Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
kisza25 #17839 üzenetére
Este kár volt lelépned, a szerver nem omlott össze, befejeztük a kört, igaz lagok voltak, de leginkább járművezés közben volt érezhető.
Nekem meg egész jó köröm volt (persze nem a hozzátok hasonló elitepro-khoz hasonlítva), pozitív K/D mutatóval. Igaz, hogy kikaptunk 14 tickettel, de jó kör volt.
-
busman
veterán
Ez egy fos,okádék...mintha mindenki sokkal jobb fegyverekkel menne.
Már bánom,hogy egy fillért is kiadtam rá,vehettem volna belőle vajas kiflit.
-
busman
veterán
Origin frissült reggel,25 megát szedett le..remélem jobb lesz..
-
lotTóni
tag
válasz
gali777 #17830 üzenetére
(#17830) gali777
(#17850) lofagi
Köszönöm a választEste már nem bírtam logikusan gondolkodni és elhomályosította elmém az a kicsiny öröm,amit okozott a fent említett meglepetés
Más:
Kész haláltusa az újraélesztés.Természetesen nekem.Eddig még nem tudtam felkelni,mikor kaptam a 300V-t a két tappancsból,mert rögtön követte egy fél sorozat az ellenfél fegyveréből.De legalább a csapattársam pontjai gazdagodtak... -
Gippo
senior tag
Kinek nincs egyetlen barátja sem battlelogon?
Lehet, hogy troll... de tényleg mi van, ha pl. az ingame battlelog fagyasztja ki a játékot?
-
kisza25
félisten
válasz
ScomComputer #17887 üzenetére
szerverfüggő is, tegnap nekem sem volt "csak" 2fagyi tudtam is fejlődni lvl 22-ről 30-ra
de 2napja szinte mindig szerverhibám volt
devilinsid3: nem vagyok egy nagy helis, de én könnyebben szétszedek egy tankot 4-ben, mint 3ban, 3ban max disadledig szoktam jutni, de az is ritkán volt, itt meg első próbára, szétkaptam egyet, nekem könyebb lett az irányítása, sanghaion simán lavírozok a házakközött, bf3 helivel ez nem lenne ilyen egyszerű, heli vs heli azt tényleg elbaszták, de tank/inf ellen szerintem még erősebb is lett, a jet viszont szerintem még erősebb lett, az is 3ban max disabledre lőtt itt simán szétkap -
devilinsid3
addikt
válasz
kisza25 #17886 üzenetére
a 2ben még erősebb volt minden és mégis mindenki játszott, ha megláttak egy járművet nem a röhögőgörcs, hanem a félelem kapta el őket
itt már minden túl van balanszolva aztán már átesünk a ló túloldalára.. szerintem már lassan hatékonyabb egy tank, mint a heli és ez szerintem ez nem jó ígya 2 után érdekesen álltam a járművekhez, de a 4 után csak jobbnak tűnik az a 3as
ezzel az átcsábítással nem is lenne baj (legyen infantry téren olyan, még elviseljük szerintem a norecoilt valahogy), de ne a BF alapját azaz a járművezést butítsák már le a COD playerek miatt -.-" -
ScomComputer
veterán
Nekem....nincs semmi bajom a játékkal,ezt a fagyásokra,meg egyébre értem,jól fut!
Ezek szerint rám talált a szerencse.... -
kisza25
félisten
szerintem meg jobb lett, mert kiegyenlítettebb a játék, BF3ban volt egy pro jet, vagy heli már a bázisról nem tudtam kijönni tankkal, pedig azért nem vagyok akkora balfék, itt ha jó vagy tankkal, vagy lav-al, vagy helivel, jet-el, infinatryval... ugyanúgy lehet érvényesülni, de ilyen 100-0 statok- nem olyan egyszerűek, azért már 18-0-át sikerült csinálnom, LAV-al 64-es szerón, pedig rengeteg volt az mbt gyalog és még csak javítani sem szálltam ki, mert éppen supportot húztam
abban igazatok van, hogy gyengébbek a helik, és tényleg az aktív raksi egy vicc, meg az mbt law, de valamit ki kellett találniuk, hogy a COD-ból átjött gyerekeknek is legyen sikerélménye -
Gippo
senior tag
Amiről beszéltek, lehetséges, hogy később balancolni fogják majd? A heli vs heli néha engem is idegesít, cserébe az attack jet 2 másodperc alatt szétkap
-
devilinsid3
addikt
a megszokásról illetve a "majd megszokodról"
képzeljük azt, hogy akkor ezentúl csak szar kaját kapunk, az elején lehet nem fog tetszeni, sőt valaki akár 1-2 napig nem is eszik belőle, de majd megszokja mindenki!"- Anya, anya mi lesz ma az ebéd?
- Szar rizzsel.
- Jaaaaaj, neeee, már megint rizzsel?"(#17878) bul07, #17875) pohár : ha jól tudom egy Javelin nem teljesen minősül vállról indítható rakétának, mert a kezeléséhez 3?! ember szükséges.. ráadásul azt messziről is lőheted és nem 10 méterről lövöldözgetik az emberek a járművekre
-
devilinsid3
addikt
válasz
LamaCube #17828 üzenetére
szerintem a fordulásra értettük mindannyian a "lomhább" tankokat
(#17836) bul07 ameddig egy emberbe 2 rpg kell, hogy meghaljon addig a tankba ne 2-3 kelljen már..
valóságban is van a tankon rakéta elhárító egyébként így nem 1 kell neki(#17844) Plezs21 a leírtak alapján te igen komoly játékos lehetsz, mindent tudsz, mindent megoldasz, király vagy
#17849) Olympos a szakács és a kaja, tudod.. vagy akkor sem olvastál topikot?
#17860) ForRedGlory sajnos híján van, és az, hogy az időnek vagy a logikai értelmezésnek, azt ki-ki döntse el maga
-
blaca83
őstag
Mivel Én is sokat ültem heliben gunner-ként sajnos osztanom kell a véleményedet.
Rettentően le van gyengítve a támadóheli, a BF3-hoz képest.
(#17870) zso73
Ha letöltitek azt az 1db file-t amit linkeltem, akkor nem kell írogatni, mert a játék indítása után már folyamatosan és automatikusan ír mindent a jobb felső sarokban.
[link] -
bul07
nagyúr
válasz
dejaris #17874 üzenetére
Na na te nem azt kérdezted hogy mivel lőttek ki valóságban Abrams tankkot, hanem hogy mivel lőhetnék ki
( #17877 ) dejaris
Olvasd el a linket a Javelinről
Idézem:
A robbanófej tandem elrendezésű,
elől található egy kisebb harci rész - ami
becsapódáskor működésbe lépteti a harckocsi
reaktív páncélzatát - így a mögötte található
fő töltet már közvetlenül a harckocsi
páncélzatán robban. -
nanorambo
őstag
Bár nem játszottam sokat a játékkal (mert nem engedi
), de azt én is észrevettem, hogy ha két attack heli egymást lövi igazából nem történik semmi. Kilövik az összes töltényt egymásra minden fegyverzetből és még egyik sem zuhan le, egymással szemben malmoznak. Enyhén röhejes.
-
dejaris
addikt
Na miutan befejezted az almodozast, jojjenek a tenyek: eddig meg egyet sem lottek ki valrol indithatoval. Ezek falkaban, gyalogsagi tamogatassal szinte elpusztithatatlanok. Egyedul felulrol veszelyesek ra, de alapveto taktika, hogy addig nincs szarazfoldi offenziva mig nem uraljak a legteret.
-
ingalls
senior tag
Statokat azokat nem nagyon ment a játék még mindig? Már az 5. köröm és még mindig csak 1 kill
-
zso73
veterán
válasz
blaca83 #17864 üzenetére
A konzolos megoldás is tökéletes. "0" , és perfoverlay.drawfps 1 , és egy kb enter. Folyamatosan írja....
Esetleg Fraps. Ott meg a sarok is választható,hogy hova írja.....Amúgy a játék egy tejszínhabos, híg fos ! Minden pályán befagy,kidob....Gyári dobozos, és prémium.....Mindez 24k-ért 14+ 10 PRÉMIUM.
-
Winne
nagyúr
BF4-ről kicsit bővebb tapasztalati észrevételem is van: ez egy hígfos!
A BF a járművezésre van építve, ami itt full megfordult. A járművekkel lassan menekülni kell, ha meglátsz pár gyalogot. A heliben gunnerként a 90 lövegből 70-et belősz egy szállító helibe és még nem robban fel, te meg lesel és legózol, mert nem tudsz rá lőni. Ugyanez attack ellen csak a szenvedés megy, a két fél sokszor csak lesi egymást ammo nélkül. Vicc az egész. A sok kifagyásról és szerver leállásról, timeoutról, EA onlineról ne is beszéljünk.
Nem vártam sokat, mert a beta sem tetszett, de még ezt is sikerült alulmúlni.
Köszönöm a figyelmet!
-
ingalls
senior tag
Biztos volt már, de lehet tudni, mikorra válik újra megkerülhetővé ez a buta origin?
-
blaca83
őstag
Találtam egy jó dolgot:
http://data.hu/get/7096505/user.rar
-Aki ki akarja íratni az FPS-t az tömörítse ki és másolja be a játék főkönyvtárába.
-A játék indítása után folyamatosan írja a jobb sarokban az aktuális FPS-értéket. -
bul07
nagyúr
válasz
dejaris #17858 üzenetére
RPG is kiüti ha szerencsés a találat, de a lánctalpját biztos hogy le tudja szedni , utána max futva mennek tovább a katonák
És még akkor ott a FGM–148 Javelin [link]
Vagy a MILAN is
És még kitudja hány fajta rakéta van még, Kínaiaknak is biztos van
De miért kérdezed ezeket, valóságot nem lehet lemásolni egy játékhoz , mert a páncélos járművekkel nem sokra mennének , ha rálátása lenne a gyalogos katonának 2Km-ről bemérné a tankot Javelinnel és vége is a tanknak
Na de mindegy nekem az állandó hibák zavarnak a leggjobban, nem a fegyverek sebzésse
-
kisza25
félisten
válasz
ScomComputer #17841 üzenetére
active protectionra gondoltam amíg megy nem talál el minden rakéta csak amivel rendessen megcéloznak pl rpg
-
general
addikt
válasz
breakout123 #17843 üzenetére
nyomom én, de nem történik semmi!
viszont ha van előttem ellen, és gyorsba nyomok egy Q-t és bal egérgombot, akkor kiadja a támadás parancsot és be is jelőli őt/őket! -
lofagi
addikt
Ehhez a javítóshoz nekem is van egy szuper történetem, amitől már a xanax gondolata is felmerül, jó persze nem, csak na. Szóval, Paracel, attackboatban ülök és megyek az ellen boatja felé, hogy kisebb felületen tudjon rám lőni, két gunner tolja hátulról ezerrel, persze, hogy nem a squadomból valók. Szóval odaérek a másik mellé, TV kilő, hit, kiugrom a boatból, elkezdem hegeszteni az ellenfél hajóját, az felrobban, elkezdem javítani a miénket, feljavítom és mielőtt még bárhova is beülhetnék, az már fel sem merült bennem, hogy sikerül visszaülnöm a kapitányi székbe, de még, hogy meg se várják,hogy beüljek... a víz közepén lebegtem tovább. Csapatjáték az van...
(#17854) frozzyZTE: azaz, tuti így lesz
ezért kiadnak egy másikat is rövid időn belül, ami a foltnak a foltozásának a foltozása lesz
-
blaca83
őstag
Tudja valaki, hogy mit kell beírni a játékon belül, hogy mutassa magától az FPS-t?
(a konzolablak aktiválása után kell valamit beírni) -
Olympos
aktív tag
tök jó: mindenki harcászati szakértő
nem is értem a bf3 mellé miért nem adtak kadét diplomát mindenkinek -
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3 #17727 üzenetére
Mit nem?
Naná hogy nem olyan erős egy stealth mint egy attack de így meg használhatatlan a 20mm canonnal, 30 lehet jobb de kb sose lesz meg...
-
Plezs21
tag
válasz
ForRedGlory #17845 üzenetére
Nem erről szólt a fenti beszélgetés ha jól emlékszem. Nem emlékszem, hogy exe hibát tárgyaltunk volna.
-
zso73
veterán
Srácok a következő patch mikor jön ki ? A SP rész játszhatatlanul bugos szar.
-
ForRedGlory
félisten
-
Plezs21
tag
válasz
ForRedGlory #17801 üzenetére
Érdekes másoknak ment az új taktika kitalálása/alkalmazása. Füst is csak bemérés esetén működik. Az MBT meg nincs bemérve, csak van hangjelzés arra, hogy kurvára jön. A legjobb megoldás komolyabb gyalogosok elleni harc esetén az Activ protection. Na arra lődözhetnek mert amikor aktiválod 4-5 másodpercig semmi nem talál el. Az meg elég arra, hogy csökkentsd az előtted levő engik számát. Csak azért hiszed, hogy az Abrams tank és társai akkora jampik mert egyiket sem vetették be komolyabb akcióban. A tálibok egy házat nem találnak el nem, hogy egy tankot. A Sivatagi viharban is kivénhedt ruszki tankokra céllövöldéztek. De mint köztudott az Abramset egyetlen pontos találat elintézed, nem, hogy 6-7 egy játékban. Azt meg ne hidd, hogy ezek a dögök az életben is úgy mozognak mint a 3-ban. Én szerencsére láttam T-72-est bemutatón és az a régi kis dömper is fürgén mozog.
-
r-chee
őstag
Lehet, hogy volt már, de: Úton van a patch a BF4-hez
-
M3nyus
aktív tag
BF4 heli stream ügyes
-
kisza25
félisten
válasz
aktív armor és nem talál el csak ha céloz is
-
blaca83
őstag
válasz
BlessedElroy #17831 üzenetére
Elvileg a saját adatlapodon is számolja, miből -mennyi darabot késeltél az ellenfelektől.
Egyenlőre még ez is bug-os mert nálam is csak 1-2 db-ot mutat ki rendesen.
@scomcomputer:
A "várólista" már javításra került a szervereknél, de ha jól tudom akkor ez a funkció nem megy még itt a 4-ben. -
bul07
nagyúr
válasz
Azt azért ne felejtsétek ell hogy a tankok nem mobil bunkerek amik végtelen ideig bírják a lövésekket, vissza kell vonulni főleg ha betalált már pár rakéta és meg is van oldva
Én örülök neki hogy erőssebbek lettek a gyalogos katonák , ha jobban hasonlítana a valósághoz elég lenne egy rakéta is hogy kiiktason egy tankot de tudom ez játék
Próbáltam a HC-t is, de még nem megy, nem ismerem még a pályákat és hamar hallok, de biztató hogy nem kell fél tár az ellenbe
-
general
addikt
üdv! én kihagytam a BF3-at, a 2-est imádtam, ma is tolom néha, de ma végre beruháztam a 4-esre!
most kezdtem el, tényleg bocs, ha láma kérdés, de ismerkedem az újdonságokkal..
szóval a singleplayer elején (végigcsinálom szerintem, hogy szokjam, tanuljam), amikor a falat kirobbantjuk, majd a kezembe nyomnak egy elektronikus távcsövet, legalábbis annak néz ki, ott ha jól látom a tutorialt, a "Q" betűt kell lenyomjam, hogy lássak is, meg szpottoljak gondolom, de a világon semmi nem történik, kiírja, hogy a "T" betűvel zoomolok, de semmire nem reagál.... én vagyok béna? mit csinálok rosszul? -
ScomComputer
veterán
HOGYAN tudok belenézni a szerverekbe,hogy hányan vannak rajta,mennyi ticket van még, mert már unom hogy belépek oszt vége a meccsnek, van erre valami lehetőség?
-
r-chee
őstag
Én azért találkozom csapatmunkával külföldi szerókon. Utolsó két meccen pölö egészen összetartott a csapat, bár egyiken veszítettünk. Én igyekszem arra menni, ahová többiek is, s ha sokan mennek egyfelé, jönnek a többiek is azért. Amelyik pálya nem egyenlő a totál vízszintessel ,és az épletek száma is bőven 10 felett van, azokon ki lehet cseszni a sznájpolókkal is. Csak csettintgetnek a tetőtől, lent meg behúzzuk a zászlóikat
-
BlessedElroy
senior tag
Meg tudom nézni valahol a másoktól szerzett dog taget?
-
LamaCube
addikt
Azért nem a 40-es években vagyunk harckocsi lomhaságban sem.
Csak 1-2 adat és egy kis videó bemutató, mennyire lomhák ezek a mai harckocsik. Semmi offense csak egy kis bemutató és technikai adatok. M1A2 Abrams2.5 óra játék alatt egyetlen egy kifagyás sem volt.
-
emiki6
veterán
Én azon akadtam ki hogy a 25mm-es nem sebez ha gyalogos mellé csapódik be, legalább is nekem úgy tűnt. Minigunnal a scout helin tök jól ment, aztán jött egy másik ami canonnal szétszedett pillanatok alatt. Most canonnal megyek, de alig tudok vele ölni. Csatában a heet seeker kerül előtérbe, így szinte oda is felesleges. Viszont hogy mennyi stingeres van... a torony tetején, a földön, a hàzak között, de még a scout heli oldalán is. Soroz minigunnal és közben oldalról stingereznek. Továbbá a littlebird jobb mint a z11w...
-
Mr.White
senior tag
válasz
KillerKollar #17825 üzenetére
bétánál nagyon sokat számított.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Snip3r_HUN #17813 üzenetére
Win 7 vagy 8 alatt?
-
válasz
xavix13 #17776 üzenetére
Ó, várd csak meg amíg nem lesz minden tankon rakétaelhárító meg a környékén lévő infantry-nál is lesz portable (MP-APS), mindezt megfejelve olyan összedolgozó engineer sofőrökkel akiknél lesz egy mechanic lvl4-en.
Gyanítom azért lesz itt még pár nerf/buff, bár félek, hogy megint baltával faragnak majd mint a BF3-nál ahol pl. a stingert nerfelték se perc alatt használhatatlanná, de engem is zavar, hogy mennyire használhatatlanok a járművek. -
aizen92
addikt
válasz
itt is erős a tank szerintem. csak mindent unlockolj hozzá és kell egy jó gunner aki javít. ( mint 3-ban ). ez a mai termés tankocskámmal.
az irányítást meg szokni kell. legalább nem szappan doboz mint 3-ban.
-
Rico45
őstag
válasz
Mr.White #17815 üzenetére
Néha igen van nálam is ilyen!
Más : valaki esetleg nem tudna erre a képemre ,a fehér mezőbe feketével egy ZotyAdry feliratot csinálni?
Nekem nem jön össze valahogy :-(Nagyon megköszönném!
-
aizen92
addikt
ma vagy 4szer lőttem el a nagy heli farkát MBT fő löveggel és elporzik. hihetetlen.........
-
lotTóni
tag
Paracel Storm Domination 300 ticketes szeró ,vége előtt 5 perccel kimerevedett,feladatkezelővel tudtam kilépni - ilyen már volt nem is egy...De hogy a battle report is megjött és az unlockolt cucc is...nahát
-
Mr.White
senior tag
ilyen szép textúrákat másnál is produkál?
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Adott egy HD7970 vga hozzá egy I7-4770K 8GB memória. Hogy az istenbe van az, hogy High beállítás mellett multiban egy csomó pályán zavaróan akadozik, 50-90Fps között ugrál de mégis meg meg áll egy pillanatra az egész.
Létezik, hogy kevés lenne a gép? Azért ez röhej....
-
devilinsid3
addikt
válasz
Snip3r_HUN #17806 üzenetére
csak félrevezetés az avatatlanok számára
-
xavix13
őstag
Na, csak nem bennem van akkor a hiba, ahogy nézem más is így gondolkodik a játékról ahogy én.
-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN #17804 üzenetére
Aszittem ez ilyen gyűjtő pakk
CoDátólcettig
-
Laraxior
titán
Azért a Ghosts sem szegyenkezhet a maga 28, 6GBjaval.
-
Def26
félisten
válasz
xavix13 #17776 üzenetére
Jól beszélsz, ha pc -n tolnám agyrémet kapnék. Valószínűleg a konzolok voltak előtérbe helyezve
, mert nagyon könnyű lett a játék. Szinte az egész olyan mint egy cod járművekkel.
PC -n sajna megint csak egy konzol portot kaptatok amin szépen lehet tesztelni a r9 290x -et mantle -val. -
ForRedGlory
félisten
válasz
xavix13 #17754 üzenetére
(#17760) Plezs21: Taktikázz "máshogy", ez jó duma, kár, hogy nincs létjogosultsága. B3-ban a tank olyan volt, amilyennek kell, érezni benne az erőt, lomha, lassan fordul, de ott van a tekintély, ahogy xavix13 is mondta. Ne kelljen attól szarni, hogy most ha meglát két gyalogos, akkor futhatok, mert 5 másodperc alatt szétkapnak egy tankot. B3-ban szerintem bátran állíthatom, hogy NAGYON alaposan kitanultam a tankozást azzal a több mint 300 órával, és most tuti egósan hangzik (ami nem érdekel), de jöhet bárki egy az egyben, vagy akár 2 vs 1 tank esetén is, jó eséllyel nem nekem kell kipattannom, mert a taktikával semmi gond az égvilágon.
Aztán beülök B4-ben is a tankba, majd úgy fordul, mint ahogy Kubica rallizik (már amikor éppen nem töri össze magát
, amit nem tudok elfogadni, mert egy mocskos tank lomha, lassan fordul, "súlya van". Az meg hogy tényleg fosik az ember benne, nonszensz, mert nem lehet vele értelmesen nyomulni. Értsd: zászlót foglalni, ne adj Isten azt megtartani, mert jön az engineer és kiszed belőle secperc alatt. Az nehogy már taktika legyen, hogy tankkal csak 100 méterről lövöldözzem az ellenséget, a gyalogosságot... Viszont kezd érdekelni, mégis milyen taktikával is kellene menni egy tankkal? Arról még nem is írtam, hogy e B4-ben a füst egy kalap szar, ami nem is igazán füst, csak elhárító, aminek el sem látja a feladatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest