Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
válasz
MittuDomain_ #2251 üzenetére
Egy barna 44-es kicsi lett nekem ha gondolod.
-
Valódi bőr öveket hol érdemes vásárolni neten?
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
válasz
Axe Miskolc #2267 üzenetére
Köszi megnézem.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
grizlisandor #2282 üzenetére
Postásoknak többet nem rendelek
.
-
Azie
őstag
válasz
grizlisandor #2282 üzenetére
igen, bf után 2 héttel asszem. kb ez az egyetlen akció, amit érdemes náluk tolni
illetve még van az 50%os, ami nem random.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Mr.Csizmás #2281 üzenetére
WestEnd H&M-ben téli pufidzseki 4,5k, vékonyabb és vastagabb pulcsik 2,5-4k
-
Zeki
nagyúr
Az van, hogy nálunk hülyék a kereskedők.
Már jött a hideg, de MÉG NINCS téli ruha. Még hideg van, de MÁR NINCS téli ruha.
Még hideg van, de már minden boltban virágföldet árulnak, miközben se útszóró só, se egyéb jég/síkosság mentesítő. Mert az már elfogyott.
Oké, persze sok bolt keze kötve, mert amit küld a külföldi vezetés, azt kell árulni. A magyar meg le van szrva. Ha jut neki a sor végén, akkor kaphat. -
ph2012
senior tag
Végigjártam a Tescot, Auchant, Vögelét, C&A-t, és nem találtam normális pulcsit, télikabátot, sálat, kesztyűt.
-
csanady97
tag
Sziasztok!
[F1 Store]-ról rendelt esetleg már valaki? Kinéztem egy Softshell "kabátot", de nem találok róla semmi infót sőt rendes képet sem, hogy milyen vastag.
Esetleg egyéb vélemény a boltról? -
storm3
senior tag
Engelbert Strauss munkasgatyat vennek, nincs itthon valami outlet vagy bolt ami arulja az eredeti arnal kevesebbert?
-
WayneGace
őstag
Szerintem nagyon átestek a ló túl oldalára. Slim fit, ahogy én látom azokon áll jól igazán, akik a tipikus V alakú, széles váll, keskeny derék testalkatúak. Az mióta nem férfias?
-
El Gringo
senior tag
Sziasztok!
Premier Outlet - Olympban van most valami akció, nem volt esetleg mostanában valaki? Vasalásmentes, fehér Olymp ing a cél. Feleslegesen nem mennék
Esetleg van valahol olcsóbban Pesten, mint a megszokott 17-20k?
-
Zeki
nagyúr
válasz
grizlisandor #2264 üzenetére
Olyan ez, mint anno egy helyi étteremben a menü, hogy mikor megkaptam az ételesben, csak néztem, hogy itt férfiembernek nincs menü, csak titkárnőknek?
-
sepsi0
őstag
válasz
petipetya #2260 üzenetére
Ne írj ilyet, mert megint regsztrál itt valaki aztán jól leolt.
Lehet, hogy ez langyi, de szépfiús.
Mi meg kövér, rothadtfogú, igénytelen a kinézetükre írígy, migránsok által kiröhögött zsíros húskupacok vagyunk.
Olyanok akikre már nem érdemes ruhát gyártani.
Ja és mindig voltak ilyen irányvonalak és ez a normális.
Amit kifelejtettem, rajtunk röhög az egész világ, mert nem veszünk a havi fizetésünkért ilyen divatos, szépfiús ruhákat, nem adunk magunkra...Úgyhogy kérlek válogasd meg a szavaid.
-
Mercutio_
félisten
Mangó akciós cuccok.
-
kcsa
veterán
válasz
MittuDomain_ #2253 üzenetére
Na jó, de nekem tényleg 46-os a lábam
-
kcsa
veterán
válasz
MittuDomain_ #2251 üzenetére
995-ért megveszem a 46-ost
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Remélem itt elfér, Cropp-os 46os magasszárú fekete cipőt 1el kisebbre cserélnék. Nem érdekes a szín, sem a típus, ha valakinek kicsi lett a 45ös, legyen bakancs vagy cipő, barna vagy fekete, keressen meg pm pls.
-
123xyz
aktív tag
válasz
petipetya #2248 üzenetére
Nekem jelenleg is Nakuru van, 1 és negyed éve. Nem túrázni szoktam benne, hanem mindennapos használatban van, egyelőre semmi baja
De tényleg, ahogy előttem is írták, ez a Decathlon saját márkája, 2 év garancia van rá, szóval egy próbát simán megér, ha kényelmes. Amennyiben pedig a 2 év alatt bármi baja lesz (mondjuk válik el a talpa), akkor visszaadják az árát.
-
petipetya
nagyúr
A Newfeel márkát ismeritek, van vele tapasztalat? Ma munka után átvettem a tavaszi zoknimat, és benéztem a Decathlonba, mert a honlapon felfigyeltem a Newfeel Nakuru Confort-ra (elírták a comfort-ot?). Nem értem ezt a cipőt, mert a 41-es méretnél 26 cm belső talphosszt írtak, de a próbalépések alapján nagyobb annál, plusz a betétet kivéve ugyanúgy 27 cm, mint a 42-es méretű vadászbakancsé. A 40-es meg olyan fura volt már, nem kicsi csak nem éreztem komfortosnak.
A Newfeel HW 540 gyaloglócipő nagyon kényelmes volt a 41-es méretben, mintha egyenesen a lábamra gyártották volna. Viszont ez olyan semmilyen kinézetű, és az értékeléseknél többeknek elkopott a belső sarokrész.
A Newfeel Nakuru Novadry-t csak most láttam a honlapon, lehet ez még megérne egy próbát a lábra holnap.
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2239 üzenetére
a levisre utaltam, de ez is ua. kategória
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2237 üzenetére
fazonra gondolom a keskeny lábfejű ecsethajú kis b****k a célközönség, szóval "biztos" kényelmesek ^^
-
marsu.
senior tag
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem ennek a forumnak a témája, de ha kapnék rá választ az nagyon jó lenne.
Esetleg azt tudja valaki, ha megrendelek egy cipőt egy Sportfactory boltba, amit egy másik üzletükből vagy központi raktárból szállítanak a bolta, akkor van lehetőségem megvásárlás előtt felpróbálni az üzletben, vagy ilyenkor milyen lehetőségeim vannak?
Köszi! -
A fashiondays webáruházzal milyenek a tapasztalataitok? Eredetiek a termékek, újak stb? Farmert nézegetek itt is.
Esetleg az otto- n és ezen kívül ismertek olyan webáruházat, ahol nagy a választék és korrekt hely?
Köszönöm!
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tud/látott esetleg hazai boltban akciós női műbőr kabátot? Ilyen 10k körüli áron nagyjából.
-
petipetya
nagyúr
Még mindig cipőméret mizéria. Légyszi segítsetek abban, hogy leírjátok ezeket (privátban is jó, ha nem akarjátok nyilvánosan):
- talphossz
- EU cipőméret
- használt sportcipő vagy nyári cipő mérete és márkája
-
Azie
őstag
igen. ellenben visszavihető boltba az officeshoessal ellentétben. plusz felpróbálhatod nyilván előtte boltban, mielőtt berendeled. boltban visszafizetik, nem kell az utalásra várni.
az utolsó részt nem értem. 2019ben legyen már egy rendes kártyád, ez azért nem nagy elvárás -
Nikaré
őstag
Kérdezek a rutinosoktól
Zara rendelésem lenne, innen még nem rendeltem, most regisztráltam az oldalukra.
Amin megakadtam, hogy egy cipőt tettem kosárba és fizetésnél nem lehet kiválasztani, boltban fizetést.
Tehát előre utalok és majd csak próba után derül ki, hogy jó e?! Ok, de ez megint egy procedúra a visszautalásra. Vagy helyben visszafizeti a Zara?
A másik aggályos kérdésem. Mivel nincs MasterCard -om ezért (más típusú kártyámról) IN Card lehetőségnél beírhatok kártyaszámot és CVV kódot!! Szerintetek ezt megtegyem? -
Piftuka
veterán
válasz
xcvbxcvb #2199 üzenetére
"Milyen másik cégeket láttál ? Megírnád a nevüket esetleg ?"
Őszintén szólva nem jegyeztem meg a nevüket.
A FB-on "böngészés" közben dobta fel őket, reklámként, miután a QWERTEE adatlapját olvasgattam.
Valószínűleg Neked is feldobja a hirdetéseket, ha így teszel.
Azért, ha ismét beleakadok a reklámjukba, akkor természetesen megosztom itt.
(Annak pedig örülök, hogy visszakaptad a pénzedet!)
-
petipetya
nagyúr
Ár/érték arányban olyat érdemes választanod, ami kívül pamut, és csak belül poliészter.
Tavalyi kabátom, kívül-belül poliészter:
- vízálló (!)
- szélálló
- könnyű letakarítani egy vizes ronggyal
- meleg (felvétel után azonnal)
- nem szellőzik: metrón szó szerint rárohad az emberre
Külső munkához jó lehet, de egy magamfajta irodai dolgozónak már sok.Idei kabátom, kívül pamut, belül poliészter:
- nem vízálló, esőben cinkes, de a sűrű havazást bírta, ám meleg helyre érve azonnal le kell söpörni, nehogy beleolvadjon
- mérsékelten szélálló
- érzéssel szabad letakarítani
- meleg (felvétel után pár perces gyaloglást követően melegszik be)
- szellőzik: metrón nem izzadok bele
Eső ellen szükséges hozzá egy ernyő, a havazással nincs gond, a szél ellen pedig alá lehet öltözni. Irodába a pamut pulcsi a nyerő alatta, és a polárral sincs gond, ám a pamuttal az igazi.Mindezek mellett szerintem derékban legyen hosszú, hogy ne fázzon a veséd. Ilyenem van éppen:
-
ph2012
senior tag
Sziasztok.
A mostani műszálas téli kabátomba nagyon beleizzadok. Tudnátok ajánlani olyan téli kabátot amibe nem izzad bele az ember? -
Taci
addikt
válasz
MittuDomain_ #2203 üzenetére
Nekem "Completed" az állapot, de még nem kaptam értesítést, hogy mehetek érte. (Áruházi átvételt kértem.)
-
MittuDomain_
őstag
Helló!
Ha a Cropp-os rendelésem állapota elküldve, az ugye még nem jelenti azt, hogy mehetek is a boltba átvenni, arról kapok majd külön emailt?
Köszi!
szerk:
első rendelés innen, nincs még velük tapasztalat -
erh75
tag
válasz
promagus00 #2201 üzenetére
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Nők, nőügyek (18+)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Teljesen hibátlan, karcmentes Iphone 6s 64gb
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia