Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balathruin
veterán
Netezős gép:
Bioszar AM2 lap
A64x2 4800+
250+500GB háttértár
Sapphire HD 4870
Kodegány "400W"Ja igen, a nagyapám fogja használni... Kb. 1 hónap és csigalassú lesz, mer' telepakolja minden szarral. Mostani gépen Chrome megnyit, 3 felesleges lap jön be pluszba, 10000 háttérben futó borzalom...
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Nah, kisfiam küzdelmei [link]. Volt még egy nagyobb, az gyorsan lenyomta, nagyon sokat vállaltunk Másik kategória bajnoka volt, benéztük. De tapasztalat ez is, szerencsére jól fogadta a vereséget, bár majdnem elcsöppent pár könnycsepp. De mondtam, h nézze meg, milyen nagytól kapott ki. Megjegyzem a csapatban még egy gyerek akart barátságost, majd mikor meglátta, h nagyobb lenne akit kihívott, akkor visszalépett... Szal. a fiam odaált és kikapott (a nagyobbaktól). Százszor többre becsülöm ezt, mint ha oda sem áll, meg sem próbálja.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Ne feledjük Urak, Hölgyek, Lovagok és LoVAGINÁK
Vasárnaptól jön a téli időszámítás
Mindenkinek FPS teljes estét kívánok"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #32495 üzenetére
annyiért talán érdemes.
Nah, megjöttünk Judóversenyről, fiam 2 nyert meccsel aranyat hozott ismét
Kihívtuk a korban és súlyban is egyel-kettővel felette lévő győztest, tőlük kikapott. Szegénykém jó 4-5 kilóval (ami %-ban sok itt) könnyebb és egy fejjel kisebb náluk. Majd jövőre kapnak tőleHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Volna egy par oras maszekolas, csak nem tudom mit csinaljak. Aldozzam fel a szombat estemet vagy nem....3 ora munkaert kapnek 250 angol fontot a kezembe
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #32486 üzenetére
Nagyon szivesen, gondoltam segitek mert jolelku es segitokesz vagyok
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Balathruin
veterán
válasz Lacielvtárs #32483 üzenetére
Vége a 6 munkanapnak?
-
-
caindwan
aktív tag
Lehetne jobb nap is
-
MiklosSaS
nagyúr
Igaz ami igaz, szepen fejlodik az intel grafikaja. Ha igaz a skylake mar erosebb lesz mint az AMD APU-kban levo IGP.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #32479 üzenetére
Nalam is voltam szoptatasok a heten. Olyasmit kertek amit majdnem lehetetlen volt megcsinalni. Hatalmas kompromiszumokal lehetet csak.....de mar megyen. ha jol szamolom jovo het csutortokre le is tudtuk. vege a rossz alomnak!
De most orulok a hetvegenek...lehet megyek pecazni holnap....ma kocsit mosatok....stb.
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #32478 üzenetére
már csak 2 nap a maival
ha más nem ment tönkre odabent, akkor még tudunk termelni is...
nem lennék annak a helyében, akin csattanni fog az ostor... asszem 7 számjegyű lesz a javítási költség, és nem 1-essel fog kezdődni...http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #32473 üzenetére
Balról jobbra, vagy jobbról balra, vagy egyszerre?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
CJ4567
nagyúr
Jó reggelt!
Hétvége!!No Sana No Life
-
-
stratova
veterán
válasz ViZion #32463 üzenetére
Ha te látnád, hogy miket NEM moderálnak ki a vonatkozó fáradt gőzös topikból elakadna a szavad... Az szerintem is beteges. Ezt poénként linkeltem, ha valakit bánt egészen nyugodtan töröltesse. Sőt akkor Csigusz legyen kedves törölje is. Nem tudom külön elbirálás alá esik-e a lokál és a fáradt gőz, de ott igen lazák a korlátok.. (ebben az esetben sajnos, kb. ketten szoktunk vitatkozni, azokkal akik szerint amit ők linkelnek normális, szerintünk meg masszívan beteges, de partalan vita így nem erőltetjük)...
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Megvolt a lábedzés kocka módra, a rossz kormányommal játszottam Shift 2-t
No Sana No Life
-
-
ViZion
félisten
Nah, végigvittem a legnehezebben a Deus-Ex HR-t. Nagyszerű játék. Aki szereti a Mass Effect-et, STALKER-t, annak ez is "meglesz". Vannak AI butaságok benne, talán abban még most is a Postal a csúcs, nem vicc. Nah, leszedem a DLC-t és megint tolom
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz CJ4567 #32464 üzenetére
Fentebb volt a hszedben link, ami nem link.
Elvtársúr, HÁZAT vett, nem lakást...
-
válasz ViZion #32463 üzenetére
okés uraim, köszi hogy gyógyítotok az angol humorral, de minden röhögéstől csak jobban és jobban fáj
amúgy köszönöm a szándékot
Sass Úr: elhiszem hogy sok a meló és nem is irigyellek, de ha már lakás tudtál venni, akkor még is csak irigyellek kicsit, ha tehetem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz stratova #32434 üzenetére
Az megvan, h valakit felfüggesztettre ítéltek gyerekeket ábrázoló erotikus rajzokért? Anime nem hatotta meg őket, holott ott a felnőtt is gyerek kinézetű. Japánban vették csak ki a gyerekpron alól a hentai, anime, manga dolgokat, a világ többi részén már bűn. Hamarosan ezt is törlik sztem. Vagy minden anime úgy fog kezdődni, h a 40 éves hősnő megtalálta a csodaszert, amitől 14-nek néz ki...
Aranyoscica: miféle az a link, rejtett?
Sasss: nem mentség, h ott is esik. Vidd szépen haza, már rohadtul unom. Minden házkörüli munkám kuka, feleslegesen buktam 2 napot.
Elvtárs Úr: gyógyír tényleg a hülye angol humor [link]
-
caindwan
aktív tag
válasz Shokkolo #32451 üzenetére
Nekem csíkozódni szok az egész képernyő Szerintem csak vezeték hiba lehet. Nagyon zavaró tud lenni.
Nincs okom panaszkodásra az 5colos prestigioval Én teljes módot használok, aztán szépen kijelölöm a mezőt másolás+beillesztés Sajnom sincs hogy te milyen problémáról beszélsz
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #32456 üzenetére
Igen, igaz ami igaz. Mindjart vegzek a meloval, aztan mehetek kicsit maszekolni.
-
-
PofaJenö
senior tag
válasz Lacielvtárs #32428 üzenetére
Egy kis gyógymód [link]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
CJ4567
nagyúr
-
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #32454 üzenetére
jesszusom
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Malibutomi
nagyúr
Valaki próbálja meg értelmezni hogy WTF?
-
MiklosSaS
nagyúr
Alairtam az aktakat a bankban. Kb 5 munkanap amig a tulaj megkapja a penzt...tizenot evig egy kisebb vagyok kell bevigyek havonta.
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #32448 üzenetére
Xperia Pro 3,7" 480x854. Első nagyítási szinten még éppen kellemes a fórum olvasására az asztali nézet is (ezért jó, hogy nem szélesebb ez a mező). Xperia mini Pro-n (3.0" 320x480) azért megterhelőbb volt.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Balathruin #32450 üzenetére
urak, van valakinek tippje mi lehet, ha a laptop kijelzője "rebeg" ?!
felül egy ~2-3 centis sáv, meg a jobb alsó sarok?külső monitoron hibátlan, úgyhogy a vga -t kizárnám (vagy nem!? )
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz Malibutomi #32446 üzenetére
4 colon nagyon rossz(qHD felbontás), és laaaasssú.
[link][ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
otto14
őstag
-
-
stratova
veterán
válasz CJ4567 #32437 üzenetére
Asztali beállitást használok (vs. 3.7"). Tudod a fizikai qwerty folyománya, hogy pötyögés közben nem foglal el semennyit a megjelenített képből a szoftveres billentyűzet. Így könnyen kijelölehető a linkelésre szánt szövegrész. Feltéve, hogy a böngésző nem törli a kijelölést, amint a szövegdobozból ki"kattintva" a link-et választod (2.3.4 gyári törli, 4.04 nem).
Plan B: bepötyögöd a [ link: webcím ] megjelenítendő szöveg [ /link ] kombót szóközök nélkül. Ez megy mobil felületen is, csak ez hosszadalmas (ahogyan ékezettel írni is).[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Lacielvtárs #32441 üzenetére
Ezt én neveztem el, és csak Xperia P tulajoknak van ez az Android verzió, random laggokkal, multitasking bajokkal.
No Sana No Life
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz Lacielvtárs #32439 üzenetére
Én Sony lagdroid Special Xperia P 4.1.2 Stock browsert használok
No Sana No Life
-
-
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #32426 üzenetére
Örök érvényű aláirásodról jutott eszembe az alábbi agymenéses szösszenet, hair boner alcímmel.[link]
Galád 2.3.4-es droid, ezen a gyári böngésző nem tud rendesen linkelni majd meglesem Dolphinnal. Ebben jobb a 4.04 gyári, csak az érezhetően lassabb Xperia pro-n. Ellehetetlenítik felhasználói élmény szempontjából a régebbi telókat az újabb rendszerek... Pedig Average Aladár számára nem hoz annyit a 4.04, hogy ilyen mértékű lassulás indokolt legyen.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz Lacielvtárs #32430 üzenetére
Tőlem aztán
Értelmes lett az elsö mondatod[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
-
CJ4567
nagyúr
Fejeljétek le a billenytűt és írjátok ide mi jött ki
Telefonon:
KgNo Sana No Life
-
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #32426 üzenetére
Fastum gél is jó, vagy amit jó drágán vettem, a Jointace, ilyen glükozaminos masszázskrém.
Reggelente, óvatosan picit roppantani. Egy pár nap és kiderül melyik irányba kellene...
-
válasz ViZion #32421 üzenetére
ejha, akkor nem vagyok egyedül
de ezt a ropogtatás kipróbálom, mert a többi mind megvan...
no de majd csak rendbe jön már.. milyen krémet használsz Mester?
Felctorom van, de az már fogytán van
neked mi vállt be ha kérdezhetem?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz CJ4567 #32422 üzenetére
Jöjjön el érte Sasss, most kapott a banktól amúgy is egy valag píííííízt...
-
CJ4567
nagyúr
Felraktam a Smart Keyboard Protestáns, elég jónak tűnik.
Vizion: rendezzünk adományt az esőnek, hogy menjen vissza Don Sashoz Angliába.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #32418 üzenetére
Nekem is krónikus lumbágóm van, faja amikor beáll. Arra csak pihenés, krém, meg óvatos ropogtatás a jó -reggelente, amikor lazábbak az izmok.
-
válasz stratova #32419 üzenetére
no majd mondom neki, kíváncsi vagyok mit fog rálépni
okés, mindig mondja az asszony hogy ha egy pasi beteg akkor halálán van, de én most tényleg halálomon vagyok, vagyis voltam...
már kezdek magamhoz térni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #32418 üzenetére
Addig asszony lesz felül max most kicsit több meló jut neki
Súlyos esetben az FX-topik összedob egy (lego) csípőprotésire valót és a Barney üzemmód lép életbe (de akkor venned kell egy öltöny-pizsomát is). -
válasz ViZion #32417 üzenetére
jaja Mester
én is úgy voltam vele hogy meg tudok csinálni mindent a ház körül, és szakad három napja az eső, így nyomom a lakás, vele együtt az ágyat, mert nem elég hogy beteg is vagyok - bár lassan jövök ki belőle - erre még a derekam is beállt, de olyan mocsok módon hogy aludni nem bírok
oda a jó szexuális derék"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
Pfff.... ezért jók az ilyen 4 napos ünnepek, az ember mindent megcsinál... erre olyan ez, mint a szájbatekert anglia 3. napja szakad, szerintem megyek csónakázni...
pfff... ehh ohh.. szakad az a rohadt eső.
Kamionos kölök: nálunk 1 fázis nem volt, de már van, mehet a gép. Biztos zé' nincs net, mert mindenki szedi le a pront a netről, amíg ingyé van
kiba....ott angliai eső, mennyél Sasshoz baZZeg, ott a helyed!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #32414 üzenetére
Miutan minden rendben lesz rakok fel fotokat.
Jo munkat aki dolgozik!
-
válasz MiklosSaS #32403 üzenetére
jó reggelt
gratula, kis lépés ez az emberiségen, de hatalmas lépés Mikloss Úrnak és családjának...
gratulálok, majd ha meg lesz a lakás, szabad egy két fotót látni?[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
Nemtudom erdekel e valamit de egy hete kb nincs netem. azóta haladok az itthoni munkákkal
-
otto14
őstag
Jobb Reggelt!
@Miklósss: Grat! Remélem, minden rendben lesz
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
Megittam egy uveg bort meg ot kispohar Unicum-ot...kozben maszekolgatok. Lehet egni fog a pofam holnap , felreszegen meg nem maszekoltam
(#32407) ViZion: kosz! 15-re de remelem 10 ev alatt meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #32406 üzenetére
Grat!
Nekünk még kb. 3 évig kell fizetni, utána majdnem egy fizuval több marad...
Hányéletreévre vettél fel hitelt?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
OcskaAmcsiVerdas, Tehenke: igen nagy lepes, para is van azert. De ott az elet biztositas ha valami nem ugy jon ki ahogy szeretnem (esetleg ha korabban ugranek a koporsoba mint a hitel lejar). Kepek is lesznek csak eloszor menjen minden siman.
Nagyjabol egy 320.000 fontos hazat megveszek durvan 240.000 ert de teljesen fel kell ujitani ami meg plussz 25-35.000 fontba fog kerulni.
De majd reszletesen leirok mindent! Most van egy kis maszekolas.
-
MiklosSaS
nagyúr
Visszaigazolt a bank....zold utat kaptam a hazvasarlasra, holnap ala kell irnunk es mar utaljak is a penzt a tulajnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest