Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
Viper26 #44584 üzenetére
egy ilyennek is kell itt leni-e nem ?
(#44587) sensejke : dice-ost is féltik mégis leszedtem róluk! de ha nem használják akkor minek egy ilyen dogtag nem?
(#44585) kisza25 : körül nézek rajta de elsőre nem láttam! sőt kerestem az első két helyen állo bicskás dogjai között és ott sem találtam!
apropó ha esetleg valakinek megvan az igla csak viselje nyugott szivvel legyen rá büszke! és tudassa velem!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Viper26 #44095 üzenetére
Tegnap beszivárogtam az IRAM szerveren a másik csapat mögé, egy tank mellett, hogy hogy nem jött utánam senki nem tudom, de leálltam, felpakoltam C4-el, és hajrá a tank seggébe. Olyan hirtelen érte őket, hogy mind szaladt a szélrózsa minden irányába.
A sok support fekvőrendőrt darabonként kiszedtem, persze utána lelőttek
.
-
Norb3rto
őstag
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Viper26 #31621 üzenetére
Eddig használtam az FXAA injectort de AM pályákon ki kell kapcsolnom mert szétég a retinám a sárgától
Ha kikapcsolom egész elfogadható...(#31623) misionline Könnyebb neked ide kérdést írni és várni a választ minthogy megnézd saját magad?
Inkább elöbb tájékozódj, aztán kérdezz!(#31626) Csaber nem az Alt + F4-re gondoltál?
-
-
boogie84
veterán
válasz
Viper26 #26830 üzenetére
Nekem jobban megerte (100K), a 680 amit neztem az meg 130K. Ennyit nem er, nem gyorsabb 30%-al.
Meg a topicban is azt irjak h nincs annyi kulonbseg a ket kartya kozott.Mas: Nem tudom ki sirdogalt azert mert csak 100 ismerose lehet BL-on. En azt vettem eszre h a minoseg sokkal jobb mint a mennyiseg. Elejen volt par phs ismeros. Aztan mikor felmentem a ph szerverre es toltak a spawnunkat az itteniek, kertem oket eloszor normalisan, aztan nem annyira kulturaltan, mig kiraktak. Na innentol kezdve megfogyatkoztak az ismerosok. Jo ha par emberrel jatszik vki a 100 ember kozul.. nem h mindegyikkel...
-
csibe1
addikt
válasz
Viper26 #26621 üzenetére
Észre lehet venni a +4GB-ot.Előtte szokása volt random kiszórni az asztalra a játékból.
A kedvencem az volt amikor ledobta tálcára a legnagyobb lövöldözés közepén,hogy kevés a rendszererőforrás,ezért visszavált egyszerű összeállításra.Kettőig nem láttam hirtelen.
Amióta 8GB van azóta talán egyszer jött elő, szerencsére.Azért persze nem 5GB foglalt memóriával kell indítani a játékot,mert akkor sikítani fog a rendszer. -
SipiBcs
őstag
válasz
Viper26 #26353 üzenetére
Ne vezessen félre a dolog. A DLC pack a Prémium 7.999 Ft (plusz szállítás 900Ft)
A Premium Edition 10.900Ft (+száll. költség)
Látom képzavar van másoknál is....
A Premium csak letöltő kód és nem működik az alapjáték nélkül
A Premium Edition a komplett játék az összes DLC-vel, amit kiadtak és majd kiadnak (tok + DVD + olyan key, amivel jogosult vagy a prémium szolgáltatásokra. De maga a dlc majd letöltve érkezik a gépedre)
-
megint én
őstag
-
fogirobi
senior tag
válasz
Viper26 #25259 üzenetére
"Amúgy mindenkit hülyének nézel, vagy csak magadból indulsz ki?"
Ez wtf?Még mindíg annyit tudok mondani a hatalmas oltásodra, hogy a hiba az ön gépében van!
Sajnálatos módon sikerült kidobnod az ablakon 19K-t!Ezért nem a játékos társadalom és nem is a DICE a hibás... Így jártál!
A saját portádon kéne körül nézni
-
fogirobi
senior tag
válasz
Viper26 #25245 üzenetére
Majd akkor legközelebb próbáld meg a pinget is nézni mielőtt felmész egy serverre, ha ez se segít, akkor vedd low-ra a grafikát, ha így se jó, akkor dobd ki a géped az ablakon!
Vagy van egy még jobb, menj COD-ozni, az a neked való.... Nem tehetünk róla, hogy láma vagy, a DICE meg végképp nem!
Nehogy már a játék legyen a hibás, mert mindenkinél hibátlanul fut, nálad meg sz*rul... -
Zanik
addikt
válasz
Viper26 #25232 üzenetére
Én se igazán értem, hogy miről írsz. Nyílván, vannak hibák, senki sem tagadja. De szerintem még bőven az élvezhetőség határán belül. A lassú, laggoló szervert, meg a kempelős, béna csapatot/ellenfelet ott kell hagyni a francba, és keresni másik szervert.
A gránát mindig is benne volt a játékban. A pörgősebb CQD/TDM meccseken és a Metro pályán oda kell figyelni rá. Mindenhol máshol szerintem nem okoznak komolyabb gondot.Szerintem a te keserűségednek leginkább az az oka, hogy még nem volt szerencséd jó csapatban, jó szerveren, tisztességes ellenfelek ellen egy jót játszanod. Pedig nem lehetetlen!
-
Ribi
nagyúr
válasz
Viper26 #25242 üzenetére
Hát totál általános fikázás, bármiféle konkrétum nélkül? És ennek bármi lényeget tulajdonítsak?
"5-10mp-s megállások" ez mit jelent egyáltalán? Nyomni kell az előre gombot és akkor nem állsz megMás:
Kb 1 hete volt alkalmam DICEosok ellen nyomulni.
Hát vicces volt. 4-en voltunk haverok és mindig mondtuk, hogy hol láttuk őket, de abból is lehetett látni, hogy kb 5-7 ember rohan késsel a kezében valaki után
Kicsit lerontottam a statom, mert ugye bárkit láttam még anélkül, hogy a nevét kiírta volna 0 lövés csak kés.
De szerencsére sikerült egyiküket szemből torkonszúrni.
Szinte végig együtt mentek és folyton a sarokban gugoltak háttal a falnak. Nem adtak sok esélyt. -
Ribi
nagyúr
válasz
Viper26 #25232 üzenetére
"Játékmódtól / pályától függetlenül végtelen gránátdobálás" miért van olyan érzésem, hogy metrón voltál
Van pár no explosive map.
Amúgy ha nem tetszik a kempelés ott a quake, ott nem szoktak kempelni az emberek.
De biztos az a jó, ha mindenki kezét az égben lőbálva szaladozik, hogy te lelőhess mindnekit -
Gippo
senior tag
válasz
Viper26 #24382 üzenetére
Maga az adminok többet tesznek a csalók ellen mint az EA. Csak sokszor nincs admin... sokszor vak az admin... sokszor span az admin.
Persze az admin teszi ki az aznap jó játékkal rendelkező becsületes játékosokat is. Persze mikor már 80-5 a k-d, akkor nem kell sokat gondolkodni -
p0rch_m0nk3y
senior tag
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HTML szerkesztés
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest