Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 5800x
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS frissítés
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Eljenek sokaig a kellemes kavezok
Na, megint zaklattak a telefonosok. Nagyjabol sikerult par dolgot elernem...meg vegul BlackBerry passport lesz belole.
Tehat, most fizettek mindennel egyutt havi 16 angol fontot vegtelen hivas (csak angol vezetekes es mobil) + vegtelen sms + 2 gb adat + 2 gb varosi wifi. Es ingyenes 25 gigas b.u., a szolgaltato szerveren. Nincs telo es igy szabad vagyok mint a madar. Barmikor valthatok....visszont jol mukodo a 4G naluk es a legjobb terero.
Ha kellene valami uberfa@a iPhone 6 akkor 27 fontra emelnek ket eves szerzodessel..ez startbol NEM de elgondolkodtato...jobb az iOS mint a droid...ez nem vita tema.
Ha valasztanek samu note 4, sony Z3, htc one M8, vagy samu alfát akkor 22,46 font volna havonta. Ket eves szerzodes.
Ha olcsobb kell, akkor ott a sony Z2, LG G3, Z3 compact, huawei ascend P7, samu s5, iPhone 5C, meg vagy ket htc. Akkor 17.99 font volna havonta, termeszetesen ket evesz szerzodes.
Semmi penzt nem kell fizetnem elore vagy maskor.
Szerintetek erdemes belemenni? Nincs szuksegem uj telore. Jo az ami most van...csak alandoan hivogatnak...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
rappit4
őstag
Ismerjük ugye?
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #35293 üzenetére
Jóvan most telepítem.
720p érdekel téged nem?
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #35290 üzenetére
Kinnvótam városba,azé nemcsináltam meg,mobilról írtam neked. de amúgy este leszedtem ma felkéne rakjam de olyan lusta vagyok hozzá mint a franc.
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #35286 üzenetére
Viszont ha 08 ra kell ma 09 van,akkor hogyan készíted az elmúlt napra?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #35283 üzenetére
Ja, en varom. Sok a munka, sok a stressz...mindenki ingerlekenyebb....utolso napok az evbol....minden tegnapra kell.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Nincs sok kedvem ma melozni...azt hiszem kesobb kilepek egy kavera.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #35280 üzenetére
Nem tudom, csak remelem a nagy reklam ellenere nem fogja elszurni, mert majd akkor jonnek mint mindig a magyarazkodasok........
Bizom a kis csajban az AMD elen.....biztos vagyok benne hogy jobb lesz mint Rory.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz mackosajt #35278 üzenetére
Ilyet én is akarok!!!444
(#35274) miklosss2012:
Omega!!!
Talán a 9800XT-m mellé használtam utoljára, még UT'99 ment vadul..onlány.
Ám nálam valami árulás van, valaki dobjon legyen szíves magához a driverhez egy direkt linket innen: [link] plsAmúgy sok sügér ráizgult a nevére már a cikk alatt/külföldi oldalakon is és fanyar megjegyzést tettek.
Lehet én vagyok faék, de az omega a görög abc utolsó betűje, ergo azért kapta ezt a nevet, mert idén már nem jön több driver?!Amúgy is 14.12WHQL ... őőő ... 2014.12.hó de biztos ugyan azért Omega mint anno..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
mackosajt
addikt
Jó reggelt!
Kidobott az ágy.
Legközelebb 1 hét múlva megyek a cég felé.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
válasz rappit4 #35272 üzenetére
+1
Sajnos az emlékek megszépítik. Colony wars-ot leszedtem emuval, de SEMMI. Nem jó irányítani és már nem is olyan szép, mint anno.Gyógyulgatós jó reggelt mindenkinek.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
őstag
Nekem is most lesz jóéjt még csak. De ilyenkor mindig hamarabb lemegy a munkahét, nappalokat átalszom.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
MiklosSaS
nagyúr
Kivancsi vagyok ez milyen lesz. Remelem nem bug-halmaz.
(#35273) Lacielvtars: van van, de alig latszik. Par napig nem voltam bent es minden alaposan le van maardva....
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #35263 üzenetére
Nehezen de tul. De sajnos a mai is hasonlo lesz.
@bukfencLaci: ne nyafogj, az embernek nincs mindig ideje olvasni.
Jo reggelt mindenkinek!
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #35267 üzenetére
leírtam pár napja a véleményemet róla de nem érdekelt senkit. má megfogadtam hogy nem írok 3 sornál hosszab szösszenetet ide mert nem érdemes na de rárántok most én is egy kávéra
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #35265 üzenetére
Éjszakás vagyok . Napközben ma is egy gépet fogok hekkelni. amit feljebb kérdeztem athlon procis rettenet. húzni kell rá új ikszpét
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #35263 üzenetére
nagyon jó reggelt. há még le se feküdtem
-
jó reggelt feneséges hencegek
ma már nem hétfő van...
Sass úr? túlélted a tegnapi munka rohamot?
ViZion Mester és "beteg" tárasi, hogy vagytok? remélem már jobban...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz MiklosSaS #35258 üzenetére
Ez jól hangzik, csak a DDR3 aranyárban van, DDR2 meg lehet porlad még a padláson valamelyik dobozomban.
A felhasználást ítélve meg egy új gép overkill lenne, mivel ha az adott böngésző parancsikonját nem nevezem át Internetnek, használni se tudnák mire...
Most egy Athlon XP 2400+ van, csak döglődik az alaplap alatta, ha nem lenne baja elhasználná a célszemély még úgy 10 évig.Még átgondolom akarok-e költeni rá, mivel úgy alakult, hogy karácsonyra nálunk lesz asszony 4 éves unokahúga, lehet rá költöm a pénzt, kicsit fontosabb, hogy ő jól érezze magát, mint egy gép.
De legalább idén nem csak a 11 állatnak állítunk karácsonyfát végreJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
MiklosSaS
nagyúr
Na,a aludjatok jol......mindjart ebredni kell!
-
Habugi
addikt
válasz rappit4 #35256 üzenetére
Biztos láttad már az FX-ben, hogyha valaki éppen tipródik hűtő ügyileg, mindegy h venne vagy cserélne, sokszor odabököm h a helyében ránéznék apróra mert van ilyen-olyan jófajta hűtű olcsón.
Ugye hírdetést nem szabad linkelni, most azaz 5mp nem kerül semmibe amíg ránézek/szűrők.
Már csak brahiból is ránézek ilyenkor apróra, éppen hogy állnak az árak, "kalandozok" kicsit a VGA-k/ramok között is hamár ott járok stb, szóval tényleg szóra sem érdemes!Azért bennem van a félsz, érkezzen meg, ne legyen semmi baja stb.
Nekem anno az itteni jómadarak mondták, amennyiben cudarabb módon szeretném húzni az FX kockát, felejtsem el a játékvizeket, ezt a hűtőt is konkrétan ajánlotta a Sas, Macska és Orrmányos pl..
Pedig simán kiadtam volna akár 40et is, egy "high-end" játékvízre.Nagyon jó kis cucc az SA, csak mondom érjen is oda, meg ne legyen karcos vagy hibás akármilyen szempontból..(mert az eladót nem ismerem), ha ez így lemegy akkor valóban a szerencse fia vagy!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz addamka #35257 üzenetére
Inkabb vegyel egy nagyon olcso H81-es lapot es egy celeront. Jobban jarsz vele. Ha meg olcsobban szeretnel akkor egy Athlon SoC (kabini) es egy olcso AM1 lapot. Netezesre szerintem tokeletes.
@malibutoni: kiprobaltam a jatekot.....eleg jo...mar le id vadasztam par repulogepet. Valamelyik este jatszhatnank 3-4-en......csak haverok!
-
őstag
Egy ideje motoszkál a gondolat a fejemben, meg a jó szándék is, hogy anyóspajtásnak egy minimál netezésre való gépet összeszedjek.
Ha valakinek van elfekvő és eladó az alábbiak közül, azzal boltolok szívesen:
- AM2 vagy s775 alaplap, DDR2-es, integrált vga jó és elég lenne
- 2 magos alaplapnak megfelelő CPU (Athlon X2 vagy vmi core2duo) hűtővel
- némi DDR2 (2GB körül), bár az még lehet van elfekvőbe valamerre
- régi LCD monitor, 15-17 col is elég bőven, színhelyesség sem épp lényeg, csak működjönTáp, ház, HDD van.
Tudom, húzzak hardveraprora, de ott kifogtam 2 GYP-st, így most a kedvem lecsökkent abba az irányba.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
rappit4
őstag
válasz Habugi #35254 üzenetére
Az év üzlete komolyan: hmm a fenébe kell egy jó kis hűtő de az újat meg majd csak olcsóér tudom eladni meg mikor? Itt egy venti hirdetés általad, pont olyan ami kell és pont olyanra cserélné, mint ami nekem van. Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Vagy mégsem, az eredeti árán beszámítja az eladó és még enged is az árból. Ezer hála neked is és neki is
-
MiklosSaS
nagyúr
-
rappit4
őstag
Hmm, eszerint tíz év múlva elektronok helyett fénnyel fognak működni a processzorok. Vélemény?
-
rappit4
őstag
Hát ez jó: a PC és a konzolok jelenlegi helyzete.
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #35243 üzenetére
Hát igen, de ennél csak igényesebbre/hitelesebbre lehetett volna csinálni gondos kezekben..
1mp után elvérzik a koncepció az említett okok miatt.
Mondjuk egy, az alkaron feljebb elhelyett másik pánttal/kivetítővel kivitelezhető lenne, némi merevítéssel hogy ne desincelhessen de még úgyis ronda lenne, nomeg csontraborotvált kar kéne hozzá.
Talán majd pár év/évtized múlva..[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #35195 üzenetére
Erősen érvelsz, Te az kinek orra hosszú, színe kék.
Ilyen mélyenszhánthó gondolatokkal indul a mai reggelem, dípeszt apolodzsájsz.(#35205) miklosss2012:
(#35210) rappit4:
Ezen a videon az a szép, hogy egy csimpáznak megmutatod 3x akkor utána ő különbül megcsinálja.
(#35233) miklosss2012:
Jópofa lenne ez a cucc, csak akkora kamu mint az intelligens földi élet feltételezése.
Nagyon érdekelne a kivetítési technológia, ami átvetít az ember ujján csak mert nem láttam árnyékolást (ergo h megtört volna..), cserébe amikor mozog a kamera de a pasmag keze (és azon a karpánt) nem, akkor a kivetített kép mozgása véletlenül szinkronban van a kameráéval..(#35235) ViZion:
Amellett hogy tökéletesen igazad van megjegyzem neked nem csak a reggel sikerült mélyenszántóóóra..
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #35233 üzenetére
szerintem fotosopppp...
Sajna közelében sincs még a technika ehhez. Valaki egyik fórumon mondta -és egyetértek vele- hogy ez mind vakvágány, egyértelműen a szubdermális és/vagy idegi inplantokat kellene erőltetni.Persze leginkább a társadalomnak kellene még fejlődnie, levetni magunkról a pénz és vagyongyűjtés nyűgjét és végre igazi célokra használni az erőforrásokat. Volt valami novella, amiben időutazók jöttek, mert valamit elqrtunk... minden marhaságra fecséreltük az időnket, közben meg az űr egyszer csak "megtelt" idegen lényekkel, az emberiség meg itt ragadt örökre, mint egy börtönben... szal csuklólófac és okosring helyett valami hasznosat plííz.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #35229 üzenetére
A routerhez kell az usb pöcköt választani, a kompatibilitási lista alapján.
Nem cica, nem jár ilyen. Nekem most céges adatkapcsolat is van, havi 10 k privát telefon és az adat engedélyezett. Adat limitet nem is kérdeztem, gondolom 2-5 GB
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #35227 üzenetére
Akkor ezt megmondom a barátomnak, eddig 4000-es pinggel ő vezetett.
bocsihogynincsszókozöttmegroszsheylenvankanabötlkcsaklaggoltam
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #35226 üzenetére
Telefonnal teszteld, melyik hálózat elérhető. Legkisebb csomagot vedd, felfelé ingyen lehet váltani. Van 3G router, én is TP-linket használok. Nem a legfrankóbb, de ócó.
-
törölt tag
válasz CJ4567 #35225 üzenetére
Na most nekem az ikszbox olyan helyen van ( jelenleg, ahol dolgozom, ne kérdezzétek mit ) ahol nincs net. Nem is lesz. Vennék neki mobilnetet. Szerintetek mennyi adatforgalamt generál a multi?
3-4 hónapig lesz még ott. Hétvégente haza szokta mhozni gémelniNameg pc nélkül hogyan tudnám rákötni? van olyan router amivel össze lehet ezt hozni?
-
CJ4567
nagyúr
Legjobb: amerikai szerveren(baráttal Contact Warsoztunk és ott volt a legtöbb szerver level 6-tól) legrosszabb pinggel(kb. 200) mi voltunk a legjobbak
Bitch pls
No Sana No Life
-
MrM94
addikt
-
törölt tag
válasz Balathruin #35219 üzenetére
Ez rokoné Szegíny má eléggé meg van fáradva
-
MrM94
addikt
válasz stratova #35217 üzenetére
Elválik még hogy énis diplomával rendelkezp hülyegyerek leszek,vagy olyan aki tudni is fog valamit.
De itt arra értettem,pl aki valami szamtechel kapcsolatos egyetemet végez,de azt sem tudja,miből épül fel a gép és egyes komponenseknek mi a szerepe.
Persze,ezalól a mondat alól én sem képezek kivételt.De elválik a jövőben mi lesz belőlem.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
otto14
őstag
A nekrózisos fogamat még mindig nem lehet véglegesen tömni, menjek vissza jan. 5 után...
@Strat:
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz addamka #35206 üzenetére
Nalunk is igy van. A takaritononek note 4-e van. A vezerogazgato meg valami olcso nokiaval szaladgal.
Ez pont olyan mint a hardver.....kell az epenisz meg a tobbi. vagy ket hete zaklatnak hogy havi plussz 4 fontert menyek be es valaszak ki valami telot. S5, htc one m8, Z3 meg ilyenek kozul. Azt mondtam ha tiz fontal olcsobb lesz az elofizetes havonta akkor majd lemondok a BlackBerry -rol .~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
törölt tag
7600GT vga jó opció 4500 forintért egy athlon procis 2gb ramos netezős gépbe? ismerősnek megpusztult benne a régi.
-
CJ4567
nagyúr
GTR Evo/Race 07-hez hol találok modokat?
No Sana No Life
-
rappit4
őstag
Baszki emberek ezen nagyon fenn akadtam. Nézzétek meg ezt a hivatalos videót kedves MSI-éktől: link.
-
-
-
őstag
válasz Balathruin #35204 üzenetére
IT üzemeltetés & fejlesztés nagy cégnél: a Xiaomi Redmi Note-ommal már felfele lógok ki. Egy S5 van, de oda az úriember fejleszt is appot. Project manager 4 éves HTC-vel. Nem prioritás, pedig megtehetnék.
Ismerős meg raktáras, Z3 compact, minden melósnál S4 és társai. Ja ő nem részletre veszi, mert 0 Ft volt a telefon. A havidíj meg 2 évig 18ezer. Az nem részlet... )))))Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
MiklosSaS
nagyúr
BaCCatok meg, nekem annyi munkam hogy nincs idom szarni, nektek meg nyugdijas teoriakon jar az agyatok.
Melozatok inkabb, hagyjatok az elmulast az oreg korra.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Balathruin
veterán
Osztály és a csúcs okostelók: van Z3, G3, lesz Note 4...
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #35202 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest