fogom fel neki, csak a leírással ellentétben mégis másként működik ez a gyakorlatban. Úgyhogy esőben ezzel a cipővel is érdemes váltózoknit vinni a melóba.
-
WayneGace
őstag
Meg tudnátok mondani ennek a cipőnek a nevét vagy kódját?
-
Rellind
senior tag
Köszi hétfőn megyek is meglesem a boltot..
-
Rellind
senior tag
Futócipőt Budapesten hol érdemes? Olyan helyet keresek, ahol megnézi valaki milyen cipőt vegyek,befelé dől a bokám
Tehát szakértő segítsége kellene. Árkategória: max 50ezer
Köszi -
kalanchoe
senior tag
válasz
gingerbalm #3035 üzenetére
Köszi!
Van félcipőből most valami bestbuy a márkában? -
kalanchoe
senior tag
Köszi mindenkinek a válaszokat, akkor kihagyom a Borgo-rol való rendelést.
Tommy Hilfiger cipőt hol érdemes venni? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Nike AirMax 97-et hol lehet a legolcsóbban venni?
-
Zeki
nagyúr
Kínaiak? az sem igaz amit kérdeznek... és nagyon nyomják a fekete-szürke gazdaságot.
-
törölt tag
Hali.
Munkavédelmi cipobol mi lehet a bestbuy?
Na most már több cipő is van, amiből választanom kellene:
- Ocuts indoor, Bár ez nem tudom mennyire Stuco, de az a vibram talp tetszik...
- Black & Black air, ez meg tényleg olyannak néz ki, amibe nem rohad bele az ember lába.
- Ermes védőcipő S3
- Puma Blaze Knit Low S1PVajon melyik lehet a legkenyelmesebb napi 12 órára
-
Salex1
őstag
Egy év szavatosság van a cipőkre, csak fél év után nekem kell bizonyítani, hogy nem az én hibámból ered. Ezért vittem vissza, hátha belátják, hogy nem az. De nem akartam a hercehurcát, mert valószínűleg többe került volna, mint amennyiért a cipész megcsinálta. Bár összeségében a valaha volt legrosszabb cipőm volt..nem hinném, hogy eredeti (nem volt még másik Gas ciőm és nem is lesz).
-
jansky1
senior tag
Simán igaz lehet, amit írtok, én a saját tapasztalatomat írtam. Több cipőt vettünk náluk, mind rendben volt. Volt, amit visszavittünk, az ügyintézéssel sem volt baj. Most más néven fut az üzletük, de berendezés, eladók, minden maradt a régi. Webshopot nem ismerem.
-
Salex1
őstag
válasz
jansky1 #3021 üzenetére
Vettem náluk egy GAS átmeneti cipőt, közvetlen utána eltörtem a lábújam, így nem használtam csak később.
2 hét alatt szétszakadt mind a kettő...megpróbáltam visszavinni, mivel látszott rajta, hogy nem volt használva...de kiestem a 6 hónapos jótállásból és nagyon durván elküldtek.
Soha, senkinek nem ajánlom ezt a boltot. -
Soulfly842
addikt
válasz
jansky1 #3021 üzenetére
Most írom: még a weboldalukon jegyzett cég is változott. A régi cég meg felszámolás alatt van, s egy kínainak egy olyan cége vette át, amin gyakorlatilag üzleti tevékenység sem volt (Bisnode-on lecheckolva az aláíró csak egy másik olyan kínai cégben van benne, ahol szintén nullával egyenértékű volt az üzleti tevkénység).
Ez így zsákbamacska
Én biztos kihagynám, pár ezret nem ér meg, hogy pl. egy kérdéses cégnél pár hónap múlva már a szavatosságot se tudjam érvényesíteni.
-
kalanchoe
senior tag
Borgo.hu-n eredeti cipőket árulnak? Vagy inkább máshonnan rendeljek?
-
WayneGace
őstag
sneakersnstuff.com-on elég korrekt leárazások vannak szerintem.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Tiboy86 #3009 üzenetére
Elég ránézni az oldalra, de amúgy nem. 18 napja csinálták.
3. Is Your Site Secure For Credit Card Purchases?
Absolutely, 100% Yes. In Fact More Secure Than If You Use Your Credit Card In A Retail Shop. We Understand That In Order For Us To Have A Long-Term Relationship With You, We Need To Offer More Than Just Great Products At Great Bargain Prices - We Need To Earn Your Trust. We Have Therefore Gone To Great Lengths To Provide You With The Safest Online Shopping Around - And You Can Confirm Our Claims For Yourself.Persze
-
Tiboy86
tag
[link] szerintetek ez megbízható lehet?
-
D0zeR
tag
Sziasztok innen rendelet már valaki közületek? Megbízható bolt? [link]
-
Soulfly842
addikt
válasz
kalanchoe #2995 üzenetére
Nekem minden cipőt 3 hónap alatt kinyírt a lábam és járhattam vissza mindig cseréltetni másra (mustang, adidas, stb)
(pedig nem vagyok egy mamut alkat), a pumával oldódott ez meg. Azokat a legnehezebb elnyűni
Azóta csak azt veszek, ill GT cipő (hibátlan, de egész napra kényelmesebb a puma).
Egyébként, ha Polgár mellett jártok, akkor ugorjatok be az m3 outletbe... Pumát ott a legérdemesebb venni!
A héten pl. két olyan pólót, ami máshol 7990 vettem meg 4485 Ft-ért (2990 -re volt leértékelve, ill. a második termék féláron volt - s nem is az a vékonyabb fajta, hanem a minőségibb), de cipőt is vettem már hibátlant, ami sokáig bírta 4E -ért
Bár azt ki kell fogni nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen hibátlan, karcmentes Iphone 6s 64gb
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest