Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
-
-
falikep
csendes tag
-
Nézőpont kérdése.
Ez szemétség?
Szerintem igen, mert már a 15 ezer forint is magas volt. About you érdekes módon 6 ezer forintos limittel is köszöni szépen jól van.
Szerintem inkább az, amit írtál. “fölé ugorjon, majd azt visszaküldöd”
Rossz lett a méret.
------------------------------------------------------------------------
Ezt csak offként:
Érdekes webáruházak lehettek, ha olyan hulladék a rendszerük, hogy ezt meg lehetett csinálni.
-
LógaGéza
veterán
Megérkeztek tegnapelőtt, végül a 43-as lett jó, szóval megéri egy fél számmal nagyobbat rendelni. Eddig egy napot hordtam, az elején kicsit szorított, de a végére beállt annyira, hogy szinte nem is érzem, hogy rajtam van. Tavaszi/őszi rohangálósnak vettem, arra tökéletes lesz.
-
gergo5991
őstag
jol neznek ki ezek a regattak de tescoban aruljak es ez sokat elarul a minosegerol.. mikor egy regatta vizallo tura dzsekiert elkernek a tescoban 150 eurot a hideg kiraz.. amit a boltokban akcioban latsz azt oszd el kettovel es kb annyit er szerintem ar-ertek aranyban a regatta
ennyi penzert van mar columbia is
-
elder troll
őstag
Nekem az akciós CMP nagyon bevált rollerezni, már késő este kezd olyan hideg lenni, hogy ne legyen túl meleg. Viszonylag vékony, de nagyon jól szigetel.
-
Ezt vettem: [link] elvileg vízálló, outdoor minősítése van. Anyaga és a zippzár szerint az. Van még szürkésben náluk: [link] Kellemes, vastagabb anyag. Van egy CMP és egy Superdry softshell dzsekim (mindkettő vízálló egyébként és ugyanilyen anyag), azoknál vastagabb bélés van betéve a hátrészre, érzetre is melegebb. Ezért tartottam meg.
Amit linkeltél arra csak szélállóság van feltüntetve.
Regattát megnéznék a Tesco-ban. Ott legalább lehet próbálni és általában le vannak árazva.
-
Canadian Peak dzsekiket nézd meg a BS-en. Onnan vettem 3 hete jó áron vastagabb softshell-t, csak az már nincs. Viszont még sokféle le van árazva.
Sajnos a márkánál sok a túlfeliratozott cucc, de nekem sikerült kifogni egyet, amin csak egy kicsi Canadian Peak Platinum felirat van és egy kicsi zászló a kar részen, szóval nem reménytelen.
-
rbalint88
addikt
Ezt a kabatot tudom nagyon ajanlani: [link]
Szellozik, 5 fokig eleg ala egy polo, vizallo (egyedul a mandzsettatol tud azni, az felszivja a vizet), tenyleg minosegi holmi. Ezt tukrozi az ara is, de ha lesz megint kuponja a kolleganak, akkor veszek egyet megint, sajnos az elozot egy szezon utan sikerult kukazni, mert a rollerrel perecelest ez se birja
Ha valakinek van otlete, hogy ilyen technikai anyagot hogy/hol lehet javittatni, az ne tartsa magaban -
-
rbalint88
addikt
Ez annyiban az elado hibaja, hogy nem ellenorzik eleg alaposan beerkezeskor a visszakuldott arukat. Nyilvan nem ok koptatjak meg es szorozik ossze a ruhat… Nekem is van kutyam, nyilvan nem a fekhelyeben meghemperegve probalom a ruhat, meg at is nezem, de egy-egy kutyaszor maradhat rajta. Mint ahogy emberszor es haj is, ha csak nem egy meztelencsiga reinkarnacioja az ember
-
MaddeNNNN
őstag
-
-
AIex
tag
Ami még eszembe jutott, munkaruha boltban érdemes a softshell kabátokat megnézni, itt kategorizálva van a vizállóság is, szerintem nagyjából mindegyik szélálló, ahol 3 rétegü membránról irnak, de a picit drágábbaknál ki is emelik.
BS-rel az a baj, hogy elég általános a termékek leirása, szóval alapvetően a túra / sport cuccok között nézelődnék, méret szerint keresve, ár szerint növekvő sorrendbe rendezve, és ha találtált olyat, ami tetszik, akkor jobban utána kellene nézni, pontosan mit is tud.
-
mert_csokis
senior tag
Arra nem kötelezhet, hogy a másikat meg is tartsd. Nyilván azt az összeget kapod vissza, ami a számlán szerepel. Az lett könyvelve, annyit fizettél érte.
Pontosan tudják, hogy ezt ki fogod használni. Sőt, ezért vannak kitalálva ezek a kampányok. Ilyenkor jóval többet költenek az emberek, mint egyébként.
Zseniális marketing... -
mert_csokis
senior tag
És ha az olcsóbb lesz a jó méret?
Ezt nem igazán értem. Ez a cél, nem?Le van már pusztítva a készlet. Egy ideje megy az akció.
Hét elején még "csak" -30% volt, az 50%-os engedményt nemrég durrantották el.
Gondolom úgy van időzítve, hogy a hétvégével kifut a dolog.
Szerintem most olyan mennyiségű rendelés érkezik be hozzájuk a héten, mint máskor egy hónap alatt.Én ebből zsákoltam be (mindkét színből), mert ezt már ismertem előtte.
A teljes árát nem éri, viszont 7.490-ért röhejesen jó vétel szerintem.
Apám ezt vette magának, Anyám meg egy rakás szandált és bokacsizmát ilyen 5-6e forintokért.
Van miből válogatni... -
mert_csokis
senior tag
adidas Pharrell Williams Tennis HU a becsületes neve, és sokadik generációjánál tart.
Anno mikor megjelent, a Yeezy Boost és NMD mellett nem jutott neki túl nagy publicitás. Sokan nem is tudják, hogy létezik ez a modell, pedig tökéletes nyári lépő.
Elegáns, végtelenül letisztult és sallangmentes, és baromi kényelmes.
Amit linkeltem, az még talán 2018-as modell. Sajnos azokat már csak jócskán felárazva, resell oldalakon lehet megvenni.
Viszont a jelenlegi modellek is szépek szerintem. Kicsit változott az anyag. Rugalmasabb talán, viszont a felülete ellenállóbb lett, a koszt is kevésbé gyűjti. És krémszínű, ami még elegánsabbá teszi.
Nekem a tiszta fehér, első generációs modell (2018) négy nyarat bírt, mielőtt nyugdíjaztam. Akkor is csak azért, mert olyan szinten "beleette" a gyűrődésekbe magát a kosz és por, hogy már igénytelen lett volna utcára hordani. Kiszedni sem tudtam belőle.
Az anyaga viszont 4 év után is makulátlan. -
Mercutio_
félisten
BestSecret-en vannak már 9-11k-ért egész pofás Olymp ingek
-
Liso
csendes tag
Egy kis plusz infó hátha segít valakinek:
Egyszerű galléros pólók után keresgéltem én is (otthoni kertészkedős/autómosós célra). Végül a legkedvezőbben a Kik-ben tudtam vásárolni 1800ft/db áron ( kör nyakú pólók 1200ft/db). Természetesen nem csúcs minőség, de a leírt célokra tökéletesen megfelel. -
SOAD19
addikt
Ecipo/Modivo pároson van fent, de csak 40, ill. 46-os méretben: [link] Egy 40-est berendeltem, aztán majd meglátom, hogy élőben fog-e tetszeni. A kosaramban volt már egy ideje, és kaptam valamelyik nap egy mailt a Modivotól, amiben egy 5%-os kupont adtak, csak vegyem már meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest