Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janihunk
senior tag
Win8 on megy valakinek? Nálam exe hiba.
-
catar
csendes tag
válasz
SkyS1gn #2491 üzenetére
Ez most melyik kérdésemre az igen?
Egyébként milyen gép kell neki, mert attól is félek, hogy egyáltalán vinné-e, mert egy HD 5770 van a gépemben 4 GB ram és egy 2 magos 3 GHZ-es proci! A BF3 magas és közepes beállítások mellett vígan megy.
Nem, nincs kedvem kölcsön adni senkinek!
-
SkyS1gn
félisten
-
Gordon32
tag
Most ha nem kaptam levelet akk nem is kaptam meg a hozzáférést? Mert én letöltöttem azt a 4gigát de semmit nem tudok csinálni
OFF:Már napok óta nem tudok rendesen játszani a BF3-al a betlogban nem is tudok pipálgatni választani semmi vki tudja mit tehetnél ??
ON
-
catar
csendes tag
Üdv.
Kaptam én is emailt még tegnap a BF4 Alpha tesztre. Kérdésem az lenne, hogy mivel nem nagyon érdekel a dolog - ilyen fázisában és időm sincs rá most egyáltalán, hogy kötelezően ki kell-e próbálni, tehát muszáj vele egy kicsit játszani vagy nincs ilyen megkötés?
Bocs a noob kérdésért de még nem vettem ilyenben részt és a levélből sem derül ki igazán, hogy mit várnak el!
Ha mégis 1-2 nap egy kicsit beszorítanám a játékot, akkor a fórumra a hibákat is jelezni kell?Köszönöm a válaszotokat és jó játékot kívánok!
-
sittes79
addikt
válasz
Laraxior #2487 üzenetére
Dehogynem én BF3-nál nyomtam fel tárhelyekre ide meg tolod a linket és kész, nem kell faszbúkra tenni..
(#2489) catar: Azt hiszem naplózni is kell a bug-okat, van egy progi ami fut a háttérben és neked el kell
küldened DICE-nak a reportot, szóval Te most egy játéktesztelő lettél grat![ Szerkesztve ]
-
Gordon32
tag
Valaki tud vmit kezdeni a BF4-el? Mert nálam nem tölt be semmit
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Laraxior #2480 üzenetére
Csak ha tényleg az van amit mondasz az E3-as map azt látom, de ezekszerint semmi grafika sincs. Nagy objetumok.
"This build is focused on different things. Part of the reason why the level is white, for example, is so players focus less on graphics and more on gameplay."
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Na megyek még egy kört, megpróbálom a helikoptert elvinni, márhogy az attack helit, mert a csapatszállítót már sikerült. Tankkal már mentem, esetleg még az a Boat foglalkoztat
aztán majd legközelebb a béta.(#2479) bmatty: Shanghai. Az E3as map.
[ Szerkesztve ]
-
bmatty
tag
Melyik mapot vagy mapokat lehet kiprobalni?
-
siriq
őstag
Veletlenul valaki el akarna ajandekozni a bf 4 alpha kulcsot, akkor szoljon mar nekem legyen szives. A csapatunk aktivan tudna keszulni bf4-s kupakra. Nalunk ez fontos szempont. Elore is koszi! [link]
-
SkyS1gn
félisten
Van akinek win8-a van? Nemlehet megbuherálni hogy menjen rajta?
-
Erdei88
veterán
Lehet még valahol Alpha kulcsot szerezni? Kicsit lemaradtam
-
stoon
addikt
kicsit irigy vagyok! nálam semmi!
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
20x-os scope a mesterlövész puskára
-
Laraxior
titán
válasz
Bjørgersson #2458 üzenetére
-
Delta×
senior tag
Amúgy ezeket a pre alpha sorsolásokat csak BF3-al rendelkező accocon sorsolták ki ?
-
Laraxior
titán
~4.5GB aszittem több lesz
-
Gyula84
veterán
valaki adhatna kölcsön egy accuntot
-
Laraxior
titán
mailba azt írják, hogy 6tól éjfélig játszható az alpha
-
Delta×
senior tag
Kaptam választ a Pre Alpha kulcs-ra
"account, 20ezer ftra gondoltam"
valakit érdekel esetleg ?
-
Dinter
addikt
Az e3 nem csak 1 napig tart?
-
Honzi
senior tag
BF4 Weapon Attachments LevelCap
[ Szerkesztve ]
-
-
EczkE
veterán
Chris, tessék, kulcs! [link]
-
Laraxior
titán
Azt írja 17:00tól elérhető...azért elég gáz, hogy nem lehet előtte letölteni, ki tudja mekkora a game, biztos van vagy 6-8GB...
-
Def26
félisten
Rakétalövőkről van már infó? Konkrétan az érdekel, hogy irányított rakétákat visszahozzák e.
-
Delta×
senior tag
Ez a commander mód tableten, van valami infó arról hogy milyen minimális tudást igényel ?
-
aAron_
őstag
vegyes beállításokkal, full hd-ban. van olyan eset amikor ~45 fps-em van, de a vga csak ~75-80% körül megy.
(#2414) Cris99: bunnyhop már bf3-ban sincs, kiszedték. sokkal idegesítőbb az a "bug", hogy ha átugrassz valami fölött utána teleportálsz egyet. gyakran ezért nem tudom leszedni az ellent
jó avatar
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Remélem ez a dolog hogy kell egy kis idő mire eléred a fullspeedet sprinteléskor megakadályozza a bunnihoppolós meg elugrálós köcsögöket!
-
Laraxior
titán
válasz
kriszpontaz #2401 üzenetére
Megoldom nyugi. Meg ma meglesz
holnap meg itt a gtx680.... lesz min tesztelni
-
prokxy
veterán
válasz
gali777 #2399 üzenetére
Ne fordítsd ki a szavaimat....úgy írtam, h ha az ellen így is bőven sokkal erősebb, de még jön hozzá két 100-as sasos, na akkor baserape-ben minek maradjak szívni? Főleg, h nálunk kb mi voltunk sasosok haverral, a többi mind kezdő. Megtörtént dolgokat mondok...
500 óra után fel tudom mérni, h van esély győzni vagy nincs. 2 ember ki tud törni, de nem lesz hosszú életű az elfoglalt zászló. Van millió szerver, szórakozni vettem a játékot nem szopni. -
Neoteric
addikt
válasz
kriszpontaz #2401 üzenetére
Akartam mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...