-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
sixpak
nagyúr
válasz
Sz.Miki #33982 üzenetére
Nekem semmi gondom nincs vele. 3 perc alatt felraktam és működik szépen...csak én egy összehasonlítást szeretnék csinálni.
Amúgy ezekkel a cleaner programokkal csak a baj van.
Ennél egyszerűbb és jobb nincs:(#33986) Sz.Miki: aha, kezdd előröl.
Használd a Catalyst install managert. -
nanorambo
őstag
válasz
Sz.Miki #16182 üzenetére
Tudod, én arra még azt mondom, hogy megértem, mert egy teljesen új motor volt, új kódolással stb. (Bár nem tudom, hogy a teszterek akkor is mit csináltak, ha nem a hibákat keresték). De most? A BF3 két éve kint van, 5 DLC-vel. Volt idejük rendesen kiismerni a motort. (Jó persze ez Frostbite 3, nem pedig 2, de igazából ugyan az...). Volt béta is. Mi a retkes nemi szervet művelnek? Elég idegesítő. És az a röhej, hogy minden Battlefieldnél eljátsszák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged