Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Soulfly842 #28099 üzenetére
Igazigaz
-
margithid
veterán
Amúgy ha visszakuldok egyet akkor elveszik a kedvezmény?
-
mert_csokis
senior tag
válasz
pingu22 #28092 üzenetére
Sajnos ők is elk*rvultak, és beálltak a sorba ezekkel a műanyag szarokkal.
De azért többségében még bőrből készülnek ezek a cipők. A hivatalos oldalt csak azért linkeltem, hogy lásd a jelenlegi kínálatot.
De sok webshop még forgalmazhat régebbi, raktáron maradt típusokat. Nem úszod meg a keresést.
Ha most néznék Stan-t, szerintem a Lux sorozatból válogatnék. Képek alapján is jobb minőségű bőrből készülnek, mint az "alap" változatok.
Ez például elég finom darabnak tűnik.
Illetve, ha tudod a méreted, rá lehet próbálni a GOAT-ra is. Topik összefoglalóban egy rakás ismert magyar webshop. Szinte mindegyik forgalmazza. Vagy akár eBay, Vinted.
Nekem a CQ2871 modell van meg. Vigyázok is rá, mint a hímes tojásra. Az biztos, hogy ilyen minőségű bőrből nem fog készülni több Stan Smith. -
pingu22
tag
válasz
mert_csokis #28091 üzenetére
Köszönöm, bajban vagyok ha már tényleg csak ezek modellek a valódi bőrből készültek.
Lényegében ezt az eredetit keresném, de ez az előre besárgított talp borzasztó.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
pingu22 #28090 üzenetére
Itt a jelenlegi kínálat. Ez már a valódi bőrre szűkített keresés. Aztán modellszám alapján már tudsz keresni, akár itthoni webshopoknál is. Illetve, ha biztos vagy a méretedben, akkor everysize-on is nézelődhetsz.
A Stan az egyik legkedveltebb adidas modell a Superstar mellett. Van választék bőven. -
pingu22
tag
Lehet még kapni valahol normális bőrből készült Stan Smith-t, vagy már csak ez primegreen-es szintetikus bőr létezik?
-
Sungoo
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #28088 üzenetére
Ezt nem néztem bocs, csak az e-mailból másoltam ki.
-
Sungoo
addikt
About You 10%
A95F69F0 -
Xtomi
tag
Ugyanitt Bestsecret 10%-os kupont keresek
-
Xtomi
tag
Meg mivel most elvileg akció van az aboutyoun ("elvileg" mert semmit nem láttam) a CS kiütné az EXTRA kupont
-
Lackki
őstag
válasz
werszomjas #28082 üzenetére
nincs már CS kupon, azért
-
werszomjas
addikt
AboutYou-hzo van most valami kupon?
CS-sek voltak itt régen megosztva, de már azokat sem látom. -
Xtomi
tag
Mit gondoltok a Premier outletben leszek nagy leárazások két ünnep között?
-
krono.
tag
Valaki ért a Nike cipő méretezéshez?
Nőiben le van árazva az Airmax 97, férfiben persze 200 euró... Azonban a nőiből is bőven van 40+ méret, ha abból rendelem a méretem (+ 0.5 méret, ahogy az oldal írja), akkor a rendes férfi méretet kapom? Van esetleg valami más különbség köztük (női cipőknél sokszor vastagabb talp szokott lenni, vagy hasonló, én nem láttam erre utaló nyomot)?
-
potyi23
senior tag
válasz
mert_csokis #28071 üzenetére
koszonom, megnezem a linkelt oldalakat.Nike Free Run 5.0 - neztem par napja azt is,ha nem talalok mast ,akkor bevallalom azt. Sajnos a Goat,es a StockX - oldalakon van a keresett cipom,de nem keves falárral
.Koszonom fiuk, a napkban korbenezek ,es dontok..
-
mert_csokis
senior tag
válasz
potyi23 #28069 üzenetére
Szia! Ezt a modellt már csak ún. resell oldalakon találod meg, természetesen felárral.
GOAT és StockX például.
Ha csak hétköznapi cipőnek használtad, akkor tudom ajánlani az adidas PW Tennis HU-t.
Baromi kényelmes, súlya semmi. Hasonló feeling szerintem. Az alapára nem túl baráti, de akciózzák néha. Utoljára az About You-ról lehetett behúzni egész jó áron.
Szerintem másnak is van itt a topikban, nem csak nekem.
A fűző csak dísz, valós funkciója nincs, így ki is veheted. Egyébként elképesztően letisztult darab.
Illetve a márkánál maradva, az Ultraboost modellből is létezik belebújós, fűző nélküli variáns.
Primeknit, flyknit, knit és laceless szavakra keresve is tudod szélesíteni a látóköröd.
Nike Free Run 5.0 esetleg? Hátha... -
potyi23
senior tag
Sziasztok. Pár éve vettem ezt a nike cipot,
amivel rettenetesen meg voltam elégedve.De sajnos,az évek és a rettenetes sok KM megtette hatását. Szeretnék segitséget kérni,hogy hol a fenébe tudnak hasonlo cipot venni.Mar régebben irtam a Nike supportnak is,de nem sok eselyt adtak h ujra forgalomba lesz ez a fajta cipo. Mindenkepp fő szepmont,h nagyon alacsony legyen,és fűző nelkuli.. létezik ilyen meg a piacon ? en nem találtam semilyen márkábol
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Mercutio_ #28067 üzenetére
A gyári oldal bőrnek mondja. Aztán, ki tudja.
Ha nincs bizodalmad benne, de tetszik a fazon és a stílus, akkor nézz rá a Reebok Club C sorozatára. Vagy ott az adidas Continental 80 és a Forum Low. Vagy egy Stan Smith mondjuk.
Ezeket is elég sűrűn akciózzák idehaza. Hátha tetszik valamelyik. -
Mercutio_
félisten
válasz
mert_csokis #28065 üzenetére
OK, így már értem, nem vagyok otthon a sneaker-ekben (se)
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Mercutio_ #28062 üzenetére
Igen, tudom...
De ezen a szinten ne keress észszerűséget. A gyártó talán legikonikusabb (utcai) cipője, ami bő 30 éve van a piacon.
Azért, amiért egy Air Max 1-es is 150-160 euró, vagy egy Jordan 1 High mondjuk 180 euró.
De tudjuk, hogy az adidas-nál is vastagon fog a ceruza, ha komolyabb típusokról van szó.
Ezen a szinten nem beszélhetünk jó ár-érték arányról. Ez másról szól.
Nagyjából egyébként követem ezt a piacot, és az utóbbi években egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mértékben történt áremelés a gyártóknál.
Az, hogy a pénzünk vásárlóértéke a béka segge alatt van, az infláció az egekben, és mellé ugye a 400 forint környékén tanyázó euró árfolyam, arról nem a gyártók tehetnek.
De visszatérve a linkelt cipőre, már kézbe véve is érződik, hogy nagyon más liga, mint egy belépő kategóriás, mondjuk Deichmann által forgalmazott Nike.
Több Gel-Lyte 3-asom is van, és a legkényelmesebb cipőim egyike. A japók értik a dolgukat. Nem véletlen vannak élvonalban a futócipők tekintetében is.
A linkelt áron az a cipő egész egyszerűen must have vétel. -
Mercutio_
félisten
válasz
mert_csokis #28051 üzenetére
Mi kerül ezen a csukán 30-40k-ba?
-
seven7
aktív tag
válasz
mert_csokis #28051 üzenetére
Köszi, vettem is
-
robag93
aktív tag
Itt volt 1-2 tag megrögzött Gore-Tex hívő. Egy kis érdekesség a tudatosabb vásárlásokhoz.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
tököscsávó #28052 üzenetére
Nem ez volt a nyitó ára. Nyilván azért adják most ennyiért, hogy kiszórják a megmaradt kis méreteket.
Amúgy hasonló a méretezése a Nike-hoz. Ha az általános méreted a pipásból mondjuk 42-es, akkor ebből is tökéletes lesz a 42. A belső talphosszuk is ugyanakkora.
A trükkös nyelv se tévesszen meg, nagyon kényelmes lépő. De tény, hogy kicsit szűkösebb fazon... -
mert_csokis
senior tag
Elég komoly akció a Gel-Lyte 3-asra, csajoknak.
BS link -
Zamasun
aktív tag
válasz
tököscsávó #28049 üzenetére
Én még nem csinaltam belőlük, de szerintem nem tudod átkuldeni más címre.
-
válasz
Lackki #28040 üzenetére
Itt nem a teljes rendelést küldöd vissza. Én nem szoktam ebből rendszert csinálni, viszont előfordult, hogy rendeltem két pólót, amit ingyen szállítottak ki. Az egyik nem lett jó, ingyen visszaviszik és visszakaptam az árát. Emiatt szállítási költséget nem fizettem semennyit, pedig önmagában egyik póló sem érte volna el a limitet.
-
Lackki
őstag
Aztán majd megy a ban, mint a múltkori kollégának, aki 80 ruhából 79et visszaküldött
-
Nézőpont kérdése.
Ez szemétség?
Szerintem igen, mert már a 15 ezer forint is magas volt. About you érdekes módon 6 ezer forintos limittel is köszöni szépen jól van.
Szerintem inkább az, amit írtál. “fölé ugorjon, majd azt visszaküldöd”
Rossz lett a méret.
------------------------------------------------------------------------
Ezt csak offként:
Érdekes webáruházak lehettek, ha olyan hulladék a rendszerük, hogy ezt meg lehetett csinálni.
-
Lackki
őstag
BS szépen kitolta az ingyenes szállításhoz szükséges limitet... 19.500ft elég fákjú szint már
-
margithid
veterán
BS-ről rendelt már valaki futópólót és futófelsőt?
5-6-7k körül vannak.
Decában is kb ennyi.
Ahhoz képest ezek jobb/rosszabb minőségűek? -
almafa42
aktív tag
válasz
fpatrik17 #28029 üzenetére
Ne is mondd, én iszonyat megszívtam. Rendeltem vagy 20 tételt, erre megflagelték a tranzakciót és minden kérdés nélkül visszautalták a pénzt. Utána miután reklamáltam beazonosítottak és felajánlották, hogy rendeljek újra, persze ők is tudták hogy akkor már nem volt akció. Menjenek a búsba....
-
fpatrik17
senior tag
válasz
almafa42 #27799 üzenetére
Megjött a rendelés, hála Istennek még Karácsony előtt. Mit mondjak, örök hála! 10/10 minőségű cuccok, ha lesz megint ekkora sale, tuti rendelek magamnak is egy zsák ruhát innét. Made In Portugal, talán a régi Superdry pólóimtól is jöbb minőség.
Amúgy unokatesómnak rendeltem pulcsit, polókat. Remélem sikerült eltalálnom a méretét. Szerintem ríva fakad az örömtől, ha jó lesz (óriási fan, mennek jövőre Katowice-be is).
Lehet tudni amúgy itt milyen sűrűn van ekkora sale? Ja, és köszi mégegyszer!
-
Xtomi
tag
Ezek a hosszú ujjú 3-mas csomagolású pólók a Zalandón nagyon gagyik? 7350 Ft/3db
-
lorcsi
veterán
válasz
scott_free #28013 üzenetére
Ezt a HH-t a 9,5€-ert ide is szallitjak ?
semmibextra kts nincs felette ? -
scott_free
senior tag
válasz
margithid #28016 üzenetére
Szerintem valós a méretezése, nem éreztem nagyobbnak, amiket vettem (egy Forester-em és egy Switchback-em van tőlük), szóval nem vennék kisebbet.
Customers say the fit is 'True to size' -
margithid
veterán
válasz
scott_free #28013 üzenetére
Ez is jó, kár volt linkelned, mert tetszik és lehet megveszem
Csak ahogy látom ez nem vízálló, ugye? -
Zeki
nagyúr
Asszony sajnos ráért munkaidőben és rendelt ruhát magának az ivet.hu-ról.
Naná hogy nem csak a minőség gáz, de a szabása is.
A visszaküldés címe szerencsére nem közvetlen Bulgária, hanem
Címzett: IVET.hu DPD Mixpakk
Cím: Budapest, 1116
Barázda u. 42.
Ide most hogy a legolcsóbb visszaküldeni ruhát? -
scott_free
senior tag
válasz
margithid #28011 üzenetére
Oké, bár ezek többnyire csak egy-egy méretre és színre vannak.
De hogy legyen aktuális is:
Helly Hansen Cascade Low Ht férfi túracipő 52€ (+9,5€ HU szállítás)
méretek: 40.5, 42.5, 43, 44, 46, 46.5 (más méretekben és színben drágább, de végig kell kattintgatni, hogy kiderüljön) -
-
margithid
veterán
válasz
scott_free #28010 üzenetére
Legközelebb beírhatod ide is
-
margithid
veterán
válasz
scott_free #28008 üzenetére
Ezeket én is venném ennyiért.
Random szoktad csak nézegetni, vagy van valami értesítő? -
scott_free
senior tag
válasz
robag93 #27999 üzenetére
Szia,
nekem több Jack Wolfskin cipőm is van, meg vagyok elégedve velük.
A német amazonról szoktam rendelni, ha van akciós. Ez teljesen random, néha egy-egy méret ára jóval alacsonyabb. Pl. most ősszel rendeltem Rebellion-t 45€-ért (sajnos kicsi lett - fél számmal kisebb volt csak akcióban -, így visszaküldtem), év elején meg Force Striker-t 40€-ért (ez viszont teljesen jó). A Texapore jelölés a vízálló náluk.Hányas lábad van?
-
-B-
senior tag
Köszi a válaszokat. Írok a foxpostnak.
-
-B-
senior tag
Valaki küldött már vissza a H&M-nek csomagot foxpost automatán keresztül? Mennyi időt vesz ez igénybe? Múlt héten küldtem vissza egy csomagot.
Létezik, hogy 1,5 hete a raktárban áll a csomag?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Harman Kardon AVR 171S
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W