Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz Balathruin #33096 üzenetére
a 350-esét kellett sajnos temetni ey őskövület gépben feladta a harcot.
Bár tény, bőőőven megszolgálta az árát
valahogy a seasonic beles tápokat még mindig jobban szeretem mint a többit.
eddig beválltak"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
CJ4567
nagyúr
Válasszatok, melyik free2play játék legyen amiben együtt játszik a topik:
Team Fortress 2;
Planetside 2; Ez 20GB tehát Vizionnak tökéletes
League of Legends;
Quake Live;
Dota 2;
Warface.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #33092 üzenetére
Tokeletes allapotban van. Pedig mar tobb mint 10 eves....az ilyesmit szinte sohasem kellett gariztatni , pedig 10 eves technologia.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Balathruin
veterán
Végre megvan és megy a gépemben.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nahát, ez a TF2 fantasztikus, de fogalmam sincs, hogyan és merre kéne rohanni.
-
mackosajt
addikt
Hétvége!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudni kell kivenni a szabadságot!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #33086 üzenetére
+1
Ha összeszedem magam, akkor veszek valami E-series nokiát.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #33062 üzenetére
Én ennek csak örülök
Pont olvastam mielőtt leléptem melóból. A Samu a fejét kapkodja, mert csúnyán visszaestek,
az alma is bajban van a 6os hibái miatt (bár még mindig az egyik legértékesebb, és legnagyobb vagyoni tőkével bíró vállalat), az LG is megerősödött, a Sony stagnál viszont egyre jobban jönnek fel a "kínai" mobilok.
Átrendeződni látszik a mobilszektor. Kiváncsi leszek mi sül ki ebből"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
A HTC az egyik legszarabb telo ami a forgalomban van. Kollegam tortenete:
HTC ONE X+ : napi 12-14 orat birta az akku, display hiba. Gariztatta aztan eladta
HTC ONE (M7) : elment a terero...aztan soha tobbe nem jott vissza. Nehezen sikerult gariztatni, megkapja az ujat. Orom es boldogsag.....2 honapig. Amig elcseszodott az aksija, nem toltodott....2 orat sem birta tolto nelkul. Visszavitte a boltba....asztalcsapkodas, cirkusz, ciganykodas......visszakovetelte a penzt. Nehezen de a bolt (nem a HTC) visszaadta.
HTC ONE (M8) : ha hulye es fanboy...akkor az maradjon vegig. Megvette, szep jo. Par het mulva elkezdett vibralni a kijelzo. Eladta ebay-en.Most: iPhone 5s tulajdonos mar ha minden igaz 1 honapja. Tokeletesen mukodik a telefon, semmi baja.
Mondom hogy peches volt. Visszont a termelesvezeto holgynek a HTC-je 816 ha jol emlekszem..megvette. Szep, jo..igaz neki semmit sem szamit hogy HTC, iPhone vagy Nokia...telo legyen aztan kalap. Na, mukodott neki 2 honapig ...aztan egyszer csak ugy dontott hogy lekapcsolja magat. Soha tobbe nem tudta bekapcsolni.
Megoldas a problemara? Sony Z3 Compact: boldogan hasznalja.Orulok neki hogy annak idejen nem vettem HTC telefont....egyszer volt. Soha tobbe nem kell, olyan mint az Asrock alaplap
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
A havernak kellene valami jo telo, mi legyen?
iPhone6
LG G3
Sony Z3Ezekbol kellene valasztani. Ami kizart az a Samsung, HTC, Nokia (Lumia vagy barmilyen WPH)
-
MrM94
addikt
válasz BomiBoogie #33074 üzenetére
A Prok rohadtnagyon prokl es teli vannak cuccos itemekkel,te mint noob aki ujonnan bemesz eselyed sincs ellene,es rohadtul bosszanto.
CJ4567em azt mondtam,hogy te vegyel fel.Aztmondtam,hogy a csoportba vegyetek fel ha akartok
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Oké, veszlek.
Srácok, szerintem ez a TF2 nem rossz ötlet, jó kikapcsolódás lesz, főleg, ha ismerősökkel játszunk majd.
(#33075) MrM94
De én itteni arcokkal játszanék inkább, nem pro arcokkal, ééérted?Ilyen hozzáállással viszont lehet, be se veszünk.
Nem mindegy, ki akar felvenni, ő miért ne vehetne fel?
Amúgy meg én sem talállak...
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Mennyit meg lebírtok hablatyolni..
Én nemrég értem haza magyarhonból...
Engem is fellehet venni a steam hcsoportba ha gondoljatok,nick : mrm1994Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
őstag
válasz CJ4567 #33066 üzenetére
Nekem prémium a TF2, az elsők között vettem meg anno, roppantul örültem, hogy ingyenessé tették
Item ebben nem érdekel, mire értelmes cuccot craftolok belőle ami eladható, megőszülök. CSGO-val jobban lehet keresni ilyen téren, bár már ott is nehezíti a Valve a dolgotJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
CJ4567
nagyúr
www.Saings.de // MARIO KART 3 a szerver neve, de aki megvan barátként az tud rám csatlakozni.
No Sana No Life
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #33064 üzenetére
Ja, 7,9 GB a letöltés, akinek ez fontos, szóval azért nem a világ.
-
őstag
válasz BomiBoogie #33064 üzenetére
Vannak hivatalos szerverek, teli csalóval, meg vannak community szerverek, amik ugyebár közösség csinál jókedvében. 99%ban az utóbbiak jobbak, mint a Valve féle hulladék, azok is leginkább dedikált szerveren futnak, csak az adminok próbálnak törődni velük, meg normálisabb közösséget kialakítani
A hivatalos szervereken nincs admin, mindenki azt csinál amit akar, csalásfogó van, annyit ér mint zsebkendő fogamzásgátláshoz.
Van elvileg gépek elleni játékra is lehetőség (man vs machine vagy mi), így egymást segítve lehet az elején a gép ellen küzdeni, kezdőknek jó lehet.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
-
stratova
veterán
Paripának is legyen vmi jó hír a hét végére.
-
őstag
válasz ViZion #33059 üzenetére
TF2-vel olyan helyre menjetek, ahol nincs más, mert mivel ingyenes, kicsit sok a csaló, na meg a jó játékos is.
Otthoni neten összedobott szervert csak az csináljon, akinek digi-s netje van, legalább 20mbit feltöltéssel, és mellette nem tölti le a fél internetet.
UPC-nél már magas az alap ping, ADSL meg egyéb megfekszik tőle.Alapban a 27015-ös portot kell kiengedni tűzfalon, meg forwardolni a routerbe.
-
CJ4567
nagyúr
Tönkrement a fejhallgatóm
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz CJ4567 #33046 üzenetére
OK, az FEAR Combat volt, nekem nem jött be, pedig a játék szuper.
Símacsiga: 1 GB mailnek is kevés... nekem 30 GB-os van, de néha vennem kell még.
Sasss: finom angol kaja? ehh... ne már. Steak és pár marhás dolog esetleg. Meg talán halak. De hol van ott a jó toros káposzta, a hurkakóbász? Nameganokedli! tatárbifsztek? Sziki ponty halászlé?
Ne rohanjunk előre, még ki sem próbáltok, Ti meg szervertermet bérelnétek az Antarktiszon...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
őstag
Nekem van szervergépem, de úgy néz ki becsődölt a szolgáltató ahol volt Persze még nem tuti, de meló mellett nem tudtam ránézni a gépre a héten, a telefont meg nem veszik fel 4 napja, biztató
A gép illene a topikhoz, a régi 8120-asom csücsül benne.Úgy kb. 12 éve csinálok CS szervereket (meg egyéb Source alapú cuccot), így konfigba tudok segíteni.
Mondjuk ha új helyre kell vinnem a gépet akkor kimarad, egyedül fizesse a fene a net havidíjat.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #33054 üzenetére
Rendben, ha osszeall minden akkor az elso 4-5 havi anyagiakat en vallalom.
-
CJ4567
nagyúr
-
Shokkolo
addikt
Nah ennyi volt mára, kidolgoztam magam.
Megvolt a heti rendes meeting is.
kiderült h. október 1 óta a főnököm nem is az, hanem valaki tök random akit végre be is mutattak.
átszervezés, káosz és gyomorgöcs.
kell az a nyamvadt 7vége.
ha este lesz valami játék szóljatok pls. kell a stresszlevezetés."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #33053 üzenetére
Itt nézem, havi 2000 forinttól van mondjuk 10 fős szerver, szerintem ez vállalható ár érte. Meg még pár százasért Teamspeak hozzá, és meg is van oldva.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #33050 üzenetére
A szerver dolog jol hangzik. Nekem van "ures es szabad" PC ami nyitva lehet 24/7-et.
-
CJ4567
nagyúr
válasz BomiBoogie #33050 üzenetére
Veszel valamit az áruházból(TF2 áruháza) és örökre premiumod lesz.
WTF?? Feltöltöttem egy 1360x768 felbontású 60fps videót és most egyelőre csak 360p... Egyre jobb, már csak 144p Van már 480p is, ha így halad eljutok a 720p60-ig holnapra
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz BomiBoogie #33047 üzenetére
TF2-ben ha nincs premiumod akkor annyi hogy ritkábban találsz tárgyat, meg nem találhatsz fura tárgyat, és ennyi, egy hétre bérelhetsz az áruházból bármit, de ha egyszer kölcsönzöl valamit akkor azt csak az egy hét lejárta után tudod újra kikölcsönözni vagy pedig egy másikat kikölcsönözni, és achikért lehet kapni fegyvereket, minden kasztnak vannak külön achijai és sima normál achik.
Fontos: sok szerveren van 10-15 percre premium, ilyenkör istencsászár OP mód aktiválódik.
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #33043 üzenetére
Koszonom! A "finom" inglis ebed utan johet a megerdemelt kavezas...
Van egy olyan erzesem hogy jovo heten banni fogom ezt a ket laza napot.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ViZion #33045 üzenetére
Nem konkrétan mára vagy holnapra gondoltam, hanem valami olyasmire, amivel esténként el lehetne pötyögni.
Én ilyen mikrotranzakciós dolgokat nem szeretnék.
Szóval lehet, hogy a TF2 megér egy próbát.
Nekem is csak mobilnetem van.
Bár olvastam egyik nap, hogy az átlagos Telenor előfizető havonta kb. 1 giga adatforgalmat bonyolít. Akkor én nem érem meg nekik.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33041 üzenetére
Akkor TF2 marad sztem. FEAR-t toltam anno, elég fura és rövidek a meccsek. Majd eldöntitek, rám picit várni kell, amúgy is melós a hétvége.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
válasz BomiBoogie #33041 üzenetére
Valami nem nagy kéne, 3,6mb-s nettel(Megabájt nem megabit) lusta vagyok tölteni, pedig gyors
No Sana No Life
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Csak ugye az ingyeneseknél az a para, hogy a legtöbb belül fizetős...
Itt a lista, mik a legnépszerűbben Gőzön.
A TF azért elég jó helyen áll...
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #33027 üzenetére
Jóvvanna, sorry, MEA CULPA
az V-re gondoltam ,cska közben melóban is zajlik az élet és kibebahott nagy a kavarás.
Igyekszem arra koncentrálni, ha már abból kapok zsetont gamingreAmit itt olvasgatok, az legalábbegy picit "kikapcsol".
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33034 üzenetére
BF3 inkább?
Microvolts?
Sőt! Urban Terror?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33031 üzenetére
...csak mire letöltöm, karácsony lesz
-
Tomko78
őstag
Na letelt az egyhetes szolgálat , végre gép elé kerültem
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33028 üzenetére
L4D egy kaka szerintem...
Dead Island 1 meg van, riptide nincs meg, ha hozzámvágják akkor köll Majd megveszem valamikor.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
válasz BomiBoogie #33028 üzenetére
Nem tudom. Dead Island nincs meg, Team Fortress 2 ingyenes és jó is.
Payday The Heist?
Sniper Elite V2?[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ahogy néztelek benneteket, nincs egy játék sem, ami mindenkinek meglenne, tehát amit lehetne coopozni.
Mi az ötlet?
Dead Island, nem tudom, melyik rész?
Left 4 Dead 2? -
ViZion
félisten
válasz CJ4567 #33023 üzenetére
De csak 1-et lehet, nem? Akkor olyat illene, amivel a szakaszt segíted...
BomiBoogie: nálam teljesen vegyes. Ráadásul egyben kijátszom, azaz mentek és töltök... pl. rendőrség meglett lopakodósan, töltés és megcsináltam vesztegetősen is... Helyek kitakarítása után körbenézek, felfedezek, mert az is XP
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz CJ4567 #33021 üzenetére
supressive-t szoktam, vagy squad fragot. Hatékonyak. Sokan berakják a sprintet csak, kapják be.
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33017 üzenetére
Te csigusz, én bő 110 kg vagyok, oviban is 7,62-es lőszer volt a jelem... BF-ben supportként is lőszerért kiáltok FOLYAMATOSAN. Szerinted silentbe nyomtam?
RAMBO vagyok ecsém. De van kb. 10 acsi, amit mindenhogy meg kellene kapni... Leszarom, úgyis újra fogom tolni, csak a legnehezebben is túl könnyű, még úgy is, h géppityura gyúrtam, ami az elsőben is cinkes volt, nincs skuló hozzá.
-
CJ4567
nagyúr
Mi van most a Steammal hogy 118-as hiba?
Logó meg egyszerű: AMD FX-re ráírni a topik nevét és kész Persze kalocsai rózsaszín vagy piros betűvel
Most meg lasssúú a Steam.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Shokkolo
addikt
Csigusz felveszel engem is?
Szintén ugyanezzel a névvel..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33010 üzenetére
végigvittem legnehezebben, csak az 1. van meg, a first hack... dúúúva
-
CJ4567
nagyúr
válasz BomiBoogie #32997 üzenetére
Felvettelek, rakjál be a csoportba
CJ4567vertendanielWTF? vertendanielként adja ki a CJ4567-t Paydayos maszkom van.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Malibutomi #33012 üzenetére
Néha szokott amúgy furcsaságokat csinálni, legalábbis a böngészős változata, próbáld törölni a cache-t.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz BomiBoogie #32997 üzenetére
Nekem miért lengyelül hadovál a linken a steam?
-
válasz BomiBoogie #33010 üzenetére
egyszer megtaláltam a barát keresőt, most az istennek nem találom
nekem ez kínai, pedig magyar nyelvű az oldal
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33005 üzenetére
hmmm...meggondolom még. Most nézem, hogy deus ex acsik 2/3-át nem adta meg, mi a p!csáért? Nem mintha számítana.
-
válasz BomiBoogie #33000 üzenetére
Már elvileg Lacielvtars vagyok ott is
az az emailom
fel mint egy fél hordó
már a Misteri megvan de az új/másik miszeteri nincsen"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mahrenburgot kéne megkérni, fotosoppoljon egy avatárt.
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33000 üzenetére
hűljön rád a házad, csak meghívósan lehet belépni?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #32999 üzenetére
A mester mindenHUN megvan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Videós, mozgóképes topik
- Robotporszívók
- Kutya topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- OWON SPM6103 programozható laboratóriumi tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest