Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
01andris
tag
válasz
Mr.Csizmás #2452 üzenetére
Köszönöm megrendelve ,volt még 39-es.
-
Popes
őstag
válasz
gingerbalm #2495 üzenetére
Szerda délben jött a visszaigazolás és azóta csend. Mindegy majd kiderül.
Más. Fehér, nem csicsás 3-4cm széles női övet keresnék.(farmerhez) Nem kell bőr, inkább textil, szövet,
vagy mi a neve, ha látna valaki megköszönném ha jelzi nekem mert nem nagyon találok.
-
Ciccuka
veterán
A Veszprém megyei Charles Vögele-k bezárnak.
-
st6969
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2427 üzenetére
Hol szoktál te ebédelni?
Kis híján egy heti ebédem ára -
-
dptrsk
addikt
válasz
Mr.Csizmás #2469 üzenetére
UPS csomagszám van, de kézbesítési dátum még nincs.
-
rushty
őstag
-
Popes
őstag
Geox cipőről az első email után kapott már valaki konkrét visszajelzést hogy rendben van?
Ja és köszi a tippet Csizmás úr.
-
vince
őstag
Bezár a veszprémi Charles Vögele üzlet (Stop Shopban van), minden termék 50%, válogatott termékcsoportok (ha jól láttam a logikát) 60% kedvezménnyel vásárolhatóak.
-
Mercutio_
félisten
Seraph store-ban akciós ingek, akinek ez a stílus bejön (nem ismerem a termékeiket)
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
hyperspace #2462 üzenetére
régebben volt már szó róla. na meg scamadviser is segít, ha kétségesnek tűnik.
-
hyperspace
őstag
válasz
Kóser ez a webshop? Nem ismerem.
-
petipetya
nagyúr
Ecipő hírlevél, STRONG kóddal -20%
-
kdavid86
tag
válasz
Mr.Csizmás #2453 üzenetére
Fizetesnel felugrik 40fontra+8font a szallitas (19k vegeredmenyben).
Meg nem rendeltem amazonrol, igy fura volt szamomra hogy csak ugy random hozzaadott 2fontot a termek arahoz. Ez az afakulonbozet akar lenni? -
válasz
Mr.Csizmás #2455 üzenetére
Köszi, valahogy sejtettem, túl szépek voltak az árak
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
UK 11 = EU 46 méret kb. 15e huf-ra jön ki: Under Armour Speedform AMP 2.0 Training Shoe - SS18 Black
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
asszonyokat meglepni:
adidas Originals Womens Tubular Defiant Trainers Crystal White/Crystal White/Off White 19GBP 36-37-38 méretekben. (size guide-t lessetek)
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #2425 üzenetére
990-ért van 10 literes, lehet beszerzek egyet.
FILA termékekből (konkrétan cipő) most valami bestbuy? -
Zeki
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2433 üzenetére
Kosárban már csak 22 Euro és ingyen posta.
-
fraba
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #2434 üzenetére
köszi a tippet Csizmi!
behúztam egy ilyet 34 EUR-ért -
tobias40
veterán
válasz
werszomjas #2440 üzenetére
44-est rendeltem,ha nagy lenne szólok ha neked jó lehet....(nekem elvileg inkább 43 kell de nem volt)
Jah bocs enyém nem a sötét barna.. -
gingerbalm
aktív tag
válasz
Köszi a tippet, egy pár megrendelve.
-
csanady97
tag
válasz
Köszi, beruháztam egyre 😀
-
mazsi
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #2442 üzenetére
Egy megfelelő cipőkrém orvosolja a különbséget
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
werszomjas #2440 üzenetére
én vöröset vettem volna 42.5-ben, szürke lett belőle
vegyél más színt imho, a kényelem és ár/érték megér ennyit
-
Megjöttek a provideos pólók a lányomnak. Ő nagyon örül én nagyon elégedett vagyok a minőség miatt! Szuperek! Köszi annak, aki jelezte!
-
dptrsk
addikt
válasz
Megbízható oldal, rendelt már valaki innen?
-
kcsa
veterán
válasz
Köszi, rá is raboltam egyre
-
Ateszpapa
addikt
válasz
-
Drughi
addikt
Cropp és factool-on szoktam sokat vásárolni, így ilyen stílusba keresnék jóárasított ruhadarabokat.
Farmer, póló, pulcsi, cipőA fenti helyeken most nem találtam BB cuccot.
Más hely, ami ajánlott? Lehetőleg magyar.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Ptech
addikt
válasz
Tegnap voltam Decathlonban, ezt a tatyót is néztem. Elég vékony anyag, de ennyi pénzért nem kell csodát várni, ez a fapados modell.
-
Rimuru
veterán
válasz
A 10 eves adidas taskam mar elegge kezd szetmallni, lehet megnezem ezt eloben. Ha csak fele annyi ideig birna akkor is jobban jon ki arban.
-
Maximum1
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2425 üzenetére
Komoly marketing duma....
"Fedezd fel a francia Alpokban tervezett hátizsákunkat kétórás kiránduláshoz sík terepen, erdőben vagy vízparton száraz időben." -
Mr.Csizmás
Topikgazda
új Decathlonos hátizsák, elv. pár napja jelent meg:
elég BB-nek tűnik
HÁTIZSÁK NH100 KIRÁNDULÁSHOZ, 20 L, FEKETE QUECHUA 2490 huf
-
Zola007
veterán
Keresnék olyan beltéri gyaloglásra alkalmas futó vagy gyaloglócipőt 15-20e Ft körül, ami tapasztalat alapján és a gyártó szerint is mosható rendszeresen gépben (mondjuk havi 1x), s kibír legalább 1 évet vagy 1000 km-t (átlag napi 5km-t mennék benne, csak séta)
-
123xyz
aktív tag
Kik basic pólóval van valakinek tapasztalat? 570 ft elvileg. Ha nem nyúlik nagyon, akkor otthoni pólónak ennyiért jó vétel lehetne, de ha túl hamar szétmegy akkor nincs értelme megvenni...
-
petipetya
nagyúr
Mintás pamut pólót hol érdemes venni? A Gildan prima minőségű, és méretben is tökéletes az M-es, csak éppen nagyon be van határolva a számomra hordható színek változata (kék, szürke, zöld), és például heti 3 alkalom a sötétkék pólók esetén olyan, mintha mindennap ugyanaz lenne rajtam :) A net tele van a logózható pólókkal, szép is jó is az egyéni méret/elhelyezés lehetősége, de így 2-3 helyett 5ezer darabja, amit már nem fogok kiadni érte.
-
tomazin
veterán
jól érzékelem, hogy a sportsdirect webshopból nem tudok rendelni csak házhozszállítással?
ugyanis ezen a képernyőn az elhozatali pontokat választva hiába adom meg neki pontosan pl. az aréna plázá irányítószámát azt mondja, hogy sajnos itt nincs ilyen.
bár ahogy megnéztem a szállítási infókat, nem is tudom mit akarok:
Ha Ön rendelés egy BFPO címre akkor dekagramm lesz szállított BFPO székhelyevagy
Use our kapcsolat űrlapot kérdése feltevéséhez.
-
-
Ideg
aktív tag
válasz
Mercutio_ #2405 üzenetére
Olyan zakókat, amik beleillenek egy smart casual stílusba. Nem öltöny zakó, hanem sokkal lezserebb, könnyebb, hétköznapibb. Általában az anyaguk is más, illetve a zsebeken elől nincs az a kis lehajtóka, hátul középen hasított, vagy pedig jobb és bal oldalon hasított.. Kb így tudnám jellemezni.
-
vince
őstag
válasz
petipetya #2408 üzenetére
Szerintem erre gondol a kolléga.
-
petipetya
nagyúr
Érkezett egy pénteken rendelt kapucnis műbőr dzseki. Sosem hallottam erről az oldalról, és a google fordító angol, szlovák és magyar nyelv keveredése sem tántorított vissza, hiszen a hasonlóan bábeli sportsdirect-ről is rendeltem már gond nélkül. Igaz, itt a legyferfi esetén (vicces domain név) most inkább az átvétel során fizettem ki, és nem előre.
A gyári képek némelyikével ellentétben nem feszül úgy a mellkason, mint pikkelyek a kis hableányon, hanem teljesen normális, lezser fazonú, mint egy regular fit farmernadrág. Tökéletes a mérete, állva, ülve, hátizsákkal, pulóverrel is. A kapucnis rész pedig kicipzárazható belőle (ha kapucnis pulcsit vennék fel alá), ám ez nem érinti a belső bélést. A bélés által pedig melegebbnek tűnik fogásra, mint a mostani bélés nélküli héjdzseki. És meg nem mondanám róla, hogy nem bőr. A mérettáblázat mm-re pontosan fedi a valóságot, ezért is mertem berendelni, mivel az L-es méretet csontra ugyanolyanra írta, mint az eddigi dzsekim. Részemről ajánlott a bolt és a dzseki.
A nyomkövetés elérhető volt magyar nyelven is, ezt a csomagkuldo.hu biztosította, amiről eddig még nem hallottam:
22.2.2019 13:06 A webáruház a csomagról átadta az információt. Várjuk, hogy fizikailag átadják kiszállításra.
22.2.2019 17:36 Úton.
25.2.2019 01:26 A csomag úton van a célállomás felé, kiszállítás folyamatban.
25.2.2019 07:45 Úton.
25.2.2019 10:19 A csomag úton van a célállomás felé, kiszállítás folyamatban.
25.2.2019 12:27 A csomag megérkezett az átvevőhelyre - Budapest XXXXXXXXXX
25.2.2019 16:39 A csomag kiadva (Kézbesítve) -
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Jó kis sportzakókat nem horror áron (nem kell nagyon márkás) hol, melyik boltban keressek? Egyszer a Newyorkerben találtam egyet és azóta vadászok sportzakókra, de amiket találok mind túl elegáns vagy ilyen klasszikus öltöny anyagból van. H&M -ben szoktam látni néha ilyen könnyű zakókat, de azok annyira nem bejövősek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Motoros topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest