- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Dell notebook topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plezs21
tag
válasz
aAron_ #12284 üzenetére
Minek emlegessék két hetente ugyan azt? A béta kezdésénél nyilatkoztàk, hogy ez egy régebbi build. Gondoltàk nem aranyhalak vagyunk, hogy mire egyszer körbe érünk a szobàban az elejére màr nem emlékszünk.
Nem azt mondtàk itt sem, hogy ez ilyen lett és kész. Azt írja,hogy felhasznàljàk a beérkezö infókat. Nem azt, hogy ez alapjàn àllnak neki optimalizàlni.
-
válasz
aAron_ #11492 üzenetére
Érdekesnek találtam én, viszont végig nem bírtam még egyszer sem nézni. 2. résznél mindig valahogy elegem lesz. Bár aztán ki tudja mi az igazság.
Haverral utánanéztünk annak a társaságnak, amit a videoban említ, hogy tulajdonképpen irányító szerepet töltenek be az egész világban. A listán volt még egy magyar név is.
-
front3r
őstag
válasz
aAron_ #11480 üzenetére
Ha ez lenne a helyzet, az se lenne meglepő. Több mentőöve van a DICE-nak hogy miért:
- Ki kell adniuk a CoD előtt, akármilyen bugos lesz a végleges játék! EA ezt betartatja velük.
- Ezen kívül minimum dolgoznak 2db, ha nem több projecten. Ugye a Mirror's Edge, illetve a Star Wars: Battlefront. Na még valószínűleg a következő Battlefielden is. Ez így szerintem sok nekik. -
SkyS1gn
félisten
-
Plezs21
tag
válasz
aAron_ #10757 üzenetére
Ha meg nem akkor letöltünk egy oneday patchet azt tső
Azért a 3 se lett rossz. Kellett neki idő de jó lett. Kevés olyan játék van, ami ekkora volumenű és azok se zökkenőmentesek. Planetside 2: Procizabáló a mai napig. GTA 4: ótvar portolás. Metro játékok is masszív gépeket követelnek. Igaz azok csak szingliben nyomják.
Meg sokan szidják a DICe-ot. Szerintem egy remek team tele zseniális ötletekkel, csak meg kell nézni ki folyatja a lóvét nekik...... Tudjukki.
-
Malachi
veterán
válasz
aAron_ #10751 üzenetére
tegnap felmentem spectator módban egy holland szerverre. a játék annyiból állt, hogy:
1 - egy-egy csira elvitte egyedül valamelyik helit, felrepült vele egy tetőre, és hasra vágódva sniperezni kezdett, majd ha valahogy leszedték, újra ugyanez.
2 - egy másik a teljes squadjával vitte el a helit, fel a tetőre, és sniper+RPG lefelé, és semmi mást nem csináltak.
3 - valaki megunta, és elkezdte a tetőkről vadászni a snipereseket, azok meg körbe rohangásztak a fedezékek körül, ahogy a heli kerülgette őket.
ez lekötött mindkét oldalon összesen kb. 20 embert folyamatosan, a 64-ből. plusz a csapatonként 2 helit ugye folyton foglalták, és csak arra használták, hogy a tetőkre feljussanak sniperezni.
ez egyébként teljesen általános, a ritka az, hogy normálisan használják a helikoptereket. erre mondom én azt, hogy rossz pálya, rossz tervezés, ilyet nem szabadna megengedni. nem nagyon fogok ide járni szerintem, ha kijött a teljes.
-
Plezs21
tag
válasz
aAron_ #10746 üzenetére
Mert az benne is van. Gondoljuk át ésszerűen a dolgot.. A DICE-nál már szerintem semmiféle programozói munkát nem végeznek a játékon mert egy ideje már kész amit akartak csinálni. Most le kell nyomniuk 3 hét alatt x millió lemezt, hogy meglegyenek leadásnál. Már csak minimális javításokat végeznek. Hatalmas mennyiségű munka van már benne szerinted 3 hét alatt mit fognak csinálni? Csiszolnak, olvasgatják a bugreportokat és amit ők nem vettek észre javítják. Azért régebbi ez a BETA mert ezt már megcsinálták e3 idején. Egyszerűbb ezt kiadni meg egy kicsit foltozni mint a 9 másik map mellett azzal szórakozni, hogy ebből kipakoljanak minden HD textúrát, egy rahedli fegyvert perkeket kiegészítőket. Volt egy kész alphájuk, azt egyszerűbb volt átnevezni BETA-ra.
Szerintem.
-
@rglaaf
veterán
válasz
aAron_ #10746 üzenetére
We have rolled out an update on PC for the Battlefield 4 Open Beta. This update is mainly aimed at reducing some of the loading issues and crashes that players have been experiencing. Full details below.
Load issue
Fixed some of the issues relating to the long and/or permanent load times that some players have experienced on PC.NOTE: This should reduce the lengthy load times for some of our players. We will continue to investigate further fixes for this issue. If you’ve been experiencing lengthy load times on PC, please apply this patch, try the Open Beta again, and let us know if this helps.
Miscellaneous
-Fixed various crashes when running Windows Vista SP2 or Windows 7
-Fixed various graphical glitches on PC
-Updated the graphics options screen and introduced full-screen borderless mode on PC -
Colos1
őstag
válasz
aAron_ #10050 üzenetére
Igazad van, ezt én is néztem. Az oka kettős. Egyrészt az, hogy a nap pontsugárzó, azaz a fényhullámai széttartanak, nem párhuzamosak. Ezért, ha egy nagyobb szobában nézed a megvilágított port, már ott is az ablaktól távolabb "homályosodik" az átmenet.
Másrészt az, hogy egy nyílt téren sok a szórt fény, amely miatt az árnyékban sincsen teljesen sötét, amely pedig még jobban elmossa az átmenetet. Ezért ne hasonlítsuk egy szobához, ahol a szórt fény jóval kevesebb.A fentiek ellenére ezt ne tekintsük hibának, mert jelenleg nem áll ott a technika, hogy a szórt fényt bárki is teljesen reálisan leszimulálja.
-
aizen92
addikt
-
Hát nem értem ezen mi nem világos. Bemérik a helit, tankot, és az rpg-t akárhova ellövöd, lézert követi, tehát a megjelölt járművet. Ez élőben egyáltalán nincs így, szerencsére BF3-ban sem volt így. Gyakorlatilag most van egy olyan rakétavetőnk, amit szabadon, mérés nélkül is tudunk használni, de mérve is. Ez BF3-ban, de még BC2-ben sem volt így soha. Vagy-vagy alapon választani kellett.
-
Tirexi
addikt
Master Ban Index
Bans Stats for Battlefield 3
Latest 50 of 34,176 Ban(s)Igaz nincsen sok... Meg akiket még nem kaptak el.
-
sixpak
nagyúr
Szintén
....7-8 előtt felejtős nekem is. Pedig nagyon kíváncsi vagyok hogyan fut majd. Gondolom ezen már sok optimalizálás nem lesz a megjelenésig. Sokaknak van itt 7950/70-e, ahogy néztem, majd holnap napközben valaki beböffenthetné, hogy mennyire sikerült az előzetesen közölt gépigényt megközelíteni a valóságban.
-
-
-
devilinsid3
addikt
már javelineztem eleget, de nekem nem voltak ilyen problémáim, hogy nem talál be stb.
max azért nem talált be, mert az illető bement egy fal mögé vagy kifüstölt tankkal
amúgy amikor forog körülötte az általában azért van, mert ECMezett és ott kering, de van amikor betalál, ha beszűkül a kör
meg van amikor a flarenél is köröz, de az is általában találat -
bunfi
őstag
Megfelelő, de nem optimális vagy kitűnő. Az M416 még jobb bizonyos szempontból, mint az M16, csak a megszokás miatt nem használják az emberek. Mégsem köpköd rá ennyire senki.
(#5931) devilinsid3: amit te vázolsz az a Call of Duty nevezetű fps játék, ott pontosan így működik. És ha már megint a realitás - ami jelen esetben totálisan tönkretenné a játékélményt, tekintve, hogy motion sensor és kempelés - a G3 és a SCAR-H is .308-as. Akkor azok is legyenek 1hit? Szerintem csak annyi itt a baj, hogy szeretnél terminátor lenni és persze az m16 pusztuljon. Szerintem ez így nagyon egyoldalú megközelítés.
-
devilinsid3
addikt
pedig az m16 sokat dob a teljesítményen..
én az ak74m-aug fegyót váltogatom aztán mikor feljön a sok m16 és nagyon felbasz akkor m16-slug soti..#5929) bunfi hát én inkább elviselném azt, hogy ha a tank telibe lő löveggel meghalok, mert lassan ott tartunk, hogy 2t kell lőni, meg a bolt rifle legyen 1 hit kill egy bizonyos távolságon belül mellkasra, fejre pl.
de ez, hogy használhatatlan szar, mert ha nem fejen lövöd baszhatod, mert elő kell venni a pisztolyt, hogy meg tudd ölni kurva gáz..ennyire nem kéne elrugaszkodni a realitástól szerintem, csak hogy az amcsi kövérgyereknek legyen sikerélménye..
(#5932) bunfi ezt a 2 fegyót tartom OP-nak medic fegyók közül
az m60 olyan még supportnál, hogy 5 golyóval simán ölsz, mert kurva erős (viszont lassú és tárazni sem egyszerű vele
) aztán jön, hogy cheater vagy mikor kibaszott erős az a fegyver csak senki nem tudja
-
bunfi
őstag
Ne aggódj, DLC-ben megkapod majd
(#5926) devilinsid3: Én nem eszerint nézem, ezzel kezdtem el az elején játszani és nem nagyon érdekeltek az unlockok. Egyébként a többi fegyver sem számottevően gyengébb, leszámítva az AK-t. Az M16 jól ki van balanszolva, semmiben nem a legjobb és semmiben sem a legrosszabb. Bizonyos szituációkban az F2000 nagyobb tűzsebessége, máshol meg a KH/AN rövid tűzcsapása a jobb, viszont máshol meg nagyobb hátrány. Szóval nem igazán értem ezt a népharagot. Én meg a slug lőszert gyűlölöm, mert semmilyen tekintetben nem tartom tehetségnek a használatát. Azt miért nem vették ki? Na ez az...
-
devilinsid3
addikt
a bf3ban mostanában sokszor van járműves pályán, hogy a mi bázisunkat rapeli az ellen, aztán felszállunk helivel kitörünk és visszaszorítjuk őket, majd legtöbb esetben az a csapat nagy része le is lép.. szerintem egy egész csapatot nem lehet így baserapere kényszeríteni, ha van olyan 5-6 ember aki akar is csinálni valamit.. persze van 1-1 kivételes eset, de az ritka..
meg az is érdekes, hogy amíg egy csapat baserapel az teljesen elfogadott dolog, de mikor felszáll 2 jobb helis és megfordítja a kört akkor meg "heli whores" , "colonel 100nolifers" majd lelépnek és majdnem ki is ürül a szerver.. fogadják el a vereséget.. én sem lépek le minden körből ahol veszítenék, ezek az állandó csak a nyertes oldalon megy a játék.. és az a baj, hogy egyre több ilyen van és nem csak low levelnél, hanem akár colonel100.. lelövöd 3x aztán lelép, mert van konkurencia.. érdekes egy játékstílus
-
devilinsid3
addikt
nem, de mivel előtte veled beszélgettem gondoltam, ha oda leírom akkor más még el tudja olvasni és nem zavarja össze, de úgy látom téged sikerült egy picit megkavarni ezzel
#5514) Terminator17 jobb grafikát ne várj egy másik "packtől" ami ugyan az csak a benne lévő fegyverek vannak vagy nincsenek, meg camok meg a tököm tudja még mit kapsz azzal az edition-el
#5530) kovy29 te is tudod, hogy mire gondolt..
-
gali777
őstag
Volt egy videó amiben a tank lőtte el a smoke-ot és az olyan volt mint a valóságban, de nem tudom már, hogy melyik videóban volt. A hajóban gondolom hasonló füst van. Szerintem itt azért nem látszik annyira mert ahogy kilőtte maga elé, túl is ment rajta, de amikor a part felé néz akkor látszik bal oldalt, hogy azért csinált füstöt is.
(#5450) Norb3rto: Szeretem amikor valaki ezzel jön
, nem kell mesterszakácsnak lenni, hogy megmondhasd, ha szar a kaja...
-
Laraxior
titán
Bár fogalmam sincsen mit jelenthet, de azért elmondom, hogy szerintem...
Ha 1080-as TVn nézel 720p-s filmet teljes képernyőn, akkor az elvileg fel van skálázva. Gondolom én. Viszont a 720p kevesebb erőforrást igényel, mint az 1080p.
De ha felskálázod, akkor az gyárilag nem 1080p, tehát nem is olyan szép.De végülis a rossebet érdekli. CPU van, VGA van, ram dögivel, csak 1080-as kijelzőm van... se boxom, se 'stationom nincsen, szarok bele mit hogyan skálázgatnak
-
SkyS1gn
félisten
Csak elölről működik, ami ésszerű is, hátulról nem!
NESZTEK, orosz verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 7
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged