Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #137391 üzenetére
Igen, csak akkor egy Seggszikla 870 Extreme3 2.0 alaplapom volt.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #137367 üzenetére
Anno FX-4100-t vettem (valami ősi Athlon-gép felújítására), mert azt láttam, hogy az FX sokszálas és magonként valami 3.6 GHz volt. Aztán persze rájöttem, hogy azért ez nem jelent olyan egyszálas teljesítményt, mint az Intel (persze, nem is volt olyan drága).
Aztán váltottam i5 4570-re, aztán 4670K-ra, hogy tuningoljam (azóta se), azóta pedig semmi, mivel alig van időm használni, és a tévére streameléshez néhány casual játékra még elég erős.
Azóta csak egy házat vettem (Phanteks Enthoo Luxe tempered glass), majd ebbe építem az új gépet. Majd egyszer.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Úgy emlékszem, közös ötlet volt az FX topikban, de a Sas nyitotta meg ezt végül.
Aztán már senkinek nincs FX-e.
Szerintem én voltam az első áruló. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na mi van srácok, senkivel semmi történés?
Nem igaz, hogy mindig én kell "kihajcsam" a topikot!!! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz hackeeeee #137298 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy a legtöbb AAA cím közel sem annyira jó játékként, mint amekkora gépigényt támasztanak.
Tehát, ha mondjuk valaki kiad 200 ezer forintot gépfejlesztésre és megveszi a játékot megjelenéskor... hát szerintem annyi élményt nem kap, mintha ebből a pénzből fejlesztene egy mérsékeltet és venne mondjuk 30 másik címet.Na meg persze az Intel és a VGA-gyártók is érdekeltek abban, hogy ezeket a speceket az egekbe nyomják...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz bandi0000 #137285 üzenetére
De konzolra is van VR már, ahogy láttam, szóval az is kérdés, hogy nem jobb-e (tartósabb-e), mint a PC.
Nyilván ezen a piacon nem a tartósságot nézed, de úgy értem, hogy veszel egy konzolt és hozzá a VR cuccokat, akkor az adott konzolgeneráció élettartamáig megjelenő címeket biztosan tudod játszani, és ez mondjuk 6-7 évet jelent.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #137273 üzenetére
Szerintem ne építsd le, mert még évekig el tudsz játszani vele, csak vegyél simán egy konzolt, és akkor majd úgyis áttevődik arra a game tevékenység.
Ha eladod az alkarészeket használtan és veszel új alkatrészekből egy rosszabb gépet, annak szerintem nincs sok értelme.
Nekem sincs nagyon időm játszani, de volt már, hogy emiatt hirtelen felindulásból eladtam a gépet, aztán meg vehettem meg megint...
Én is gondolkozom, hogy kéne egy konzol, úgyis már annyira filthy casual vagyok, csak még a VR is vonz kicsit (tudom, hogy gagyi, de azért egyre több élvezető cím van, nyilván abszolút casual vonalon, de kevés idővel az a cél).
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Gyerekek, ez a topik semmit nem változott, pedig évekkel ezelőtt jártam itt.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz norbert1998 #51267 üzenetére
Értem.
Mármint verdára spórolni, vagy verdára költeni? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz norbert1998 #51264 üzenetére
Az SSD-ből sokkal többet éreznél, miért nem azzal kezded?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én anno hóban vizsgáztam, se gyorsan nem lehetett menni, se a parkolóhelyek felfestését nem lehetett látni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Windows 10-et próbálta már valaki PC-re? Használható, vagy még felejtős?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #51034 üzenetére
Emberek csak en vagyok ilyen hulye hogy orul hogy kifogta a Norton security akciot (1 user, 10 devices) ..16.000 HUF-ert? Mindenki hulyenek nez, mivel ok par evek ota nem adnak penzt ilyesmire...
Tenyleg, es most komolyan kerdezem...van ingyenes, jo es hasznalhato alternativa? De megbizhato kell, mivel rengeteg dolgok vasarolok online, szamlakat fizetek, banki atutalas, stb.Nekem is Nortonom volt, hétfőn járt le.
Nézegettem, mit hogyan lehetne, de az ingyenesek nem az igaziak (plusz egy felesleges program), viszont azt írják, a Windows Defender (ami beépített) is megteszi, amit kell.
Tudom, persze, "winfos", meg hasonlók, de azért már nem olyan gagyi ez sem szerintem.
Én is mindenfélét intézek a gépen, neten, eddig nem volt gondom.
Egy jó jelszógeneráló program (pl. KeePass) kb. még többet is ér.Amúgy üdv ismét mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Lacielvtárs #38512 üzenetére
Jaja, már a design is már, csak a név maradt meg.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Lacielvtárs #38268 üzenetére
Miért, neked 970-ed van?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz DiszNóÓl #38246 üzenetére
Köszi, megkérdezem ott is.
Mármint a sima MSI, a kétventis?
Meg kell méregessem, most egy MSI 760 HAWK-om van, ez is elég hosszú (264 mm), de ki van centizve, szóval ennél nagyobb már tényleg nem lenne jó.
Az 970-es MSI is már 269 mm.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Balathruin #37738 üzenetére
Örülnek a bankok, hogy mindenki kivesz az ATM-ből, számolhatnak jó kis tranzakciós adót.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mikulássapis villámjáték, ha van kedvetek.
Én is becsomagolódtam közben.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #33680 üzenetére
ViZion, halló!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ViZion #33652 üzenetére
Nem rossz az Epidemic, de még elég repetitív, ráadásul, ha kijön a végleges, úgyis lesz wipe és mindenki kezdheti elölről.
Játékon belül hogy tudok meghívni amúgy barátot? Nem találtam tegnap.
Az normális, hogy a jelenlegi fegyvereim már rég kimaxolódtak, új meg nincsen? Mert ugye hiába vagyok 13-as szintű, a Workbench csigalassan fejlődik, még mindig csak 2-es.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Balathruin #33619 üzenetére
Lehet kapni bétakulcsot, akár itt a topikban is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Balathruin #33617 üzenetére
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz #81556480 #33385 üzenetére
És jobban fizet, mint egy "mezei" vagyonőr?
Nálunk eléggé nincsenek rendben a dolgok sajnos.Lásd pl. ezt a cikket.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #33309 üzenetére
Jo reggelt! Ujabb nehez nap....kint 2 fok. Didergek, kicsit megvagyok fazva. Milyen jo annak akinek az apja/nagyapja, stb csinalt egy bomba uzletet es 4-5 generacion atal nem kell dolgozni........(ezek csak hulye regeli gondolatok ha nem alszom ki magam rendesen)
Ne hergeld magad, gondolj arra, mennyivel rosszabb helyzetben is lehetnél, kb. a világ 80%-a rosszabbul áll, mint itt a topikban bárki, csak mi ezt fel sem fogjuk!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Balathruin #33287 üzenetére
Örülj a konnektornak, a legtöbb vonaton az is alig van, és az is csak rosszul elérhető helyen (nem ér oda a vezeték).
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ViZion #33275 üzenetére
Na, látod, te is játszol vele, pedig lehurrogtad.
Még csak 5-ös szintű vagyok, az Infection level 1-es volt.
Persze, mi is hullottunk, főleg az utolsó bossnál, főleg, hogy én support karakter vagyok, bár a gyógyítása szerintem indokolatlanul gyenge, dehát akárhányszor újjá lehet éledni, a boss HP-ja pedig nem töltődik vissza.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #33272 üzenetére
Azért még ide beírni volt időd.
Más:
lehet, hogy van, amiért pénzt kérnek, de nem muszáj fizetni, szerintem ez anélkül is elég buli, Dead Island: Epidemic.Ezek a tegnapi screenshotjaim.
Szerintem próbáljátok ki.
Ráadásul most ingyenesen hozzá lehet jutni.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Dead Island: Epidemic, valakinek?
Ez zombis is, coop is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nahát, ez a TF2 fantasztikus, de fogalmam sincs, hogyan és merre kéne rohanni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Oké, veszlek.
Srácok, szerintem ez a TF2 nem rossz ötlet, jó kikapcsolódás lesz, főleg, ha ismerősökkel játszunk majd.
(#33075) MrM94
De én itteni arcokkal játszanék inkább, nem pro arcokkal, ééérted?Ilyen hozzáállással viszont lehet, be se veszünk.
Nem mindegy, ki akar felvenni, ő miért ne vehetne fel?
Amúgy meg én sem talállak...
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #33064 üzenetére
Ja, 7,9 GB a letöltés, akinek ez fontos, szóval azért nem a világ.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #33053 üzenetére
Itt nézem, havi 2000 forinttól van mondjuk 10 fős szerver, szerintem ez vállalható ár érte. Meg még pár százasért Teamspeak hozzá, és meg is van oldva.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ViZion #33045 üzenetére
Nem konkrétan mára vagy holnapra gondoltam, hanem valami olyasmire, amivel esténként el lehetne pötyögni.
Én ilyen mikrotranzakciós dolgokat nem szeretnék.
Szóval lehet, hogy a TF2 megér egy próbát.
Nekem is csak mobilnetem van.
Bár olvastam egyik nap, hogy az átlagos Telenor előfizető havonta kb. 1 giga adatforgalmat bonyolít. Akkor én nem érem meg nekik.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Csak ugye az ingyeneseknél az a para, hogy a legtöbb belül fizetős...
Itt a lista, mik a legnépszerűbben Gőzön.
A TF azért elég jó helyen áll...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ahogy néztelek benneteket, nincs egy játék sem, ami mindenkinek meglenne, tehát amit lehetne coopozni.
Mi az ötlet?
Dead Island, nem tudom, melyik rész?
Left 4 Dead 2? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Malibutomi #33012 üzenetére
Néha szokott amúgy furcsaságokat csinálni, legalábbis a böngészős változata, próbáld törölni a cache-t.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mahrenburgot kéne megkérni, fotosoppoljon egy avatárt.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Lacielvtárs #32999 üzenetére
Te vagy felfogas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest