Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
válasz
gingerbalm #2696 üzenetére
Pont most jött az email. Köszi!
-
válasz
aranyhegyi #2697 üzenetére
már csak 40es van
-
gingerbalm
aktív tag
Kapnod kell egy e-mailt, hogy a visszárudat feldolgozták és 3-5 munkanapom belül visszakapod a zsét. Tőlem múlt kedden és csütörtökön vitt vissza a futár 1-1 csomagot, már mindkettőről jött a visszaigazoló e-mail, hogy sztornózták, helyesbítő számlát készítettek, és 3-5 napon belül utalnak.
-
Talala
senior tag
Sziasztok! E-cipőről volt egy rendelésem, de rossz lett a méret és visszaküldtem. Múlt hét pénteken fel is vette a futár a csomagot. A vissza utalásra mennyit érdemes varni? PayU-n keresztül fizettem,azt írták úgy is kapom vissza ezért számlaszámot nem is adtam meg.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
20GBP + jár, minden elérhető méret, ez a szín:
Etnies Men's Jameson 2 Eco Skateboarding Shoes Dark Blue (nekem inkább szürke ez a dark blue
)
-
Azie
őstag
válasz
grizlisandor #2692 üzenetére
én kibírtam kicsit több, mint fél évig, hogy ne rendeljek, de szeretnék valami újat. Amit meg meguntam/nem tetszik megy öcsémnek melózni (mert hely nem nagyon van már nekik
)
-
Azie
őstag
qwerteen 4€ random akció van 6+ free ship. ne feledjétek a napi kódot -1€
az fedezi a garantált szállításos költséget
-
atee_13
őstag
válasz
aranyhegyi #2689 üzenetére
jogos elnéztem a vaterás eladónevet
-
atee_13
őstag
válasz
aranyhegyi #2687 üzenetére
-
atee_13
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2685 üzenetére
Hogy működik ez az oldal? Hol lehet pl méretet választani? Eredetiek a termékek? Van néhány RALPH LAUREN cucc ami egész jó áron van, de ezzel a felülettel és az egyszem semmitmondó képpel kicsit gyanús.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
#akció
VON FURSTENBERG S-es, fekete női kapucnis polárfelső 1956 Ft.
[link]
VON FURSTENBERG S-es, L-es szürke női kapucnis polárfelső 1956 Ft.
[link]
CHAMPION férfi, M-es (másol S-est ír :S ) sötétkék pamutpóló 2136 Ft.
[link]
RALPH LAUREN XL-es, piros férfi kapucnis felső 7849 Ft
[link]
Még nem rendeltem, de van személyes átvétel Újpesten. A készlet átfedést mutat a Trendmakerrel, csak ez olcsóbb általában.
Ez is elég béna shop, de van pár jó vétel. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
gingerbalm #2678 üzenetére
Itt szokott lenni néha esetleg valami akció ?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Supra Men’s Factor Low-Top Sneakers UK 8 EU 42-42,5 = 15GBP + jár.
-
hhenry
őstag
válasz
gingerbalm #2678 üzenetére
Ez történt kimostam és kijött mindkettőből
Köszi a tippet -
gingerbalm
aktív tag
pamutlaboron szokták írni, hogy minden pólót ki kell mosni, mielőtt felvennéd, mert ha nyomatos, akkor előkezelő anyaggal nyakon öntik és úgy kerül csomagolásra, de ez első mosásnál kijön. Neked milyen ez a folt? Ha nem ilyen, akkor tárgytalan a tippem.
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Rendeltem Sportdirecttől és foltosan jött meg a póló tudok vele valamit csinálni?
-
Drughi
addikt
Cropp-os akciós farmerek közül vásárolt valaki, aki meg is kapta?
Minőségre milyen?2500ft-ért nem várok sokat, de eredeti (?) árát nézve csak nem a leggagyibb.
-
petipetya
nagyúr
Nekem tavaly az USA-ban nem jutott el a postáig egy tárca (eltűnt a központi feldolgozóban), máshonnan más cucc ugyanazzal a postázási móddal szépen látszott. Egyértelmű, hogy itt nyúlták le.
Máshol sem kolbászból van a kerítés.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
gingerbalm #2667 üzenetére
Kérd vissza a pénzt szerintem. Nekem visszautalták minden akadékoskodás nélkül. Én úgy döntöttem nem rendelek, bármennyire is tetszenek a pólóik , nem áll szándékomban öltöztetni a postásokat. Sajnos ilyen országban élünk
.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #2668 üzenetére
valószínűsítem
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
gingerbalm #2667 üzenetére
drága a TN nekik, mi
-
gingerbalm
aktív tag
A qwertee hányszor hajlandó újraküldeni csomagot postai elveszés esetén? Január végén volt egy 4 eurós akciójuk 8 pólóra, a rendelés nem jött meg február végéig. Jeleztem a gondot, újraküldték. Holnap letelik az újraküldöttnek is az érkezési ideje. Bízom benne, hogy talán még befut, de benne van a pakliban, hogy ezt a nyolcas pakkot is valaki más már régen röhögve hordja. A legelső rendelésem itt volt két héten belül. Biztosítás van rajta.
-
tboj
tag
válasz
petipetya #2662 üzenetére
Nekem szokott mindkettő, bár talán a bal nekem is többször, de teljesen randomnak tűnik, hogy mikor csinálja, és fogalmam sincs mitől. Én sem látok rajta semmi elváltozást. Egyébként ezt leszámítva meg vagyok vele elégedve, napi szinten ebben jártam egész télen. Ez az egyetlen problémám vele.
-
WayneGace
őstag
A nem hasított bőrből készült sportcipőket mivel kell ápolni? Reebok, nike, adidas, lacoste, stb..
-
petipetya
nagyúr
Marhabőr bakancsot (a híres Decathlonos vadász bakancs) miként érdemes leápolni, mielőtt elteszem, hogy ne foglalja a helyet?
-
Zola007
veterán
Kellene pár edzőpóló, ami nem műszálas/lycra cucc, mert azt rühellem és viszketek tőle.
valami V-szabású cucc kellene, nem feszülős, de azért nem is pufajka méret.
Decathlonban kapni jófajtát? -
hhenry
őstag
válasz
Digitalpimp #2646 üzenetére
Oke koszi
-
-
Drughi
addikt
- Jobb esetben a címkén rajta van, sok esetben nyomással bele is préselik az igazi bőrbe a jelvényt, hogy bőrből készült.
- Szagán lehet érezni
- gyufa teszt: a műbőr azonnal zsugorodik mint a műanyag, bőr kicsit tovább bírja.
- Az igazi bőr átnedvesedik ha vizet öntesz rá, a műbőr nem
-
rushty
őstag
Honnan lehet megállapítani, hogy valami cipő, öv, kabát stb. bőr vagy műbőr?
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2628 üzenetére
néztem azt az inget 270€-ért de sokalltam a szállítást. na majd most!
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
hhenry
őstag
Sziasztok! SportDirectest rendelést ki szálllítja ki?
-
-
scream
veterán
válasz
Peterhappy #2617 üzenetére
Esetleg lehet tudni, hogy lesz még raktáron férfi polo náluk?
-
megjöttek ma a Provideo pólók, köszönöm a tippet! Kiváló minőségűek, marha jól néznek ki.
A korábbi hozzászólásokból kiindulva tudtam, hogy jófélék, de minden képzeletemet felülmúlták.
500 forintért totálisan BB volt.Az mondjuk botrányos, hogy mennyi papírhulladék (és műanyag) maradt utána...
-
petipetya
nagyúr
Megérkezett a G2 farmer bőröv - köszi a linket Lauda-nak
Illatos, bőr tapintású, hajlékony, erős, szép, vastag, bőr. A külseje fényesebb, míg a belseje matt színű, illetve mindkét oldal tapintása és illata kellemes. A csat tömör masszív fém, nem ilyen Decathlonos vacak - ez a hajtogatott lemez óraszíj és a tömör fém óraszíj közti különbséghez hasonlatos. Az adatlapján minden infó megtalálható, csakis ajánlani tudom a boltot.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
motoflug #2606 üzenetére
A visszaküldésnek nincs költsége. Nekem egy 22 eurós Puma cipő rendelésem volt, elég ortopéd érzést keltett a talpa belül, köszöntem szépen, próba után nem kértem. Hétfőn érkezett, már aznap jeleztem a Yoox oldalán a visszaküldési szándékot. Aztán azt hittem, hogy a futár majd jön magától, eltelt a kedd, semmi.
Jobban utánaolvastam és azt a vevőnek kell megrendelni. Szóval szerda reggel az első dolgom volt, hogy megrendeltem az UPS-futárt telefonon, kérte a dobozban található visszárucímkén lévő trackingszámot. Aztán azt a címkét ráragasztottam a csomagra, és még aznap, szerda délben el is vitte a cuccot, az UPS oldalán láttam, hogy pénteken délután kézbesítették. Az előző percekben pedig megkaptam az e-mailt, hogy visszaküldés elfogadva, teljes visszatérítés folyamatban. Tőlük is jött értesítő meg a paypaltól is. Azért ez baromi gyors ügyintézés.
-
Czimby
addikt
válasz
#92006144 #2611 üzenetére
Az jó
Nekem is ugyanilyen van, a bőr tényleg ráncos egy kicsit a nagyobb bajom, hogy ez valami yetire készült akinek iszonyat hosszúkás de keskeny lába van, vagy gondoltak azokra akik nem szoktak körmöt nyírni.
Mert szélességben éppencsak jó hosszba meg 1.5 újnyi marad a végén és a cipő kivülről nézve is aránytlanul hosszúkás. (A termékfotókon pedig nem tűnik annak) Szerintem megy a Jófogásra, hátha valakinek pont jó lesz.Maradok én is a bevállt márkáknál, ez volt az első és utolsó pumám.
A vicc, hogy direkt elmentem egy hasonlót felpróbáltam a közelben de az kisebb(alacsonyabb szintű) modell volt mondom ez attól csak jobb lesz, hát tévedtem...
Inkább veszek 3-4x áron cipőt de az maximálisan tetszen és kényelmes legyen, mint egy ilyen ami úgyahogy tetszik meg némi szenvedés árán hordható is lenne.
Csak, hát ugye a spórolás, de rájöttem itt pont nem érdemes.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Supra Men’s Factor Low-Top Sneakers UK 7.5 méret, 19GBP +járk. (máshol 20-30k)
sz. UK 8 van 23 pénzért.
-
törölt tag
Ezt próbáltam ma fel (másik szín és méret), egy kisebb kínzással felért. Tippre kell egy kis idő, hogy a lábam törje be a cipőt vagy fordítva
Egy kicsit felidézte a gyerekkorom, amikor fém lúdtalpbetéttel kínoztak.
Amúgy a webshop méret és szín kínálatát vizsgálva biztosan kifutó szériás lesz, a ráncos "bőr" is erre utalhatott, bár ilyet még nem láttam. -
csatacsita
tag
Nekem is megjött egy szürke 43as geox cipőm a yoox.com-ról.
-
törölt tag
A múltkor linkelt puma akció keretében vettem két cipőt, amik ma megérkeztek.
Ennyire kényelmetlen és gagyi műbőr hatású ráncos cipőt még nem láttam. Nem vártam csodát, negyedáron volt a kinézett krokodilos pipellőzöh képest, de legalább varrott a talpa.
Szóval köszönöm a tippet, egy próbát mindenképpen megért, de inkább kivárok valami értelmes akciót a már bevált márká(k)ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Motoros topic
- Lexus, Toyota topik
- Elden Ring
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Teljesen hibátlan, karcmentes Iphone 6s 64gb
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest